راهنمای مهاجرت تحصیلی به فرانسه

راهنمای مهاجرت تحصیلی به فرانسه 2018  و قوانین 2018 مهاجرت تحصیلی به فرانسه  و هزینه های 2018 مهاجرت تحصیلی به فرانسه را برای متقاضیان مهاجرت تحصیلی به فرانسه توضیح داده ایم ، با ما همراه باشید ، آیا قصد مهاجرت تحصیلی به فرانسه دارید ؟ آیا در مورد دانشگاه های فرانسه آگاهی دارید؟ آیا به دنبال ادامه تحصیل در دانشگاه های فرانسه می باشید؟ آیا تمایل دارید در یکی از بهترین دانشگاه های فرانسه ادامه تحصیل دهید؟ آیا با اخذ ویزای تحصیلی فرانسه دانشجو اجازه کار موقت را خواهد داشت؟ در این مقاله و در ادامه در باب شرایط مهاجرت تحصیلی در فرانسه و شرایط زندگی در فرانسه اطلاعات مفیدی را در اختیار علاقه مندان مهاجرت تحصیلی به فرانسه قرار خواهیم داد. امروزه بسیاری از دانشجویانی که هم چنان در حال تحصیل هستند و یا تحصیل خود را به اتمام رسانده اند تمایل دارند برای ادامه تحصیل در کشور فرانسه مهاجرت کنند. چنانچه تمایل دارید اطلاعات بیشتر و کامل تری در باب مهاجرت تحصیلی به فرانسه بدانید حتما این مقاله را به دقت مطالعه بفرمایید، زیرا در این مقاله سعی بر این امر است که اطلاعات مهم و دقیق در باب تحصیل در فرانسه و ویزای تحصیلی فرانسه در اختیار علاقه مندان این راه قرار گیرد و فرد با اخذ اطلاعات کامل تر در این مقاله بتواند با دید بازتر جهت اخذ ویزای تحصیلی فرانسه اقدام نماید.

audio راهنمای مهاجرت تحصیلی به فرانسه

در کشور فرانسه دو نوع ویزای تحصیلی برای دانشجویان صادر می شود ؛ در حالت اول در صورتی که مدت زمان تحصیل دانشجو کمتر از ۹۰ روز باشد به فرد یک ویزای تحصیلی کوتاه مدت تعلق می گیرد ، ولی در حالت دوم در صورتی که دانشجو مدت زمان تحصیلش بیش از مدت ۹۰ روز زمان ببرد . به وی یک ویزای تحصیلی بلند مدت اعطا می شود .

هر فردی برای ورود به فرانسه ویزا خواهد داشت . همانگونه که می دانید کشور های اتحادیه اروپا ، منطقه اقتصادی اروپا و کشور های ایسلند ، لیختن اشتاین و نروژو سوئیس نیازی به ویزا نخواهند داشت و برخی کشور ها با توافق نامه بین کشورشان با فرانسه نیاز ی به ویزا برای ورود به فرانسه نخواهند داشت که از جمله آنها : آنتیگوا و باربودا، آندورا، آرژانتین، استرالیا، باهاما، باربادوس، برزیل، برونئی، بلغارستان، کانادا، شیلی، کاستاریکا، کرواسی، السالوادور، اکوادور، گواتمالا، هندوراس، اسرائیل، ژاپن، مالزی، موریس، مکزیک، موناکو، نیکاراگوئه، نیوزیلند، نیکاراگوئه، پاناما، پاراگوئه، رومانی، سان مارینو، سنگاپور، کره جنوبی، سوئیس، ایالات متحده، اروگوئه، واتیکان و ونزوئلا را می توان اشاره نمود . در این کشور های تا ۹۰ روز برای اقامت نیازی به اجازه از دولت فرانسه نخواهند داشت . انواع اصلی ویزای کشور فرانسه شامل :

*ویزای کوتاه مدت (visa de court séjour)

*ویزای بلند مدت (visa de long séjour)

*ویزای موقت بلند مدت (Visa long séjour temporaire de six mois)

*ویزای کوتاه مدت دانشجویی (Etudiant-concours)

*ویزای گردش (Visa de circulation)

*ویزای ترانزیت (visa de transit aéroportuaire)

 

ویزای کوتاه مدت دانشجویی (Etudiant-concours)

این نوع ویزا مخصوص دانشجویانی است که قصد تحصیل در یک نهاد آموزشی در کشور فرانسه را دارند صادر می شود . این ثبت نام باید به صورت کامل انجام پذیرد . و سالانه این ویرا تمدید خواهد شد . برای صدور این ویزا مواردی مورد توجه خواهد بود ، در کشور فرانسه نقریبا هیچ ویزایی صادر نخواهد شد بلکه در کشور تابع شما این ویزا صادر خواهد شد . مدت زمانی که ویزای شما صادر می شود بین مدت زمان ۸ الی ۱۲ هفته به طول می انجامد . برای صدور ویزای شما نسبت هر کشور مدارک مورد نیاز متفاوت خواهد بود از جمله این مدارک می شود به :

ویزای مورد نیاز، انواع و شرایط صدور (مانند گذرنامه معتبر، بیمه درمانی، اثبات منابع کافی، اثبات ورود اولیه به نهاد آموزش و پرورش در مورد دانش آموزان، و غیره)

مدارک مورد نیاز برای یک برنامه کاربردی و در آن به اعمال می شود (با آدرس و شماره تلفن)، که معمولا بخش کنسولی سفارت فرانسه در کشور محل اقامت

هزینه های ویزا

مدارک مورد نیاز برای ارائه سفارت :

۱٫افتتاح حساب برای ارائه تمکن مالی

۲٫ترجمه تمام مدارک تحصیلی و هویتی با تأییدات سفارت فرانسه

۳٫گواهی عدم سوء پیشینه

۴٫اخذ وقت سفارت

۵٫مدارکی که اصل نامه به زبان انگلیسی می باشد نیاز به ترجمه ندارد

۶٫پذیرش تحصیلی

  1. دو قطعه عکس ۳*۴

۸٫رزومه

۹٫انگیزه نامه

  1. مدرک زبان

۱۱٫مدارک مالی خانواده

اقامت در فرانسه :

در کشور فرانسه در کل هر گونه اقامتی که بیش از مدت سه ماه باشد ، یک نوع اقامت بلند مدت نام می گیرد ، و برای شخصی که قصد دریافت تابعیت را دارد باید اقامت بلند مدت را داشته باشد . این در حالی است که اعضای اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا نیازی به این ویزا نخواهند داشت . از سال ۲۰۰۹ به بعد اقامت های طولانی مدت را تا ۱۲ ماه صادر می نمایند . این در حالی است که افراد اتحادیه اروپا نیز برای آن که بخواهند بیش از مدت ۳ ماه در فرانسه بمانند باید در خواست اجازه از فرانسه داشته باشند .

شما برای صدور کارت اقامت نیازی به ارئه مدارکی خواهید داشت که در ذیل به آنان اشاره شده است :

*اصل و کپی از پاسپورت خود و استیکر ویزا ی شما

*شناسنامه + ترجمه آن به زبان فرانسوی که باید در کشور تابعه خود ترجمه و به تأیید سفارت فرانسه در خاک خود برسد .

*اصل و کپی مدرک اقامتی خود ( نشانی محل سکونت ، قبض برق و… )

*نشان دادن درآمد به دلت فرانسه ( که باید در آن گواهی اشتغال و برگه فیش حقوقی شما در آن باشد ) و در صورتی که افراد بازنشسته هستند باید تمکن مالی از خود ارائه نمایند .

*بیمه تامین اجتماعی

*دو عکس در سایز عکس پاسپورت

در صورتی که مدارک فوق الذکر در فرانسه نبود شما می بایست گواهی ترجمه فرانسوی از آن با تأئیدات داشته باشید .

پس از تسلیم مدارک شما ظرف مدت یک هفته تا چند ماه منتظر دریافت کارت اقامتی خود باشید .

موسسه حقوقی ملک پور با وکلای حاذق خود بهترین مشاوره شما در زمینه مهاجرت تحصیلی به فرانسه می باشد . در صورت مکفی نبودن مقاله فوق می توانید با وکلای ما  در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس داشته و از مشاوره حقوقی بهره مند شوید .

4 پاسخ
  1. mie editor2 گفته:

    با سلام خدمت شما، می خواستم بدونم چطور میتونم برای دخترم که ۱۴سال دارد برای تحصیل در دبیرستان فرانسه ویزای تحصیلی بگیرم وآیا به پدر یا مادر هم ویزا به عنوان همراه میدهند؟ درضمن ویزای تحصیلی در دبیرستان کانادا بهتر است یا فرانسه این نکته هم هست که خواهرم در کانادا اقامت دارند ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. تحصیل در هر یک از کشورها شرایط خاص خود را داراست که نیاز است در ارتباط با هریک به صورت کامل اطلاعات کسب نمایید. در این خصوص پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  2. بیتا گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید.
    من فارغ التحصیل رشته میکروبیولوژی از دانشگاه شهید بهشتی با معدل ۱۶٫۵ در سال ۸۹ هستم اما به دلایلی نتوانستم بلافاصله بعد از اتمام دوره لیسانس برای پذیرش در دانشگاه های فرانسه اقدام کنم. الان ۳۱ ساله هستم. و از لحاظ مالی شرایطم برای ارسال پذیرش مهیا شده است. قصد دارم برای زیست شناسی سلولی و مولکولی به زبان انگلیسی برای دانشگاه پیر و ماری کوری که این کورس را دارد درخواست بدهم. آیلتس ۷٫۵ و تافل ۱۱۰ دارم و تا سطح B1 به زبان فرانسه آشنا هستم. از لحاظ مالی خانواده توانایی ساپورت در طی مدت تحصیل را دارند.
    سوالی که از محضر شما دارم این است که آیا با توجه به زمان ایجاد شده از فارغ التحصیلی، شانسم برای پذیرش کمتر شده است؟
    با توجه به اینکه در طی این مدت در دوره های مختلف علوم زیستی که در موسسه پاستور برگزار میشده شرکت کردم و خیلی محیط آموزش دور نبوده ام و مدرک آموزش دوره های مختلف آزمایشگاهی را دارم.
    و سوال دومی که دارم این است که در حدود ۱ میلیارد تومن سرمایه در اختیار دارم که قصد داشتم در فرانسه سرمایه گذاری کنم اما وقتی فایلهای صوتی جناب ملک پور را گوش دادم متوجه شدم وضعیت سرمایه گذاری در وین گویا بسیار بهتر است. آیا با این سرمایه امکان خرید ملک و سرمایه گذاری در وین برای من وجود دارد؟
    پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم.

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. شما می توانید با این شرایط برای مقطع فوق لیسانس کشور فرانسه پذیرش بگیرید. متاسفانه با خرید ملک در کشور اتریش امکان اخذ اقامت دائم وجود ندارد. برای اطلاع از سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور اتریش پیشنهاد می شود با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.