دور جدید سابمیت پرونده های کبک اعلام شد

? خبر فوری:‌ دور جدید سابمیت پرونده های کبک اعلام شد. بین ۱۸ تا ۲۲ آگوست تعداد ۵۰۰۰ پرونده از طریق سیستم آنلاین مهاجرت به کبک ثبت خواهد شد.  شروع زمان سابمیت پرونده ها روز ۱۸ آگوست ساعت ۸:۳۰ دقیقه صبح به وقت مونترال است.  طبق اعلانیه های قبلی اداره مهاجرت کبک، در سال ۲۰۱۶ محموع ۱۰ هزار پرونده از طریق برنامه نیروی کار ماهر جذب میشوند.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱۳ نظرات, میانگین: ۳.۸۵ از طریق ۵)
Loading...
18 پاسخ ها
  1. علیرضا می گوید:

    سلام و وقت بخیر
    طرح نیروی کار ماهر برای کبک کانادا چه مدارکی رو به عنوان امتیاز آپدیت میپذیرد؟ به طور واضح تر اگر بخوام بپرسم، اگر من دانشجوی ترم آخر باشم میتونم در هنگام ثبت پرونده اون رو اعلام کنم و بعد از ثبت پرونده و اخذ مدرک تحصیلی اون رو ارائه بدم؟ اگر بعد از ثبت پرونده فرزندی به دنیا بیارم امتیازش محسوب میشه؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  2. بهناز می گوید:

    سلام.
    من فوق لیسانس شیمی دارم. برای دکتری هنوز نمیدونم کدوم کشور و دانشگاه ! برای رشته شیمی بهتر هست!!!! بنابراین سرگردانم ک علاوه بر زبان انگلیسی کدوم زبان فرانسه یا آلمانی رو یاد بگیرم ک به دردم بخوره.
    میشه راهنمایی کنید.

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  3. چاوشی می گوید:

    با سلام و احترام
    بنده 33 سالم
    لیسانس زبان انگلیسی دارم و فوق لیسانس مدیریت ورزشی
    سوابق کاریم در ارتباط با استخر نجات غریق و مربیگری شنا بوده به مدت 10 سال و 5 سال با بیمه
    در حال حاضر تدریس در دانشگاه
    سوالی که از خدمت شما دارم شانس من برای مهاجرت یا تحصیل چقدر و به چه صورتی اقدام کنم?
    با تشکر

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  4. تورج می گوید:

    با سلام. میخواستم بدونم با شرایط بنده کدوم کشور مورد تایید رو برای دندون پزشکی پیشنهاد میکنید. ( و اینکه کدام کشورهای مشروط تایید با شرایط بنده تطبیق دارد؟)متولد ۶۶ هستم و دیپلم مجدد تجربی رو تا تیر ماه ۹۷ تموم میکنم.معدلمم بالای ۱۴ میشه. دیپلم انسانی و کاردانی و کارشناسی علوم سیاسی دارم. کاردانی مددکاری اجتماعی با معدل ۱۷ هم دارم. مدرک زبان ندارم.متاهل و یه فرزند ۱ و نیم ساله دارم. کل هزینه ای که دارم هم حدودا ۲۰۰ ملیون. از نظر کار هم بسیار فنی هستم و توانایی کار و تحصیل رو دارم.
    ممنون.

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار همسر شما از طریق تحصیل میتوانند اقدام کنند و شما به عنوان همراه ایشان و در انجا برای ورود به دندان پزشکی اقدام نمایید.
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت بفرمایید .

      پاسخ
  5. حسین رحیمی می گوید:

    سلام ببخشید من میخام پناهنده کانادا بشم و درخاست بدم اولآ چطوری درخاست بدم و اونجا بیام به خاطر بعضی مشکلات دیگه نمیتونم وقعا سخته از کجا چطوری باید پناهنده شوم اونجا. شرایطش هست یعنی میشه. مشکل دارم.. منتظر جواب تون هستم ممنون.

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و احترام. ما برای پناهندگی هیچ گونه خدماتی نداشته و به هیچ عنوان این روش را توصیه نمی کنیم. برای اطلاع از روش های قانونی متناسب با شرایط خود می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  6. mie editor2 می گوید:

    با سلام و عرض ارادت. برای اخذ ویزاهای کاری برای همسر شما به حداقل مدرک لیسانس و سابقه کار مرتبط با رشته نیاز است. با شرایط سنی و فاصله تحصیلی موجود نیز اخذ ویزای تحصیلی پر ریسک خواهد بود. برای دریافت اطلاعات مرتبط با رزومه خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

    پاسخ
  7. Tabasom می گوید:

    سلام،
    اول از همه میخوام ازتون تشکر کنم که اینقدر خیرخواهانه جوابگوی ما هستید و وقتتونو برای جواب دادن به سوالا می گذارین.
    من از دانش آموزای نظام جدید (شش-سه-سه) هستم و امسال پایه یازدهم هستم، رشته ی علوم تجربی با معدل ۱۹‌.۵۴ سال دهم ‌و ۱۹.۸۸ سال نهم.
    من برای تحصیل پزشکی در کانادا مطالب مختلفی رو مطالعه کردم و متوجه شدم تحصیلی در رشته هایی مثل پزشکی نیازمند گذروندن دوره ی لیسانس هست و بعد شرکت در آزمون ام کت.
    خواستم بدونیم برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا برای مقطع لیسانس و (لیسانس علومی مثل زیست و بیوشیمی) باید نمرات دبیرستان و آیلتس در چه حدی باشن؟
    ممنون از توجهتون،

    پاسخ
    • مشاور حقوقی می گوید:

      از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
      ۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
      https://t.me/joinchat/AAAAADuuKeznpNM7t6fyVQ
      ۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
      https://goo.gl/YSG82A
      ۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا

      باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم

      پاسخ
      • عبدالخالق می گوید:

        با عرض سلام و ادب خدمت شما و تمام همکاران محترم تان .
        لطف نموده من و فامیل ام را که مجموعاً پنج نفر میشویم در اقامت در کشور کانادا همکاری نماید. ممنون شما

        پاسخ
  8. omid می گوید:

    باسلام من همسرم باردار است و خودم هم فوق لیسانس مدیریت مالی و بازاریابی و بازرگانی بین الملل و لیسانس حسابداری دارم
    قصد این درم تافرزندم رادر کانادا دنیا بیاورم آیا در این مدت زمان کم امکان داردــ؟؟لطفا پاسخ دهید
    سپاسگذار از شما استاد گرامی

    پاسخ
    • مشاور حقوقی می گوید:

      از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
      ۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
      ۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
      ۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا

      باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم

      پاسخ
    • مشاور حقوقی می گوید:

      شما تنها راهی که به سرعت بتوانید از کانادا اخذ ویزا نمایید میتوانید از طریق ویزای توریستی اقدام نمایید در صورتی که با ویزای شما موافقت شود میتوانید جهت تولد فرزند خود در کانادا اقدام نمایید

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.