,

تحصیل در کره جنوبی

تحصیل در کره جنوبی

تحصیل در کره جنوبی در هنگام گرفتن وکیل مهاجرت برای مهاجرت به کره جنوبی 2018 از جمله مهاجرت تحصیلی به کره جنوبی و برای تحصیل در کره جنوبی و یا تحصیل در دانشگاههای کره جنوبی و یا پذیرش تحصیلی کره جنوبی و یا اخذ ویزای تحصیلی کره جنوبی چه شرایطی دارد ؟ امروزه افراد بسیاری تمایل به مهاجرت به کره جنوبی و در نهایت اخذ اقامت کره جنوبی را در ذهن خود دارند و بهترین راه برای ‏مهاجرت به کره جنوبی را تحصیل می دانند.

کره جنوبی یکی از کشورهای توسعه یافته در زمینه علم و دانش در حوزه جنوب شرق آسیا می باشد که هر سال پذیرای دانشجویان بسیاری از سراسر جهان است. دانشگاه های این کشور دارای رتبه های بسیاربالایی و قابل توجهی در بین دانشگاه های برتر دنیا می باشند و یک مکان عالی برای ادامه تحصیل و همزمان کار و زندگی است.

صنعتی بودن این کشور و همچنین زیاد بودن سطح رفاه و تسهیلات اجتماعی سبب شده اند که شاهد استقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در کشور کره جنوبی باشیم. مقاطع کارشناسی در کره جنوبی در اغلب دانشگاه های این کشور یک دوره چهار ساله، کارشناسی ارشد ۲ ساله و طول دوره دکترا هم حدود ۳ سال می باشد. زبان آموزش در دانشگاه های کره در بیشتر رشته ها انگلیسی و در بعضی هم کره ای می باشد. برای تحصیل در کره جنوبی داشتن مدرک زبان انگلیسی ضروری می باشد. هر سال تحصیلی در مقطع کارشناسی به دو ترم تقسیم می شود. شروع و پایان ترم های تحصیلی در کره جنوبی به صورت زیر است:

 

– ترم اول: از اواسط ماه مارچ شروع می شود و تا اواسط ماه جولای ادامه می یابد.

 

– ترم دوم: از اواخر آگوست / اوایل سپتامبر شروع می شود و تا اوایل ماه فوریه ادامه می یابد.

 

تعطیلات تابستانی هم در اغلب دانشگاه ها از اواخر ماه جون آغاز می شود و تا اواسط ماه آگوست ادامه می یابد.(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

دانشگاه های کره جنوبی تقریباً تمامی رشته های موجود را ارائه می دهند و محدودیتی از نظر انتخاب رشته برای دانشجویان خارجی وجود ندارد. برای دانشجویانی که سوابق تحصیلی خوبی دارند میتوان برای دریافت بورسیه اقدام نمود. بورسیه های تحصیلی شامل دو بخش می شوند:

 

 

  • بورسیه هایی که دولت کره جنوبی به دانشجویان خارجی اعطا میکند.

 

  • بورسیه هایی که دانشگاه ها راسماً به دانشجویان خارجی اعطا می نمایند.

 

در این کشور فراتر از ۲۰۰ دانشگاه و مراکز آموزش عالی وجود دارد که اکنون ۲۲ دانشگاه این کشور مورد تایید وزارت علوم و دانشگاه ملی سئول مورد تایید قطعی وزارت بهداشت ایران می باشد. تمامی دانشگاههای مورد تایید در کره جنوبی دارای اعتبار بالای بین المللی می باشند که زندگی در یک کشور پیشرفته آسیایی میتواند هدف دانشجویانی باشد که مایل هستند در کنار زندگی در یک کشور با کیفیت عالی، در یک دانشگاه معتبر هم تحصیل کنند. مدت زمان دوره کارشناسی در اغلب دانشگاههای کره جنوبی ۴ سال، کارشناسی ارشد۲ سال و دکتراهم حدود ۳ سال است.(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

 

پذیرش دوره های زبان در کره جنوبی:

 

الف: زبان انگلیسی

 

علاقمندان به فراگیری زبان انگلیسی می توانند دوره های زبان انگلیسی را در کشور های دیگر مثل مالزی، آفریقای جنوبی و… بگذرانند چرا که اکنون مرکز معتبری در کره جنوبی که دوره های زبان انگلیسی را عرضه میکند و بر طبق پذیرش آن مرکز دانشجو بتواند ویزا بگیرد، وجود ندارد. شایان ذکر است که دانشجویانی که با اخذ پذیرش از دانشگاههای کره جنوبی وارد این کشور می شوند می توانند همزمان با تحصیل در رشته اصلی خود در دانشگاه در کلاس های تقویتی زبان انگلیسی هم شرکت نمایند .(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

 

ب: زبان کره ای

 

دانشجویان و علاقمندان به فراگیری زبان کره ای می توانند در دوره های زبان کره ای که در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی این کشور برگزار می شود شرکت کنند. این دوره ها بسیار متنوع بوده و در تمامی شهر های مهم کره جنوبی نیز عرضه می شوند.جهت دریافت ویزا، نیاز است که پذیرش ها از دانشگاههای معتبر کره جنوبی گرفته شود تا شانس دریافت ویزا به حداکثر برسد. شهریه دوره های زبان کره ای در دانشگاه های کره جنوبی بسته به دانشگاه و مدت زمان دوره متفاوت می باشد. شهریه دوره ۴ ماهه زبان کره ای در دانشگاههای ملی این کشور حدود ۱۵۰۰ دلار می باشد که لازم است پس از تایید اولیه مدارک دانشجو و تایید شایستگی دانشجو برای دریافت پذیرش، به حساب دانشگاه واریز شده تا پس از آن اصل پذیرش صادر گردد.

 

پس از اخذ اصل پذیرش لازم است که دانشجو برای دریافت ویزا به سفارت کره جنوبی در تهران مراجعه نماید. در هر سال در اکثر دانشگاههای ملی کره جنوبی، سه ترم آموزش رسمی زبان کره ای برگزار می گردد و لازم است دانشجویان تا ۳ ماه قبل از شروع ترم تحصیلی برای دوره های مذکور اقدام نمایند.(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

 

تخصص پزشکی و دندان پزشکی در کره جنوبی:

 

دانشگاه ملی سئول از عالی ترین دانشگاه های های آسیا و مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران می باشد، دوره های تخصص های پزشکی و دندانپزشکی و همچنین دکترای تخصصی رشته های بالینی را ارائه می کند.(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

 

سطح علمی بسیار بالا در کنار تسهیلات خاص و یکتای این دانشگاه، فرصت خوبی را برای متقاضیان به تحصیل در این کشور را محیا می سازد.

 

هزینه های زندگی و تحصیل در کره جنوبی:

 

هزینه های دانشگاه در صورتی که شخص بورس نشود بین ۴۰۰۰ تا ۷۰۰۰ دلار است.

 

به طور کلی هزینه زندگی نیز در این کشور حدودا بین ۷۰۰ تا ۹۰۰ دلار ماهیانه است .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تحصیل در کره جنوبی و یا تحصیل و اعزام دانشجو به کره جنوبی و مهاجرت تحصیلی به کره جنوبی و مهاجرت به کره جنوبی از طریق دیگر همچون سرمایه گذاری در کره جنوبی ، خرید ملک در کره جنوبی و … می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران ارتباط بگیرید تحصیل در کره جنوبی ، و شرایط تحصیل در کره جنوبی و در نهایت اخذ اقامت کره جنوبی طرفداران زیادی دارد .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۵ نظرات, میانگین: ۳.۸۰ از طریق ۵)
Loading...
37 پاسخ ها
  1. ST می گوید:

    سلام خسته نباشین من دانشجوی سال اول فیزیوتراپی ام ایا میتونم برای ادامه دادن این رشته در کره جنوبی بورسیه بگیرم ؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب در صورتی که معدل بالایی داشته باشید و مدرک زبان کره ای داشته باشید میتوانید اقدام نمایید.

      پاسخ
  2. Drfarzaneh می گوید:

    سلام خسته نباشید
    من پزشک عمومی هستم دررابطه با ادامه تحصیل در رشته تخصصی پوست در کره اطلاعات میخواستم و به دلیل اشتغال در روستاهای جنوبی تماس با دفتر جهت مشاوره مشکل است لطفا شرایط را از طریق ایمیل اطلاع دهید ممنون

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  3. فاطمه جمالي می گوید:

    با سلام و خسته نباشيد
    مطالبي كه گذاشته بوديد عالي بودند من 13ساله هستم كه زبان انگليسي الحدودي بازم وكلاس مي رم معدلم ترم اول 19.96 و ترم دوم 20 هست من مي خواهم در رشته ي علوم تجربي تحصيل كنم كه ساله 98رشته برمي دارم پزشكي علاقه دارم باتوجه به اطلاعات و مطبوعاتي كه خوانده دانشگاه سئول هر رشته اي دارد اگر من زبان كره اي ياد بگيرم و انگيليسي هم كامل و با معدل بالا در سن 19هيچ مشكلي براي رفتن ندارم يا دارم؟؟؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  4. رضانادری می گوید:

    سلام
    خسته نباشید
    دانشگاه ها برای پذیرش کارشناسی میگن معدل دیپلم دوازده ساله مهمه ، برای من که دیپلمم ریاضیه و پیشم هنر ، دقیقا شرایط چجوریه؟
    اکه برا معماری بخوام اپلای‌کنم ، مشکلی پیش میاد؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت بفرمایید .

      پاسخ
  5. هانی می گوید:

    باسلام خسته نباشید
    من 21سالمه،معدل پیشم 16،معدل دیپلمم 19/17
    ایا برای رشته دندانپزشکی در دانشگاه های کره جنوبی شانس بورس دارم؟
    اگر مدرک زبان کره ایم داشته باشم

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.
      با احترام فراوان

      پاسخ
  6. mohi می گوید:

    با سلام و خسته نباشید
    من 20سالمه و میخواستم بدونم با داشتن مدرک عکاسی میتونم به کره جنوبی برم و شروع به کار کنم؟؟در خواست به کاریم از طرف کره ندارم

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
      شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  7. mie editor2 می گوید:

    سلام.
    من شانزده سالمه و رشتم تجربیه . در آینده میخوام داروسازی بخونم و علاقه ی زیادی به تحصیل درخارج از کشور دارم.ملاک انتخاب کشوری که میخوام برم هم فقط امکاناتیه که به دانشجوهاشون میدن و طبق تحقیقاتم کشور کره بهترین گزینس.من کاملا مسلط بر زبان انگلیسی هستم و میخوام بدونم چجوری میشه در اون کشور تحصیل کنم و شرایطش چیه .ممنون میشم اگر جواب بدین

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. mie editor2 می گوید:

    سلام دکتر خوب هستین؟؟یه سوال داشتم من دختر۲۲ ساله هستم.آرایشگر هستم و تا پیش دانشگاهی تجربی درس خوندم میخواستم بدونم برای مهاجرت به کره جنوبی بهتره که با ویزای کار اقدام کنم یا از طریق تحصیل؟؟

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در کشور کره جنوبی باید در این کشور حضور داشته باشید و نیاز به پیشنهاد شغلی می باشد. در غیر این صورت اخذ ویزاهای تحصیلی می تواند گزینه بهتری باشد. پیشنهاد میکنیم در این خصوص با دفتر مرکزی ما در وین ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  9. مائده می گوید:

    سلام من دانشجوی ترم آخررشته مشاوره هستم دردانشگاه شهیدبهشتی ومیخواستم رشته روانشناسی بالینی رودراین کشورادامه بدم میخواستم بدونم اگربورس بشم هزینه هابرای یک ماه یک دانشجوچقدرمیشه واینکه چقدراحتمال اینکه باوجودتغییررشته ای بودنم پذیرش بشم چقدره وچه چیزایی رودراین موردمدنظرقرارمیدن ممنون .

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام. شرایط سنی و مدارک شما باید مورد بررسی قرار گیرد. پیشنهاد می کنیم در این زمینه با دفتر مرکزی ما در وین ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  10. فاطمه می گوید:

    سلام من میخواستم بورسیه دانشگاه سئول را بگیریم در رشته هنر من دانشجوی ترم یک رشته معماری و از سراسری رشته هنر هم قبول شدم زبان کره ای هم بلدم تافل ام یک ماه دیگه میگیرم باید چیکارکنم

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ بورس تحصیلی باید نمرات شما، مدرک زبان، مقالات بین المللی و … مورد بررسی قرار گیرد. در اکثر کشورها رشته های هنر دارای آزمون ورودی می باشد. برای بررسی شرایط و دریافت اطلاعات می توانید با دفتر مرکزی ما در وین ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  11. mohammad amin می گوید:

    سلام و خسته نباشید من لیسانس علوم ورزشی از دانشگاه معتبر دولتی که جزء ۳ دانشگاه برتر ایرانه هستم ۲۳ سالمه و میخوام که در رشته ی پزشکی تحصیل کنم از نظر زبان مشکلی ندارم و میخوام در دانشگاه ملی سئول تحصیل کنم لطفا راهنماییم کنید ایا این امکان هست که بورس بشم چون هزینه های ۴۰۰۰ دلار و …. ممکنه سنگین باشه اگر امکان بورس هست چگونه لطفا راهنمایی کنید خیلی مهم و ضروریه جوابتون….این وسط مشکلاتی از قبیل سربازی چیجوری میشه حل کرد؟؟؟ممنون

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. برای اخذ بورس تحصیلی شرایط شما همچون نمرات و معدل، مدرک زبان، سن و … مورد بررسی قرار می گیرد. در صورتی که شرایط را داشته باشید امکان اخذ بورس تحصیلی در دانشگاه های مختلف این کشور وجود خواهد داشت. برای اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  12. Sara می گوید:

    سلام .من دانشجوی ارشدحقوق تجارت بین الملل هستم .میخواستم بپرسم در صورت اخذ مدرک زبان انگلیسی امکان تحصیل در مقطع دکترا در کشور کره جنوبی هست؟ در صورت امکان شرایط اخذ بورسیه و یا پذیرش ب چ شکل ؟اگه موضوع پایان نامه براساس موضوعی ک مورد پذیرش این دانشگاهاست بردارم تاثیری در پذیرش داره یا خیر؟

    پاسخ
    • مشاور حقوقی می گوید:

      با سلام
      باید دانشگاه هایی که رشته شما را در کره جنوبی دارند را مورد بررسی قرار دهید که در مقطع دکتری نیاز به چه سطحی از زبان دارند . دریافت بورسیه در کشور کره جنوبی نیز باید توسط خود شما اقدام شود زیرا تمامی شرایط توسط خود دانشگاه بررسی میگردد . بهتر است جهت بررسی دقیق شرایط شما با دفاتر همکار ما یا دفتر مرکزی MIE اتریش تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  13. ملیکا می گوید:

    سلام میخواستم بدونم من دانشجو عمران نقشه برداری هستم این ترم تحصیلم تموم میشه میخواستم بدونم اگه بخوام یه مدرک از دانشکده دولتی کره بگیرم نیاز به چه مدارک و هزینه و امتحان هایی دارم ؟

    پاسخ
  14. elnaz می گوید:

    سلام
    من رشته تجربى هستم مدرک زبان ندارم اما نمراتم خوبه واز نظر مالى مشکلى ندارم
    میخواهم براى دندانپزشکى کره جنوبى پذیرش بگیرم
    ایامیتونم؟!؟!؟
    از کى پذیرش رو شروع میکنن
    کالج زبان هم برگزار میکنن؟!؟
    موسسه شما پذیرش میگیره؟!؟!

    پاسخ
  15. Sehuzii_exo می گوید:

    اگه بخوایم برای رشته ی پزشکی بورسیه بشیم کلا هزینه زندگی و تحصیل چقدر میشه؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید⁦^_^⁩
    بابت اطلاعاتتون هم ممنون کامل بودن
    موفق باشید…

    پاسخ
  16. Sehuzii_exo می گوید:

    چجوری میشه بورسیه ی رشته ی پزشکی شد؟؟ ممنون میشم جواب بدید و بابت اطلاعاتتون ممنون کامل بودن
    موفق باشید.
    ⁦^_^⁩

    پاسخ
  17. zahra می گوید:

    سلام ممنون اطلاعات کامل بود اما چطور میشه بورسیه دانشگاه شد واسه رشته پزشکی،ممنون میشم به ایمیلم پاسخ بدید.

    پاسخ
    • mie-writer می گوید:

      با سلام

      شما میتوانید جهت کسب اطلاعات کامل در زمینه شرایط بورسیه دانشگاه ها در قسمت ارتباط با ما، با موسسات همکار مستقل ما تماس بگیرید و از مشاوره تلفنی رایگان این دفاتر بهره مند شوید.

      پاسخ
    • مشاور حقوقی می گوید:

      ورود به رشته پزشکی در اتریش و آلمان هم کار آسانی نیست شما باید در یک امتحانی قبول شوید . ما در موسسه MIE این امکان را فراهم کرده ایم که شما تشریف بیارید در اتریش دوره ی دبیرستان را بگذرانید یا در آلمان دوره ی کالج پیش پزشکی را بگذرانید و برای امتحان آماده شوید …
      برای ادامه پاسخ به https://goo.gl/3XT9PR
      مراجعه نمایید

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.