راهنمای ویزاهای غیر مهاجرتی ایالات متحده امریکا

اخذ ویزا های غیر مهاجرتی گروه  Pایالات متحده امریکا ، شرایط اخذ  ویزا های غیر مهاجرتی دانشجویی ایالات متحده امریکا ،گروه F وM   در سال ۲۰۱۷ ، سفر به آمریکا و شرایط اخذ ویزای آمریکا را در این مقاله خواهیم خواند.

آیا می دانید ویزای غیر مهاجرتی آمریکا  چیست؟

آیا در مورد ویزا های غیر مهاجرتی گروه  Pایالات متحده امریکا اطلاعاتی دارید؟

آیا با ویزا های غیر مهاجرتی دانشجویی ایالات متحده امریکا ،گروه F وM  آشنا هستید؟

ما برای شما اطلاعاتی در مورد ویزاهای غیر مهاجرتی دولت امریکا، مقاله ای تهیه کرده ایم که به شرح زیر است. موسسه ی حقوقی ملکپورمتخصص در امور مهاجرت به امریکا آماده هر گونه ارائه خدمات و مشاوره های حقوقی در زمینه مهاجرت به ایالات متحده می باشد.

 

ویزای غیرمهاجرتی :

میلیون ها نفر از طریق ویزا هایی از انواع گوناگون هر ساله وارد ایالات متحده امریکا می شوند. دو نوع اصلی ویزا وجود دارد: مهاجرتی و غیر مهاجرتی. ویزا های غیر مهاجرتی اسناد مسافرتی هستند که به افراد خارجی اجازه می دهند برای یک دوره زمانی مشخص به ایالات متحده سفر کنند. از سوی دیگر، یک ویزای مهاجرتی، یک دسته بندی قانونی است که به دارندگان ویزا اجازه اقامت دائم در ایالات متحده را می دهد. نوع ویزای مهاجرتی یا غیر مهاجرتی که یک متقاضی باید درخواست کند به زمینه و دلیل ورود فرد به آمریکا بستگی دارد از ویزاهای غیر مهاجرتی می توان به ویزاهای توریستی ،کارگری ،دانشجویی و غیره نام برد .

 

ویزای غیر مهاجرتی گروه P :

برای اخذ ویزای موقت p چهار نوع ویزا وجود دارد .

ویزای p-1 – ویزای p-2  – ویزای p-3  – ویزای p-4

ویزای p-1 :

ویزای p-1  خود به دو گروه تقسیم می شود ویزای p-1A  و ویزای P-1B  .

P-1 A  :برای ورزشکارانی است که می توانند  به صورت جداگانه یا تیمی در سطح بین المللی قصد آمدن به امریکا به صورت غیر مهاجرتی یا موقت  ،شرکت کنند.

ورزشکارانی که به صورت انفرادی یا تیمی  شرکت می کنند باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • برای شرکت دریک مسابقه بین المللی ،باید کسب مقام در سطح بالا یا بین المللی را داشته باشید که با توجه به مهارت و شناخت بالایی قابل ملاحظه باشد در واقع مهارت شما بیش از یک کشور باید شناخته شده باشد.و برای تیم های ورزشی باید تیم مشهوری باشند و به رسمیت شناخته شوند.
  • شواهدی داله برشرکت در یک مسابقه بین المللی باشد.
  • شواهدی موجود باشد که شرکت در فصل قبل با لیگ ورزشی امریکایی داشته باشد.
  • بیانه ای معتبر ی که در مورد مهارت های این ورزشکاران و یا تیم های ورزشی باشد.
  • معرفی نامه از یک مقام رسمی لیگ ورزشی امریکایی ،در سطح بین المللی داشته باشند.
  • یا رسانه های ورزشی معتبر در سطح بین الملل از این افراد یاد کرده باشد.
  • شواهدی که نشان بدهد شما در سطح ورزش بین المللی رتبه بندی شده اید.
  • شواهد ی که نشان بدهد جایزه های مهم ورزشی را اخذ کرده اید.

ورزشکاران وتیم های ورزشی حتما باید دو مورد از شرایط بالا را داشته باشند.

برای گرفتن ویزا اسپانسر شما باید فرم I-129 که برای سازمان کارگران غیر مهاجرتی است پر کنید همراه با هزینه مناسب و مدارک مورد نیاز.

مدارک مورد نیاز:

  • کارفرمای این ورزشکاران باید از سازمامن سندیکای کارگری نامه بیاورد که نشان بدهد این ورزشکار یا تیم را در امریکا لازم دارند.
  • کپی از قرارداد بین ورزشکاران یا تیم با لیگ ورزشی امریکا .
  • توضیح این رویداد و برنامه سفر.

اسپانسر امریکایی شما برای پرسنل پشتیبانی از گروه یا ورزشکاران باید جداگانه فرم I-129  را پر کند همراه با گرفتن نامه از سندیکای کارگری و همراه با اظهاریه ای که نشان بدهدضرورت گروه پشتیبان در کنا ر ورزشکار یا تیم ورزشی.

 

دوره تمدید اقامت دوره اقامت اولیه
این دوره برای ۱۰ سال قابل تمدید است. برای ورزشکاران فردی: زمان مورد نیاز برای تکمیل این رویداد به بیش از ۵ سال می باشد.
تمدید تا ۱ سال می باشد. تیم ورزشی :زمان مورد نیاز برای رقابت یا عملکر به بیش از یک سال
قابل تمدید تا ۵ سال به منظور ادامه عملکرد .البته باید مدت کل اقامت محدود به ۱۰ سال شود. زمان مورد نیاز برای پرسنل پشتیبانی به بیش از یک سال تجاوز نمی کند.

 

ویزای P-1B  :برای افرادی است که عضو یگ گروه سرگرمی مانند سیرک هستند که در سطح بین المللی شناخته شده هستند.

معیارهای واجد شرایط بودن این افراد:

  • حداقل ۷۵ درصد از اعضای گروه یک سال با گروه باشند.
  • گروه باید در سطح بین المللی شناخته شده باشند.و موفقیت و مهارتشان به درجه ای خاص رسیده باشد و یا نامزد جوایز بین المللی باشند.
  • دلایلی که نشان بدهد برای سازمان یا موسسات بین المللی مشهور کار کرده اند.
  • اخذ حقوق و دستمزد بالا نسبت به همکاران خود.

 

اسپانسر امریکایی شما باید فرم I-129  را پر کند و به سازمان کارگری و غیر مهاجرتی ارائه بدهد همراه با مدارک و هزینه مورد نیاز.

مدارک مورد نیاز :

  • نامه از سندیکای کارگری مناسب
  • برنامه سفر با تاریخ و محل اجرای برنامه
  • یک کپی از قرار داد بین گروه و اسپانسر و یا توافق نامه شفاهی.
  • شواهدی که نشان دهد گروه حداقل یک سال به طور منظم تاسیس شده است .
  • بیانه ای از استخدام اعضای گروه
  • مدت زمان برای اقامت این افراد یکساله است که می توانند برای یک سال دیگر تمدید کنند.

 

ویزای p-2 :

ویزای بین یک سازمان در امریکا و سازمان معتبر دیگری در خارج از امریکا ،برای تبادل متقابل . افراد می توانند به صورت موقت در این دوره ورزشی یا هنری شرکت کنند.

معیارهای واجد شرایط بودن : هنرمندی که می خواهد وارد امریکا شود باید از طریق یک دولت به رسمیت شناخته شود در مقایسه با هنرمندان امریکایی و هنرمندانی که در خارج از امریکا هستند اطلاع داشته یاشید.

باید فرم I-129  که همرا با نامه از یک سازمان حمایت کارگری در امریکا است پر کنید تا دادخواست برای سازمان کارگر غیر مهاجرتی را انجام دهید.

زمان مورد نیاز دوره ی اقامت اولیه به بیش از یک سال است و تا یک سال هم قابل تمدید است.

 

ویزای P-3:

ویزای برای کسانی که هنرمندان است یا برای یک برنامه سرگرم کننده که منحصر به یک برنامه فرهنگی است.

طبقه بندی برای ویزای P-3   به طور موقت برای انجام برنامه آموزش ، یا مربی گری یا هنرمندانی که به صورت فردی یا تیمی در برنامه  منحصر فرهنگی شرکت می کنند.

معیارهای واجد شرایط بودن:

بزای ویزای P-3  متقاضیان باید فردی یا به عنوان تیمی به منظور توسعه ،تفسیر ،یا نمایندگی ،مربی گری یا آموزش های قومی عرفی ،فرهنگی موسیقی تئاتر یا عملکرد هنری ارائه دهند علاوه بر این برای آمدن به امریکا باید در یک رویداد فرهنگی که در توسعه فرم هنری خود بیشتر خواهد بود شرکت کنند . این برنامه ممکن است تجاری یا غیر تجاری باشد. با پر کردن فرم I-129 برای سازمان کارگر غیر مهاجرتی دادخواست ارسال کنید.

 

تمدید اقامت مدت زمان اولیه
به منظور ادامه عملکرد می توان یک سال تمدید کرد. برای تکمیل این روند زمان نباید بیش از یک سال باشد.

 

ویزای P-4:

حضور همسران و فرزندان زیر ۲۱ سال گروه های P-1 وp-2وp-3  هستندکه حق اشتغال ندارند اما می توانند به مدرسه یا کالج بروند.

 

ویزای غیر مهاجرتی  دانشجویی امریکا:

 

اگر شما می خواهید به عنوان یک دانشجوی تمام وقت در امریکا تحصیل کنید شما به یک ویزای دانشجویی احتیاج دارید دو دسته برای ویزای غیر مهاجرتی دانشجویی در امریکا وجود دارد که شامل ویزای FوM  است.

برای بدست آوردن ویزای دانشجوییM1و F-1 امریکا باید معیارهای زیروجود داشته باشد:

  • شما باید در یک برنامه علمی و آموزشی یا برنامه آموزش زبان وی یا یک برنامه حرفه ای ثبت نام کنید.
  • شما باید به عنوان یک دانشجوی تمام وقت در موسسه ثبت نام کنید.
  • شما باید به زبان انگلیسی و یا در دوره های مسلط به زبان انگلیسی شرکت کنید.
  • شما باید بوجه کافی برای ساپورت کردن خود در طول دوره را داشته باشید.
  • شما باید محل اقامت در خارج از کشور که داشته اید حفظ کنید که نشان دهد شما به هیچ وجه قصد از دست دادن آن را نداشته اید.

 

ویزای F-1 :

مختص دانشجویانی است که قصد ادامه تحصیل در مقاطع دانشجویی یا فوق دیپلم یا لیسانس و فوق لیسانس و دوره های آموزش زبان انگلیسی را دارند البته مدرسه متقاضی  باید توسط دولت امریکا شما را به عنوان دانشجوی بین المللی قبول کند.

 

دانش آموزان ویزای F-1  ممکن است برای سال اول تحصیلی کار نکنند اما ممکن است در دانشگاه موضوع اشتغال را که شرایط و محدودیت های خاصی را داشته باشد قبول کنند . پس از اولین سال تحصیلی دانشجویان F-1  ممکن است در سه نوع اشتغال در خارج از دانشگاه در گیر بشوند:

 

برنامه آموزش علمی CPT.

آموزش علمی اختیاری OPT  (قبل از تکمیل یا پس از تکمیل).

علوم وفناوری مهندسی ،ریاضیات (STEM) آموزش اختیاری عملی فرست (OPT).

 

 

ویزای F-2  امریکا

همسرا ن وفرزندان زیر ۲۱ سال متقاضیان گروه F-1  هستند که همزمان با دانشجو می توانند وارد امریکا بشوند یا می توانند بعد از آن در خواست ویزای F-2  را بدهند که این گروه اجازه کار ندارند.حداقل مدت زمان برای این گروه یکسال می باشد.

 

ویزای M-1 امریکا

ویزای M-1  ( فنی حرفه ای دانش آموزان ) شامل دانش آموزانی است که در برنامه های دانشگاهی غیر حرفه ای که احتیاج به آموزش زبان ندارند و برای دانش آموزان غیر آکادمیک است . دانش آمزان M-1  ممکن است متعهد به تعلیم کاربردی شوند تنها اگر مطالعات کاربردی خود را تکمیل کنند.

 

برای متقاضیان F-1 و M-1  دانش آمزان برای اشتغال در خارج از دانشگاه باید در حیطه مطالعات خود کار کنند.

 

ویزای M-2  : همسرا ن وفرزندان زیر ۲۱ سال متقاضیان گروه M-1 هستند که همزمان با دانشجو می توانند وارد امریکا بشوند یا می توانند بعد از آن در خواست ویزای M-1 را بدهند که این گروه اجازه کار ندارند.حداقل مدت زمان برای این گروه یکسال می باشد.

درصورت نیاز به مشاوره در زمینۀ ویزای غیر مهاجرتی ایالات متحده آمریکا میتوانید با دفاتر ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل فرموده و مشاوره رایگان تلفنی داشته باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.