,

بررسی راهها و شرایط مهاجرت به کانادا

بررسی راهها و شرایط مهاجرت به کانادا

بررسی راهها و شرایط مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا را میتوان یکی از جذاب ترین مهاجرت های دنیا شناخت . روش های بسیار زیادی برای مهاجرنت به این کشور وجود دارد که شما باید بهترین روش را برای خودتان انتخاب نمایید . مهاجرت به کانادا را میتوان به تحصیل در کانادا , کار در کانادا , سرمایه گذاری در کانادا و … تقسیم بندی کرد که برای هر شخص یکی از این روش ها مناسب است.

پیشنهاد میگردد قبل از مطالعه این مقاله فایل های تصویری آقای ملک پور دانشجوی دکترای حقوق بین الملل در دانشگاه ملی وین و وکیل پایه یک دادگستری ایران در باب روش های مهاجرت به کانادا است را به صورت رایگان مشاهده نمایید تا اطلاعات بیشتری را کسب نمایید .

فایل تصویری آقای ملک پور ( دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین ) در باب مهاجرت به کانادا

video بررسی راهها و شرایط مهاجرت به کانادا

فایل صوتی آقای ملک پور ( دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین ) در باب راههای مهاجرت به کانادا

audio بررسی راهها و شرایط مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا ازطریق سیستم خون و خاک(تولد)

سیستم خون و یا خاک بدین معناست که برای مثال اگر شخصی در خاک یک کشور متولد شود به صورت اتوماتیک تابعیت آن کشور را اخذ میکند و یا اینکه در سیستم خون اگر فرزندی از پدر یا مادر تبعه ی یک کشور متولد شود به صورت اتوماتیک تابعیت کشور پدر یا مادر خود را اخذ میکند.به طور مثال اگر فرزندی در هر کجای دنیا از یک پدر و مادر سوئدی متولد شود تابعیت کشور سوئد را خواهد داشت.برخی کشورها قانون خون و برخی دیگر قانون خاک را برای اخذ تابعیت در نظر میگیرند.کشور کانادا در سال های قبل سیستم خاک را در مورد تولد فرزند اجرا قبول مینمود یعنی به عنوان مثال اگر یک مادر ایرانی با ویزای توریستی به کشور کانادا میرفت و در آن کشور وضع حمل مینمود به فرزند او پاسپورت کانادایی تعلق میگرفت .اما در سال های اخیر تنها به نوزادانی پاسپورت داده میشود که مادران آنها در کشور کانادا اقامت بلند مدت قانونی داشته باشند.

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج و خویشاوندی:

به این روش مهاجرت از طریق اسپانسرشیپ نیز میگویند بدین معنا که شخصی که در کشور کانادا کارت شهروندی دارد میتواند اسپانسر شما شود.این فرد باید حداقل ۱۸ سال داشته باشد.شخص اسپانسر میتواند همسر,فرزند,پدر ,مادر ,خواهر,برادر پدربزرگ، مادربزرگ، عمو، عمه، خاله، دایی، خواهرزاده و برادرزاده خود را برای دریافت اقامت دائم کشور کانادا به این کشور ببرد.البته در مورد همسر قضیه به گونه ای متفاوت تر میباشد و شخص میتواند در هر استانی که در کانادا زندگی میکند همسر خود را برای اخذ اقامت کانادا به این کشور ببرد.در بقیه موارد مانند خواهر و برادر و…اسپانسر میبایست در یکی از این استان ها زندگی کرده باشد:

آلبرتا

ساسکاچوان

مانیتوبا

نوا اسکوشیا

جزیره پرنس ادوارد

 

مهاجرت به کانادا ازطریق پناهندگی

فلسفه پناهندگی به معنای امروزی تقریبا بعد از جنگ جهانی دوم و کشتار یهودیان توسط آلمان به وجود آمد که در شرایط مشابه و یا هر گاه افرادی از کشورهای مختلف از نظر جانی,مالی و… در خطر بودند بتوانند برای حفاظت از جان و مال خود به کشور های دیگر و مناطق امن تر مهاجرت کنند.در سال های اخیر در این پروسه عده ی بسیاری برای مهاجرت به کشورهای توسعه یافته و سطح اول جهان مانند کانادا,امریکا,انگلستان و…به دروغ بیان میکنند که در کشور خود از نظر جانی و مالی و …در خطر هستند.این نکته قابل ذکر است که کیس (دلیل موجه برای درخواست پناهندگی)پناهندگی متقاضی میبایست در دادگاه های کشور مقصد مورد بررسی قرار بگیرد تا صحت و سقم این قضیه به قاضی پرونده ثابت شود.پرونده متقاضی ممکن است که توسط دادگاه مردود اعلام شود و یا اینکه درخواست پناهندگی او مورد قبول واقع شود.

البته در صورت رد اولیه ی پرونده متقاضی میتواند برای دفعات بعدی نیز درخواست بررسی مجدد پرونده را بدهد.در هر صورت میتوان گفت پناهندگی برای افرادی ست که واقعا در خطر هستند مانند جنگ زدگان سوری,یمنی و..

 

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

استان های مختلف در کشور کانادا روش های متفاوتی در اعطای تابعیت به سرمایه گذاران خارجی دارند.اما در انتخاب استان مناسب برای سرمایه گذاری ۳ نکته را باید در نظر بگیرید:

مبلغی را که میپردازید متناسب با مزایایی که میگیرید باشد

شرایط انتخاب سرمایه گذار را بسجید(برخی استان ها شرایط سختی را برای انتخاب شما قرار داده اند)

توجه کنید که برنامه سرمایه گذاری فصلی است یعنی در برخی مواقع این برنامه ها قابلیت اقدام دارند و در بعضی مواقع خیر.

در میان استان های مختلف ۲ برنامه از محبوبیت خاصی بین ایرانیان برخوردارند که به طور خلاصه به آنها میپردازیم:

سرمایه گذاری استان کبک:

در این برنامه شما به عنوان یک سرمایه گذار به کشورکانادا وارد میشوید نه به عنوان یک کارآفرین و بیزینس من.به همین دلیل شرایط برای شما سختگیرانه نیست.در ابتدا شما میبایست ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ هزار دلار کانادا دارایی نشان دهید.سپس باید ۸۰۰ هزار دلار کانادا به کشور کانادا منتقل کرده و نزد دولت استانی کبک به صورت ودیعه قرار دهید.این مبلغ بعد از ۵ سال به شما مسترد خواهد شد.اما از آنجایی که سود بانکی در کشورهایی مانند ایران بالاست و ایرانیان مایل به قرار دادن این مبلغ به مدت ۵ سال بدون هیچ سودی در بانک های کانادا نیستند.به همین دلیل موسسات ملی و اعتباری زیر نظر دولت کانادا در این کشور شکل گرفته اند که این پول را به جای شما در حساب دولت قرار میدهند اما از شما مبلغ ۲۲۰ هزار دلار کارمزد دریافت میکنند.به عبارت ساده یعنی شما ۲۲۰ هزار دلار به دولت کانادا میدهید و اقمت دائم این کشور را برای خود و خانواده خود میخرید.

سرمایه گذاری و کارآفرینی در استان منیتوبا:

از دیگر برنامه هایی است که طرفداران زیادی در ایران و چین دارد.شما طبق یک سیستم امتیاز بندی برای کار آفرینی در کانادا انتخاب میشوید.در ابتدا شما میبایست ۳۵۰ هزار دلار کانادا دارایی در ایران نشان دهید.سپس در صورتی که امتیازات لازم را اخذ نمودید ۱۰۰ هزار دلار کانادا را نزد استان منیتوبا به صورت ودیعه قرار میدهید.ودیعه به این منظور که شما تعهد میکنید که بعد از ورود به کشور کانادا یک بیزینس که در آن مدارکی دال بر داشتن ترجمه نشان داده اید در استان منیتوبا تاسیس نمایید.این بیزینس باید ارزشی معادل ۱۵۰ هزار دلار کانادا داشته باشد.شما بعد از ورود به کانادا ۲ سال زمان دارید تا این بیزینس را تاسیس کنید.به محض تاسیس بیزینس و ارزیابی دولت از بیزینس شما,۱۰۰ هزار دلار ودیعه به شما عودت داده میشود.

ذکر این نکته حائز اهمیت است که در برنامه های سرمایه گذاری شما نیاز به سابقه مدیریتی در کشور خود دارید و اینکه شما به محض ورود به کانادا اقامت دائم خود را دریافت خواهید کرد.و به تبع شما خانواده شما نیز این تابعیت را اخذ میکنند.

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی:

برنامه خود اشتغالی نیز شبیه به برنامه سرمایه گذاری است به صورتی که شما باید در یک زمینه کاری مانند آرایشگری,عکاسی,مربیگری ورزشی و..تجربه کاری در کشور خود را داشته باشید.و همچنین دارایی متناسب با شغل آینده خود را نیز نشان دهید.به عنوان مثال شما در ایران یک باشگاه ورزشی دارید و مربی هستید ,شما میتوانید به کشور کانادا مهاجرت کرده و یک باشگاه ورزشی در این کشور تاسیس نمایید.دولت کانادا طبق شرایطی خاص به شما این اجازه را خواهد داد.اما معمولا چون برای این نوع از مهاجرت به دلیل عدم وجود پیش نیاز های خیلی سخت درخواست بسیار زیادی وجود دارد شانس شما کاهش می یابد.همچنین پروسه ی برنامه ی خود اشتغالی در کشور کانادا معمولا بسیار طولانیست.

 

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

کشور کانادا از جمله کشورهایی است که به دلیل نیاز به مهاجر و نیروی کار شرایطی را فراهم کرده است که افرادی که در این کشور تحصیل میکنند بتوانند پس از اتمام تحصیل در این کشور اقامت کنند.اما برای اینکه شما بتوانید از طریق تحصیل به کشور کانادا مهاجرت کنیدباید شرایط خاصی را داشته باشید که به آن میپردازیم:

اولین نکته اینجاست که نظام آموزش عالی کشور کانادا رایگان نبوده و مشمول پرداخت هزینه است.شما برای اینکه بتوانید در مقطع لیسانس وارد دانشگاه های کشور کانادا شوید شرط سنی ندارید.اما سفارت این کشور معمولا برای افراد بالای ۲۲ سال در مقطع لیسانس ویزا صادر نمیکند.برای افرادی که خواستار تحصیل در مقطع فوق لیسانس هستند نیز بهتر است تا قبل از ۳۰ سالگی اقدام به این امر نمایند.در مقطع دکتری نیز معمولا بهترین سن تا ۳۵ سال است. شما میتوانید در مقاطع مختلف به خصوص مقطع دکتری از انواع بورس هایی که در این کشور ارائه میشود نیز استفاده نمایید که شامل تخفبف در شهریه,رایگان شدن شهریه,دریافت کمک هزینه زندگی و… میباشد.

برای اخذ اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل به لینک زیر مراجعه کنید:

مهاجرت به کانادا از طریق نیروی کار متخصص

کشور کانادا همواره برای تامین نیروی کار خود اقدام به اعطای اقامت دائم به نیروهای کاری نموده است که از طریق برنامه اسکیل وورکر به این کشور مهاجرت مینمایند.در این نوع از مهاجرت ابتدا شرایط و توانایی های شما بررسی میشود .این بررسی طبق یک برنامه ی سیستماتیک به نام express entry انجام میشود.شما در جدول زیر میتوانید امتیاز بندی مهاجرت نیروی کار متخصص را ببینید:

  1. مدارک تحصیلی – حداکثر ۲۵ امتیاز
  2. آشنایی با زبان های رسمی کانادا (انگلیسی و فرانسه) – حداکثر ۲۴ امتیاز
  3. تجربه کاری – حداکثر ۲۱ امتیاز
  4. سن متقاضی اصلی – حداکثر ۱۰ امتیاز
  5. داشتن دعوتنامه شغلی – ۱۰ امتیاز
  6. سازگاری – حداکثر ۱۰ امتیاز

امتیازات مدارک تحصیلی

  • صفر امتیاز برای تحصیلات زیر دیپلم
  • ۵ امتیاز برای داشتن دیپلم دبیرستان
  • ۲۰ امتیاز برای داشتن فوق دیپلم (مدرک کاردانی) یا لیسانس (کارشناسی) به شرط حداقل ۱۴ سال تحصیل تمام وقت
  • ۲۲ امتیاز برای داشتن دو مدرک کارشناسی به شرط حداقل ۱۵ سال تحصیل تمام وقت
  • ۲۵ امتیاز برای داشتن مدرک کارشناسی ارشد، دکتری یا بالاتر به شرط حداقل ۱۷ سال تحصیل تمام وقت

آشنایی با زبان های رسمی کانادا

کانادا دو زبان رسمی دارد: انگلیسی و فرانسه .به هر کدام از این دو زبان تسلط بیشتری داشته باشید، زبان اول شما محسوب می شود و دیگری زبان دوم شما. نیازی نیست که هر دو زبان را بدانید. اگر یکی از این دو زبان را ندانید ۸ امتیاز از دست می دهید چرا که زبان اول حداکثر ۱۶ امتیاز و زبان دوم حداکثر ۸ امتیاز دارد. برای اثبات آشنایی خود با این زبان ها باید حتماً در آزمون های مورد قبول اداره مهاجرت شرکت کنید (که در حال حاضر برای انگلیسی CELPIP یا IELTS و برای فرانسه TEF است).

امتیازبندی سابقه کاری

  • حداقل یک سال و حداکثر کمتر از دو سال – ۱۵ امتیاز
  • حداقل دو سال و حداکثر کمتر از سه سال – ۱۷ امتیاز
  • حداقل سه سال و حداکثر کمتر از چهار سال – ۱۹ امتیاز
  • چهارسال یا بیشتر – ۲۱ امتیاز

امتیاز بندی شرایط سنی

  • ۱۰ امتیاز اگر متقاضی ۲۱ سال یا بیشتر و کمتر از ۵۰ سال داشته باشد
  • ۸ امتیاز برای افراد ۲۰ ساله و ۵۰ ساله
  • ۶ امتیاز برای افراد ۱۹ ساله و ۵۱ ساله
  • ۴ امتیاز برای افراد ۱۸ ساله و ۵۲ ساله
  • ۲ امتیاز برای افراد ۱۷ ساله و ۵۳ ساله
  • هیچ امتیاز برای افراد زیر ۱۷ سال و بیشتر از ۵۳ سال

امتیاز دعوتنامه شغلی

دعوتنامه شغلی نه تنها ۱۰ امتیاز می آورد بلکه برروی بخش سازگاری Adaptibility نیز تأثیرگذار است.

امتیاز سازگاری

سازگاری یا Adaptability تا ۱۰ امتیاز برای شما به بار می آورد (ولو اینکه مجموع امتیازات تک تک موارد از ۱۰ بیشتر بشود).

  • مدرک تحصیلی همسر متقاضی (در صورت متأهل بودن) حداکثر ۵ امتیاز
    • ۴ امتیاز برای داشتن فوق دیپلم (مدرک کاردانی) یا لیسانس (کارشناسی) به شرط حداقل ۱۴ سال تحصیل تمام وقت
    • ۴ امتیاز برای داشتن دو مدرک کارشناسی به شرط حداقل ۱۵ سال تحصیل تمام وقت
    • ۵ امتیاز برای داشتن مدرک کارشناسی ارشد، دکتری یا بالاتر به شرط حداقل ۱۷ سال تحصیل تمام وقت
    • صفر امتیاز برای دیپلم دبیرستان یا تحصیلات زیر دیپلم
  • حداقل دو سال تحصیل تمام وقت متقاضی یا همسرش در کانادا – ۵ امتیاز
  • حداقل یک سال کار تمام وقت متقاضی یا همسرش در کانادا – ۵ امتیاز
  • داشتن دعوتنامه شغلی – ۵ امتیاز
  • داشتن خویشاوندان نزدیک در کانادا توسط متقاضی یا همسرش – ۵ امتیاز
    • خویشاوندان مورد قبول: پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگ، فرزند، نوه، برادر و خواهر (تنی یا ناتنی)، عمو، دایی، عمه، خاله، برادرزاده و خواهرزاده
    • همسر متقاضی (به شرط آنکه مقیم دائم یا تابع کانادا باشد و وی را در مهاجرت به کانادا همراهی نکند)

حداقل امتیاز لازم برای این سیستم امتیازبندی ۶۷ امتیاز میباشد که متقاضی پس از اخد حداقل امتیاز لازم وارد مرحله دوم یا همان مرحله استخر میشود که تمام کسانی که حداقل امتیاز لازم را در مرحله اول اخذ کرده اند در یک استخر قرار دارند.سپس سیستم شروع به خارج کردن افراد با بالاترین امتیازات از استخر میکند.گفتنی ست سیستم امتیاز بندی در مرحله استخر به گونه ای دیگر و از ۱۲۰۰ امتیاز است که ۶۰۰ امتیاز آن مختص داشتن پیشنهاد شغلی در کشور کاناداست.این جدول امتیاز بندی مختص برنامه اسکیل وورکر فدرال است.به این معنی که متعلق به دولت فدرال کانادا است .ذکر این نکته بسیار مهم است که شما میتوانید در برنامه های اسکیل وورکر استانی مانند اسکیل وورکر کبک نیز شرکت نمایید.

در ادامه ذکر این نکته حائز اهمیت است که قبل از هرگونه اقدام به مهاجرت به کانادا تمامی راه های آن را بررسی نمایید و بهترین راه برای خود انتخاب نمایید . باز هم پیشنهاد میکنیم که ویدیو و فایل های صوتی را مشاهده نمایید تا اطلاعات بیشتری در باب این موضوع کسب نمایید .

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۲۳ نظرات, میانگین: ۴.۶۵ از طریق ۵)
Loading...
91 پاسخ ها
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. پیروز می گوید:

    با سلام و عرض خسته نباشید
    اینجانب جوان ۳۰ ساله ای هستم ، فوق لیسانس مهندسی شیمی گرایش پدیده های انتقال از دانشگاه آزاد و دارای دو مقاله isi و ۸ مدرک مرتبط با علوم مهندسی از سازمان فنی و حرفه ای ، دارای دو سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی و ۵سال سابقه مدیریت و مالکیت یک تولیدی کوچک‌ روغن های گیاهی درمانی و خوراکی و با آگاهی کامل به دانش طب سنتی ایرانی و‌ گذراندن ۴ دوره عملی و تئوری در زمینه طب سنتی ایرانی با مدرک جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران ( گیاهان دارویی و حجامت و زالو درمانی و … ) قصد مهاجرت به کشور‌کانادا را دارم ، و دارای سطح زبان متوسط و مشغول به گذراندن دوره های آیلتس هستم .
    ممنون و سپاسگذار خواهم بود اگر مرا راهنمایی بفرمایید .

    پاسخ
  2. سارا می گوید:

    با سلام.همسر من لیسانس برق گرایش کنترل و فوق لیسانس برق گرایش مخابرات دارد،39 ساله و ایتلس 6 دارد و 18 سال سابقه کار مرتبط رسمی که حدود7 سال اخیر سابقه مدیریت دارد.خودم هم36ساله، فوق لیسانس مخابرات با 14 سال سابقه کار مرتبط دارم و یک فرزند1.5 ساله داریم.
    در حال حاضرهر سه نفر ویزای شینگن معتبر،تا پایان سال 2018 هم داریم.
    با توجه به شرایط ما چه روشی را برای چه کشوری جهت مهاجرت پیشنهاد میکنید . ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ
    • M.N می گوید:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  3. هما می گوید:

    با سلام خدمت شما من ميخواستم بدونم با ويزاي مولتي ٥ ساله مي تونم با خانوادام وارد خاك كانادا شوم و از اين طريق اونجا موندگار شويم مثلاً شوهرم درخواست كار بده و بچه هامون تحصيل بكنن ايا

    پاسخ
    • ghazaleh salehi می گوید:

      با سلام
      شما با داشتن ویزای توریستی می توانید وارد این کشور شوید ولی شما با این ویزا اجازه ی کار یا تحصیل ندارید. در صورت تمایل می توانید با شماره ی 49196000-021 تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  4. هانيه می گوید:

    سلام من دختري هستم ١٨ ساله قصد دارم حسابداري بخونم تا مقطع ليسانس يا فوق
    من قصد مهاجرت به كانادا دارم اخيرا مدرك اينترنال زبانم رو هم كسب كردم و ميخوام سال ديگه شروع به تدريس زبان بكنم با مطالبي كه تو سايت ها خوندم نميدونم شرايط با شرايط سيتيزن كانادا مطابقت داره يا نه؟

    پاسخ
    • P.Taghavi می گوید:

      با عرض سلام و احترام. دوست عزیز برای اخذ تابعیت کشور کانادا در ابتدا نیاز می باشد که اقامت دائم این کشور را بگیرید. در این راستا روش های مختلفی برای شما امکان پذیر است که از راه های آن اخذ ویزای تحصیلی و یا ویزای کاری کانادا می باشد که نیاز به کسب امتیاز خواهد داشت. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر و محاسبۀ امتیاز در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  5. پدرام می گوید:

    سلام و خسته نباشید
    میخواستم بدونم سابقه کار در کشور کانادا و استرالیا بر چه اساسی برسی میشه؟ فقط بیمه هست ؟ یا نامه ای بابت سابقه کاری از طرف شرکت کفایت میکند ؟ ممنون از شما

    پاسخ
    • P.Taghavi می گوید:

      با سلام و عرض ادب. دوست گرامی باید اطلاعات جزیی تری از شرایط کاری شما داشته باشیم تا بتوان راهنمایی دقیق تری در این زمینه انجام داد. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  6. ژاله فلاح می گوید:

    با سلام و عرض ادب،پسرم ۲۰ ساله و دانشجوی عمران دانشگاه آزاد است. قصد تحصیل در کالج در رشته موسیقی راک در کانادا را دارد.لطفا در مورد شرایط تحصیل در کابج موسیقی را اعلام بفرمائید.با سپاس فراوان

    پاسخ
    • P.Taghavi می گوید:

      با عرض سلام و احترام. بزرگوار بله این امکان برای ایشان وجود دارد. البته باید از شرایط ایشان کاملاً آگاه باشیم، تا بتوانیم راهنمایی دقیق تری داشته باشیم از این رو باید رزومه شما و همسرتان توسط تیم ما بررسی گردد تا جوابی قطعی تر برای میزان شانس شما در این مورد یافت. بنابراین پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این زمینه با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  7. سمیه می گوید:

    سلام
    من 37 سالمه و دارای فوق لیسانس ریاضی کاربردی از دانشگاه اصفهان هستم. همسرم هم 35 سالشونه و کارشناسی ارشد برق و دارای 13 سال سابقه کاری در شرکت پتروشیمی هستن.
    مدرک آیلتس نداریم. و دو دختر 1/5و 7 ساله داریم. به نظر شما همسرم میتونه برای ویزای کار کانادا اقدام کنه؟ و چون تو پیجتون گفتید سقف سن برا دکترا 35 ساله آیا من میتونم برا ویزا تحصیلی اقدام کنم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    البته همسرم تماس گرفتن به مشاوراتون، گفتن ویزای کار کانادا سه چهار سال طول میکشه، ایا درسته؟

    پاسخ
    • m.s می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.