تحصیل در مجارستان

  • تحصیل در مجارستان و مقدمه ای بر آن
  • تحصیل در مجارستان و شرایط عمومی
  • تحصیل در مجارستان در مقطع دبستان
  • تحصیل در مجارستان در مقطع دبیرستان
  • تحصیل در مجارستان در مقطع لیسانس
  • تحصیل در مجارستان در مقطع فوق لیسانس
  • تحصیل در مجارستان در مقطع دکتری
  • تحصیل در مجارستان و معرفی دانشگاه های این کشور
  • تحصیل در مجارستان و بورسیه تحصیلی
  • تحصیل در مجارستان و هزینه های تحصیل
  • تحصیل در مجارستان و ویزای تحصیلی
تحصیل در مجارستان تحصیل در مجارستان

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

تحصیل در مجارستان و مقدمه ای بر آن

تحصیل در مجارستان، مهاجرت به مجارستان از طریق تحصیل و اخذ ویزای تحصیلی مجارستان در این مقاله مورد بحث و بررسی علمی قرار می گیرد. تحصیل در مجارستان از راه ها و شرایط مختلف قابلیت بررسی دارد. در این مقاله ما به مهمترین و اساسی ترین نکات و موارد تحصیل در مجارستان بصورت خلاصه و ساده می پردازیم.

مجارستان کشوری واقع در مرکز قاره اروپا به پایتختی بوداپست است که عضو پیمان شنگن محسوب می شود. کشورهای همجوار مجارستان شامل اتریش، اسلواکی، اوکراین، رومانی، صربستان، کرواسی و اسلوونی می باشند. نظام حاکم بر مجارستان دموکراسی بوده و زبان رسمی این کشور مجاری و دین رسمی این کشور مسیحی است. واحد پولی مجارستان فارینت (HUF) می باشد.

این کشور دارای جمعیتی بالغ بر 9 میلیون و 800 هزار نفر و وسعتی بالغ بر 23000 کیلومتر مربع می باشد. جمعیت شهر بوداپست در حدود 1 میلیون و 730 هزار نفر است که یک چهارم جمعیت کشور مجارستان را شامل می شود.

در صورت کسب اطلاعات مضاعف در خصوص تحصیل در اتریش می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل  نمایید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد تحصیل در مجارستان

video تحصیل در مجارستان

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد تحصیل پزشکی در مجارستان

video تحصیل در مجارستان

تحصیل در مجارستان و شرایط عمومی آن

مجارستان دارای جمعیتی 30 هزار نفری از دانشجویان بین المللی در چندین شهر دانشگاهی این کشور می باشد. زبان انگلیسی از دوره دبستان برای دانش آموزان مجاری در مدارس این کشور تدریس می شود. نظام آموزشی مجارستان از سیستم فرآیند بولونیا پیروی می کند. (سیستم آموزشی واحد کشورهای اروپایی) که شامل امتیازبندی بجای معدل می شود و نتایج امتحان نهایی هر ترم از یک تا 5 امتیازبندی می شوند.

تحصیل در مجارستان در مقاطع ابتدایی و دبیرستان و دانشگاهی صورت می پذیرد که در مقطع دانشگاهی شامل 3 مقطع تحصیلی لیسانس، فوق لیسانس و دکتری می باشد. از مزایای تحصیل در مجارستان امکان بردن همراه برای مقاطع تحصیلی فوق لیسانس و دکتری، امکان کار حین تحصیل به مدت 20 ساعت در هفته، امکان تحصیل بدون مدرک زبان و تحصیل به دو زبان آلمانی و انگلیسی، و همچنین امکان اقامت دائم پس از تحصیل از طریق ویزای کار مجارستان می باشد.

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد دندانپزشکی در مجارستان یا انگلیس

audio تحصیل در مجارستان

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد مقایسه پزشکی چک و مجارستان

audio تحصیل در مجارستان

تحصیل در مجارستان در مقطع دبستان

نظام آموزشی مجارستان در مقطع دبستان تحصیلات سیکل اول یا دوره اول نامیده می شود و دانش آموزان سنین 7 تا14سال را شامل شده که طبق متد اروپایی خود به 8 سطح تقسیم بندی می شود. سطح اول شامل کودکان سنین 6 تا 7 ساله، سطح دوم شامل کودکان سنین 7 الی 8 ساله، سطح سوم شامل سنین8 تا 9 سال، سطح چهارم برای سنین 9 الی10سال، سطح پنجم شامل دانش آموزان 10 تا 11 سال، سطح ششم شامل نوجوانان سنین 11 الی 12 سال، سطح هفتم شامل سنین 12 تا 13 سال و نهایتاً سطح هشتم شامل محدوده سنی 13 الی 14 سال می باشد. ویزای همراه در عموم موارد برای دانشجویان دوره فوق لیسانس و بالاتر بوده و برای والدین دانش آموزان تحت شرایطی خاص توسط اداره مهاجرت مجارستان صادر می شود.

تحصیل در مجارستان در مقطع دبیرستان

تحصیل در مقطع دبیرستان در مدارس مجارستان به اختصار سطح 2 و سطح 3 و سومین نامیده می شوند که اگر بر طبق نظام آموزش ایران معادل دوره اول دبیرستان، دوره دوم دبیرستان و پیش دانشگاهی می باشد. این نظام آموزشی منطبق با نظام آموزشی اروپا بوده و سنین 16 تا 18 سال را شامل می شود. ویزای همراه در عموم موارد برای مقطع دبیرستان نیز صادر نمی شود مگر در صورت موافقت اداره مهاجرت مجارستان در شرایط خاص.

تحصیل در مجارستان در مقطع لیسانس

  • تحصیل در مقطع لیسانس  در دانشگاه های مجارستان 3 الی 4 ساله بوده و مستلزم داشتن مدرک دیپلم مورد معتبر می باشد. لازم به ذکر است که تحصیل در مقطع لیسانس در مجارستان مستلزم داشتن مدرک زبان نبوده و دانشجو بنا بر رشته و دانشگاه مورد تحصیل می تواند زبان انگلیسی و یا آلمانی را حین تحصیل فرا بگیرد. دانشجو در دوره لیسانس امکان بردن همراه را ندارد ولی اجازه کار حین تحصیل به مدت 20 ساعت در هفته(به جز ایام تعطیلی بین دو ترم دانشگاهی با امکان کار بیشتر) را خواهد داشت.

تحصیل در مجارستان در مقطع فوق لیسانس

تحصیل در مجارستان در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های مجارستان 1 الی 2 ساله و مستلزم داشتن مدرک لیسانس معتبر بوده و رشته مورد تحصیل متقاضی در مقطع فوق لیسانس می بایست همان رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی باشد. تحصیل در مجارستان در مقطع فوق لیسانس نیازمند داشتن مدرک زبان نموده و دانشجو می تواند حین تحصیل و بسته به رشته و دانشگاه محل تحصیل اقدام به فراگیری زبان انگلیسی یا آلمانی نماید. دانشجو امکان کار بمدت 20 ساعت در هفته را دارد (به جز ایام تعطیلی بین دو ترم دانشگاهی با امکان کار بیشتر). امکان بردن همراه برای دانشجویان مقطع تحصیلی فوق لیسانس وجود دارد.

تحصیل در مجارستان در مقطع دکتری

تحصیل مجارستان در مقطع دکتری فرآیندی 3 الی 5 ساله بوده و نیازمند داشتن مدرک فوق لیسانس معتبر و یکسان بودن رشته مورد تحصیل در مقطع لیسانس و فوق لیسانس می باشد. تحصیل در مجارستان در مقطع دکتری بدون داشتن مدرک زبان در شرایط غیر بورسیه ای از طریق یادگیری زبان حین تحصیل در دانشگاه محل تحصیل امکان پذیر می باشد. کار حین تحصیل در مقطع دکتری 20 ساعت بوده و با اجازه دانشگاه و اداره مهاجرت امکان کار تحقیقاتی حین تحصیل نیز برای دانشجو فراهم می باشد. لازم به ذکر است در این مقطع تحصیلی امکان بردن همراه و اخذ ویزای همراه وجود دارد.

تحصیل در مجارستان و معرفی دانشگاه های این کشور

مجارستان به دلیل سیاست دانشجو پذیری در سالهای اخیر پذیرای دانشجویان خارجی بسیاری از سرتاسر جهان منجمله ایران بوده و می باشد. در حال حاضر بیش از سی هزار دانشجوی خارجی در مجارستان مشغول به تحصیل هستند. از جمله شهرهای دانشگاهی مجارستان می توان به بوداپست، دبرسن، میشکولتس، سگد و پچ اشاره کرد. در ادامه به معرفی اسامی و مشخصات برخی از دانشگاه های مجارستان خواهیم پرداخت.

تحصیل در مجارستان و بورسیه تحصیلی

با توجه به تقاضای روزافزون برای بورسیه تحصیلی مجارستان، این کشور طرحی تحت عنوان Stipendium Hungaricum یا بورسیه تحصیلی کشور مجارستان برای دانشجویان خارجی ارائه و اجرا کرده است. در سال 2018، بیش از 4100 دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف بصورت بورسیه در دانشگاه های کشور مجارستان به زبانهای انگلیسی و مجاری مشغول به تحصیل بوده اند. این تعداد در سال 2019 افزایش یافته و به 5000 ظرفیت خواهد رسید. این طرح شامل کشورهایی می شود که قرارداد تعامل فرهنگی و دانشگاهی با دولت مجارستان منعقد کرده باشند و یا مشغول طرح تبادل دانشجو باشند.

تحصیل بصورت بورسیه در مقطع تحصیلی لیسانس 2 الی 4 ساله، فوق لیسانس 1.5 الی 2 ساله، دکتری 2+2 ساله و دوره فوق لیسانس پیوسته(One-tier) 5 الی 6 ساله می باشد. این دوره ها بدون شهریه بوده و ماهیانه برای مقاطع تحصیلی لیسانس تا دکتری و همچنین کارشناسی ارشد پیوسته دارای کمک هزینه ای به میزان 130 یورو، و برای دوره دکتری برای دوره اول ماهیانه 450 یورو و برای دوره دوم ماهیانه 580 یورو می باشد. اسکان در طول دوران تحصیل رایگان بوده و برای تهیه مسکن ماهیانه مبلغ 120 یورو به عنوان کمک هزینه به دانشجو پرداخت می شود. همچنین سالیانه تا سقف 205 یورو امکان درمان رایگان برای دانشجو وجود خواهد داشت. زمان درخواست بورسیه تحصیلی تا 15 ژانویه هر سال بوده و در ماه جولای نتیجه درخواست بورسیه به دانشجو اعلام خواهد شد. دانشجو پس از قبولی تا 30 سپتامبر فرصت حضور در خاک مجارستان را خواهد داشت.

مدارک مورد نیاز برای بورسیه شامل مدرک زبان مورد نیاز دانشگاه و وزارت علوم مجارستان، انگیزش نامه و مدارک و سوابق تحصیلی می باشد.

برای مقطع دکتری علاوه بر این مدارک نیاز به طرح تحقیقاتی و 2 توصیه نامه از اساتید دانشگاه محل تحصیل خواهید داشت.

تحصیل در مجارستان و هزینه های تحصیل

تحصیل در مجارستان در مقاطع مختلف تحصیلی نیازمند هزینه بوده و هزینه ای بین 500 الی 600 یورو در هر ترم را برای دانشجو خواهد داشت. این هزینه ها برای رشته های پزشکی و دندانپزشکی 3 الی 4 هزار یورو در هر ترم، برای رشته های مهندسی 16 الی 25 هزار یورو در هر ترم  می باشد که این هزینه ها به همراه 15 یورو هزینه ثبت نام و امتحانات خواهد بود.

تحصیل در مجارستان و ویزای تحصیلی

اخذ ویزای تحصیلی مجارستان نیازمند شرایط و مدارکی است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است که حداقل سن درخواست برای ویزای تحصیل در مقاطع دانشگاهی مجارستان و اقامت مجارستان از طریق تحصیل 18 سال بوده و پروسه رسیدگی به درخواست ویزای دانشجویی مجارستان 1 الی 3 ماه به طول خواهد انجامید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی مجارستان:

  • مدارک تحصیلی دانشجو تاکنون
  • نامه ای مبنی بر هدف از تحصیل در مجارستان
  • ارائه مدرک زبان در صورت نیاز
  • رسید پرداخت شهریه
  • عکس پاسپورتی
  • مدارک شناسایی
  • تعهدنامه پرداخت هزینه های زندگی در مجارستان
  • رسید پرداخت هزینه سفارت به میزان 60 یورو در سفارت های مجارستان و 18000 فارینت در خاک مجارستان
  • اجاره نامه به مدت حداقل 1 ماه در شهر محل تحصیل در مجارستان
  • دانشگاه آندراسی بوداپست

    رشته های هنر، علوم اقتصادی، حقوق، علوم اجتماعی

  • دانشگاه فنی و اقتصادی بوداپست

    رشته های علوم کامپیوتر و IT، علوم اقتصادی، علوم اجتماعی، علوم مهندسی

  • دانشگاه کوروینوس بوداپست

    رشته های علوم کامپیوتر و IT، علوم اقتصادی، علوم اجتماعی

  • دانشگاه استرهازی کارولی

    رشته های کشاورزی، هنر، علوم کامپیوتر و IT، علوم اقتصادی، علوم اجتماعی

  • دانشگاه دبرسن

    رشته های کشاورزی، هنر، علوم کامپیوتر و IT، علوم اقتصادی، پزشکی و علوم مهندسی

تحصیل در مجارستان و سخن پایانی در مورد شرایط تحصیل در مجارستان

تحصیل در مجارستان و تمامی موارد مرتبط با آن در این مقاله مورد بحث و بررسی قرار گرفت . در صورت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تحصیل در مجارستان و ویزای تحصیلی مجارستان از جمله مهاجرت تحصیلی به مجارستان و همچنین شرایط تحصیل در مجارستان و در نهایت اخذ اقامت تحصیلی مجارستان و یا در کل اخذ اقامت مجارستان می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین به صورت مستقیم تماس حاصل نمایید و در خصوص تحصیل در مجارستان به صورت تخصصی مشاوره رایگان دریافت نمایید. شما می توانید سوالات خود را در مورد ویزای تحصیلی مجارستان را در بخش دیدگاه های این مقاله مطرح نمایید و در سریع ترین زمان ممکن به پاسخ آن برسید.

11 پاسخ
  1. یاسین گفته:

    سلام
    من الان پایه دوزدهم هستم و میخوام قبل از اتمام کردن امسالم برای تحصیل ب مجارستان برم وبعد از گذراندان ۱سال تحصیل در مجارستان ب کانادا برم برای ادامه تحصیل ایا امکانش هست ؟

    پاسخ
    • E GH گفته:

      سلام شرایط شماباید بصورت کاملتری بررسی گردد لطفا یا باما تماس حاصل نمایید یا فرم رایگان واتس اپ را پرکنید تامشاوران ما با شماتماس بگیرند.

      پاسخ
  2. Sadeghi گفته:

    سلام وقت بخیر برای گرفتن کورس زبان چه کشوری پیشنهاد میدید ترجیحا انگلیسی زبان و اینکه ایا امکان گرفتن کورس زبان در اون کشور و دادن امتحان ایلتس و اپلای کردن در کشور دیگه برای تحصیل وجود داره؟ و یا باید حتما کورس زبان و ادامه تحصیل در یک کشور باشه؟ ممنون میشم شماره تماس دفتر اتون در اهواز رو به من بدهید با تشکر

    پاسخ
  3. مصطفی کشاورز مویدی گفته:

    با سلام
    با مبلغ یک میلیارد تومان و داشتن ایده نو و کارآفرینی مناسب امکان سرمایه گذاری و اخذ اقامت و دریافت تسهیلات برای راه اندازی کسب و کار امکانپذیر هست.
    با تشکر

    پاسخ
    • M.N گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با با شماره 02149196000 تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.
      با احترام فراوان

      پاسخ
  4. کامران فروتن گفته:

    با سلام و احترام
    من میخواهم فرزندم در یکی از رشته های ورزشی بصورت مشخص فوتبال( مربیگری ، بدنسازی فوتبالی….) در اروپا تحصیل کند ،
    میتوانید راهنمایی کنید که آیا می‌توان دانشگاهی پیدا کرد ؟
    و میزان هزینه های دریافت ویزای تحصیلی ، و اقامت ؟

    پاسخ
  5. امید گفته:

    سلام. عرض ارادت. اگر همسر بنده برای ادامه تحصیل به مجارستان بروند، من و فرزندم بعد از چه مدتی و به چه صورت میتوانیم به ایشان ملحق شویم. و آیا من هم باید مانند ایشان حساب سپرده ای(حدود ده هزار یورو) داشته باشم؟ یا همان حساب تمکن مالی ایشان کفایت میکند. ممنون و سپاس

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام بلافاصله بعد از اینکه ایشان تشریف بردند درخواست توریستی بدهید و تشریف ببرید .پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.