تحصیل در کشور سوئد بدون مدرک زبان انگلیسی

تحصیل در کشور سوئد بدون مدرک زبان انگلیسی

تحصیل در کشور سوئد بدون مدرک زبان انگلیسی در سال 2018 یکی از راههای مهاجرت به سوئد میباشد که دارای متقاضیان بسیاری است ، و هزینه های 2018 تحصیل در کشور سوئد بدون مدرک زبان انگلیسی نیز در مقایسه با برخی کشورها مناسب میباشد، شرایط خاص تحصیل در کشور سوئد بدون مدرک زبان انگلیسی 2018 را در این مقاله برای شما بزرگواران توضیح خواهیم داد، تحصیل در کشور سوئد بدون مدرک زبان انگلیسی برای تمامی مقاطع تحصیلی با امکان اخذ ویزا برای همه خانواده امکانپذیر میباشد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت، کشور سوئد از کشور های اسکاندیناوی میباشد که از نظر رفاه اجتماعی بین ۳کشور اول دنیا میباشد . هر ساله دانشجویان بسیاری از نقاط متفاوت دنیا برای مهاجرت به سوئد و ادامه تحصیل در کشور سوئد به وکیل مهاجرت تقاضا میکنند . یکی از شرایط تحصیل در کشور سوئد داشتن مدرک زبان انگلیسی میباشد. تعداد زیادی از دانشجویان با مانع زبان مواجه می باشند. موسسه حقوقی ملک پور برای افرادی که مشکل زبان دارند راه حلی را پیشنهاد کرده است که نخست فرد برای دوره زبان وارد کشورسوئد میگردد و بعدآ از دانشگاه مورد نظر پذیرش تحصیلی اخذ میکند.

 

audio تحصیل در کشور سوئد بدون مدرک زبان انگلیسی

 

دورهای زبان انگلیسی در کشور سوئد ۶ماهه است لیکن اغلب دانشجویان میتوانند برای ۱۲ماه ویزای خود را تمدید  نمایند. این دوره در دانشگاه های سوئد برگزار میگردد و هزینه تحصیل در این دانشگاه ۵۰هزار کرون معادل ۲۵میلیون تومان میباشد. افرادی که مدرک لیسانس دارند برای ورود احتیاجی به مدرک زبان ندارند اما علاقمندانی که مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی دارند باید مدرک زبان آیلتس ۵.۵را اخذ کنند.

 

البته برای افرادی که مدرک پیش دانشگاهی دارند و مشکل اخذ مدرک زبان دارند نیز راه حل ویژه ای داریم.

 

مزیت دوره های زبان در کشور سوئد این  است که ویزای همراه نیز به آن تعلق می گیرد و تمامی همراهان میتوانند با متقاضی ویزا اخذ کنند. در این دوره شما باید ۳۰واحد درسی بگذرانیدکه این واحدها همان واحدهای دانشگاهی میباشد. البته علاقه مندان به تحصیل در کشور نروژ میتوانند پس اتمام دوره زبان جهت ادامه تحصیل به کشور نروژ بروند زیرا تحصیلات در کشور نروژ نیز رایگان است. اما فارغ التحصیلان این دوره چون مجوز کار از دولت سوئد دریافت میکنند اکثرا در همآن  کشور میمانند و بعد از یافتن کار ویزای کار اخذ نموده و مشغول به کار میشوند. چنانچه شما بعد از دوره زبان در سوئد کار پیدا کنید احتیاجی نیست به کشور خودتان رجوع نمایید کافی است که از همان جا درخواست ویزای کار کنید و چنانچه ۴سال در سوئد کار کنید و مالیات دهید امکان اخذ اقامت دائم خواهد داشت.

 

هزینه زندگی در کشور سوئد در حدود ۸۰۰یورو ماهانه و تحصیل فرزندان رایگان میباشد. موسسه حقوقی ملک پور در وین با داشتن وکلایی مجرب مسیری سبز را برای ورود شما در برترین دانشگاه های سوئد هموار مینماید و با افتخار آماده پاسخ گویی به شما می باشد.

 

دقت بفرمایید تسهیلاتی که سوئد به همراهان وبه خصوص به فرزندان محصل می دهد بی مثال است در نتیجه شما بدون هیچ گونه نگرانی میتوانید در سوئد تحصیل کنید و سپس به دنبال کار باشید.

 

در حین تحصیل زبان انگلیسی در سوئد اگر میخواهد زبان سوئدی بخوانید که راحت تر کار پیدا کنید ، تحصیل زبان سوئدی در کنار انگلیسی برای شما رایگان میباشد .

 

موسسه حقوقی ملک پور بی شک برترین موسسه حقوقی در زمینه امور حقوق بین المللی و تحصیل در خارج از کشور میباشد. ما معتقدیم که به قدری در باب مشاوره ی اعزام دانشجو و تحصیل در سوئد ، همچین مشاوره ی اخذ ویزای تحصیلی سوئد قدرتمندیم که مشاوره مان را از ابتدا تا انتها تضمین می نماییم.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین حقوقی و زبده ما در موسسه حقوقی ملک پور با همکاری ام آی ایی اتریش در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل فرمایید.

 

Rating: 5
25 پاسخ
  1. معصومه گفته:

    سلام. من لیسانس مهندسی صنایع از یکی از دانشگاه های دولتی تهران با معدل ۱۵.۹۹ دارم. در حال حاضر در فنلاند ساکن هستم ولی به ایران رفت و آمد میکنم چند بار در سال. من میخواستم بدونم شرایط ادامه تحصیل در ارشد به صورت غیر حضوری و یا حضوری در دانشگاههای سوئد رو دارم یا نه؟و اینکه هزینه هاش چقدره؟
    اگر امکلنش هست برای قرارداد با موسسه شما باید چگار کنم؟ چون من مرداد ماه ایران میام و میخوام تا اون موقع شرایط رو بدونم و درصورتی که شدنی باشه قرار داد ببندم با موسسه برای شروع کارای تحصیلم

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. بله امکان تحصیل در دانشگاه های سوئد برای شما فراهم می باشد. هزینه های تحصیل بسته به دانشگاه، رشته و شهر انتخابی متغیر می باشید. شما می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس گرفته و با بررسی کامل شرایط شما را راهنمایی کنند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  2. معصومه گفته:

    سلام. من لیسانس مهندسی صنایع از یکی از دانشگاه های دولتی تهران با معدل ۱۵.۹۹ دارم. در حال حاضر در فنلاند ساکن هستم ولی به ایران رفت و آمد میکنم چند بار در سال. من میخواستم بدونم شرایط ادامه تحصیل در ارشد به صورت غیر حضوری و یا حضوری در دانشگاههای سوئد رو دارم یا نه؟و اینکه هزینه هاش چقدره؟
    اگر امکلنش هست برای قرارداد با موسسه شما باید چگار کنم؟ چون من مرداد ماه ایران میام و میخوام تا اون موقع شرایط رو بدونم و درصورتی که شدنی باشه قرار داد ببندم با موسسه برای شروع کارای تحصیلم

    Rating: 5
    پاسخ
  3. المیرا گفته:

    باسلام من فوق لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه غیر انتفاعی هستم.آیا مدرک غیر انتفاعی را دانشگاه سوئد قبول داره؟ ۲_آیا برای مقطع دکترا میتونم رایگان ادامه تحصیل بدم؟۳_برای کار در کشور سوئد میتونیم اقدام کنیم

    پاسخ
  4. محمد گفته:

    سلام خسته نباشید . من فوق لیسانس مکانیکم و 26 سال سن دارم زبانم خوبه ولی متاسفانه مدرکی ندارم میتونم برای بورسیه دکترا اقدام کنم ولی خیلی طول میکشه .میخواستم خیلی زودتر بیام حالا اگه بخوام بیام اونجا واسه مدرک زبان میتونم اپلای کار بگیرم همزمان با دوره یا بعد از اتمام دوره .ویا ایتکه اقدام کتم برای بورسیه دکترا .احتمال اینکه موفق بشم به چه صورته؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      

با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید
      و یا با شماره 021-49076 تماس بگیرید.



      پاسخ
  5. reyhan گفته:

    سلام وقت بخیر
    من چهل ویک ساله هستم دخترمجرد
    لیسانس رشته معماری از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل ۱۳/۵۵
    قصد مهاجرت وزندگی وکار در اروپا رو دارم
    بدون زبان که برم واونجا یاد بگیرم
    البته ۱۴سال کار کردم به صورت آزاد که بیمه هم ندارم
    با این شرایطی‌که دارم آیا راهی برای مهاجرت من هست؟
    چه از طریق تحصیلی ویا کاریی؟
    سرمایه ی خیلی زیادی هم با این اوضاع افزایش دلار ندارم
    شما یه پیشنهاد خوب برای من دارین؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید

      پاسخ
  6. امیر حسین گفته:

    با سلام و خسته نباشد میتوان در کشور سوئد انگلیسی یاد گرفت و همزمان تحصیل کرد ؟ چون در ایران برایم امکان پذیر نیست

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. بله امکان تحصیل زبان در کشور سوئد برای شما وجود دارد. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات در این خصوص می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. مرتضی گفته:

    با سلام و تشکر بابت راهنمایی های ارزنده شما.سوال اول اینکه ۲۵ میلیون شهریه سالانه هست یا کل دوره؟ من فوق لیسانس مهندسی مواد و متالورژی از دانشگاه سراسری دارم مجرد هستم ۳۲ ساله و ۶ سال سابقه بیمه در زمینه ریخته گری دارم.خواستم ببینم برای کار اقدام کنم بهتره یا اینکه اول یه فوق لیسانس از دانشگاه اونجا بگیرم بعد برای کار اقدام کنم؟؟زبانم هم خوبه راحت حرف میزنم اما متاسفانه مدرکی ندارم.تو رو خدا کمک کنید خیلی به مشاوره شما احتیاج دارم.بازم تشکر و ممنون بابت راهنمایی هاتون

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای اطلاع از هزینه ها می توانید متن مقاله هزینه تحصیل و زندگی در سوئد را مطالعه کنید. برای اخذ اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. آؤش گفته:

    با سلام و خسته نباشید
    من و همسرم هردو فوق دیپلم هستیم و تصمیم داریم از طریق پذیرش دانشگاه و تحصیل وارد خاک اروپا شویم . آیا راهکاری برای ما قابل بررسی هست یا خیر؟ سپاسگزارم.ضمنا دایی من ۳۸ است در کشور نروژ زندگی میکند آیا موثر میتونه باشه یا خیر

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      برای مهاجرت به کشور نروژ یا کشور های دیگر نیاز به این است که پرونده شما دقیقا بررسی گردد . به طور مثال چند سال دارید و رشته ی تحصیلی شما چیست . جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان میتوانید با ما تماس بگیرید .

      پاسخ
  9. ژیلا سفری گفته:

    سلام من خانمی ۵۱ ساله هستم لیسانس پرستاری و ۲۲ سال سابقه خدمت دارم و در حال حاضر دانشجوی ارشد روانشناسی عمومی هستم دارای یک فرزند پسر ۱۲ ساله هستم میخواهم برای ادامه تحصیل به سوئد بروم برای فوق لیسانس پرستاری. .دوبار به آنجا رفته ام و بسیار علاقمند به زندگی در آن کشور هستم مخصوصا برای آینده فرزندم .آیا میتوانم اقدام کنم یا خیر ؟ آیا میتوانم برای گرفتن دکترای روانشناسی نیز اقدام کنم یا خیر ؟ لطفاً هر گونه صلاح میدانید مرا راهنمایی بفرمایید .ضمنا من با وجود داشتن این سن بسیار اکتیو و فعال در زمینه درس و کار هستم .بی نهایت سپاسگزارم.

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      سلام و عرض ادب
      برای مهاجرت به سوئد از راه های مختلف میشود اقدام کرد ولی باید شرایط شما دقیقا بررسی گردد تا بتوان نتیجه قطعی داد . شما میتوانید با ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  10. خاطره محمدنژاد گفته:

    با عرض سلام مجدد من همانطور که قبلا برای شما نوشتم قصد جدی برای مهاجرت تحصیلی از راه رفتن کلاس زبان و بعد دانشگاه در کشور سوئد دارم ۴۱ سال و لیسانس شیمی کاربردی میباشم ولی هنوز میخوام زندگی کنم و نا امید نشده ام با توجه به اینکه مشکلات زندگی هیچوقت به من مجال رسیدن به ارزوهامو نداد و تلاش هایم بی فایده بوده لذا از هیت مدیره محترم شرکت درخواست دارم با درخواست تخفیف اینجانب برای این امر موافق نماید و به یه انسان برای رسیدن به ارزوش کمک کنید که مطمئا این کمک شما از چشم خدا مخفی نمیماند و امیدوارم که من هم با تلاشمم به جایی برسیم که یه روزی جبران این زحمت شما بکنم ، از زحمات بی دریغ شما هم کمال تشکر را دارم ،و برای شما ارزوی موفقیت روزافزون را دارم ،

    پاسخ
  11. خاطره گفته:

    با سلام و عرض خسته نباشید من ۴۱ سالمه و لیسانس شیمی هستم میخواستم برای دانشگاه سوید اقدام کنم البته اول کلاس زبان برم متاهل و یه پسر ۲ ساله دارم ایا مانعی در این مورد وجود ندارد از نظر گرفتم ویزا؟

    پاسخ
  12. پوریا گفته:

    با سلام
    هزینه ۲۵ میلیون برای هر ترم هستش یا برای یکسال؟ همچنین اینکه در طول دوره زبان اجازه کار وجود دارد؟ در حین دوره زبان اگر کاریابی صورت گیرد میتوان درخواست ویزای کار کرد و دوره را ترک نمود؟

    پاسخ
  13. میرابوالقاسمی گفته:

    سلام من دکتری دندانپزشکی دارم و ۴۴سال دارم آیا برای تخصص میتونم در سوید ویزای تحصیلی بگیرم ؟در ضمن من متاهل و یک فرزند دارم و حتما باید در هنگام تحصیل کار هم انجام دهم

    پاسخ
  14. لقمان گفته:

    سلام بنده فوق دیپلم بیهوشی دارم و ۱۹ سال سابقه ی کار. آیا برای منم مدرک آیلتس ۵/۵ لازم هست؟ چون ندارم. وضمنا در مقاله فرمودید برای اونهایی که مدرک آیلتس ندارند پیشنهاد ویژه دارید. آیا من میتونم از این پیشنهاد شما استفاده کنم؟

    پاسخ
  15. گل نسا محمدزاده گفته:

    سلام سپاس از اطلاعات مفید شما
    بنده لیسانس برق الترونیک هستم و ۳۲ ساله هستم سوال اولم اینه کهاون شهریه ۲۵ میلیونی دانشگاهرو هر ترم باید پرداخت کنیم یا برای کل دوران تحصیل هست ؟؟؟ سوال دوم اینکه ایا حتما باید در رشته خودم ادامه تحصیل بدم یا میتونم تغییر رشته بدم چون رشته ام رو اصلا دوست ندارم ,
    ضمنا همسرم هم لیسانس برق الترونیک و ۳۵ ساله هست و هردو زبان انگلیسی رو خوب بلدیم فقط مدرک نگرفتیم

    پاسخ
  16. منصور گفته:

    سلام
    خانم من خرداد سال ٩٧لیسانس کامپیوتر میگیرن و ٣٨سالشون هستش اون موقع ایا مانع نداره برا پذیرش گرفتن برا ارشد؟وایا با لیسانس مدرک ۵/۵ایلتس احتیاج هست؟ممنون

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.