,

تحصیل و اعزام دانشجو به چین

213.213 300x164 تحصیل و اعزام دانشجو به چینتحصیل و اعزام دانشجو به چین در هنگام گرفتن وکیل مهاجرت برای مهاجرت به چین 2018 از جمله مهاجرت تحصیلی به چین و برای تحصیل در چین و یا تحصیل در دانشگاههای چین و یا پذیرش تحصیلی چین و یا اخذ ویزای تحصیلی چین چه شرایطی دارد ؟ امروزه افراد بسیاری تمایل به مهاجرت به چین و در نهایت اخذ اقامت چین را در ذهن خود دارند و بهترین راه برای ‏مهاجرت به کشور چین را تحصیل می دانند.

  • گاهی اوقات در مورد تحصیل و اعزام دانشجو به چین، و هم چنین در باب قوانین مهاجرتی کشور چین سوالاتی در این زمینه از ما پرسیده می شود، که باید در پاسخ گفت: کشور چین  بویژه در باب تحصیل و اعزام دانشجو به چین شرایط خاص و فاکتور های منحصر به فردی را در نظر می گیرد، توجه فرمائید اگر قصد تحصیل و اعزام دانشجو به چین را دارید باید قوانین مهاجرتی و بین المللی در مورد دانشجویان و اتباع خارجی که برای تحصیل و اعزام دانشجو به چین سفر کرده اند، را مطالعه نمائید. کشور چین، به علت جمعیت فوق العاده زیاد و قرار گرفتن در نقطه عطف اقتصاد بین المللی، شرایط خاصی را برای مهاجرت به کشورش و بویژه تحصیل و اعزام دانشجو به چین مد نظر قرار داده است.
  •  اگر قصد دارید برای ادامه ی تحصیل در بهترین دانشگاه های کشور چین، اقدام نمایید، موسسه حقوقی ملک پوربهترین فرصت ها را برای شما عزیزان فراهم آورده و حتی می توانید با استفاده از مشاوره رایگان موسسه حقوقی ملک پور تمامی اطلاعات دقیق مهاجرتی و تحصیل و اعزام دانشجو به چین را به دست آورید .214.214 300x198 تحصیل و اعزام دانشجو به چینتحصیل و اعزام دانشجو به چینتحصیل در کشور چین در مقاطع مختلف امکان پذیر است، تنها تفاوتی که وجود دارد از بابت روند پروسه پذیرش در بین مقاطع مختلف می باشد. به طوری که پروسه ی لیسانس و دکتری تقریبا مشابه یکدیگر می باشد. موسسه حقوقی ملک پور این امکان را به شما می دهد، که بدون نیاز به داشتن مدرک زبان انگلیسی در دانشگاه های کشور چین،که دارای رنکینگ بالایی در دنیا می باشند، ادامه ی تحصیل دهید، رنکینگ بالا به معنای بودن در میان ۵۰ دانشگاه برتر آسیا می باشد، یعنی دارای رنکینگ معادل دو برابر بالاتر و بهتر از دانشگاه تهران در ایران عزیزمان می باشد.موسسه حقوقی ملک پور پذیرش در دانشگاه های عالی رتبه چین را، در طی مدت زمان ۱ ماه برای شما عزیزان از دانشگاه چین اخذ می نماید. و همچنین ویزای شما را نیز، در مدت زمانی کمتر از ۱ هفته از سفارت چین، اخذ می نماید. تمامی پروسه اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی شما، توسط وکلای موسسه حقوقی ملک پور، در کشور چین پیگیری و موسسه حقوقی ملک پور، این افتخار را دارد که به شما هموطنان عزیز و گرامی این خبر مسرت بخش را اعلام دارد، که این پروسه گارانتی می شود،و این بدان معناست که اگر نتوانیم پذیرش شما را اخذ نمائیم؛ مبلغی که بابت حق الوکاله دریافت نموده ایم را به طور کامل عودت خواهیم داد، توجه داشته باشید که اگر در اخذ پذیرش با مشکل مواجه شویم و مشاوره ی موسسه حقوقی ملک پور منجر به اخذ ویزا نشود، مبلغ دریافتی بابت مشاوره، اخذ ویزا و مبلغ مشاوره اخذ پذیرش را، بطور کامل برخواهیم گرداند. شایان ذکر است، در ارتباط با اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کشور چین، هزینه های دانشگاه در چین طی مدت ۱ سال تقریبا بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان می باشد. کشور چین جزو معدود کشور هایی است که دارای دانشگاه هایی با رنکینگ بالا و هزینه های پایین می باشد. بدین صورت که هزینه ی زندگی در چین، از ایران هم کمتر می باشد.  همین هزینه ها در کشور های غربی حدود ۳ برابر بیشتر از ایران می باشد. تحصیل در کشور چین به دو زبان چینی و انگلیسی امکان پذیر می باشد. برای ادامه تحصیل به زبان انگلیسی نیازی به مدرک IELTS نمی باشد و دانشجویان با هر میزان دانش زبان می توانند به کشور چین رفته و در دوره های زبان ۶ ماهه الی ۱ ساله، در دانشگاهی که از آن موفق به اخذ پذیرش شده اند دوره های زبان خود را بگذرانند. سپس در رشته ی مورد نظر خود به تحصیل بپردازند.موسسه حقوقی ملک پور مفتخر است که در امر گرفتن پذیرش در مقطع دکتری، می تواند همراه شما عزیزان باشد؛ پس اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر و راههای رسیدن به هدفتان هستید، با مشاوران مجرب و وکلای برجسته ی موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمائید تا به شما هموطنان عزیز، در راستای رسیدن به هدفتان یاری دهیم.

    با وجود امکان تحصیل به زبان انگلیسی در کشور چین و شهریه سالانه تقریبا ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومانی، این نکته حائز اهمیت است، اگر تحصیل در مقطع دکتری به زبان چینی صورت پذیرد، می توان گفت تقریبا تحصیل شما رایگان خواهد بود. این مطلب خود نکته ای بسیار مثبت می باشد.

    موسسه حقوقی ملک پور، اخذ پذیرش در تمامی مقاطع تحصیلی را در طی پروسه ای کمتر از ۱ ماه، گارانتی می نماید. تحصیل در کشور چین در رشته ی پزشکی، ۶ سال زمان  می برد. رشته پزشکی به دو زبان انگلیسی و چینی تدریس می شود، که ۴ سال ابتدایی آن به زبان انگلیسی  می باشد و ۲ سال پایانی آن، دانشجو ملزم به گذراندن دوره های بالینی و ارتباط مستقیم وی با بیماران است و می بایست به زبان رسمی کشور، چینی صحبت کند. هزینه های تحصیل در کشور چین، چیزی در حدود ۱۰ برابر ارزان تر از کشور انگلیس می باشد، یعنی سالانه فقط ۱۵ میلیون تومان هزینه دارد. در کشور چین، دانشگاه های پزشکی جایگاه خود را در میان پیشرفته ترین کشورهای دنیا حفظ نموده اند و دانشگاه های پزشکی در کشور چین از معتبر ترین دانشگاه های پزشکی سرتاسر جهان می باشند، این امکان برای فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر کشور چین، وجود دارد، که تقریبا در سرتاسر دنیا به ادامه ی تحصیل بپردازند و تخصص خود را دریافت و یا مشغول به کار شوند.

    موسسه حقوقی ملک پور با احترام به سلایق تمامی متقاضیان محترم، بدین منظور منابع کامل و رشته های ارائه شده از دانشگاه های برتر چین را تهیه نموده، تا در اختیار شما متقاضیان محترم قرار دهد. مشاوران با تجربه و کاردان موسسه حقوقی ملک پور، آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشد و مشاوره تلفنی ما کاملا به صورت رایگان می باشد، ضمنا مشاوران ما با توجه به شرایط هر فرد، بهترین راه و پیشنهاد را در باب ادامه ی تحصیل و اعزام دانشجو به چین، در اختیار شما متقاضیان محترم قرار می دهند.

    یکی از معروف ترین دانشگاه های چین در رشته ی پزشکی، دانشگاه زیجیانگ می باشد. یکی از معروف ترین دانشگاه ها در سطح جهانی، که رنکینگ آن در در فهرست QS  جهان ۱۶۵،و در آسیا ۲۵ می باشد. اهمیت این مطلب را میتوان ازین امر دریافت نمود که دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف که بهترین دانشگاه های ایران هستند، در لیست QSرتبه ای بین ۶۰۰-۶۵۰ را دارا می باشند.

    موسسه حقوقی ملک پور برای علاقه مند به ادامه تحصیل در رشته پزشکی، این امکان را فراهم آورده، تا برای افراد بین سنین ۱۷ تا ۳۰ سال و دارنده ی مدرک دیپلم رشته ی ریاضی یا تجربی، از این دانشگاه پذیرش اخذ نماید و دانشجویان را به چین اعزام نمایند.

    دوره های پزشکی در دانشگاه چین ۶ سال و نیم و به زبان انگلیسی می باشد. متقاضیان می بایست به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند. در زمان اخذ پذیرش از دانشگاه، نیازی به مدرک آیلتس نمی باشد، اما در زمان اخذ پذیرش متقاضی این مهم را متعهد می شود که در زمان شروع دوره و تشکیل کلاس، به زبان انگلیسی تسلط پیدا کرده باشد.

    در هر ترم از دوره های پزشکی ، ۴ واحد زبان انگلیسی به دانشجویان ارائه می گردد و از انجاییکه در زمان شروع انترنی، دانشجو می بایست تا حدی دانش زبان چینی داشته باشد تا بتواند با بیمار ارتباط برقرار کند. این مطلب بین پزشک و بیمار از اهمیت بسیاری برخوردار است. این نکته نیز خارج از لطف نمی باشد، دوره ی انترنی، دوره ای ۱ سال و نیم است و به آخرین دوره ی پزشکی اطلاق می شود. در این دوره دانشجو علاوه بر کارآموزی، با بیماران ارتباط مستقیم برقرار می کند و به درمان بیماران می پردازد.

    بر اساس مصوب شورای عالی ارزشیابی وزارت بهداشت، مدارک اخذ شده از دانشگاه هایی که در فهرست QS جزء ۱۰۰۰ دانشگاه برتر می باشند، از اعتبار بالایی برخوردارند و بر طبق تعریف وزارت بهداشت، پزشکان عمومی که از این دانشگاه ها مدارک خود را دریافت نموده اند، می توانند در ایران با عنوان پزشک کار کنند و یا ادامه ی تحصیل دهند.

    در استان زیجیانگ و در شهر هانزو، دانشگاه زیجیانگ واقع شده است، این شهر جمعیتی بالغ بر ۸ میلیون نفر را در خود جای داده و در جنوب شرقی چین واقع شده است. این شهر در ۱۵۰ کیلومتری شانگهای است و جزو شهرهای پیشرفته و زیبا در چین می باشد.

     

    تحصیل و زندگی در کشور چین

    نسبت به کشورهای غربی، تحصیل و زندگی در چین هزینه های پایین تری دارد و همین موضوع اکثر خانواده های ایرانی را جذب و تحت تاثیر قرار می دهد. آنها می توانند با خیال راحت فرزند خود را جهت ادامه ی تحصیل در یکی از بهترین دانشگاه ها در رشته ی پزشکی به کشور چین فرستاده و مطمئن هستند ار لحاظ هزینه های دانشگاه به مشکل برخورد نخواهند کرد. تحصیل در دانشگاه زینجیانگ چین در رشته ی پزشکی، شهریه ماهانه تقریبا ۲ میلیون تومان می باشد و هزینه ی زندگی که شامل هزینه های خوابگاه، خورد و خوراک و هزینه های روزمره در ماه می باشد، حدودا ۱ میلیون و شاید مقداری کمتر باشد.

    جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تحصیل در چین و یا تحصیل و اعزام دانشجو به چین و مهاجرت تحصیلی به چین و مهاجرت به چین از طریق دیگر همچون سرمایه گذاری در چین ، خرید ملک در چین و … می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران ارتباط بگیرید تحصیل در چین ، تحصیل و اعزام دانشجو به چین و در نهایت اخذ اقامت چین طرفداران زیادی دارد .

     

    215.215 1 300x163 تحصیل و اعزام دانشجو به چین

 

12 پاسخ ها
  1. احسان موسوی می گوید:

    با سلام بنده سی و دو سالمه فارغ التحصیل از دانشگاه شهید باهنر کرمان از رشته ی مهندسی کشاورزی گرایش زراعت و اصلاح نباتات،با معدل ۱۴:۳۰،دارای مدرک آیلتس بانمره 6.5.آشنایی بسیار مختصر با زبان چینی در حد احوالپرسی.
    قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته ی خودم یا زبان انگلیسی در شهرهای گوانجو یا شنزن را دارم.آیا امکان دریافت بورسیه کامل یا نیمه کامل برای من وجود دارد.
    ودر ضمن شما این کار را انجام میدهید ؟

    پاسخ
    • shahram shahidi می گوید:

      با سلام و عرض ادب. اخذ بورسیه کار آسانی نبوده و مستلزم داشتن شرایطی خاص می باشد. پیشنهاد می شود جهت بررسی شرایطتان با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ دفاتر موسسه تماس حاصل نمائید.

      پاسخ
  2. محمد می گوید:

    سلام وقت بخیر
    تفاوت کیفیت تحصیل و زندگی در اروپا و چین رو میخاستم بدونم. آیا بین تحصیل در بهترین دانشگاه چین و تحصیل در یک دانشگاه صرفا اروپایی تفاوتی وجود داره؟ من برای مهاجرت تحصیلی بین این دو موندم اولویت من تحصیل هست و بعد بتونم در کشورهایی مثل کانادا کار پیدا کنم و زندگی کنم. با توجه به اینکه چین یکی از قدرتهای اقتصادی دنیا هست. تشکر

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در ایمیل امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم که در ساعاتی که در ادامه ایمیل خدمت شما اعلام مینماییم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت بفرمایید ، البته درصورت تماس با دفاتر شعبه یک و دو MIE وین در اتریش میتوانید از مشاوره رایگان تلفنی خود شخص جناب آقای ملک پور بصورت مستقیم بهره مند گردید.
      با احترام فراوان

      پاسخ
  3. محمد می گوید:

    با سلام خدمت شما.من یه سوال داشتم.ایا واقعا شما میتونید از دانشگاهی در چین پذیزش بگیرین که شهریه اش سالانه 15 میلیون تومن باشه؟ بقیه جا ها تحقیق کردم بیشترشون نوشته بودن بیش از 30 میلیونه؟ بالاخره کدومه؟ ممنون از جوابتون

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
      در این خصوص شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  4. راضیه می گوید:

    سلام برای گرفتن بورسیه در مقطع کارشناسی به زبان چینی در رشته ادبیات چینی چه چیز هایی رو باید امتحان بدیم؟

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. جهت دریافت بورسیه باید خود شما با دانشگاه ها در ارتباط باشید زیرا اعطای بورسیه کاملا به عهده خود دانشگاه است. بهتر است با شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) تماس حاصل نمایید تا بتوانیم به صورت رایگان شرایط شما را بررسی و به شما مشاوره دهیم.

      پاسخ
  5. کیان پاکمهر می گوید:

    درود بر شما.
    بنده ۳۲ ساله مهندسی برق از دانشگاه ازاد و دارای کارت پایان خدمت ساکن شیراز و مجرد هستم
    دیپلم و پیش دانشگاهی مدرک ریاضی فیزیک
    قصددارم در رشته پزشکی در چین تحصیل کنم.
    سوالم اینه با شرایط من و اینکه مدرک زبان هم ندارم آیا پذیرش ب پزشکی میدهند؟
    آیا ازمون ورودی
    پذیرش چقدر طول میکشه؟
    چقدر هزینه داره؟

    پاسخ
  6. کیان پاکمهر می گوید:

    درود بر شما.
    بنده ۳۲ ساله مهندسی برق از دانشگاه ازاد و دارای کارت پایان خدمت ساکن شیراز و مجرد هستم
    دیپلم و پیش دانشگاهی مدرک ریاضی فیزیک
    قصددارم در رشته پزشکی در چین تحصیل کنم.
    سوالم اینه با شرایط من و اینکه مدرک زبان هم ندارم آیا پذیرش مستقیم ب پزشکی میدهند؟
    آیا ازمون ورودی داره؟
    پذیرش چقدر طول میکشه؟
    چقدر هزینه داره؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.