تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان

 

تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان 2018 امروزه در موتورهای جستجوگر گوگل بسیار سرچ می شود چراکه یکی از مهمترین دغدغه دانشجویان عدم مدرک زبان می باشد و اکثریت دانشجویان به دنبال تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان می باشند که ما در این مقاله سعی داریم تمامی شرایط مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان را برای شما متقاضیان عزیز تشریح نمائیم . تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان گزینه بسیار مناسب برای ادامه تحصیل در اروپا می باشد من الجمله برای افرادی که قصد دارند زبان را در اتحادیه اروپا بگذرانند . سوالاتی که به ذهن دانشجویان در زمینه تحصیل در سوئیس می رسد این است که آیا دانشجویان می توانند اساسا بدون مدرک زبان برای دانشگاه های سوئیس اقدام کنند یا خیر ؟ و یا اینکه بدون مدرک زبان می توان برای دریافت ویزای تحصیلی سوئیس درخواست داد یا خیر ؟ که با توجه با قوانین تحصیل و مهاجرت تحصیلی به سوئیس قصد داریم به آنها پاسخ دهیم .

موسسه حقوقی ملک پور با همکاری دفتر مشاوره ای MIE اتریش مفتخر است تا در باب تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان اطلاعات جامع و مفید خدمت شما سروران گرامی ارائه دهد .

تحصیل به زبان های متعدد در سوئیس

کشور سوئیس 3 زبان رسمی ( فرانسه ، آلمانی ، ایتالیایی) دارد و زبان ارائه شده در دانشگاه بستگی به دانشگاه مورد نظر دانشجو دارد ، به علاوه اکثر دانشگاه ها برنامه های متنوعی به زبان انگلیسی دارند که اکثر دانشجویان بین المللی به زبان های انگلیسی ، فرانسه یا آلمانی به ادامه تحصیل می پردازند .

مدارک مورد تایید هر زبان برای ادامه تحصیل در سوئیس عبارت است از :

زبان آلمانی : DSH,TEstdaf,OSD,telc

زبان فرانسوی : Delf , Dalf

زبان انگلیسی : IELTS , TOEFL

حال دانشجویان می توانند در یکی از دانشگاه های سوئیس به زبان های آلمانی ، فرانسوی ، ایتالیایی و یا انگلیسی تحصیل نمایند . دانشجویان بین الملل بیشتر به زبان انگلیسی و در رشته هایی چون مدیریت به ادامه تحصیل می پردازند ، دانشجویان در صورتی که مدرک معتبر زبان ندارند می توانند در یک آزمون زبان دانشگاه شرکت کنند و دانشگاه تصمیم گیرنده این است که سطح زبان شما برای اتمام تحصیلات کافی می باشد یا خیر ؟ البته این گزینه برای تمامی دانشگاه ها موجود نیست و باید دانشگاه مورد نظر حتما از این حیث مورد بررسی قرار گیرد .

برخی دیگر از دانشگاه های انگلیسی زبان بدون مدرک زبان نیز پذیرش تحصیلی صادر می نمایند به شرطی که دانشجو حداقل نمره زبان متوسط در سطح آیلتس 5 ارائه دهد ، در این صورت که بدان پذیرش مشروط نیز می گویند ، دانشجو وارد دانشگاه شده و با توجه به نیاز یک یا دو ترم پیش نیاز زبان می گذراند و سپس وارد برنامه تحصیلی می شود .

دانشگاه هایی که در سوئیس به زبان آلمانی تدریس می شود :

University of Basel

University of Bern

University of Lucerne

University of St.Gallen

University of Zurich

The Federal Institute of Technology in Zurich

University of Fribourg

دانشجویانی که مسلط به زبان آلمانی نیستند می توانند برای گذراندن دوره زبان آلمانی از یک کشور ارزان همانند مجارستان در اتحادیه اروپا استفاده نمایند و در آنجا به یادگیری زبان آلمانی بپردازند و سپس برای ادامه تحصیل وارد سوئیس شوند . هزینه های دوره زبان آلمانی در مجارستان در حدود 5 الی 6 هزار یورو در سال می باشد .

دانشگاه هایی که در سوئیس به زبان فرانسوی می باشد .

University of Fribourg

University of Neuchâtel

University of Geneva

University of Lausanne

Federal Institute of Technology in Lausanne

دانشجویانی که مسلط به زبان فرانسوی نیستند می توانند برای یادگیری زبان فرانسوی وارد کشور فرانسه شده و در کالج ، دوره های زبان فرانسوی را گذرانده و سپس برای ادامه تحصیل به زبان فرانسوی از دانشگاه های فرانسوی زبان سوئیس پذیرش گرفته و وارد سوئیس شوند .

دانشگاهی که در سوئیس به زبان ایتالیایی می باشد University of Lugano می باشد .

برخی از رشته ها در دانشگاه های خاص در کشور سوئیس ارائه می شود که نیازمند مدرک زبان آیلتس نمی باشند و خود دانشگاه آزمون زبان برگزار می نماید .

رشته های کارشناسی

مدیریت کسب و کار دیجیتال دانشگاه ژنو

مدیریت کسب و کار دانشگاه سنت گلن

مدیریت کسب و کار بین المللی دانشگاه علوم و هنرهای غربی سوییس University of Applied Sciences and Arts Western Switzerland

علوم کامپیوتری ، اطلاعات دانشگاه بازل

علوم ارتباطات دانشگاه سویزرا

اقتصاد دانشگاه سنت گلن

رشته های کارشناسی ارشد

مدیریت سیاسی و عمومی دانشگاه سویزرا

بازاریابی لوکس دانشگاه ژنو

نوآوری کسب و کار دانشگاه ژنو

بازاریابی و ارتباطات دیجیتال دانشگاه ژنو

با توجه به موارد ذکر شده در باب تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان باید بدین نکته نیز اشاره نمود که کشور سوئیس برای دوره های زبان به راحتی ویزای تحصیلی صادر نمی نماید و دانشجویان برای تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان شانس بالایی برای اخذ ویزای دانشجویی ندارند ، بنابراین دانشجویان می توانند برای گذراندن دوره های زبان از کشورهای دیگر همانند هلند ، دانمارک و مجارستان استفاده نمایند .

تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان به واسطه مهاجرت تحصیلی می تواند یکی از راه های مناسب ورود به این کشور باشد ، اطلاع از قوانین و شرایط پیش روی شما عزیزان به واسطه تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان می تواند در پیشبرد اهداف مهاجرتی شما حائز اهمیت باشد که در این راستا ما تلاش بر این داریم تا اطلاعات حقوقی شما عزیزان را نسبت به قوانین مهاجرتی سوئیس و مهاجرت تحصیلی به این کشور ارتقا دهیم ، در خصوص تحصیل در سوئیس بدون مدرک زبان در صورتی که پس از مطالعه مقاله همچنان برای شما عزیزان سوالات بیشتری بوجود آمده است پیشنهاد می شود با تماس با موسسه حقوقی ملکپور با همکاری دفتر MIE اتریش در وین و دفاتر همکار ما در ایران تماس گرفته و با انجام مشاوره کامل و تخصصی در باب مهاجرت تحصیلی به سوئیس اطلاعات حقوقی خود را ارتقا دهید .

Rating: 5
19 پاسخ
  1. الهام علامی گفته:

    با سلام من کارمند بانک هستم تمایل به ادامه تحصیل در سوییس را دارم (در رشته مدیریت یا بازاریابی)هزینه سالانه بفرمایید سطح زبان آلمانی اینجانب a میباشد

    پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      اینکه در حال حاضر در چه مقطع تحصیلی قرار دارید مهم است و معمولا تحصیل در دانشگاه های سوئیس به زبان انگلیسی می باشد. همچنین شرایط سنی و مال شما تاثیر گذار است .سوئیس کشور ارزانی برای زندگی نمی باشد

      پاسخ
  2. بهروز گفته:

    عرض سلام و ادب و احترام خدمت جنابعالی و تمامی مسولین و کارکنان موسسه.
    بنده فارغ التحصیل رشته حقوق جزا و جرم شناسی مقطع کارشناسی ارشد با معدل ۱۷٫۷۸ از دانشگاه آزاد هستم.27 سال و مجرد و دارای پایان خدمت و پاسپورت میباشم. برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری خارج از کشور بسیار مشتاقم. از آنجاکه بسیار در سایتهای اینترنتی جستجو میکنم بسیار به این مطالب بورسیه رایگان برخورد میکنم. بنده مدرک زبان ندارم و مایلم برای بورسیه رایگان خارج از کشور و بدون مدرک زبان در یکی از گرایش های رشته حقوق در یکی از کشورها اقدام کنم. لطف میکنید که بنده را راهنمایی کنید. سپاسگزارم

    Rating: 5
    پاسخ
    • shahram گفته:

      با سلام. اخذ بورسیه تحصیلی و تحصیل رایگان در دانشگاه های خارجی با توحه به میزان بالای درخواست بورسیه تحصیلی و تحصیل رایگان توسط متقاضیان در سراسر جهان، نیازمند داشتن شرایط ویژه علمی، مقالات ISI، رزومه تحصیلی قوی، مدرک زبان با نمره بالا و سایر شرایط مشابه می باشد. همچنین می بایست از استاد دانشگاهی در دانشگاه های کشور مورد نظر تاییدیه داشته باشید. فرم زیر را پر نموده و در صورت داشتن شرایط لازم، با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      https://malekpour.ir/فرم-درخواست-ارزیابی-اخذ-بورسیه
      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  3. حسن بوالحسنی گفته:

    با سلام و احترام
    اینجانب دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق خصوصی دانشگاه شهید بهشتی هستم
    و وکیل دادگستری در شهر تهران میباشم
    27 سال سن دارم
    و تا الان سطح A2 زبان فرانسه رو گذروندم.
    قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را دارم
    البته همراه با نامزدم که ایشون هم دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه شهید بهشتی هستند
    در خصوص بورس گرفتن و یا مدرک زبان مورد نظر میشه راهنمایی بفرمایید

    Rating: 4
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام. اخذ بورسیه تحصیلی و تحصیل رایگان در دانشگاه های سوئیس با توحه به میزان بالای درخواست بورسیه تحصیلی توسط متقاضیان در سراسر جهان، نیازمند داشتن شرایط ویژه علمی، مقالات ISI، رزومه تحصیلی قوی، مدرک زبان با نمره بالا و سایر شرایط مشابه می باشد. همچنین می بایست از استاد دانشگاهی در دانشگاه های کشور مورد نظر تاییدیه داشته باشید. فرم زیر را پر نموده و در صورت داشتن شرایط لازم، با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      https://malekpour.ir/فرم-درخواست-ارزیابی-اخذ-بورسیه
      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  4. ایران گفته:

    سلام من ۲۸ سالمه مدرک لیسانس برق قدرت و مدرک زبان آلمانی ب۱ دارم و قصد ادامه ی تحصیل همین رشته در دانشگاههای کشور سوئیس دارم سوالم به طور مشخص این بود که برای ادامه ی تحصیل در مقطع ارشد رشته ی برق با زبان آلمانی امکانش وجود دارد؟

    پاسخ
    • m.n گفته:

      با عرض سلام دوست گرامی
      بله موردی ندارد شرایط لازم را دارا هستید و میتوانید برای اخذ ویزای تحصیلی ارشد اقدام کنید.

      پاسخ
  5. ازاده گفته:

    با سلام در خصوص تحصیل رشته موسیقی لطفا بفرمایید.من دردحال حاضر دانشجو مقطع لیسانس هستم در تهران و ۳۳سال دارم.با سن ۳۵ سال ایا برای مقطع ارشد میشود اقدام کرد؟زبان انگلیسی قابلیت کسب ایلتس ۶یا ۶/۵را دارم.زبان فرانسه هم خواندم و میتوانم مدرک بگیرم .در ضمن ایا کشور سویس به فرزند هم همزمان ویزا میدهند؟تشکر

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  6. فاطمه گفته:

    باسلام و وقت بخیر آقای ملکپور
    فاطمه 26ساله هستم از تهران،من فوق لیسانس برق-قدرت و همسرم لیسانس صنایع خودرو از دانشگاه های غیرانتفاعی.
    سوالم این است که مدارک ما که دانشگاه های غیر انتفاعی ایران است در اتریش، سوئیس یا آلمان اعتبار دارد یا باید دوباره شروع به تحصیل کرد در کشور مورد نظر؟مدرک زبان هردومون نداریم برای شروع به یادگیری زبان به جز زبان انگلیسی کدام زبان را پیشنهاد میکنید؟
    هدف ما از مهاجرت کردن گرفتن اقامت دائم از را تحصیلی یا کاریابی(کار کردن)دررشته تحصیلی مرتبط به خودمان است.
    از نظر شما چقدر هزینه نیاز است برای گرفتن یکی از این دوراه اقامت برای ما؟
    ممنونم میشوم راهنماییمان کنید از چه طریقی اقدام کنیم برای مهاجرت.

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید
      و یا با شماره 021-49076 تماس بگیرید

      پاسخ
  7. armin گفته:

    با سلام
    من و همسرم مایل به مهاجرت به اروپا هستیم.دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی و سابقه کاری و تدریس در دانشگاه و فاقد مدرک زبان میباشیم.البته با زبان انگلیسی اشنایی داریم.
    ایا روشی برای مهاحرت و اقامت در یک کشور اروپایی برای ما – بجز روش سرمایه گذاری – وجود دارد؟
    «با تشکر»

    پاسخ
  8. محمد گفته:

    سلام .اقا ملک پور .
    وقت به خیر .
    محمد ۱۸ساله از مشهد مقدس هستم .
    با مدرک دیپلم .
    دارای گذرنامه
    بدون مدرک زبان های خارجی .
    به نظر شما .ایا. میشود با مدرک دیپلم .وارد دانشگاه های .کانادا یا اروپا شد .
    البته که نیت از مهاجرت فقط مدتی کار کردن و امرار معاش .است .که به نظر من با پوشش دانشجویی این امر راحت تر میسر میشود .
    اتحمالاً در چه مقدار هزینه خواهد داشت .
    اصلاً شما .برای شخصی مثل من .که قصد دوری از خانه را برا چند سال (۵-۶-)با شرایطی که توضیح دادم را توصیه میکنید ؟
    لطفاً توجه با افراد دیپلمه ای که در کانالتان هستند .این سوال را پاسخ .جامع دهید .
    ارادت مند شما

    پاسخ
  9. ناشناس گفته:

    سلام.
    من فوق لیسانس طراحی شهری دارم و ۳۴ سالمه،دوست دارم رشته حقوق رو بخونم و در حال یادگیری زبان آلمانی هستم.
    باتوجه به سن ام امکان تغییر رشته و پذیرش تحصیلی در سوییس هست؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید
      و یا با شماره 021-49076 تماس بگیرید.




      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.