اقامت پس از تحصیل در مالزی

در این نوشتار سعی شده راجع به اقامت پس از تحصیل در مالزی اطلاعاتی در اختیار شما قرار بگیرد .
افراد در چه صورتی به دنبال اقامت پس از تحصیل در مالزی هستند؟
اقامت پس از تحصیل در مالزی به چه صورتی میباشد؟
هدف از اقامت پس از تحصیل در مالزی چیست؟
اقامت پس از تحصیل در مالزی چه مزایی برای افراد دارد؟
دوره اقامت پس از تحصیل در مالزی چه مدت میباشد؟
با مطالعه مقالات موسسه حقوقی ملک پور در سایت موسسه حقوقی ملک پور میتوانید اطلاعات مفیدی راجع اقامت پس از تحصیل در مالزی را بدست بیاورید مشاوران موسسه حقوقی ملک پور اطلاعات کافی راجع اقامت پس از تحصیل در مالزیرا در اختیار شما قرار میدهند.

اقامت پس از تحصیل در مالزی:

طرح اقامت پس از تحصیل در مالزی به این صورت است که افراد با عضویت در این برنامه با هر ملیتی که باشند میتوانند با رعایت اصول مقرراتی خاص و باداشتن ویزای مالتی پل و یا توریستی مدت زمان زیادی را در مالزی زندگی میکنند که این مدت میتواند بسته به اعتبار پاسپورت شخص باشد . که این اقامت در ابتدا میتواند به مدت زمان ۱۰ سال صادر شود و پس از اتمام دوره قابل تمدید است .
برنامه اقامت پس از تحصیل در کشور مالزی معروف به MM2H میباشد که تحت نظارت خانه دوم مالزی میباشد بر اساس این نوع اقامت تمام اتباع خارجی البته به جز (اسرائیل/ یوگوسلاوی و صربستان) میتواند با ویزای Social وارد مالزی شده و از این برنامه استفاده کنند، این نوع از ویزا برای تمامی شهروندان خارجی که شرایط مجاز دارند و تمایل به زندگی در مالزی را دارند مقدور میباشد و دولت مالزی با آغوش باز از این افراد استقبال میکند .
عضویت در MM2H به این معنا است که کسی که عضو این برنامه خواهد شد میتواند در طول ده ها سال از سوی دولت و کشور مالزی حمایت شود ، مالزی انواع مختلفی از فرهنگ های آسیایی با یکدیگر ادغام شده تا کشوری چند ملیتی اتباع خارجی به صورت مسالمت آمیز کنار یکدیگر زندگی کنند.
در برنامه MM2H در مالزی محدودیت سنی وجود ندارد و تمامی همراهان زیر ۲۱ سال متقاضی حتی با بیبی سیتر خود میتوانند همرا ه شخص اصلی برای اقامت به مالزی همراه شوند.
از خصوصیات ویژه طرح MM2H این میباشد که مجوزی برای اعضا این سیستم از طرف دولت مالزی انجام میشود که به آنها این اجازه داده میشود که به عنوان یک مقیم از منطقه بازرسی عبور کنند و همچنین متقاضیان میتوانند بدون محدودیت زمانی در کشور مالزی ، زندگی کنند .
لازم به ذکر میباشد که اعضای MM2H واجد شرایط گرفتن اقامت دائم در کشور مالزی را نیستند ، به همین دلیل برای گرفتن اقامت طولانی تر میبایست ویزای خود را با ضوابط خاص تمدید کنند .
برای اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل اقامت پس از تحصیل در مالزی و همچنین تحصیل و اقامت پس از تحصیل در دیگر کشورها به سایت های حقوقی ملک پور به آدرس :
https://www.iranmohajerat.ir/category/immigration/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-%d8%a8%d9%87-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c/immigration-to-malaysia/ و یا
یاhttps://legalmalekpour.com/category/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-fa/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-%d8%a8%d9%87-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c/immigration-to-malaysia مراجعه نموده

ویزای خاص برای والدین :

پدر و مادر شخص درخواست کننده اگر که سنشان بالاتر از ۶۰ سال باشد ممنوعیتی برای همراهی متقاضی ندارند ، و به والدین ویزای ۶ ماهه داده میشود که اعتبار این ویزا تا ده سال قابل تمدید است .
برنامه خانه دوم کشور مالزی مرتبط با دو فاکتور سن و سرمایه میباشد ، برای هر متقاضی سن و سرمایه که دو عامل اصلی میباشد البته لازم به ذکر میباشد نقش سرمایه خیلی مهم تر میباشد در واقع به طور واضح در این مقوله هر چه سرمایه بالاتر باشد روند اقامت متقاضی راحتر پیش میرود .
معقوله برنامه خانه دوم مالزی به دو گروه سنس تقسیم میشود :
الف ) افراد زیر ۵۰ سال:
این افراد برای ارائه درخواست خود میبایست ثابت کنند دارای سرمایه ای نقدی معادل حداقل یکصدو پنجاه میلیون تومان در ایران میباشند ، لازم به ذکر میباشد که این مبلغ میبایست به صورت سپرده ثابت در بانک قرار بگیرد مورد دیگری که شخص درخواست دهنده باید نشان دهد میزان درآمد ماهانه شخص که میتواند معادل سه ملیون تومان باشد البته این میزان درآمد جنبه تشریفاتی دارد برای اینکه نظر آفیسر مثبت شود لذا با گواهی حقوقی از شرکت خصوصی یا دولتی، و اجاره بهای املاک و سود سپرده و سهام نیز قابل نشان دادن میباشد چنانچه با اقامت شخص متقاضی موافقت شد و الزامی برای انتقال درآمد به مالزی وجود ندارد برای شخص متقاضی . و اگر درآمد یا سرمایه خود را به مالزی منتقل دهند از پرداخت هرگونه مالیات معاف خواهند شد.
بعد از آنکه جواب مثبت به درخواست متقاضی برای اقامت دادند ، باید که یک حساب که حنما سپرده باشد مبلغ سیصد هزار رینگیت مالزی که ۸۵ ملیون تومان میباشد باز نماید و بعد از یک سال که گذشت شخص متقاضی میتواند تا ۲۴۰ هزار رینگیت برای مسائلی مثل خریدن مسکن ، هزینه تحصیلی فرزندان در این کشور حتی مسائل درمانی از این حساب برداشت نموده و این موضوع فراموش نشود که مبلغ شصت هزار رینگت مالزی و معادل ۱۷ میلیون تومان از سال دوم در حساب ثابت خود نگه دارند .
ب) افراد بالای ۵۰ سال :
در این شرایط برای افراد بالای ۵۰ سال میبایست که متقاضیان ثابت کنند تمکن مالی خود مبلغی معادل ۱۰۰ ملیون تومان در حساب کشور خود دارند و همینطور ثابت کنند که مبلغ درآمدی ماهانه خود حداقل سه ملیون تومان میباشد نشان دادن این مبلغ در اصل بیشتر جنبه تشریفاتی دارد ،
لذا با گواهی حقوقی از مجموعه خصوصی یا دولتی، و اجاره بهای املاک وسود سپرده وسهام نیز قابل ارائه میباشد و همینطور چنانچه با اقامت شما موافقت شد الزامی برای انتقال درآمد خود به مالزی وجود ندارد. و اگر درآمد یا سرمایه خود را به مالزی منتقل کردید از پرداخت هرنوع مالیات معاف خواهند شد .
برای اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل اقامت پس از تحصیل در مالزی و همچنین تحصیل و اقامت پس از تحصیل در دیگر کشورها به سایت های حقوقی ملک پور به آدرس :
https://www.iranmohajerat.ir/category/immigration/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-%d8%a8%d9%87-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c/immigration-to-malaysia/ و یا
یاhttps://legalmalekpour.com/category/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-fa/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-%d8%a8%d9%87-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c/immigration-to-malaysia مراجعه نموده
افراد به چه دلیل مالزی را به عنوان خانه دوم انتخاب میکنند :
از جهات مختلفی میتوان این دلایل را بیان کرد یکی از مسائلی که میتوان به ان اشاره کرد حمایت مستقیم کشور مالزی میباشد
دلیل دیگر این هست که شما در ازای پرداخت مبلغ کمی میتوانید در کشور توسعه یافته نسبت به کشور های حوزه مالزی زندگی کنید .لازم به ذکر میباشد که هزینه زندگی در مالزی نسبت به دیگر کشورهای آسیا بسیار پایینتر میباشد .
از نظر اب و هوایی نیز کشور مالزی به دلیل نزدیک بودن به خط استوا دارای آب هوای ملایم و سامانه بارشی مطبوع میباشد.

از لحاظ امنیتی نیز آمار نشان دهنده اینست که مالزی یکی از امن ترین کشورهای دنیا می باشد که آمار جرم و جنایت در آن بسیار پایین است.
برای اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل اقامت پس از تحصیل در مالزی و همچنین تحصیل و اقامت پس از تحصیل در دیگر کشورها به سایت های حقوقی ملک پور به آدرس :
https://www.iranmohajerat.ir/category/immigration/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-%d8%a8%d9%87-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c/immigration-to-malaysia/ و یا
یاhttps://legalmalekpour.com/category/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-fa/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-%d8%a8%d9%87-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c/immigration-to-malaysia مراجعه نموده
مراحل اخذ اقامت مالزی به عنوان خانه دوم :
۱-تهیه و ارسال مدارک مورد نیاز و اخذ تاییدیه از جانب مسئول مربوطه
۲- اخذ موافقت نامه مشروطه
۳- افتتاح حساب بانکی
۴- انجام آزمایشات پزشکی
۵- گرفتن تاییدیه نهایی ویزا و دریافت ویزا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت:

هر نفر ۵ قطعه عکس ۶ در ۴ و پشت امضا شده

کپی تمام صفحات پاسپورت همه اعضا خانواده، همه افراد خانواده باید پاسپورت جدا داشته باشند.

کپی برابر اصل شش صفحه نخست پاسپورت همه اعضای خانواده

ترجمه رسمی اسناد املاک ( در صورت وجود )

ترجمه آخرین مدرک تحصیلی

رزومه انگلیسی

ترجمه شناسنامه های کل اعضا خانواده

ترجمه سند ازدواج برای افراد متاهل
امید است که مطالب بالا تا حدودی به شما راجع به اقامت پس از تحصیل در مالزیکمک کرده باشد.
اگر شما هم خواهان اقامت پس از تحصیل در مالزیهستید وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی ملک پور که از معتبرترین موسسات مهاجرت کشور می باشد میتوانند شما را یاری دهند .
همچنین با مراجعه به سایت های https://www.iranmohajerat.ir / یا https://legalmalekpour.com/
اطلاعات دیگری راجع به اخذ پذیرش در دانشگاهای مالزی و تحصیل در مالزی و انواع طرق مهاجرت به کشور مالزی و کشورهای دیگر را کسب نمایید. وکلای مجرب ما آماده اطلاع رسانی به شما عزیزان از طریق تلفن و یا در سایت حقوقی ملک پور راجع به کشور مالزی و تحصیل در مالزی و اقامت پس از تحصیل در مالزی و دیگر کشورها میباشند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.