تحصیل دندانپزشکی در مالتا

 

تحصیل دندانپزشکی در مالتا 2018 دارای قوانین و شرایط خاصی است که ما در این مقااله سعی بر آن داریم تا اطلاعات حقوقی شما عزیزان را در این زمینه ارتقا دهیم.یکی از روش های مناسب مهاجرت به مالتا به مانند دیگر کشورها ویزای تحصیلی و مهاجرت تحصیلی به مالتا می باشد تحصیل دندانپزشکی در مالتا نیز یکی از بهترین روش های ورود به این کشور خواهد بود. یکی از روش های مناسب ورود به کشور مالتا به مانند دیگر کشورها است که این روش مهاجرتی دارای قوانین و شرایط خاصی است که ما در این مقاله سعی بر آن داریم تا اطلاعات شما را در زمینه اخذ پذیرش در دانشگاه های مالتا و همچنین تحصیل دندانپزشکی در مالتا ارتقا دهیم.با توجه به اینکه مهاجرت تحصیلی به مالتا  یکی از روشهای مهاجرتی است و ما در این مقاله در پی آنیم اطلاعات کامل و به روز در زمینه اخذ اقامت مالتا به واسطه ویزای تحصیلی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم پیشنهاد بر این است پیش از هر اقدامی مقاله فوق را کامل مطالعه نمایید. ما در این مقاله سعی داریم تا شرایط تحصیل دندانپزشکی در مالتا را خدمت شما عزیزان شرح دهیم تا در صورتی در اندیشه مهاجرت به مالتا از طریق مهاجرت تحصیلی هستید با شرایط این روش مهاجرتی این کشور آشنا شوید.ما در این مقاله سعی داریم تا شما عزیزان را با شرایط مهاجرت تحصیلی به مالتا آشنا سازیم و قوانین و شرایط تحصیل دندانپزشکی در مالتا را در غالب مقاله فوق خدمت شما ارائه دهیم در این راستا در صورتیکه برای شما عزیزان همچنان سوالاتی در زمینه تحصیل دندانپزشکی در مالتا برای شما پیش آمد می توانید با مراجعه به دفاتر موسسه حقوقی ملکپور مشاوره کامل دریافت نمایید.

یکی ار برترین کشورهای اروپایی برای ادامه تحصیل و زندگی کشور مالتا میباشد این کشور مزایای بسیاری برای دانشجویان متقاضی ورود به این کشور در بر خواهد داشت که شامل:تحصیل به زبان انگلیسی و حتی برگزاری دوره های زبان انگلیسی کیفیت بالای تحصیل در دانشگاه های این کشور امکان اخذ اجازه کار حین تحصیل در هر مقطع تحصیلی در طول هفته که می تواند به تامین بخشی از هزینه های زندگی فرد کمک کند.ارائه بورسیه تحصیلی در مقاطع مختلف تحصیلی .هزینه های مناسب تحصیل به سبت دیگر کشورهای اروپایی و همچنین سطح رفاه و امنیت بالای این کشور باعث شده اکثر افراد این کشور را هدف مهاجرت و ادامه تحصیل خود قرار دهند.

مدارک موردنیاز جهت اخذ پذیرش دندانپزشکی در مالتا

  • ارائه گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه
  • ارائه اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه کپی و  ریز نمرات
  • ارائه نامه گواهی سلامت
  • ارائه نامه تمکن مالی برای تامین هزینه های تحصیلی و زندگی
  • ارائه اسناد و گواهی عدم سو پیشینه
  • ارائه اصل نامه پذیرش از یکی از دانشگاه های مالتا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی مالتا:

  • ارائه فرم درخواست ویزای تحصیلی
  • ارائه مدارک تحصیلی به همراه اصل و کپی
  • ارائه مدرک بیمه درمانی
  • ارائه اصل پاسپورت به همراه ترجمه و کپی

هزینه تحصیل دندانپزشکی در مالتا

دانشگاه های کشور مالتا هر ساله تعداد زیادی را جذب می کند، این جذب دانشجو نه تنها به دلیل برنامه های دانشگاهی بین المللی بلکه به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب و رفاه احتماعی و موقعیت این کشور می باشد.دوره تحصیل پزشکی عمومی به مانند اکثرکشورها 4 الی 6 سال می باشد که رشته دندانپزشکی 5 تا 6 سال  و دوره های تخصصی پزشکی 3 تا 6 ساله است. هزینه تحصیل پزشکی در دانشگاه های مالتادر حدود 35.000 یورودر سال می باشد که این هزینه برای تمام دانشجویان بین المللی می باشد

هزینه تحصیل در دانشگاه های پزشکی در رشته دندانپزشکی در حدود 10هزار یورو در سال می باشد و طول دوره دندانپزشکی برابر با شش سال است .

یکی ازمعتبرین دانشگاه های کشور مالتا در زمینه رشته های دانشگاه انگلیا راسکین می باشد که در سال ۱۹۹۲ تاسیس شده است.این دانشگاه ها یکی از برترین دانشگاه های پزشکی مالتا می باشد.البته یکی از شروط ورود به این دانشگاه تسلط فرد به زبان می باشد.

هزینه زندگی در مالتا

هزینه زندگی دانشجویی در مالتا در حدود 700 الی 800 یورو در ماه می باشد.البته باید در نظر گرفت سبک زندگی و محل زندگی هزینه ها متفاوت خواهد بود ممکن هزینه ها بسته به شرایطذکر شده تفاوت کند.

با توجه به موارد ذکر شده در باب تحصیل دندانپزشکی در مالتا وهمچنین ذکر قوانین و موارد پیش روی افراد متقاضی تحصیل در مالتا در صورتی که شما عزیزان تمایل دارید به کشور مالتا مهاجرت کنید و قصد دارید به واسطه تحصیل دندانپزشکی در مالتا اقدام به مهاجرت به این کشور نمایید پیشنهاد بر این است پیش از هر اقدامی مقاله فوق را به صورت کامل مطالعه نمایید تا اطلاعات حقوقی شما ارتقا یابد پیشنهاد میکنیم با مشاورین موسسه حقوقی ملکپور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران مشاوره کامل و تخصصی داشته باشید.

4 پاسخ
  1. فاطمه گفته:

    باسلام
    ممنون از مقاله مفیدتان .
    من پسرم را که الان درقبرس است ووارددندانپزشکی میشود میخواهم به مالتا بفرستم برای تحصیل دندانپزشکی .
    لطفامنو راهنمایی کنید .

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  2. وحید گفته:

    سلامی به گرمی و آرامش صدای خودتان که باعث افتخار من هستید به عنوان یک هموطن تحصیلکرده و متعصب در یکی از فایلهای صوتیتان به درستی گفتید که ترکهای ترکیه با هم متحد هستند در کشورهای دیگر و ما ایرانیها نیز این رویکرد رو نسبت به هم باید داشته باشیم و به سمت انسان شدن بریم نه بالعکس همیشه موفق و مثبت باشین جناب دکتر عزیز من ۳۸ سال دارم کاردانی نرم افزار کامپیوتر دارم و همسرم نیز ۳۸ ساله و لیسانس برق و مخابرات دارن من و همسرم از سال ۸۶ شرکتی تاسیس کردیم در زمینه کامیوتر و در زمینه فروش تجهیزات به ارگانهای دولتی فعالیت کردیم خدا رو شکر موفق هم بودیم و حدود ۹ سال تا سال ۹۵ فعال بودم و لیستهای بیمه و مالیات دارم ولی خوب به دلیل رکود اقتصادی از سال ۹۶ شرکت را موقت تعطیل نمودم و البته در اون بین در کار ساخت و ساز نیز فعالیت نیز نمودم باری سرتان را درد نیاورم دارای ۳ فرزند هستم و با زحمت و تلاش بسیار و کمک خداوند مهربان تا حدودی موفق بوده ام لیکن میخواهم مهاجرت کنم و در کشوری دیگر هم کار کنم و بعد از تثبیت خودم هم تحصیلم رو ادامه بدم هموطن عزیز چطور میتونین من رو راهنمایی کنید با این سوابق و مدرک ایا میتونم در اتریش یا جای دیگر کار پیدا کنم و اول خودم بیام و بعد خانواده ام رو بیارم من عاجزانه خواهش دارم که بهترین و مناسبترین راه رو برام بگین من به خودم باور دارم که اگر بتونم بیام اونور بعد از مدت کوتاهی میتونم اونجا هم موفق باشم چون پشت کار و مثبت اندیشی خوبی دارم و ذهنی که دایم به فکر پیشرفت هست ولی فقط در پله اول برای رسیدن به کشوری که بتونم پیشرفت کنم به کمک عزیزی مثل شما نیاز دارم ودر این زمینه مصمم هستم دکتر ایمیل من rpf.urmia@gmail.com هست ممنون میشم با من در ارتباط باشین و راهنمایی لازم رو بفرمایید تا با کمک شما به این مهم دست پیدا کنم

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب جهت ارتباط با اقای دکتر ملک پور باید با دفتر وین در ساعات کاری تماس بگیرید و صحبت بفرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.