اقامت پس از تحصیل در موناکو

یا امکان اقامت پس تحصیل در موناکو وجود دارد ؟ شرایط اقامت پس از تحصیل در موناکو چیست ؟ چگونه می توان برای اقامت پس از تحصیل در موناکو اقدام کرد ؟ آیا برای اقامت پس از تحصیل در موناکو باید درخواست ویزای کار داد ؟ این مقاله در باب اقامت پس از تحصیل در موناکو توسط کارشناسان مجرب موسسه حقوقی ملک پور پاسخ داده میشود.

مزایای اقامت در موناکو

سیستم مالیاتی سودمند برای ساکنان موناکو

زندگی در محیطی امن

موقعیت عالی با فرودگاه بین المللی با فاصله ۳۰ دقیقه ای با اتومبیل و ۱۰ دقیقه ای با هلیکوپتر

آب و هوای مدیترانه ای

محیط بین المللی

تجارت پر سود

رواج زبان انگلیسی در سطح گسترده

نحوه درخواست اقامت در موناکو

اخذ اقامت موناکو مستلزم شرایط خاصی برای هر متقاضی است. شرایط درخواست اقامت در موناکو به شرح زیر است:

افتتاح حساب بانکی در موناکو

هر متقاضی (یا زن و شوهر) باید ودیعه کافی در بانک داشته باشد تا تاییدیه مورد نیاز مبنی بر اینکه صاحب حساب پشتوانه مالی کافی برای تامین مخارج اقامت خود در موناکو را دارد، از طرف بانک صادر شود (جز در صورتی که متقاضی اقامت، قرارداد کاری معتبر از طرف یک شرکت محلی در موناکو داشته باشد). بانک ها مبالغ متفاوتی از ۱۰۰ هزار تا ۱ میلیون یورو برای هر متقاضی (بزرگسال) در نظر می گیرند.

Monacooo اقامت پس از تحصیل در موناکو

 اجاره یا خرید ملک در موناکو

اجاره نامه باید به مدت حداقل ۱۲ ماه باشد و مورد اجاره دارای فضا و اتاق خواب کافی به تعداد درخواست کنندگان باشد. به عنوان مثال یک زن و شوهر متقاضی مهاجرت به موناکو، باید حداقل یک آپارتمان یک خوابه اجاره کنند و محل اقامت یک خانواده چهار نفری، باید حداقل دو اتاق خواب داشته باشند. اجاره نامه معمولاً به طور خودکار در پایان هر دوره تمدید می شود.

بررسی وضعیت اقامت موناکو

هر متقاضی بزرگسال باید تاییدیه پلیس مبنی بر عدم ثبت سوء سابقه جنایی در کشور یا کشورهایی که در طی پنج سال گذشته اقامت داشته است، ارائه دهد. در موناکو افراد بالای شانزده سال را به عنوان بزرگسال در نظر می گیرند. این تاییدیه نباید زودتر از حداکثر سه ماه قبل از زمان درخواست اقامت دریافت شده باشد.

شرایط اقامت موناکو

علاوه بر این، متقاضیان باید مدارک زیر را هنگام درخواست اقامت موناکو ارائه دهند.

  • پاسپورت معتبر
  • گواهی تولد
  • سند ازدواج
  • سند طلاق (یا گواهی مرگ در صورتی که همسر متقاضی درگذشته باشد).
  • تاییدیه پلیس که در بالا ذکر شد.
  • اجاره نامه آپارتمان در موناکو
  • قبض برق جدید مربوط به آپارتمان اجاره شده در موناکو
  • فرم رسمی درخواست اقامت موناکو که به درستی تکمیل و امضا شده باشد.
  • گواهی سلامت برای متقاضیان ۷۰ سال و بالاتر

 

شرایط اقامت در موناکو

به منظور تکمیل روند اقامت در موناکو، یک مصاحبه رسمی اقامت صورت می گیرد که طی آن تمام مدارک مورد نیاز باید ارائه شود. پس از آن درخواست اقامت موناکو بررسی می شود. زمان لازم برای رسیدگی به درخواست اقامت دارندگان گذرنامه اتحادیه اروپا تقریبا هشت هفته و برای دارندگان گذرنامه های غیر اتحادیه اروپا شانزده تا بیست هفته است؛ زیرا آنها ابتدا باید برای اخذ ویزای به سفارت فرانسه در کشور محل اقامت خود مراجعه و درخواست دهند. پس از تایید و صدور ویزای موناکو (ظرف مدت شانزده هفته) متقاضی اجازه تکمیل مراحل درخواست اقامت موناکو را در مدت سه تا چهار هفته طی صدور کارت اقامت خواهد داشت (کارت اقامت همچنین Carte de Sejour نامیده می شود).

نحوه درخواست برای اقامت موناکو

شرایط درخواست اقامت موناکو تا حدی ساده است و در صورتی که متقاضی مهاجرت به موناکو تمام مدارک مورد نیاز را ارائه دهد، هیچ دلیلی وجود ندارد که به متقاضی اجازه اقامت داده نشود و یا کارت اقامت موناکو را دریافت نکند.

قوانین اقامت موناکو

اولین کارت اقامت موناکو برای مدت دوازده ماه صادر می شود و سپس آن را باید تمدید کرد. این کارت را کارت اقامت موقت موناکو می نامند و هر ساله در سه سال اول تمدید می شود. پس از سه سال اقامت مستمر در موناکو، در سال چهارم یک کارت سه ساله به نام کارت اقامت دائم موناکو برای دارنده کارت صادر می شود. این کارت به مدت سه سال اعتبار دارد و باید در تاریخ انقضای آن تمدید شود. در سال دهم، دارنده کارت اقامت موناکو می تواند برای Carte Privilege (کارت امتیاز ویژه) که بر اساس تصمیم مقامات موناکو اعطا می شود، درخواست دهد. این کارت به طور خودکار اعطا نمی شود و در صورت عدم صدور آن، متقاضی همچنان کارت اقامت سه ساله موناکو دریافت می کند.

هزینه اقامت در موناکو

هزینه درخواست اقامت در موناکو به هزینه اجاره آپارتمان اضافه شده و با هزینه کلی زندگی در موناکو محاسبه می شود. بر خلاف سایر کشورها که برنامه های اقامت ارائه می دهند، درخواست اقامت در موناکو مستلزم سرمایه گذاری متقاضی یا خرید ملک در موناکو نیست.

موناکو مکان بسیار مهیجی برای سکونت و بهره مندی از مزایای بسیاری است که با اخذ اقامت موناکو به همراه دارد.

در پایان موسسه حقوقی ملک پور با تجربه فراوان در امر امور حقوق بین المللی و پذیرش تحصیلی از دانشگاه های سراسر دنیا برای شما متقاضی گرامی، به شما کمک می کند تا برای سفر به کشور دلخواه خود آماده شوید. و اطلاعاتی در مورد نحوه درخواست اقامت ،دوره تحصیلی و امکان سکونت شما، حقایقی در مورد محل زندگی، اطلاعات مالی و جزئیات در مورد برنامه های توجیهی در اختیار شما متقاضی گرامی قرار میدهد. برای کسب اطلاعات بیشتردر مورد کشورموناکو و اقامت پس از تحصیل در موناکو میتوانید به بخش کشور موناکودر همین سایت مراجعه بفرمایید.

 

 

 

2 پاسخ
  1. mie editor2 گفته:

    سلام خسته نباشید، در مورد اقامت در موناکو، فقط می شه با اجاره منزل اقامت رو اخذ کرد؟ یا الزاما نیاز به حساب بانکی هم هست؟ لطفا کمی راهنمایی کنید و متوسط قیمت اجاره ی منزل رو هم بفرمایید چقدره؟ با تشکر

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. با اجاره منزل در موناکو نمی توانید به اقامت این کشور دست پیدا کنید مگر در صورت خرید ملک که بسته به محل و شرایط آن متفاوت است. برای اخذ اطلاعات در این زمینه پیشنهاد می کنیم با دفتر مرکزی ما در وین ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.