,

بورسیه تحصیلی اتریش

بورسیه تحصیلی اتریش

بورسیه تحصیلی اتریش و امکان تحصیل در اتریش با بورسیه تحصیلی اتریش در را در مقاله پیش رو بررسی نموده ایم . اگر قصد تحصیل در اتریش با بورسیه تحصیلی اتریش را دارید و تمایل دارید شرایط و مدارک لازم  مهاجرت به اتریش و تحصیل در اتریش و اخذ بورسیه تحصیلی اتریش را بدانید قطعا این فایل ها برای شما مفید خواهند بود. همچنین این مقاله به بررسی انواع   بورسیه هایی تحصیلی در کشور اتریش نیز می پردازد.ما در این مقاله سعی بر این داریم تا شما را با شرایط اخذ بورسیه تحصیلی اتریش آشنا سازیم ، گفتنی است که هزینه های تحصیل در کشور اتریش بسیار پایین می باشد و به طور طبیعی شرایط اخذ بورسیه در مقاطع مختلف بسیار سخت تر از کشور هایی می باشد که برای ارائه شرایط تحصیلی از متقاضیان هزینه تحصیل دریافت می نماید .در این مقاله در مورد تحصیل در کشور اتریش و یا تحصیل با بورسیه در دانشگاه های اتریش موضوعاتی را به تفصیل خدمت شما خوانندگان گرامی عرض خواهیم کرد . قبل از هر چیز لازم است قسمتی درباره کشور اتریش و دانشگاه های آن توضیحاتی را خدمت شما عرض نمائیم .

درباره کشور اتریش:
اتریش کشوری است با اقتصادی بسیار غنی و پیشرفته در مرکز اروپا که جایگاهی بسیار قوی برای شرکت ها و پیشه وران تمام جهان می باشد . مرکز اصلی دفاتر مرکزی بیش از ۳۰۰ شرکت بین المللی در این کشور قرار دارد.

از خصوصیات خاص و ویژگی های دیگر این کشور زیبا، علاوه بر داشتن رونق اقتصادی می توان به سیستم بهداشت و درمان پیشرفته، روش آموزش و پرورش با شهرت جهانی و همینطور ثبات و ایمنی آن اشاره نمود. شهروندان اتریشی از سطح بالایی از استاندارد زندگی برخوردار هستند. وین پایتخت این کشور، چند سال پی در پی به عنوان شهری با بالاترین کیفیت زندگی در دنیا معرفی شده است؛ ودامنه وسیعی از تفریحات برای هرسلیقه در این کشور وجود دارد.

همانطور که گفته شد اتریش یک کشور صنعتی مدرن با تجارت خارجی پویا، صادرات قوی با فرصت های شغلی بسیار جالب برای استعدادهای بین المللی و مکانی فوق العاده برای نوآوری است . همچنین از منظر هنر،اتریش مهد هنر ، فرهنگ و موسیقی است.

 

بورسیه های تحصیلی در کشور اتریش :

به طور کلی بورسیه های تحصیلی در هر کشور وجود دارد و این بورس ها در مقاطع لیسانس ، فوق لیسانس ، دکترا متفاوت می باشد ، برای مثال اخذ بورسیه در مقطع لیسانس بسیار سخت تر از فوق لیسانس و دکترا خواهد بود ، گفتنی می باشد که اخذ بورسیه در مقطع دکترا نیز راحت تر نسبت به مقطع فوق لیسانس می باشد ، به طور کلی گفتنی می باشد که بورسیه تحصیلی مختص به مقطع دکترا می باشد ، به هر حال در مقطع لیسانس و فوق لیسانس نیز بورسیه هایی وجود دارد که در ادامه مقاله به تمامی این موارد خواهیم پرداخت .

بورسیه تحصیلی اتریش در مقطع لیسانس  :

به طور کلی بورسیه تحصیلی اتریش در مقطع لیسانس  به سختی داده می شود ، همانطور که گفته شد ، بورسیه تحصیلی اتریش در مقطع لیسانس به سختی داده می شود ولی محصلانی که در شرایط خاص قرار دارند میتوانند از این بورسیه بهره مند شوند ، برای مثال محصلانی که از معدل بالایی برخور دار می باشند و در واقع معدل آنها جز بهترین ها در بین دانش آموزان دوره تحصیلی خود می باشد میتوانند درخواست بورسیه تحصیلی داشته باشند و از شانس بالایی برای اخذ این بورسیه بهره مند باشند . در برخی موارد محصلانی میباشند که در رشته خود ثبت اختراعاتی داشته اند و میتوانند نسبت به ثبت اختراع خود درخواست بورسیه تحصیلی داشته باشند ، متقاضیان دیگری نیز وجود دارند که در شرایط مالی خوبی قرار ندارند و میتوانند با ارائه اسناد و مدارک مانند ارائه فیش حقوقی پدر متقاضی برای اخذ بورسیه درخواست نمایند .

بورسیه تحصیلی اتریش در مقطع فوق لیسانس  :

همانطور که در مقطع لیسانس توضیحاتی داده شد همان موارد نیز در مقطع فوق لیسانس قابل ذکر می باشد ، ولی به طور کلی در مقطع فوق لیسانس کمک هزینه های بیشتری در دانشگاه ها برای ارائه به متقاضیان وجود دارد .

بورسیه تحصیلی اتریش در مقطع دکترا  :

همانطور که در متون بالا به آن اشاره کردیم بورسیه تحصیلی برای مقطع دکترا می باشد ، لازم به ذکر می باشد که به طور کلی برای اخذ بورسیه خارج از شرایط کلی که برای افراد نابغه با معدل بالا ، متقاضیان با توان مالی پایین و دانش آموزانی که ثبت اختراع داشته اند بورسیه های دیگری نیز وجود دارد که این بورسیه ها بستگی کامل به دانشگاه خواهد داشت ، به طور مثال باید در بعضی از دانشگاه ها شروط و فکوس اصلی دانشگاه بر روی نمرات و معدل فرد متقاضی می باشد در واقع این دانشگاه ها معدل محور می باشند در برخی از دانشگاه ها نیز شرط بر روی تالیفات کتاب و مقالات فرد متقاضی می باشد ، البته گفتنی می باشد که بیشترین موردی که در اخذ این بورسیه تاثیر گذار می باشد سوپروایزر یا همان استاد راهنما می باشد در واقع انگیزه نامه فرد متقاضی از استاد راهنما تاثیر بسزایی خواهد داشت .

البته لازم به ذکر می باشد که در مقطع دکترا کسانی که در حال تحصیل می باشند حقوقی در قبال کار های پژوهشی که در دانشگاه انجام میدهند دریافت خواهند کرد .

امیدوار هستیم که توضیحات جامعی در باب موضوع بورسیه تحصیلی اتریش در اختیار شما قرار داده باشیم ، ما در این مقاله سعی بر این داشتیم تا به طور کلی از بورسیه های موجود در مقاطع مختلف در کشور اتریش در اختیار شما قرار دهیم اگر چنانچه اطلاعات مقاله فوق برای شما مکفی نبوده است شما میتوانید با تماس با موسسات حقوقی و مشاوره رایگان با کارشناسان کار مهاجرت از اطلاعات مفیدی بهره مند شوید و با اطلاعات دقیق برای اخذ بورسیه تحصیلی در اتریش اقدام فرمائید .جهت کسب اطلاعات بیشتر در باب بورسیه تحصیلی اتریش می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران ارتباط بگیرید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱۶ نظرات, میانگین: ۴.۳۱ از طریق ۵)
Loading...
23 پاسخ ها
  1. وحید صنعتی می گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشین.خانمم23سالشون هست فوق لیسانس حقوق بین الملل میخونن دانشگاه آزاد و دارن ایلتس میگیرن که فکر کنم بالای 6 ایلتس قبول بشن.خودمم 27سالمه لیسانس مدیریت بازرگانی و فرزند نداریم و حدود 150میلیون سرمایه داریم.با توجه به سرمایه ما و هزینه اونجا میخواستم بپرسم خانمم میتونه بورسیه دکترا بگیرین برای اتریش؟و خودم میتونم به عنوان همراه بیام و اونجا فول تایم کار کنم؟ازتون ممنون میشم که راهنماییمون کنین❤😘

    پاسخ
  2. E GH می گوید:

    سلام همانطور که خدمتتان عرض شده ما بورسیه کار نمیکنیم چرا که برای بورسیه باید سوپروایزر داشته باشید.

    پاسخ
  3. سیدعلی می گوید:

    سلام
    من لیسانس تاریخ از دانشگاه علامه طبابایی رو با معدل ۱۷ دارم و
    ثبت اختراع به همراه مدرک زبان المانی رو هم دارم
    میخواستم بدونم که ایا امکان بورسیه گرفتنم در رشته اقتصاد در فوق لیسانس وجود داره یا ن؟

    پاسخ
  4. هما می گوید:

    با سلام
    جناب آقای ملک پور عزیز بنده فوق لیسانس رشته مهندسی کشاورزی با معدل حدود ۱۷ هستم و ۲۸ سال سن دارم. آیا بنده امکان گرفتن بورسیه تحصیلی در مقطع دکتری رو دارم و اینکه بنده متاهل هستم و یک دختر هم دارم .ممنون از وقت و پاسخگویی شما.

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سلام و احترام برای دریافت بورسیه باید رزومه شما (مدرک زبان ، معدل و نمرات شما و مدارک تحصیلی شما و …) مورد بررسی قرار گیرد و نیاز به معدل بالای 19 و مدرک زبان بالا دارد . پیشنهاد میکنیم برای مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید .

      پاسخ
  5. امیر دهقان می گوید:

    با سلام و خسته نباشید
    من مدرک کاردانی معماری از دانشگاه فنی شهید چمران رشت و مدرک کارشناسی معماری از جهاد دانشگاهی رشت رو دارم.
    ۱- من قصد تحصیل در رشته سینما در مقطع کارشناسی رو دارم و نمیخوام معماری رو ادامه بدم ، آیا امکان تحصیل در رشته دیگری وجود داره ؟
    ۲- معتبرتین دانشگاه هنر و سینما در اتریش و شهریه این رشته چه مقدار هستش ؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      
با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید
      و یا با شماره 021-49076 تماس بگیرید.





      پاسخ
  6. maziar samiei می گوید:

    با عرض سلام و خسته نباشید. میخواستم بپرسم من ۳۴ سالم کارشناسی آموزش زبان با معدل۱۳.۶۳ امکان بورسیه اتریش یا جای دیگه رو دارم ؟دارم برای آیلتس هم میخونم.ممنون میشم.

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سلام و احترام برای دریافت بورسیه باید رزومه شما (مدرک زبان ، معدل و نمرات شما و مدارک تحصیلی شما و …) مورد بررسی قرار گیرد و نیاز به معدل بالای 19 و مدرک زبان بالا دارد . پیشنهاد میکنیم برای مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید .

      پاسخ
  7. فرجی می گوید:

    سلام.
    من 37 ساله متاهل و دارای 2 فرزند دختر هستم . کارشناسی فیزیک دانشگاه آزاد با معدل 18.63 و کارشناسی ارشد فیزیک گرایش فوتونیک با معدل 16.52 از دولتی کرمان(باهنر ).
    4 مقاله پذیرش شده در کنفرانسهای بین المللی اروپا دارم( 2 تا کشور چک و اتریش و ایتالیا هم هرکدوم یکی ) .
    توضیحا گرچه به انگلیسی تسلت دارم اما مدرک زبان ندارم.
    لطفا راهنمایی کنید با توجه به متاهل بودن پیشنهاد شما واسه ادامه تحصیل به شکل بورسیه در چه کشوری هست؟
    و پروسه و زمان و هزینه لازم برای انجام پذیرش توسط موسسه ملک پور چگونه هست؟
    ممنون

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و احترام برای دریافت بورسیه باید رزومه شما (مدرک زبان ، معدل و نمرات شما و …) مورد بررسی قرار گیرد و نیاز به معدل بالای 19 و مدرک زبان بالا دارد . پیشنهاد میکنیم برای مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید .

      پاسخ
  8. محمد می گوید:

    سلام محمد هستم فارغ‌التحصیل لیسانس علوم سیاسی از دانشگاه فردوسی مشهد و فوق لیسانس روابط بین‌الملل از دانشگاه تهران با معدل 17.50، علاقمند ادامه دکتری در رشته روابط بین‌الملل در دانشگاه وین هستم. امکان بورسیه وجود داره؟ متولد 1361 هستم با سابقه پژوهش و تدریس در دانشگاه و نهادهای بین‌المللی، تافل 90 IBT دارم.
    در ضمن برای افراد اتباع افغانستان و عراق شرایط متفاوت هست یا خیر؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب بله امکان پذیر است باید از طریق استاد راهنما اقدام بفرماید و با ایشان به توافق برسید . اگر استاد و یا دانشگاه رزومه شمار را مورد تایید قرار بدهد میتوانید از شرایط بورسیه استفاده نمایید . همچنین شرایط شما باید به صورت کاملتری در این مورد بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید همچنین برای دریافت بورسیه باید رزومه شما (مدرک زبان ، معدل و نمرات شما و …) مورد بررسی قرار گیرد .

      پاسخ
  9. Zahra می گوید:

    سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال دارم،من رشتم کامپیوتر هس،اگه ریزنمراتم بالا باشه بعد مدرک تافل زبانم داشته باشم و رتبه کنکور خوبی داشته باشم،میتونم بورسیه برای لیسانس کانادا یا ایتالیا(در کل کشورهای اروپایی) بگیرم؟یا لیسانس(داخل ایران بگذرونم) برای فوق لیسانس بورسیه بگیرم؟میشه یه راه حلی بهم بگید؟متاسفانه وضع مالی خیلی خوبی نداریم که بتونم هزینه زیادی پرداخت کنم،یه راه حل میشه بهم بگید ک همین چیزی ک شما میگین هدف قرار بدم و جلو برم

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما در حال حاضر اخذ بورسیه تحصیلی از ابتدا بسیار دشوار است بنابراین راه اخذ بورسیه برای شما این است که به طور عادی وارد دانشگاه مورد نظر شوید و پس از یک ترم تحصیل عالی و کسب معدل بسیار بالا درخواست وام ، کمک هزینه یا بورسیه نمایید. پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر همکار ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  10. maziar samiei می گوید:

    سلام من دانشجوي پرستاري دامشگاه ازادم تير ماه درسم تموم ميشه ميخاستم بدونم چجوري ميشه بورسيه كشورايي مثل المان و اتريش رو بگيرم و اينكه ميتونم اونجا با مدركم كار كنم؟و حدوداً چقدر بايد هزينه كنم؟

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سلام و عرض ارادت
      برای دریافت بورسیه شما باید مدارک خاصی همچون مقالات علمی سطح بالا و غیر را داشته باشید که مورد تایید قرار گیرد
      برای دریافت ویزای کاری شما میبایست حداقل 3 سال سابقه کار همراه با بیمه که مرتبط با رشته تحصیلی شما باشد را داشته باشید
      شما این امکان را دارید بعد از تحصیل کار کنید.
      برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  11. طاهره می گوید:

    سلام ،
    واقعا از وقتی که برای جواب دهی میزارید ممنونم.امیدوارم به حق همین اعیاد شعبانیه به بهترین ها برسید.
    بنده 30 ساله با مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه ملی بندرعباس میباشم.قصد ادامه تحصیل و مهاجرت به اتریش را دارم.معدل پزشکی 16.78 و دبیرستان استعداد های درخشان با نمرات بالا بوده ام.

    به طب فیزیک و توان بخشی علاقه دارم که تخصص پزشکی هست و رشته مشابه در PhD فیزیوتراپی و توان بخشی….کدام مسیر سریعتر و هزینه کمتری دارد؟تخصص یا PhD?

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض احترام. برای ادامه تحصیل در این کشور باید مدارک شما معادل سازی شود. شما باید شرایط ورود را برای معادل سازی مدارک رعایت نمایید. برای اطلاع از شرایط و تحصیل در هر یک گزینه های مورد نظر پیشنهاد میکنیم با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  12. سعید مولازاده می گوید:

    با سلام خدمت اقای دکتر ملک پور و عرض ارادت . بنده ۳۲ ساله و دارای مدرک لیسانس از دانشگاه ازاد در رشته فیزیک اتمی و مولکولی با معدل ۱۲/۶ و مدرک فوق در همان رشته با معدل ۱۴/۴ از دانشگاه ازاد و دارای یک مقاله ISI و یک مقاله داخلی و شرکت در کنفرانس سالانه هستم .مدرک زبان ندارم اما زبان انگلیسیرو تقریبا مسلط هستم .بنده چنتا سوال از خدمتتون داشتم در رابطه با تحصیل در اروپا که اگه کمکم کنید واقعا لطف بزرگی در حق بنده حقیر کردین .
    اول اینکه با توجه به شرایط فوق کدوم کشور برای تحصیل تو این رشته مناسبتره و اینده شغلی بهتری داره .
    دوم اینکه از کدوم مقطع میتونم ادامه تحصیل بدم .
    سوم اینکه ایا میتونم به رشته رادیو تراپی تغییر رشته بدم یا نه .
    چهارم اینکه هزینه های تحصیل در کدوم کشور پایینتره.
    پنجم با توجه به این شرایط و با سرمایه ۵۰ میلیون تومن ایا میشه تا پیدا کردن یه کار دانشجویی و البته ساپورت مالی تقریبا ۱/۵ میلیون در ماه امیدی به ادامه تحصیل در اروپا داشت . ودر کل شرایط کار دانشجویی چجوریه و اسون میشه پیدا کرد یا نه.
    در اخر از اینکه سوالاتم یکم طولانی شد معذرت میخوام . ممنون از الطاف جنابعالی و همه همکاران گرامی.

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض احترام. امکان ادامه تحصیل در مقطع دکتری برای شما وجود دارد که باید مدرک زبان آیلتس ۷ داشته باشید و رزومه خود را تقویت نمایید. در صورتی که بخواهید برای رشته رادیوتراپی اقدام کنید باید از ابتدا مشغول به تحصیل شوید که با توجه به شرایط سنی شما شانس اخذ ویزا از ابتدا اندک است. در حال حاضر با توجه به دانشگاه محل تحصیل شما (دانشگاه آزاد) امکان تحصیل در دانشگاه های رایگان اتریش وجود ندارد. پیشنهاد می کنیم برای بررسی کشورهای متناسب با شرایط خود و هزینه های تحصیل و زندگی در هر یک از کشورها با دفاتر ما تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.