,

اقامت پس از تحصیل در امارات

اقامت پس از تحصیل در امارات

کشور امارات جزء کشور های حوزه خلیج فارس می باشد . که قوانین مهاجرتی خاص خود را دارد . بسیاری از افراد وجود دارند که قصد تحصیل در کشور امارات را دارند . که بعد از اتمام تحصیلات خود می توانند برای اقامت پس از تحصیل در امارات اقدام نمایند . همانطور که می دانید کشور امارات در چند دهه اخیر از رشد اقتصادی و روز افزون برخوردار شده است . بنابراین افراد زیادی هستند که برای اقامت پس از تحصیل در امارات را انتخاب می کنند . اشخاص متقاضی می توانند با توجه به تخصص و رشته تحصیلی خود به کار بعد از تحصیل در امارات بپردازند .  فارغ التحصیلان در امارات می توانند به راحتی در کشور امارات کار پیدا کنند و پس از مدتی و پرداخت مالیات اقامت امارات را در یافت کنند . اقامت پس از تحصیل در امارات به روش های مختلفی صورت می گیرد . اقامت پس از تحصیل در امارات ممکن  است از طریق اشتغال یا تحصیل مجدد در مقاطع بالاتر صورت گیرد .  ما در این مقاله سعی بر این داریم  شرایط کار بعد ازتحصیل در امارات و چگونگی در یافت اقامت پس از تحصیل در امارات  به تفصیل توضیح دهیم و سوالات شما را درزمینه اقامت پس از تحصیل در امارات  را پاسخ دهیم .
ایا از نحوه اخذ اقامت پس از تحصیل در امارات آگاهی دارید؟ اقامت پس از تحصیل در امارات چگونه است؟ آیا با کار پس از تحصیل در امارات می توان اقامت و تابعیت در امارات را دریافت نمود؟ آیا دانشجویان در امارات می توانند پس از اتمام تحصیل خود در روسیه اقامت امارات  را دریافت کنند؟  هزینه زندگی پس از دریافت اقامت امارات  چه مقدار است؟ موسسه مشاوره ای MIE (با همکاری موسسه حقوقی ملک پور) شما را در خصوص اقامت پس از تحصیل در امارات راهنمایی های لازم را به شما عزیزان میکند .

شرایط تحصیل در امارات

زبان رسمی کشور امارات عربی می باشد اما در امور تجاری و تحصیلی زبان انگلیسی مورد استفاده قرار می گیرد . بنابراین دانشجویان متقاضی تحصیل در کشور دبی  می باید مدرک زبان انگلیسی  آیلتس ۶ را داشته باشند  . البته  لازم به ذکر است که شرایط تحصیل در امارات  بدون مدرک زبان نیز امکان پذیر می باشد . دانشجویانی که  دارای مدرک زبان  انگلیسی نیستند ابتدا می بایست در کالج های زبان  انگلیسی در کشور امارات زبان انگلیسی را آموزش ببینند و سپس  بعد از پاس کردن دوره های زبان می توانند وارد دانشگاه ها شوند اما معمولا توصیه می شود که متقاضیان تحصیل در کشور امارات  مدرک زبان خود را در کشور خود دریافت کنند .
دانشگاه ها و موسسات آموزشی زیادی در کشور امارات وجود دارند که امکان تحصیل در رشته های مختلف و متعدد   برای دانشجویان بین المللی اماکن پذیر می باشد

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور امارات

تحصیل در کشور امارات در مقطع لیسانس ۳ تا ۴ سال  می باشد . بیشتر دانشجویانی که تحصیل در مقطع لیسانس در کشور امارات  را انتخاب می کنند به جهت دریافت اقامت کشور های آمریکا ، انگلیس و کانادا می باشد. به این خاطر که دانشجویان دوره لیسانس با گذشت ۲ تا ۳ سال می توانند به دانشگاه های معتبر کشورهای آمریکا ، انگلیس یا کانادا درخواست ادامه تحصیل بدهند و تحصیلات خود را در این کشورها اتمام دهند  و لازم به ذکر است که دانشجویان مقطع لیسانس در کشور امارات  می توانند ۱۰ ساعت در هفته  کار کنند و  حدود ۱۲ دلار در هر ساعت کار کردن دریافت کنند .

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور امارات

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور امارات حدود ۲ سال  می باشد .  معمولا رشته های تحصیلی در  مقطع فوق لیسانس به دو زبان انگلیسی و عربی ارائه می شود . دانشجویان مقطع فوق لیسانس در کشور امارات دانشجویانی که پس از اتمام تحصیلات  قصد ماندن و کار کردن در کشور امارات را داشته باشند دولت امارات  به آن ها یک سال زمان می دهد تا شغل مناسبی پیدا کنند و ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند . دانشجویان دوره فوق لیسانس در کشور امارات در حین تحصیل می توانند ۲۰ ساعت در هفته را کار کنند

تحصیل در مقطع دکترا  در کشور امارات

تحصیل در دبی در مقطع دکترا  ۳ تا ۴ سال می باشد .  و دانشجویان هم می توانند در دانشگاه های خود  کشور امارات ادامه تحصیل بدهند و هم می توانند در دانشگاه های که از جانب سایر کشورها شعبه زده اند . دانشجویان متقاضی برای  پذیرش در مقطع دکترای دانشگاه های  کشور امارات  می باید مدرک زبان آیلتس یا تافل داشته باشند. دانشجویان مقطع دکترا  در کشور امارات می باید با راهنمایی یک استاد راهنما در پایان تحصیلات خود یک پایان نامه نیز ارائه بدهند .

اخذ اقامت پس از تحصیل در امارات از طریق ویزای کار

لازم است بدانید که ویزای کشور امارات برخلاف کشورهای دیگر در سفارت همان کشور فقط صادر می شود . در مورد ویزای کاری کشور امارات این موضوع مهم مطرح می شود که افرادی که شهروند کشور امارات نیستند  نمی توانند در این کشور به کار بپردازند زیرا شرط اولیه ویزای کار کشور امارات شهروند بودن این کشور می باشد
چند نوع ویزای کار درکشور امارات وجود دارد که بستگی به مدت حضور کارمندان یا تاجران در کشور دارد :
افراد می بایست قراردادی برای اخذ اجازه  کار ، تجار و کارمندان باید ویزای شهروندی دریافت نمایند که  به آن ها اجازه داده می شود تا برای  مدت ۳ سال در کشور امارات بمانند . البته توجه داشته باشید تمام فرم های ویزای کاری کشور امارات  باید نوشته و به عربی ترجمه شوند . قرارداد های کار برای کارمندان نیز باید به عربی نوشته شود و همین طور سه کپی از آن گرفته شود .  که یک کپی برای کارفرما می باشد ، یک کپی برای کارمند و آخرین نسخه کپی رو هم برای وزارت کار فرستاده می شود . می شود . برای صدور ویزای کاری شخص و یا سازمانی در امارات باید ضمانت متقاضی ویزای کار  را به عهده بگیرد بنابراین با این ترتیب قانونا مسئول شخص مسافر می باشد و می بایست شخص مسافر را در تاریخ مقرر از امارات خارج کند . که طبق قوانین امارات به این شخص کفیل می گویند .

 اخذ اقامت پس از تحصیل در امارات  از طریق ازدواج با شخص اماراتی

یکی دیگر از راه های در یافت  اقامت پس از تحصیل در امارات  راه ازدواج با شخصی است که تابعیت امارات را داشته باشد. فرد متقاضی(دانشجو) میتواند حین و یا بعد از تحصیل با ازدواج با تبعه اماراتی در امارات اقامت خود را تمدید کند و برای اقامت پس از تحصیل در امارات  را اقدام نماید ، البته شایان ذکر است که این راه آسانترین راه نسبت به طرق دیگر اقامت پس از تحصیل می باشد .

اخذ اقامت  پس از تحصیل در امارات از طریق سرمایه گذاری وثبت شرکت

راه دیگر برای اقامت پس از تحصیل در امارات اقامت از طریق سرمایه گزاری و یا ثبت شرکت در امارات است . دانشجویان فارغ التحصیل در امارات می توانند برای بعد از تحصیل خود بیزینس وطرح اقتصادی خود را انتخاب و به اداره مهاجرت امارات جهت اقامت پس از تحصیل در امارات ارائه دهند .پس از طی مراحل ثبت شرکت در امارات یک ویزای سه ماهه تحت عنوان ویزای اقامت صادر می شود . کلیه اقامت های کشور امرات به مدت سه ساله است و هر سه سال پس از پرداخت هزینه های مربوطه و آزمایشات پزشکی مجددا تمدید می شود . لایسنس  امارات نیز سال به سال با پرداخت هزینه ها قابل تمدید می باشد .

در نهایت با توجه به مطالب گفته شده می توان گفت که راه های اخذ اقامت پس از تحصیل در امارات متعدد می باشد . فرد دانشجو می تواند ضمن تحصیل و پس از تحصیل در امارات  توسط یکی از این راه ها اقدام کند و اقامت در امارات را در یافت کند . اقامت از طریق تحصیل ،ازدواج، سرمایه گذاری،کار پس از تحصیل در امارات امکان پذیر است و  شخص دانشجو می تواند از طریق یکی از این راه ها  برای اخذ اقامت پس از تحصیل در امارات اقدام نمایند . دانشجویان می توانند برای در یافت اقامت پس از تحصیل در امارات شرایط و مدارک خود  را به اداره مهاجرت امارات  ارسال نمایند و از طریق طرق گفته شده برای اقامت امارات اقدام نمایند .برای در یافت اطلاعات بیشتر در خصوص اقامت پس از تحصیل در کشور امارات و سایر کشور های اتحادیه اروپا به موسسه مشاوره ای MIE (با همکاری موسسه حقوقی ملک پور) مراجعه نمایید و از موسسه مشاوره ای MIE (با همکاری موسسه حقوقی ملک پور) اطلاعات لازم را کسب نمایید .

 

نگارنده: مریم مومنی

اقامت پس از تحصیل در امارات
4.67 (93.33%) 12 votes