, ,

تابعیت از طریق ازدواج

تابعیت از طریق ازدواج

تابعیت از طریق ازدواج

اخد تابعیت از طریق ازدواج در سال ۲۰۱۸ در قوانین مهاجرت کشورهای دنیا چگونه است؟آیا میتوان از طریق ازدواج تحصیل تابعیت و اقامت کرد؟در مورد اخذ اقامت و تایعیت از طریق ازدواج چه میدانید؟آیا قواعد همه ی کشورها نسبت به اقامت و تابعیت از طریق ازدواج یکسان است؟آیا در کشور ایران تابعیت زن بر مرد خارجی تحمیل میشود؟آیا در کشور ایران تابعیت مرد بر زن تحمیل میشود؟ اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشورهای اروپایی به چه شکل است؟ اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشورهای آمریکایی به چه شکل است؟                

توضیحات اقای ملک پور در باب ازدواج با آمریکایی ها، آلمانی ها

audio تابعیت از طریق ازدواج

 

audio تابعیت از طریق ازدواج

مطابق قوانین و قواعد حقوق بین الملل خصوصی یکی از راههای اخذ تابعیت و اقامت یک کشور  ازدواج میباشد.بدین مفهوم که در صورت ازدواج با شخصی که تابعیت  یا اقامت یک کشور خارجی را دارا میباشد میتوان نسبت به اخذ اقامت و تابعیت  آن کشور اقدام نمود.کشورهای مختلف دنیا بر اساس قوانین و قواعد مربوط به خودشان اعطای تابعیت یا اقامت آنها به یک شخص خارجی از طریق ازدواج متفاوت میباشد.در بعضی کشورها مانند کشور ما ایران مطابق قانون مدنی باب بحث تابعیت، بند شش ماده ی ۹۷۶  میگوید:هر زن دارای تابعیت ایرانی که با مرد خارجی ازدواج نماید.مقصودش این بند این است که تابعیت زن ایرانی به مرد خارجی  داده نمیشود و   در ایران تابعیت از مرد به زن تحمیل میشود و و در واقع قانونگذار برای زن ایرانی هیچگونه ارزشی قایل نشده است و اگر مرد خارجی با زن ایرانی ازدواج نماید منجر به اخذ  تابعیت ایرانی نمیشود.

این در حالی است که در اکثر کشورهای دنیا  بین  زن و مرد در این موضوع هیچ تفاوتی نیست.به طور مثال اگر مردی آمریکایی با زن آلمانی ازدواج کند،مطابق قوانین آلمان مرد میتواند تابعیت کشور آلمان را داشته باشد.یا اگر شخصی بایک استرالیایی یا کانادایی ازدواج کند میتواند تابعیت  این کشورها را تحصیل نماید چون همانطور که گفتیم در اکثر کشورهای دنیا هیچ فرقی بین ازدواج با   زن و مرد خارجی برای اعطای تابعیت  نیست .بنابراین در کشورهایی مانند آلمان،کانادا،بلژیک،هلند،استرالیا،فرانسه و بسیاری دیگر از کشورها شخص با هریک از زن و مرد آن که ازدواج کند میتواند تابعیت آن کشور را تحصیل نماید.

اما نکته ی مهم این است که اکنون مطابق قوانین اروپا،چه بخواهیم با مرد  یک کشور اروپایی ازدواج کنیم چه با زنش مثلا با یک مرد یا زن انگلیسی، باید فرد درآمد کافی برای اداره ی زندگی خودش و همسرش را داشته باشد و این را به دولتش اثبات کند، که میتواند همسرش را مورد حمایت مالی قرار دهد و اگر کار نمیکند و درآمد کافی ندارد باید کار پیدا کند و حداقل شش ماه مالیات دهد و کار کند و  درآمدی به اندازه ی خود و همسرش کسب  نماید و  نشان دهد که توانایی لازم مالی  را برای اداره ی زندگی خود وهمسرش را بدست آورده است.       در مورد ازدواج با مرد یا زن آمریکایی نیز به همین صورت است یعنی داشتن کار و درآمد کافی از شرایط مهم و اساسی ازدواج با یک غیر امریکایی و اقدام برای  تحصیل تابعیت و اقامت اوست و اگر شخص شغلی ندارد یا درآمدش کافی نیست میتواند میزان دارایی اش را نشان دهد بدین معنی که توانایی مالی اداره ی زندگی اش را داراست یا حمایت یک شهروند آمریکایی را از خودش وهمسرش داشته و به دولت خویش نشان ده که از چنین حمایتی برخوردار است و برای تامین مخارج زندگی اش مشکلی ندارد..حال اگر فردی با یک آمریکایی ازدواج نماید دو حالت وجود دارد:اول اینکه شخص مقیم آمریکاست و گرین کارت دارد،دوم شخص تبعه ی آمریکاست.شخصی که با یک فرد مقیم و صاحب گرین کارت آمریکا ازدواج مینماید،از زمان تقاضا برای گرین کارت و اقامتش به دلیل ازدواج با یک فرد مقیم آمریکا بین سه تا چهار سال طول میکشد تا بتواند اقامت این کشور را بدست آورد،اما شخصی که با تبعه  آمریکا ازدواج کرده در واقع  یعنی تبعه ی  آمریکا و صاحب پاسپورت شده است و او آمریکایی محسوب میشود و از زمان اقدام، بین شش ماه تا یک سال طول میکشد تا ویزا بگیرد و  به آمریکا برود و تبعه ی آنجا شود.بهتر است کسانی که میخواهند با یک آمریکایی تابع یا مقیم ازدواج کنند، قبل از ازدواج از طریق ویزای نامزدی برای کسب اقامت و یا تابعیت اقدام نمایند چرا که مراحل آن بسیار راحت از ویزای ازدواج  پیش میرود و به نتیجه میرسد.

 

نتیجتا اینکه نسبت به اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج میتوان با توجه به قوانین هر کشوری برای تحصیل تابعیت و اقامت اقدام نمودو در حال حاضر با توجه به قواعد اکثر کشورهای جهان هر کسی که با مرد یا زن تبعه ی یک کشور خارجی ازدواج نماید، میتواند تابعیت آن کشور را بدست آورده و صاحب پاسپورت آن کشور گردد.در کشور ما ایران مطابق قانون مدنی و به دلیل آنکه قانونگذار مخالف ایجاد تابعیت مضاعف در سطح بین الملل برای اشخاص میباشد،تحمیل تابعیت مرد ایرانی را بر زن مورد پذیرش خود دانسته و  در نتیجه مرد خارجی که با زن ایرانی ازدواج مینماید، نمیتواند تابعیت همسر ایرانی خود را کسب نماید.

 

در این مقاله سعی شد تا درباره ی مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت  از طریق ازدواج تا حدودی بحث شود تا ابهاماتی کلی را از ذهن شما هموطن ارجمند بردارد و در این خصوص باب  اگاهی شما را بگشاید. باشد که  همواره برای تصمیمات مهم زندگی خود مانند موضوع مهم مهاجرت از مشاوره ی وکلا ی دادگستری و افراد متخصص و  دارای دانش حقوقی بهره  ببرید  تا  هرگز از راهی که رفته اید پشیمان نشوید و از آسیب هایی که در این راه وجود دارد، خود و خانواده را ایمن نگاه دارید. درصورت وجود نیاز به مشاوره در این باب و در باب قوانین بین المللی مهاجرت میتوانید با دفتر ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس بگیرید و از امکان مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۷ نظرات, میانگین: ۵.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
6 پاسخ ها
  1. ناشناس می گوید:

    سلام وقت بخير كدام كشورها هستند كه در صورت ازدواج زن ايراني با مرد خارجي تابعيت زن ايراني از بين ميرود؟ كدام كشورها اين قانون رو دارند؟

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  2. احمد می گوید:

    با سلام
    زن غیر ایرانی که با ازدواج با مرد ایرانی تابعیت ایرانی گرفته چنانچه طلاق بگیرد تابعیت ایران را از دست می دهد؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  3. مینو پیشرو می گوید:

    سلام خسته نباشید

    من یه دختر۱۷سالع ام که میخوام تنهایی برم تو اتریش یا کانادا زندگی بکنم

    و اونحا ادامه تحصیل بدم
    میخواستم بدونم این کار اصلا صلاحه و کلا شدنیه ؟!
    و کارنامه باید چند باشه تا اونا منو قبول بکنن؟
    و هزینه اونحا خیلی زیاده؟
    و اگع درخواست بکنم ویزام چقدره میرسه؟
    و باید حتما مدرک زبان داشته باشم؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      ضمن عرض سلام

      هزینه ی کانادا زندگی و تحصیل سالی ۱۵۰ میلیون تومان هست

      برای اتریش باید مدرک زبان آلمانی داشته باشید و یا با هزینه ای مانند کانادا به زبان انگلیسی تحصیل نمایید.

      معدل بالای ۱۴ مورد قبول میباشد.

      بین ۶ ماه تا یک سال طول میکشد.
      برای اخذ اطلاعات مشروح،‌ حتما با دفاتر ما تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.