تحصیل در استونی

تحصیل در استونی در هنگام گرفتن وکیل مهاجرت برای مهاجرت به استونی 2018 از جمله مهاجرت تحصیلی به استونی و برای تحصیل در استونی و یا تحصیل در دانشگاههای استونی و یا پذیرش تحصیلی استونی و یا اخذ ویزای تحصیلی استونی چه شرایطی دارد ؟ امروزه افراد بسیاری تمایل به مهاجرت به استونی و در نهایت اخذ اقامت استونی را در ذهن خود دارند و بهترین راه برای ‏مهاجرت به استونی را تحصیل می دانند.

همینطور دانشجویان عدیده ای تمایل به ادامه ‏تحصیل در استونی را دارند ، به علت تعداد کثیر تماس های شما عزیزان با موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) در راستای تحصیل در استونی بر این برآمدیم که مقاله ای را در باب ‏تحصیل در استونی گرد آوری نماییم تا شما عزیزان متقاضی تحصیل در استونی با اطلاعات کامل و دقیق در زمینه تحصیل در استونی اقدام نمایید،

امروزه یکی از گزینه های تحصیل خارج از کشور تحصیل در استونی است . باید پذیرفت در کشور های اروپایی شرایط خاصی برای ورود دانشجویان به این کشور را دارند که تحصیل در استونی از این قاعده مستثنی نیست . تلاش شده است در این مقاله تمام شرایط و مدارک مورد نیاز تحصیل در استونی را در کنار طرق مهاجرت به استونی از جمله کار در استونی ، ثبت شرکت در استونی ، سرمایه گذاری در استونی ، ازدواج در استونی ، تولد فرزند در استونی و یا طریق غیر قانونی پناهندگی در استونی را به صورت کامل شرح دهیم .

در ابتدا در نظر داشته باشید که دانشجویانی که تقاضای مهاجرت به استونی از طریق تحصیل را دارند باید بسیاری از شرایط را از جمله : مدرک و مقطع تحصیلی ، مدرک زبان ، سن و بعضاً سابقه کار و سایر شرایط مورد نیاز دانشگاه ها جهت تحصیل در استونی را در نظر داشته باشید . لذا گزینه های مهم دیگری است که باید به آن توجه کرد که شامل هزینه های زندگی ، هزینه های تحصیل ، شرایط و مدارک اخذ پذیرش جهت تحصیل در استونی و غیره خواهد شد .

دانشجویانی که تبعه ی کشور های اتحادیه اروپا هستند جهت تحصیل در استونی نیازی به اخذ ویزای تحصیلی از این کشور نخواهند داشت و می توانند به راحتی وارد دانشگاه استونی شوند ولی باید حداقل ظرف ۳ ماه آدرس محل سکونت خود را داخل کشور استونی به اداره مهاجرت این کشور تحویل دهد . اما برای دانشجویان متقاضی تحصیل در استونی که تبعه ی اتحادیه ی اروپا نیستند نیاز به ویزای دانشجویی TRP است . این نوع ویزا سالیانه است و باید در سال دو ماه قبل از منقضی شدن تمدید شود .

بورسیه تحصیلی در این کشور به متقاضیان تحصیل در استونی در مقاطع بالا تعلق خواهد گرفت ، به عبارتی در امسال دولت استونی ۳۴۰ تا ۵۷۰ دلار آمریکا در ماه را برای کمک هزینه به دانشجویان مشخص کرده است که شرایط فوق العاده ای برای هزینه های زندگی دانشجویان خواهد بود .

رشته های مختلفی در دانشگاه های استونی برگزار می شود و این امکان پذیر است تا در رشته های مهندسی ، هنر ، علوم پایه ، علوم انسانی ، اقتصاد ، مدیریت کسب و کار، علوم اجتماعی و فناوری اطلاعات و انواع رشته های مدیریتی دیگر پذیرش اخذ شود . شما می توانید در چند برنامه و رشته درخواست داشته باشید و بعد از تائید نهایی دانشگاه می توانید یکی از آن ها به انتخاب خود انتخاب کنید .

در رشته های تحصیلی مختلف و در دانشگاه های مختلف دوره های مختلفی برگزار می شود و دانشجویان تحصیل در استونی می توانند با مدرک زبان مورد نظر دانشگاه می توانند برای ورود به دانشگاه اقدام نماییند ولکن بعضی از دانشگاه ها برای ورود به دانشگاه خود دانشگاه آزمون خواهد گرفت و با موفقیت در این آزمون های زبان دیگر نیاز به دوره یا مدرک زبان بین المللی نیست . لازم به ذکر است که زبان تحصیلی اکثر دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا در این کشور به زبان انگلیسی خواهد بود .

دانشگاه های معتبر جهت تحصیل در استونی

  1. Estonia Business School
  2. Tartu University
  3. International University Audentes
  4. Tallinn Technical University
  5. Tallinn University of Educational Sciences
  6. Concordia International University Estonia
  7. Estonian Academy of Arts
  8. Estonian-American Business College

 

هزینه های زندگی در این کشور بستگی به سبک زندگی دانشجویان متقاضی تحصیل در استونی دارد ، دانشجویان متقاضی تحصیل در استونی هزینه هایی از جمله محل زندگی ، پوشاک ، خوراک ، حمل و نقل و غیره را خواهند داشت . دقت بفرمایید که زندگی دانشجویی خوب در ماه حدود ۳۵۰ تا ۶۰۰ یورو خواهد بود که بیشترین مبالغ را در ماه هزینه محل سکونت دانشجویان خواهد بود .

تحصیل در استونی به صورت رایگان نخواهد بود و هزینه های خاص خود را خواهد داشت ، لازم به ذکر است که این مبالغ در رشته ها و مقاطع مختلف متفاوت خواهد بود . در سال دانشجویان متقاضی تحصیل در استونی ۴۵۰۰ تا ۶۰۰۰ یورو هزینه خواهند داشت که این مبلغ در سال اول بیشتر از سال های آتی خواهد بود . در نظر داشته باشید که رشته های پزشکی و دندانپزشکی هزینه های بیشتری خواهید داشت و تقریباً به مبلغ ۱۲۰۰۰ یورو در سال خواهد رسید ولکن در مقطع دکترا تحصیل در استونی به صورت رایگان خواهد بود .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش تحصیلی جهت تحصیل در استونی

  1. مدرک تحصیلی فارغ التحصیلی از مقطع قبلی
  2. مدرک زبان مورد نظر دانشگاه
  3. مدرکی دال بر سابقه کار در زمینه تحصیلی مرتبط در صورت نیاز دانشگاه
  4. سابقه علمی درخشان در صورت نیاز دانشگاه در رشته های خاص
  5. تکمیل فرم های دانشگاهی
  6. مدارک هویتی

توجه داشته باشید باید تمامی مدارک شما به زبان انگلیسی ترجمه شود و بعد از آن به دانشگاه و سفارت تحویل داده شود .

دانشجویان متقاضی تحصیل در استونی باید توجه داشته باشند که در زمان دانشجویی خود امکان کار دانشجویی را خواهند داشت و در نظر داشته باشید که این کار در هفته تا ۲۰ ساعت امکان پذیر خواهد بود و تقریباً به ازای هر ساعت ۸ تا ۱۲ یورو درآمد خواهید داشت که این کار به نوعی است که در صورتی می توانید به کار مورد نظر خود برسید که بتوانید زبان خود را تقویت کنید .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تحصیل در استونی و یا تحصیل و اعزام دانشجو به استونی و مهاجرت تحصیلی به استونی و مهاجرت به استونی از طریق دیگر همچون سرمایه گذاری در استونی ، خرید ملک در استونی و … می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران ارتباط بگیرید تحصیل در استونی ، و شرایط تحصیل دراستونی و در نهایت اخذ اقامت استونی طرفداران زیادی دارد .

6 پاسخ
  1. علیرضا گفته:

    با عرض سلام من دارای آیلتس ۶ زبان انگلیسی و فارغ التحصیل از رشته علوم انسانی هستم میخواستم بدونم برای تحصیل در رشته کارگردانی یا حقوق در استونیا باید چه کارهایی انجام بدم و هزینه کلی این کار چقدر میشه

    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام. دوست عزیز برای تحصیل ابتدا باید از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرید. کارشناسان ما می توانند در اخذ پذیرش و ویزا به شما کمک کنند. توصیه می کنم با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگاه بهره مند گردید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  2. بهنام مسکوب گفته:

    سلام .لطفا به من جهت پذیرش برای فوق لیسانس در رشته mba در هر کشوری از اروپا که شد کمک و راهنمایی کنید

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. شرایط شما برای اخذ پذیرش از کشورهای مختلف باید مورد بررسی قرار گیرد. برای بررسی شرایط خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.