انگلستان پناهندگی

انگلستان پناهندگی

موسسه حقوقي ملك پور و موسسه مشاوره اي mie اتريش هيچگونه خدمات و مشاوره اي در زمينه ي پناهندگي انجام نميدهند و اين مقاله تنها جهت اطلاع و آگاهي عموم از مضرات و خطرات پناهندگي ميباشد.

پناهندگی در کشور انگلستان 2018 و ارائه کیس پناهندگی در انگلستان و قوانین 2018 انگلستان پناهندگی، به دلیل شرایط خاص انگلستان پناهندگی، مورد توجه بسیاری از متقاضیان است و این دلیلی است که این کشور را انتخاب کنند. البته زبان انگلیسی این کشور نیز مردم را ترغیب به درخواست برای انگلستان پناهندگی و مهاجرت به انگلستان از این طریق می نماید. شایان ذکر است که با توجه به بار مالی و مسائل دیگری که پناهندگان برای کشور های پناه دهنده ایجاد می نماید، خیلی از کشورهای اروپایی و امریکایی، دیگر تمایلی به قبول پناهندگان انگلستان به شکل سابق ندارند و اکثر افراد متقاضی پناهندگی در انگلستان از کمک وکیل مهاجرت بهره میبرند.

 

توضیحات آقای ملک پور ( فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین ) در باب پناهندگی

audio انگلستان پناهندگی
audio انگلستان پناهندگی
audio انگلستان پناهندگی
audio انگلستان پناهندگی

 

اسکان یا settelment                     

متقاضیان باید فرم سکونت یا همان SET را تکمیل نمایند و به همراه کلیه مدارک مورد نیاز به ادرس داده شده در فرم پست نمایند و نمی توانند به صورت دستی ارائه نمایند

اطلاعات بیومتریک متقاضی

از متقاضیان اثر انگشت و عکس گرفته خواهد شد که به انها اطلاعات بیومتریک گویند

زمان ارائه درخواست:

متقاضیان پناهندگی یا حمایت انسانی باید درخواست خود را نهایتا در ماه اخر اقامت خود در خاک UK ارائه نمایند که البته این درخواست شامل هیچ هزینه ای نمی باشد.

جمع شدن خانواده به دور هم یا family reunification

همسر یا فررندان شخص متقاضی می توانند به عنوان الحاق به خانواده اقدام نمایند اگر :

  1. در زمان ترک کشور، مجبور به جدایی از انها شده باشید
  2. با درخواست پناهندگی شخص موافقت شده و travel document 5 ساله به انها داده شده باشد اما نیازی نیست که حتما شهروند شده باشید

وهمسر و فرزندان شما نمی توانند درخواست دهند اگر:

  1. هنوز رای نهایی را از دادگاه نگرفته باشید ویا
  2. زیر 18 سال سن داشته باشید

اگر با درخواست شما موافقت شود، به انها هم اجازه ورود به خاک انگلستان داده میشود

شرایط مورد نیاز:

اعضای خانواده شما باید شرایط زیر را داشته باشند:

الف. شریک زندگی

همسر یا شریک زندگی باید به صورت واقعی و نه صوری در ارتباط با شما باشد که این مسئله را از طرق زیر می توان اثبات کرد:

  1. قبلا با هم ازدواج کرده باشید
  2. در رابطه پارتنری یا civil partnership بوده ویا باشید

ب. فرزندان

فرزندان شما باید شرایط زیر را داشته باشند”

  • زیر 18 سال باشند
  • بخواهند با شما و شریک زندگیتان زندگی کنند
  • نیاز به حمایت دولتی نداشته باشند
  • ازدواج نکرده و یا پارتنر نداشته باشند
  • استخدام تمام وقت جایی هم نباشند

درخواست خارج از انگلستان

برای الحاق به خانواده باید فرم VAF4A را به همراه پیوست 4 تکمیل نمایید. در ضمن اثر انگشت و عکس در مرکز درخواست ویزا انجام میشود. این درخواست به صورت انلاین است اما از کشور های کوبا و کره شمالی نمی توان انلاین انجام داد

درخواست داخل انگلستان

همسر و فرزندان شما می توانند در داخل خاک انگلستان درخواست بودن با شما قبول درخواست خود را دهند به شرط انکه:

  • شما داری شرایط پناهندگی باشید
  • در انگلستان بوده و اولین باری باشد که درخواست میدهند
  • بتوانند داشتن رابطه با شما را اثبات و اذیت و ازار به شرط برگشت به ایران را ثابت نمایند

اگر کارت اقامت ندارید باید فرم FLR (O) را به ادرس زیر ارسال نمایید

Complex Casework Directorate,Family Reunion,Admin Team,7th Floor, Capital Building, Liverpool, L3 9PP

توجه بفرمایید که برای دور هم جمع شدن اعضای خانواده ی واجد شرایط نیز نیازی به پرداخت هیچ هزینه ای نیست.

 

متقاضیان ایرانی که قصد درخواست پناهندگی در انگلستان را دارند باید:

1- خروج از دین اسلام و گرویدن به ادیان دیگر

2- علیه ایران فعالیته های سیاسی یا نظامی کنند

3- سازمان UN آنها را به کشور انگلستان معرفی نماید که البته هزینه های بیشتری به انها داده میشود

4- ویا از پناهندگی مشروط استفاده کنند که دو ساله خواهد بود

به شدت به همه عزیزان، توصیه میشود که از طریق قاچاقچی یا پناهندگی در کشور های اروپایی اقدام ننمایند چرا که بشدت شرایط سخت و دشواری مخصوصا برای خانواده ها، خانم ها و بچه ها را تحمل باید کرد و پروسه پاسخ گویی به درخواست اشخاص، بسیار طولانی شده و کار بسیار زمان بر و بلاتکلیف خواهد بود.

در صورتی که تمایل به مهاجرت به انگلستان از طرق قانونی همچون تحصیل در انگلستان ، کار در انگلستان ، سرمایه گذاری در انگلستان را دارید و نسبت به قوانین این کشور بی اطلاع هستید پیشنهاد می شود با مشاوران برتر موسسه حقوقی ملکپور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران به صورت کامل مشاوره نمایید.

2 پاسخ
  1. حسن گفته:

    سلام ،من چطور میتوانم به دفتر مهاجرت جنابعالی درایران ارتباط برقرارکنم.درخصوص پناهندگی کشورهای کانادا ،انگلستان ،سوئیس ،ودرنهایت سوئد اقدامات ویزا ی خروج ومدارک درخصوص وراهنمایی کیس پناهندگی ودرمجموع بوسیله جنابعالی اقامت دائم پناهندگی اجتماعی وسیاسی برای خودم ،همسرم پسرم 26سال سن دارد کارشناس معماری ودارای مدرک افسر دریایی ودرحال بیکارمیباشد،وفرزنددیگری 16سال سن دارد ،کلاس دهم میباشد،خودم جانباز جنگی (اعصاب وروان )که دارو استفاده کلیه مدارک پزشکی ومدارک مجروحیت ازسپاه وبنیادشهید موجود میباشد.حال لطفا راهنمایی بفرمایید ،وهزینه کامل ازابتدا ویزا گرفتن وخروج ازایرات تا اقامت پناهندگی درکشور انگلستان ویادرکشور های دیگر ذکرشده اعلام بفرمایید،باتشکر

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و احترام. ما برای پناهندگی هیچ گونه خدماتی نداشته و به هیچ عنوان این روش را توصیه نمی کنیم. برای اطلاع از روش های قانونی متناسب با شرایط خود می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.