بهترین راه مهاجرت برای پزشکان

بهترین راه مهاجرت برای پزشکان

بهترین راه برای مهاجرت پزشکان در سال 2018 چه راهی می باشد؟ آیا مهاجرت پزشکان به اروپا راحت است ، مهاجرت پزشکان به اروپا در سال 2018 چه شرایطی دارد ، مهاجرت پزشکان ایرانی به اروپا آیا نیاز به گذراندن آزمون دارد ، مهاجرت پزشکان ایرانی به اروپا آیا نیاز به معادل سازی مدارک  شان دارد . مهاجرت پزشکان به اروپا بهمراه خانواده امکانپذیر است یا خیر ، در این مقاله به این موضوعات خواهیم پرداخت .موسسه حقوقی ملک پور برترین ارایه دهنده مشاوره در امور حقوقی بین الملل) دراین مقاله سعی داریم با بهره گیری از همکاری وکیل مهاجرت به انگلستان ، بهترین راه های مهاجرت پزشکان به اروپا و انگلستان را بررسی کنیم.

 

توضیحات آقای ملک پور ( فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین ) در باب تحصیل پزشکی در کشورهای آلمان، اتریش، انگلستان، سوئد و آمریکا

audio بهترین راه مهاجرت برای پزشکان
audio بهترین راه مهاجرت برای پزشکان
audio بهترین راه مهاجرت برای پزشکان
audio بهترین راه مهاجرت برای پزشکان

 

در ابتدا باید مطرح کنیم که امکان مهاجرت پزشکان از دو طریق تحصیلی و کاری میسر  می باشد. شما میتوانید هر گونه سوال در باب مهاجرت یا کار و تحصیل پزشکان را از موسسه حقوقی ملک پور بپرسید .این موسسه حقوقی به طور تخصصی به پزشکان خدمات مشاوره حقوقی داخلی و بین المللی ارایه مینماید.

در باب تحصیل یا کار پزشکان در خارج از کشور ،باید این نکته را در نظر داشت که مدرک پزشکی ایران معادل فوق لیسانس در کشور های اروپایی وآمریکا و  انگلستان می باشد.

بنابراین باید دوره های مربوط به معادل سازی مدرک پزشکی در کشور مربوطه بگذرانند تا بتوانند به عنوان پزشک کار و یا تحصیل کنند یا از راههایی که ما پیشنهاد میکنیم جهت کار یا تحصیل اقدام کنند.

یکی از کشور هایی که پزشکان می توانند به آن مهاجرت کنند کشور اتریش می باشد که در این کشور مدرک پزشکان تا حد زیادی مورد پذیرش قرار می گیرد.

دوره های phdکلینیکال مخصوص پزشکان می باشند که انها با انتخاب گرایش مورد علاقه خود بعد از  ۳ سال می توانند مدرک  phd خود را دریافت نمایند  یا به عنوان پزشک با شرکت در یک امتحان که بیشتر امتحان زبان آلمانی است ،فعالیت پزشکی خود را آغاز نمایند.

همچنین بعد از گذراندن این دوره, انها میتوانند دوره های تخصص را در رشته مورد علاقه خود اقدام نمایند.

(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارایه دهنده مشاوره در امور حقوقی بین الملل)

یکی از مهم ترین مزیت های اتریش تحصیل رایگان در این کشور می باشند و حتی بدون داشتن مدرک زبان آلمانی می توان برای این دوره ها اقدام نمود و اساسا برای پزشکان دوره های تخصص یا سایر دوره ها ، به زبان انگلیسی برگزار میگردد.

از دیگر مزیت های این دوره امکان داشتن همراه می باشد, بنابراین شما می توانید در صورت تاهل, همسر و فرزند خود را به محض ورود به این کشور به همراه خود ببرید.

برای اقامت دائم در این کشور بعد از ۳ سال کار رسمی که مالیات به ان تعلق قرار گیرد می توان اقدام نمود.

(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارایه دهنده مشاوره در امور حقوقی بین الملل)

یکی دیگر از کشور هایی که دارای موقعیت مناسبی برای پزشکان می باشد, کشور انگلستان میباشد, آنها با گذراندن آزمون های مربوط به پزشکی می توانند و گذراندن  این امتحان فعالیت خود را به عنوان یک پزشک آغاز نماید.

این پیشنهاد به افراد متاهل داده می شود زیرا فرصت مطالعاتی مناسبی برای گذراندن این امتحان را به دست می اورند و انها نیز می توانند به همراه خانواده به طور همزمان وارد این کشور شوند.چنانچه عنایت فرمودید ، انگلیس مانند اتریش نیست و برای پزشکان گذراندن امتحان الزامی میباشد.

شما همچنین میتوانید برای آلمان اقدام کنید که دوره های پزشکی در آلمان برای پزشکان ایرانی معمولا به صورت رایگان و همراه با حقوق میباشد.

شما برای اقدام برای  این کشور ها می توانید با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید.

از دیگر کشورهایی که برای پزشکان خارجی آزمون ورودی برگزار می کند, کشور امریکا می باشد که شرایط آن مشابه با انگلستان می باشد و افراد بعد از پاس کردن امتحان مربوطه می توانند به عنوان پزشک در آن کشور به کار و فعالیت بپردازند.

 

در این مقاله سعی شد نکات کلی ای در باب مهاجرت پزشکان به اروپا و بهترین راه مهاجرت برای پزشکان ارائه گردد. در صورت نیاز به مشاوره با دفتر وین موسسه حقوقی ملک پور و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید و از امکان مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید.

Rating: 5
38 پاسخ
  1. ناشناس گفته:

    با عرض سلام من دانشجوی سال چهار پزشکی هستم و به زبان اسپانیایی مسلطم میخواستم شرایط دستیاری در اسپانیا و شرایط کار رو بدونم

    Rating: 5
    پاسخ
    • shahram گفته:

      با سلام. تحصیل پزشکان نیازمند گذراندن دوره های پیش پزشکی است. مهاجرت پزشکان امر حساسی است و نیاز به بررسی تخصصی تر شرایط شما دارد. اطلاعاتی که ارائه داده اید جهت ارائه مشاوره به شما کافی نیست. با توجه به عدم اطلاع کافی از شرایط شما جهت کسب اطلاعات در این زمینه با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000
      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  2. فاطمه گفته:

    سلام من پزشک عمومی با پنج سال سابقه کار هستم و همسرم کارشناس ارشد روانشناسی بالینی با ده سال سابقه کارهستند قصد ادامه تحصیل و زندگی و کار در خارج از ایران رو داریم به نظرشما بین کشورهای اروپایی و استرالیا و کانادا کدام گزینه مناسب تری هست برای هردونفرمون

    Rating: 4
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      سلام و عرض ادب. مهاجرت پزشکان امر حساسی بوده و نیازمند مشاوره تخصصی و ارزیابی دقیق شرایط شما خواهد داشت. لذا پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  3. Zm گفته:

    با سلام، پس از اخذ مدرک دکترای عمومی و گذراندن دوره ی طرح، برای ورود به رشته ی تخصص داخلی در انگلستان شرایط به چه صورت هست؟ آیا اگر تخصص داخلی ایران شرکت کنیم و سال اول اقدام به پذیرش کنیم شرایط راحت تر میشه؟

    Rating: 4
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      سلام و عرض ادب. به منظور تحصیل در رشته پزشکی در انگلستان می بایست دوره پیش پزشکی 4 ساله با نام pre-medical را در رشته های تجربی بگذرانید تا به عنوان معادلسازی مدرک تحصیلی شما محسوب گردد تا سپس بتوانید برای تحصیل پزشکی در این کشور اقدام نمایید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  4. علی گفته:

    سلام خسته نباشید من دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران هستم ، خواهرم کانادا زندگی میکنه و بزودی سیتیزن اونجا میشه و بنابراین من اقامت درجه ۱ کانادا رو میگیرم ، برای ادامه تحصیل تخصص پزشکی در کانادا با توجه به اینکه اقامت درجه ۱ اونجارو میگیرم در پذیزشم چه تغییراتی پیش میاد ؟ از لحاظ روند و هزینه و سایر لحاظا
    ممنون میشم پاسخ بدین

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. فرآیند اخذ ویزا و اقامت برای شما مستقل از خواهرتان می باشد و نمی توانید به عنوان همراه ایشان اقدام کنید. اما در زمان اخذ ویزا حضور خواهر شما در کانادا به عنوان حامی شما می تواند تاثیر مثبت داشته باشد.

      در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  5. محمد گفته:

    سلام
    من و همسرم پزشک طرح هستیم ، بعد از پنج سال تعهد خدمتمون تموم میشه و میتونیم مدرکمون رو آزاد کنیم . ممنون میشم راهنمایی کنین که برای مهاجرت کاری به کدوم یک از کشور ها شانس بیشتر و در عین حال صرف انرژی و هزینه کمتری لازم ، مهم نیست که کدوم قاره باشه ، حتی آمریکای جنوبی یا آفریقای جنوبی یا جنوب شرق آسیا . بنظرتون از الان وقتمون رو صرف یادگیری کدوم زبان بکنیم ؟ انگلیسی ، آلمانی یا اسپانیایی ؟ با تشکر از اطلاعات مفید و زحماتتون

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. پزشکان گزینه های زیادی برای مهاجرت دارند. توصیه می شود کشور های تراز اول اروپایی و کانادا را انتخاب کنید. به عنوان مثال می توانید در کشور دانمارک مدرک تحصیلی خود را معادل سازی کنید و به کار یا تحصیل بپردازید و یا در هر یک از کشورهای برتر دیگر در اروپا یا کانادا از طریق ویزای تحصیلی وارد شده و پس از معادل سازی مدرک تحصیلی خود به کار بپردازید. توصیه می شود با دفاتر ما تماس گرفته تا شرایط شما به صورت کامل بررسی شود و تمامی گزینه های امکان پذیر به شما معرفی گردد.

      در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  6. ناشناس گفته:

    سلام
    من پزشك عمومي هستم و امسال ميخوام دوره طرحم رو شروع كنم
    ميخواستم براي phd از آمريكا پذيرش بگيرم ولي نميدونم كه آيا براي اين پذيرش نياز به رزومه قوي هست يا نه؟
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد

    Rating: 5
    پاسخ
  7. علیرضا معین گفته:

    سلام من دانشجوی سال دوم پزشکی هستم میخواستم بدونم برای مهاجرت به یک کشور خارجی کدوم کشور در آینده مناسب تره و زبان کدوم کشور رو از الان برای یادگیری انتخاب کنم ؟

    Rating: 4
    پاسخ
    • sahar bandalizadeh گفته:

      با سلام
      دوست عزیز شما بعد از فارغ التحصیلی حتما باید مدرک تحصیلیتون رو معادل سازی بفرمایید
      اگر قصد اقدام برای کشورهای المانی زبان داشته باشید، زبان آلمانی
      اگر قصد اقدام برای کشورهای انگلیسی زبان داشته باشید،زبان انگلیسی را تقویت بفرمایید

      پاسخ
  8. کاظم حاجیلو گفته:

    سلام. من 51 ساله متخصص بیماری‌های قلب و عروق از دانشگاه ایران تهران با سابقه 10 سال کار تخصصی قلب، آیا من می‌توانم در کشورهای اروپایی به کار مشغول شوم.

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. با توجه به شرایط سنی شما و اینکه برای کار در کشورهای دیگر مدرک شما نیاز به معادل سازی دارد، توصیه می شود از روشی غیر از کار وارد کشور مورد نظر شوید. احتمالا طرح خود حمایتی اتریش و اسپانیا برای شما مناسب باشد. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر کامل کرده تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  9. ناشناس گفته:

    سلام چه کشورهایی محدودیت سنی را لحاظ نمی کنند برای پذیریش و ویزایی تحصیلی در رشته پزشکی و عرض کردید که مدرک پزشکی ایران را قبول نمی کنند و باید معادلسازی شود برای معادلسازی چقدر زمان طول می کشد و اینکه بعدا از معادلسازی می توان برای تخصص اقدام کرد ممنون جواب دهید

    پاسخ
  10. مینا موید گفته:

    با سلام و احترام
    من جراح عمومی ۳۲ ساله با سابقه ی یکسال کار هستم، میخواستم اگه ممکنه شرایط مهاجرت به کشورهایی که میتونم به عنوان جراح کار کنم رو بهم بگین، میخوام بدونم چقدر طول میکشه حدودا، البته مقاله ندارم

    پاسخ
    • M.N گفته:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
      شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  11. طاهره گیلانی گفته:

    سلام من فوق لیسانس مامایی و درحال کسب دکتری پی اچ دی در رشته دکتری بهداشت باروری هستم من در کشور استونی میتوانم به کار و یا ادامه تحصیلات فوق تخصص داشته باشم مشتاقانه منتظر پاسخ شما هستم

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  12. شهرزاد گفته:

    سلام خوبید؟ من سوالی که دارم اینه که کشور اتریش تخصص پزشکی ایران رو قبول داره؟ و با گذراندن دوره های تکمیلی میشه راحت در تخصصی که داریم مشغول به کار بشیم؟ یا حتی بعد از اون دوره هایی که میگذرونیم فقط در تخصصی که خودشون نیاز دارن میشه ادامه ی تحصیل داد یا کار کرد؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      
با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید
      و یا با شماره 021-49076 تماس بگیرید.


      پاسخ
  13. حمیدرضا گفته:

    سلام خسته نباشید.بعضی از دوستات پرسیدن که برای کار پزشکی در المان یا اترش شرایط چطوره و شما فرمودین بعد از معادل سازی مدرک پزشکی امکانپذیره میشه بیشار توضیح بدین که معادل سازی چقدر زمان میبره چطور امکان پذیره و شرایطش چیه؟
    با تشکر

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب یک دوره 6 تا 9 ماه است دوره معادل سازی شما . جهت مشاوره تکمیلی و تخصصی در این مورد با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  14. پردیس گفته:

    سلام خسته نباشید
    من و همسرم هردو پزشک عمومی هستیم میخواستم بدونم اگر بخواهیم به المان یا اتریش مهاجرت کنیم حدودا هزینه اولیه چقدر نیاز داره؟
    و همچنین برای معادل سازی مدرک چقدر زمان می بره؟
    و ایا باید ابتدا حتما سیتیزن اون کشور بشیم یا نه؟
    مرسی از راهنماییتون

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب دوست بزرگوار همانطور که میدانید پزشکان باید مدارکشان در اروپا معادل سازی گردد و این مستلزم زمان زیادی میباشد شما باید با ویزای دوره زبان و یا تحصیلی ورود پیدا کنید به کشور المان یا اتریش و سپس در حین تحصیل دوره معادل سازی را گذرانده و سپس بتوانید وارد بازار کار بشوید پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  15. علی گفته:

    با سلام من بورد فوق تخصصی بیماریهای روماتولوژی از دانشگاه شهید بهشتی دارم کدام کشورها میتونم برای کار مهاجرت کنم

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  16. حمید نجفی گفته:

    با سلام خدمت شما
    پزشک عمومی هستم، همسر بنده هم داروساز عمومی هستند.
    میخواستم بدونم تو کدوم کشور ها میتونیم سریعتر کار کنیم و درآمد کسب کنیم؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب پس از گذراندن دوره ای جهت معادل سازی میتوانید در کشورهایی نظیر المان یا اتریش شانس بیشتری داشته باشید . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  17. علیرضا گفته:

    سلام من چشم پزشک هستم و مدرکمو از دانشگاه پزشکی تهران گرفتم و بورد چشم پزشکی بین المللی رو هم گرفتم (ICO). به کدوم کشور ها میتونم مهاجرت کنم ؟ ایا مدرک تخصص من رو قبول میکنن؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدید

    پاسخ
  18. س گفته:

    با سلام
    من فارغ التحصیل پزشکی عمومی از مجارستان با معدل A هستم و دانشگاهم انگلیسی زبان بوده
    در حال حاضر به ایران برگشتم ,
    می خواستم بدونم میتونم برای کار پزشکی در اتریش اقدام کنم و ویزای جستجوی کار اتریش بگیرم ؟ یا مراحل دیگری لارم است ؟ همچنین با زبان انگلیسی می توان در پزشکی در اتریش کار کرد و سوال اخر اینکه اگر. نمیتونم کار کنم, خواندن تخصص در اتریش به چه صورت است ؟خیلی ممنونم

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. ویزای کار کشور اتریش امتیاز بندی بوده و برای اخذ آن امتیازات شما باید مورد محاسبه قرار گیرد. امکان خواند تخصص نیز برای شما وجود دارد. برای بررسی شرایط هر یک پیشنهاد می کنیم با دفتر مرکزی ما در وین ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  19. احمد رضا ربیعی گفته:

    سلام وقت بخیر ،،متن یک مقدار گنگ هست یک مقدار بسشتر توضیح بدید در صورت امکان . منظورتون اینه که اول میشه برای دوره phd که رایگان و انگلیسی هست اقدام کرد و بعد امتحان معادل سازی المانی داد (اگر بخواهیم مدرک مورد تایید قرار بگیره و در اتریش اجازه کار داشته باشیم)یعنی بدون معادل سازی و قبول شدن در امتحان معادل سازی میتوان دوره یphd را گذراند ؟؟
    سپاسگذارم از زحماتتون

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.