تحصیل پزشکی اسپانیا و بررسی شرایط آن

تحصیل پزشکی در اسپانیا ، شرایط اخذ اقامت اسپانیا و امکان اخذ تابعیت اسپانیا  در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. شرایط ویزای تحصیلی اسپانیا برای ایرانیان به چه شکل است؟ آیا تحصیل پزشکی در اسپانیا به زبان انگلیسی امکان پذیر است؟ آیا در کشور اسپانیا امکان اقامت پس از تحصیل وجود دارد؟  در این مقاله سعی بر این است که که به  سوالات شما در زمینه تحصیل پزشکی در اسپانیا پاسخ داده شود. تحصیل پزشکی در اسپانیا مورد توجه برخی از متقاضیان تحصیل در رشته پزشکی در خارج از کشور قرار گرفته است. شما عزیران می توانید سوالات خود را در ارتباط با تحصیل در کشور اسپانیا زیر همین مقاله مطرح نمایید تا کارشناسان ما در موسسه حقوقی ملک پور، همکار موسسه مشاوره ای MIE اتریش در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان باشند. شما همچنین می توانید با کارشناسان و مشاوران ما تماس بگیرید تا از مشاوره تلفنی رایگان در زمینه تحصیل پزشکی در کشور اسپانیا بهره مند شوید.

  • تحصیل پزشکی در اسپانیا و شرایط عمومی
  • تحصیل پزشکی در اسپانیا و شرایط ورود به رشته پزشکی
  • تحصیل پزشکی در اسپانیا و دانشگاه های پزشکی
  • تحصیل پزشکی در اسپانیا به همراه بورس تحصیلی
  • تحصیل پزشکی در اسپانیا و هزینه های تحصیل و زندگی در اسپانیا
  • تحصیل پزشکی در اسپانیا و کار دانشجویی
  • تحصیل پزشکی در اسپانیا و سایر رشته های علوم پزشکی ،دندانپزشکی،داروسازی،پرستاری
  • تحصیل پزشکی در اسپانیا و بررسی ویزای همراه
  • تحصیل پزشکی در اسپانیا و معرفی دانشگاه های برتر اسپانیا
  • تحصیل پزشکی در اسپانیا و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا
  • تحصیل پزشکی در اسپانیا و موقعیت کار پس از تحصیل
  • تحصیل پزشکی در اسپانیا و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل
تحصیل پزشکی در اسپانیا تحصیل پزشکی در اسپانیا

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

تحصیل پزشکی در اسپانیا و شرایط عمومی

اسپانیا کشوری اروپایی است که در جنوب غربی اروپا واقع شده و با کشورهای فرانسه، آندورا و پرتغال هم مرز است. زبان رسمی مردم اسپانیا، اسپانیایی و واحد پول این کشور یورو است. اسپانیا دومین کشور بزرگ اروپای غربی و پنجمین کشور بزرگ قاره اروپاست. اسپانیا کشوری پارلمانی و دموکراتیک و تحت قانون اساسی پادشاهی است. این کشور نوزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا از نظر تولید ناخالص داخلی بوده و عضو سازمان ملل متحد، سازمان تجارت جهانی، ناتو و سازمان همکاری اقتصاد و توسعه اروپا و اتحادیه اروپاست. اسپانیا از نظر کیفیت زندگی در بین ده کشور برتر جهان قراردارد اما در سال های اخیر بیکاری از بزرگترین معظلات قشر جوان و جامعه اسپانیا است. گردشگری یکی از صنایع اصلی و منبع درامد و اشتغال در کشور اسپانیاست. مساحت اسپانیا ۵۰۴.۷۸۲ کیلومتر مربع بوده و جمعیتی بالغ بر ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ نفر دارد. پایتخت اسپانیا مادرید و مهم ترین شهرهای آن بارسلونا، والنسیا،سویا، مالاگا و بیلبائو هستند.

شرایط عمومی اسپانیا 1 تحصیل پزشکی در اسپانیا

فایل تصویری موسسه ملک پور درباب تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در خارج از کشور

video تحصیل پزشکی در اسپانیا

فایل تصویری موسسه ملک پور درباب تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در خارج از کشور

audio تحصیل پزشکی در اسپانیا

تحصیل پزشکی در اسپانیا و شرایط ورود به رشته پزشکی

تحصیل پزشکی در اسپانیا در دانشگاه های دولتی به زبان اسپانیایی بوده و نیازمند قبولی در آزمون ورودی می باشد که به زبان اسپانیایی برگزار می شود. برای قبولی در آزمون دانش بالای زبان اسپانیایی و همچنین داشتن مدرک دیپلم دوازده ساله ضروری است. فارغ التحصیلان دوره متوسطه که دیپلم دوازده ساله خود را خارج از اسپانیا دریافت کرده اند، برای این که بتوانند شانس موفقیت در این آزمون ورودی را داشته باشند باید یک دوره کالج را این کشور به زبان اسپانیایی سپری نمایند اما متاسفانه سفارت اسپانیا در صدور ویزای تحصیلی برای متقاضیان ورود به این کالج ها بسیار سخت گیرانه عمل می کند و معمولا شانس بالایی برای دریافت ویزا وجود ندارد. تحصیل در دانشگاه های خصوصی به زبان انگلیسی برای متقاضیان تحصیل پزشکی در اسپانیا با پرداخت شهریه و البته پس از قبولی در آزمون ورودی خواهد بود که به زبان انگلیسی برگزار می شود.

برای این منظور باید یک دوره آماده سازی جهت آزمون پزشکی در اسپانیا سپری شود و پس از این دوره یک ساله، آزمون ورودی برگزار خواهد شد. افرادی که نمرات لازم را اخذ نمایند می توانند با پرداخت شهریه ای در حدود10.000  تا ۱۵.۰۰۰ یورو در سال به ادامه تحصیل در رشته پزشکی بپردازند. البته لازم به ذکر است که فقط در سه سال اول تحصیل به زبان انگلیسی خواهد بود و پس از آن ادامه تحصیل به زبان اسپانیایی می باشد. به این نکته نیز توجه داشته باشید که دانشگاه های خصوصی اسپانیا مورد تایید وزارت بهداشت و علوم ایران نمی باشند. قبل از اقدام به تحصیل در هر یک از دانشگاه های پزشکی در اسپانیا از اعتبار و مورد تایید بودن آن اطمینان حاصل نمایید.

چنان چه ذکر شد تحصیل در دانشگاه های دولتی به زبان اسپانیایی بوده و نیارمند قبولی در آزمون وردی است که به زبان اسپانیایی برگزار می شود. قاعدتا دانشجویان بین المللی باید بتوانند برای شرکت در این آزمون ورودی ویزا دریافت نمایند. صدور ویزا برای شرکت در آزمون غیر ممکن است، مگر این که متقاضی از قبل ویزای توریستی داشته باشد. در واقع سفارت اسپانیا در صدور ویزای ایرانی ها بسیار سخت گیرانه عمل می کند. بنابراین متقاضی مجبور است جهت یادگیری بیشتر زبان اسپانیایی و بالا بردن شانس قبولی در آزمون، در دوره های اماده سازی آزمون پزشکی و مشتقات آن شرکت نماید. معمولا از طرف سفارت این ویزا نیز با سخت گیری بسیار صادر می شود، چراکه هیج تضمینی در قبولی در آزمون برای متقاضی وجود ندارد.

تحصیل پزشکی در اسپانیا و دانشگاه های پزشکی

تحصیل پزشکی در اسپانیا در دانشگاه های دولتی و خصوصی امکان پذیر است که در ادامه تعدادی از دانشگاه های دولتی را جهت تحصیل پزشکی در اسپانیا معرفی می کنیم.

University of Autónoma  Madrid Facultad  Medicina                                            University of CEU Carnal Herrera Facultad  Ciencias  la Salud                          University of CEU San Pablo Facultad  Medicina                                                    
University of Católica San Antonio  Murcia Facultad  Ciencias  la Salud             University of Católica  Valencia San Vicente Mártir Facultad  Medicina                  University of Complutense  Madrid Facultad  Medicina                                        
University of Europea  Madrid Facultad  Ciencias University of Miguel Hernánz Facultad  Medicina                                                 University of Rey Juan Carlos Facultad  Ciencias  la Salud                                   
University of Santiago  Compostela Faculta  Medicina e Odontoloxía                  University of  Alcalá Facultad  Medicina                                                              University of  Alicante Facultad  Medicina                                                          
University of  Cantabria Facultad  Medicina                                                        University of  Castilla-La Mancha Facultad  Medicina  Albacete                          University of  Cádiz Facultad  Medicina                                                              
University of  Córdoba Facultad  Medicina y Enfermería                                       University of  Extremadura Facultad  Medicina                                                    University of  Granada Facultad  Medicina                                                         
University of  La Laguna Facultad  Medicina                                                        University of  Las Palmas  Gran Canaria Facultad  Ciencias  la Salud              University of  Murcia Facultad  Medicina                                                            
University of  Málaga Facultad  Medicina                                                            University of  Navarra Facultad  Medicina                                                           University of  Oviedo Facultad  Medicina y Ciencias  la Salud                          

لیست دانشگاه های علوم پزشکی اسپانیا که  مورد تایید وزارت بهداشت هستند :

دانشگاه بارسلونا دانشگاه دولتی گرانادا
دانشگاه اتوناما دانشگاه والنسیا
دانشگاه کامپلوتنس

تحصیل پزشکی در اسپانیا به همراه بورس تحصیلی

تحصیل پزشکی در دانشگاه های دولتی سالیانه هزینه ای در حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو سالیانه است. بورس های تحصیلی در این مقطع تحصیلی برای دانشجویان بین المللی وجود ندارد. بورسیه های تحصیلی  آراسموس نیز فقط به دانشجویان اتحادیه اروپا اعطا می شود. بورسیه تحصیلی در اسپانیا در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا وجود ندارد. در مقطع دکتری امکان دریافت بورسیه های تحصیلی برای تمام دانشجویان، فارغ از ملیت آنها امکان پذیر است. این بورسیه های تحصیلی توسط استاد راهنما به دانشجو اعطا می شود و باید متقاضی قبل از اقدام و زمانی که مدارک را جهت پذیرش ارسال می کند از استاد راهنما درخواست نماید. در دوره های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پرستاری امکان دریافت بورسیه تحصیلی وجود ندارد. این مقاله مربوط به موسسه حقوقی ملک پور در زمینه تحصیل پزشکی در اسپانیا می باشد و هرگونه کپی برداری از آن شرعا و قانونا جایز نیست.

بورسیه تحصیلی اسپانیا

تحصیل پزشکی در اسپانیا و هزینه های تحصیل و زندگی در اسپانیا

چنان چه ذکر شد، هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی اسپانیا و به زبان اسپانیایی بسیار ارزان و مقرون به صرفه بوده و سالیانه در حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰می باشد. اما هزینه های تحصیل دررشته های زیر شاخه پزشکی در دانشگاه های خصوصی و به زبان انگلیسی بسته به دانشگاه و رشته سالیانه در حدود ۸۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ یورو می باشد. هزینه های اقامت در شهرهای مختلف در اسپانیا متفاوت بوده و می توان گفت از نظر هزینه محل اقامت، بارسلونا گران ترین شهر اسپانیا می باشد. هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه در بارسلونا در حدود ۷۰۰ تا ۱۵۰۰ یورو در ماه است. هزینه اجاره یک آپارتمان یک خوابه در مادرید پایتخت اسپانیا، در حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو به طور میانگین در ماه می باشد. هزینه خورد و خوراک در اسپانیا به نسبت سایر کشورهای اروپایی کمتر بوده و می توان گفت برای یک زوج در ماه هزینه های خورد و خوراک در حدود ۲۰۰ تا ۴۰۰ یورو در ماه است. هزینه بیمه دانشجویی بسته به نوع بیمه متفاوت بوده و ماهیانه در حدود ۳۰ تا ۶۰ یورو می باشد. اسپانیا از حمل و نقل عمومی بسیار خوبی برخوردار بوده و شما نیازی به داشتن اتومبیل شخصی نخواهید داشت.

هزینه تحصیل و زندگی در اسپانیا

تحصیل پزشکی در اسپانیا و کار دانشجویی

دانشجویان در حین تحصیل پزشکی در اسپانیا اجازه کار دانشجویی پاره وقت و قانونی در حدود ۲۰ ساعت در هفته را خواهند داشت. اما از آنجا که نرخ بیکاری اسپانیا بالا بوده، متاسفانه برای  دانشجویان امکان کار دانشجویی حین تحصیل بسیار کم خواهد بود. برای کاریابی دانشجویان نیاز به داشتن سطح زبان و دانش بالای زبان اسپانیایی خواهند بود. متاسفانه کاریابی در اسپانیا به زبان انگلیسی بسیار امر دشواری است. چنان چه علاقمند به تحصیل پزشکی در اسپانیا هستید و نیازمند کار دانشجویی برای تامیت هزینه های اقامت و تحصیل خود هستید، قبل از ورود به اسپانیا سطح زبان اسپانیایی خود را بالا ببرید.
شما در جدول زیر می توانید نرخ بیکاری کشور اسپانیا را مشاهده نمایید:

نرخ بیکاری اسپانیا تحصیل پزشکی در اسپانیا

نرخ بیکاری اسپانیا

کار ضمن تحصیل در اسپانیا

تحصیل پزشکی در اسپانیا و سایر رشته های علوم پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری

متقاضیان تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری و داروسازی می توانند در دانشگاه های خصوصی و دولتی اسپانیا ادامه تحصیل دهند. تحصیل در دانشگاه های دولتی نیازمند قبولی درآزمون ورودی به زبان اسپانیایی بوده و در دانشگاه های خصوصی باید شخص در آزمون ورودی به زبان انگلیسی قبول شود. قبولی در آزمون ورودی دانشگاه های دولتی امر ساده ای نخواهد بود، چرا که شما با دانش آموزان اسپانیایی زبان به رقابت می پردازید. طول دوره تحصیل پزشکی در اسپانیا ۶ تا ۷ سال می باشد و طول دوره دندانپزشکی ۵ تا ۶ سال بوده و طول دوره پرستاری به مدت ۴ سال است. توصیه می شود اگر علاقمند به تحصیل زیر شاخه های پزشکی در اسپانیا هستید، حتما به زبان انگلیسی تحصیل نمایید. چرا که دانشگاه های معتبر و مورد تایید وزارت بهداشت مدرک دانشگاه های خصوصی اسپانیا را تایید نمی کنند. برای کار در این رشته ها شما نیازمند داشتن دانش و مدرک زبان اسپانیایی با نمره بالا خواهید بود.

تحصیل داروسازی در اسپانیا
تحصیل دندانپزشکی اسپانیا

تحصیل پزشکی در اسپانیا و بررسی ویزای همراه

شخصی که برای ادامه تحصیل در اسپانیا ویزای دانشجویی دریافت کرده می تواند برای الحاق خانواده خود درخواست دهد. البته ویزای همراه که البته شامل (همسر و فرزند زیر ۱۸ سال) می باشد در ابتدا صادر نمی شود و فرد اصلی که با ویزای توریستی وارد شده، باید پس از ثبت نام در دانشگاه و باز کردن حساب بانکی و اجاره ملک (متناسب با افراد خانواده) و انجام سایر امور مربوطه، اول کارت اقامت دانشجویی خود را دریافت نماید و سپس برای خانواده خود دعوتنامه جهت الحاق صادر کند. همسر و فرزند وی با داشتن مدارکی نظیر: سند ازدواج ، شناسنامه و مدارک تحصیلی و اقامتی نفر اصلی به سفارت اسپانیا در کشور خود می روند و درخواست ویزای همراه می کنند. همراه در اسپانیا اجازه قانونی برای کار در سال اول را نخواهد داشت.

تحصیل پزشکی در اسپانیا و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا

پس از دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه ها و یا کالج های اسپانیا می توانید جهت دریافت ویزای تحصیلی به سفارت این کشور در خاک خود درخواست دهید. مدارک مورد نیازجهت ویزای تحصیلی اسپانیا به شرح زیر است:

  • فرم درخواست ویزای تحصیلی که توسط متقاضی پر شده و امضا می شود
  • بیمه نامه مسافرتی معتبر و مورد تایید سفارت اسپانیا
  • رزرو هتل و یا خوابگاه در صورت امکان
  • اصل پذیرش از دانشگاه و یا کالج
  • اصل و ترجمه اسپانیایی تمامی مدارک تحصیلی
  • اصل و ترجمه اسپانیایی شناسنامه متقاضی
  • اصل پاسپورت متقاضی ویزای تحصیلی
  • گواهی سلامت ونامه پزشک برای تایید عدم ابتلا به بیماری های واگیردار و مقاربتی
  • ارائه نامه تمکن مالی و پرینت گردش حساب سه ماهه
  • مدارک کاری با بیمه و یا حتی بدون بیمه
  • دو قطعه عکس 3.5 در 4.5 بایومتریک

تحصیل پزشکی در اسپانیا و موقعیت کار پس از تحصیل

پس از فارغ التحصیلی در اسپانیا، چنان چه علاقمند به کار و اخذ اقامت کاری اسپانیا باشید می توانید درخواست کارت اقامت یک ساله نمایید. ویزا و اقامت شما با اجازه کار تمام وقت برای یک سال در کشور اسپانیا تمدید می شود. اگر متقاضی کار در اسپانیا موفق شود در طی مدت این یک سال کار تمام وقت پیدا کرده و قرارداد کاری با کارفرمای اسپانیایی ببندد، می تواند اقامت خود را تمدید نماید. کارت اقامت شما بر اساس مدت قرارداد شما با کارفرما تمدید خواهد شد. با وجود نرخ بالای بیکاری در کشور اسپانیا، یافتن شغل مناسب برای افراد تحصیل کرده و فارغ التخصیلان دانشگاه های این کشور امر ساده ای نخواهد بود.

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا

تحصیل پزشکی در اسپانیا و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

چنان چه ملاحظه فرمودید، فارغ التحصیلان دانشگاه های اسپانیا، پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی خود می توانند درخواست کارت اقامت یک ساله نمایند و این کارت با اجازه کار تمام وقت خواهد بود.  اگر متقاضی علیرغم نرخ بالای بیکاری در اسپانیا موفق به پیدا کردن کار در این کشور شود، می توانند اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری تغییر دهد و چنانچه  ۵ سال متمادی در اسپانیا کار تمام وقت داشته باشد و مالیات و بیمه بپردازد، می تواند جهت دریافت کارت اقامت اسپانیا اقدام نماید. پروسه دریافت پاسپورت در اسپانیا، پروسه ای 10 ساله است و پس از دریافت اقامت دائم، برای مدت ۵ سال دیگر نیز شخص باید در اسپانیا کار و زندگی کند. پس از گذشت این مدت و با دادن آزمودن شهروندی و داشتن سطح بالای زبان اسپانیایی، می توان جهت دریافت پاسپورت اسپانیا اقدام نمود. لازم به ذکر است که کشور اسپانیا قانون دو تابعیتی را نمی پذیرد و شما برای دریافت پاسپورت کشور اسپانیا باید از تابعیت قبلی خود انصراف دهید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
تحصیل پزشکی در اسپانیا و سخن پایانی

تحصیل پزشکی در اسپانیا، شرایط اخذ اقامت اسپانیا، مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت تحصیلی به اسپانیا، در این مقاله مورد بحث و بررسی علمی قرار گرفت. شایان ذکر است که پروسه اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا پروسه ای حقوقی بوده و در این پروسه حضوروکیل مجرب و متخصص الزامی است. از آنجا که سفارت اسپانیا در صدور انواع ویزاهای مختلف برای ایرانیان بسیار سخت گیر است، توصیه می شود در این زمینه تحقیقات لازم را اخذ نمایید و قبل از هرگونه پرداخت و هزینه در مورد ویزای تحصیلی اسپانیا با مشاوران ما در موسسه حقوقی ملک پور؛ همکار موسسه مشاوره ای MIE اتریش تماس گرفته و از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند شوید و همین طور می توانید در خصوص این مقاله سوالات خود را در قسمت انتهایی مقاله مطرح نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما عزیزان در زمینه تحصیل در اسپانیا باشند.