دوره های  زبان در آفریقای جنوبی

یکی از دلایلی که به تعداد علاقمندان تحصیل در دوره زبان آفریقای جنوبی افزوده است

 

کیفیت بالای کالج های زبان آفریقای جنوبی است و به همین دلیل مشاورین متخصص موسسه حقوقی ملک پور پاسخگوی تعداد کثیری از متفاضیان بوده اند. این کشور از چند نظر جزء بهترین گزینه ها برای تحصیل و یادگیری زبان انگلیسی است که یکی از این دلایل استفاده از زبان انگلیسی به عنوان زبان اصلی محاوره در آفریقای جنوبی است. جمهوری آفریقای جنوبی، کشوری درجنوب آفریقا و درسواحل دو اقیانوس اطلس و هند است . این کشور سه پایتخت متفاوت دارد. قوه مجریه در پرتوریا ، پارلمان در کیپ تاون و قوه قضائیه در بلوم فونتین مستقر است.  پرجمعیت‌ ترین شهر آن نیز ژوهانسبورگ است. آفریقای جنوبی ۱۱زبان رسمی دارد؛ ۹زبان از زبان‌های آفریقایی خانواده بانتو و دو زبان اروپایی؛ یکی زبان آفریکانس که از هلندی ریشه گرفته و زبان اکثریت سفید پوستان و دورگه‌ های این کشور است و دیگری زبان انگلیسی که در تجارت و عرصه ی عمومی استفاده زیادی دارد.

موسسه حقوقی ملک پور با توجه به پراکندگی و تنوع ارائه خدمات در کشورهای مختلف در قاره های مختلف این بار کشور آفریقای جنوبی که ثروتمندترین و غنی ترین کشور قاره ی آفریقا محسوب میشود را به عنوان کشوری توسعه یافته  برای اخذ ویزای تحصیلی به شما معرفی می نماییم.

با توجه به اینکه آفریقای جنوبیاز مستعمرات انگستان بوده و زیر نظر این کشور اداره میشود و  با توجه به اینکه زبان رسمی این کشور انگلیسی است ، کلاس های آموزشی با متد روز دنیا تدریس شده و یکی از معتبر ترین آیلتس های دنیا را صادر میکند و با توجه به محیط انگلیسی زبان این توفیق اجباری سبب می شود فرد دانش آموخته زودتر و راحت تر به این مهم نایل آید.

و این دوره های زبان و بهترین آنها عموما در دو شهر پروتریا و کیپ تاون برگزار میگردد و عموما در سال در ۴ ترم این ثبت نام پذیرفته میشود. و از آن به کورس تحصیلی هم میتوان یاد کرد چرا که ویزایی که از طرف این کشور برای فرد صادر میشود ویزای تحصیلی است.

 

مزایای تحصیل در آفریقای جنوبی

  • تحصیل در کشوری انگلیسی زبان ( آفریقای جنوبییک کشور انگلیسی زبان است )
  • تکمیل سطح زبان انگلیسی در دوره های کوتاه مدت و بلند مدت بدون نیاز به آیلتس
  • هزینه مناسب تحصیل و زندگی در مقایسه با دیگر کشور های انگلیسی زبان
  • تطبیق واحد در دانشگاه ها و ادامه تحصیل در رشته مورد نظر
  • شرایط مناسب اخذ ویزا برای دانشجو و اعضای خانواده
  • امکان دریافت اجازه کار در حین تحصیل
  • ایجاد فرصتی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر اروپا و آمریکا

 

دانشگاه ها و کالج های آفریقای جنوبی:

طبق طبقه بندی اداره کل دانش آموختگان وزارت علوم از بین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی آفریقای جنوبی  دوازده دانشگاه و کالج  در حال حاضر مورد تأیید وزارت علوم ایران هستند، و مدارک فارغ التحصیلان بر این اساس تأیید می گردد. شهر کیپ تاون آفریقای جنوبیکه یکی از زیباترین شهرهای دنیا از لحاظ توریستی و فرهنگی می باشد و جالب اینجاست که در سال میلادی که در آن قرار داریم این شهر بعد از ونکوور کانادا پاکترین شهر دنیا شناخته شده است.

18 1 300x188 تحصیل در دوره های زبان آفریقای جنوبی

در زیر به شرایط خاص کالج های معتبر زبان آفریقای جنوبیپرداخته و شرایط آن را بررسی میکنیم.

مزیت های دوره های زبان در آفریقای جنوبی:

هزینه ی کم دوره ها

دوره های زبان عمومی و تخصصی

دوره های خاص برای بازرگانان و تجار

زبان انگلیسی به عنوان زبان رسمی مردم آفریقا

امکان اخذ ویزا به همراه خانواده

کمک و راهنمایی جهت اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای آفریقای جنوبی

 

در زیر نگاهی به هزینه و نوع کلاس های برگزاری می اندازیم:

البته اکثر ویزاهای صادره برای این نوع پذیرش ها برای مدت ویزای تحصیلی است که عموما شش ماهه است که در صورت ثبت نام مجدد به راحتی قابل تمدید می باشد.

و معمولا مدت زمان لازم برای اخذ پذیرش و کسب ویزای آفریقای جنوبیاز زمان آماده بودن مدارک میتوان مدت زمان ۴۵ روزه داد که این یک سفری بلند مدت با دستاوردی علمی و فرهنگی والا میباشد.

هزینه تحصیل در دوره های زبان آفریقای جنوبی به طور متوسط ۱۰ تا ۱۲ هزار دلار است. البته دانشجویان در این دوره ها نیاز به اجاره خوابگاه و یا اجاره مسکن مناسب دارند. هزینه زندگی در هر ماه در آفریقای جنوبی حدود ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار می باشد.

در انتها شاید این قیاس بی جهت نباشد که اشاره ای داشته باشیم به استاندارد های این کشور و معرفی بهتر این کشور و آن اینکه وقتی نهادی معتبر به نام فیفا این کشور را دارای شرایط اخذ میزبانی تورنومنت بزرگی همچون جام جهانی در سال ۲۰۱۰ دانسته پس میتوان به این نتیجه رسید که این کشور فضایی است مناسب برای اخذ تجارب علمی و سیاحتی و توصیه میشود. برای مطلع شدن از آخرین تغییرات و شرایط مهاجرتی به این کشور با مشاورین متخصص این کشور در موسسه حقوقی ملک پورارتباط برقرار کنید.

8 پاسخ
  1. ندا گفته:

    سلام من ٣٦ سالمه و با همسرم و پسر ٥ سالم قصد مهاجرت داريم مقدور ترين راه از نظر شما چه راهي هست ؟
    مدرك زبان آيلتس ٨ رو در كدام كشور در كالج معتبر و با هزينه كمتر ميتونم بگيرم ؟؟؟
    و با فرض اينكه زبانم در سطح متوسط باشه چند ماه به ٨ ميرسم ؟
    ممنون

    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. نیاز به اطلاعات بیشتری در مورد شما است تا بتوان روشی برای مهاجرت به شما پیشنهاد داد. در بسیاری از کشورها می توانید به تحصیل زبان بپردازید که بسته به کشوری که برای مهاجرت انتخاب می کنید، تعیین می شود. توصیه می کنم با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند گردید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  2. قاطع گفته:

    سلام دوستان مشاور
    من یک شهروند افغانستان هستم شغل منهدسی صنایع ونفت (تکنالوژی) هستم تجربه کاردرکارخانه های تولیدی درافغانستان را برای مدت هفت سال دارم میخواهم شرایط مهاجرت من را به افریقای جنوبی به بررسی گرفته ورهنماییم کنید شاید ازطریق شرکت مهاجرتی شما من موفق به این تصمیم گردم

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با سلام و احترام. دوست بزرگوار طرق قانونی به شش دسته تقسیم میشوند سرمایه گذاری – ثبت شرکت – ازدواج با تبعه خارجی – ویزای کاری – تولد فرزند – ویزای تحصیلی. شما میتوانید از طریق تحصیل در دوره های زبان انگلیسی و یا ویزای کار اقدام نمایید اما جهت اینکه باید در مورد هزینه ها و سایر مسایل مشاوره انجام گیرد پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر همکار ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. هورمزد گفته:

    با سلام و عرض ادب و احترام
    اینجانب 25 سال سن دارم و لیسانس مهندسی مکانیک همراه با 2 سال سابقه ی کار در شرکت بین المللی نفت و گاز (شرکت هندی)!
    زبان انگلیسی را در حد مکالمات روزمره و زبان آلمامی را تا سطح A-2 آشنایی دارم! به دلیل وضع نامطلوب ویزای آلمان میخواستم بدونم آیا در آفریقای جنوبی برای من شانسی است در ارتباط با پیدا کردن شغل مناسب؟!
    پیشاپیش سپاسگزارم از راهنمایی ها و سایت ارزشمندتان

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب بله شانس دارید . اما برای المان نیز شانس بالایی دارید . یشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  4. محمد میرمهدیان گفته:

    سلام
    بنده ۳۱ سال دارم و در ایران به مدت ۶ سال مغازه داری کردم…
    هم اکنون به مدت دو ساله که زبان انگلیسی رو در یک موسسه زبان یاد میگیرم و علیرغم مشغله تلاش زیادی برای یاد گرفتن زبان کردم و فکر میکنم که رفتن به یک کشور انگلیسی زبان میتونه کمک زیادی به بنده برای یادگرفتن بهتر و سریعتر زبان و پا گذاشتن در راهی مطمئن تر برای مهاجرت عاقلانه بکنه…
    در ضمن مقداری پول پس انداز دارم و میتوانم هزینه دو سال زندگی رو بدون کار کردن پرداخت کنم و دوست دارم پس از یادگرفتن زبان در دانشگاه ادامه تحصیل بدم چون فکر میکنم به این صورت ظرف ۴ سال بتونم کار خوبی برای خودم پیدا کنم یا بوجود بیارم…مدارک تحصیلی بنده یه دیپلم ریاضی و فیزیک و یه کاردانی معادل در رشته ریاضی آمار هست چون درسم به دلیل یک بیماری نیمه تمام موند…
    ممنون میشم که بنده رو راهنمایی بفرمایید…
    در ضمن در مشاوره حضوری دفتر همکار شما در میرداماد شرکت کردم ولی همکاران شما راه دیگری به من پیشنهاد کردن که من احساس میکنم ریسک زیادی داره.

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. شانس شما در خصوص اقدام برای ویزای تحصیلی کشور هلند یا دانمارک بالاست که پس از تحصیل می توانید با کاریابی در این کشور اقامت خود را تمدید نمایید. ویزای کالج زبان در کشور مجارستان یا اتریش نیز می تواند راه ورودی برای شما محسوب شود.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.