اقامت پس از تحصیل در روسیه :

 

باتوجه به این که کشور روسیه در اتحادیه اروپا واقع نشده است از قوانین مهاجرتی مستقلی برخورداراست. کسانی که

قصد ادامه تحصیل در کشور روسیه را دارند میتوانند پس از تحصیل در روسیه برای اخذ اقامت اقدام کنند. همانطور که

میدانید کشور روسیه ازنظر توسعه اقتصادی در سطح جهانی مطرح  میباشد افراد زیادی برای در یافت اقامت روسیه

اقامت پس از تحصیل در روسیه را انتخاب میکنند.اشخاص متقاضی میتوانند با توجه به تخصص ورشته تحصیلی خود به

کار بعد از تحصیل در روسیه بپردازند. فارغ التحصیلان در روسیه  میتوانند به راحتی در کشور روسیه کار پیدا کنند

وپس از مدتی وپرداخت مالیات اقامت روسیه را در یافت کنند. اقامت پس از تحصیل در روسیه به روش های مختلفی

صورت می گیرد. اقامت پس از تحصیل در روسیه ممکن  است از طریق اشتغال یا تحصیل مجدد در مقاطع بالاتر

صورت گیرد.ما در این مقاله سعی بر این داریم  شرایط کار بعد ازتحصیل در روسیه  وچگونگی در یافت اقامت پس از

تحصیل در روسیه به تفصیل توضیح دهیم وسوالات شما را درزمینه اقامت پس از تحصیل در روسیه  را پاسخ دهیم.

ایا از نحوه اخذ اقامت پس از تحصیل در روسیه آگاهی داید؟

اقامت پس از تحصیل در روسیه چگونه است؟

آیا با کار پس از تحصیل در روسیه میتوان اقامت وتابعیت در روسیه ر دریافت نمود؟

آیا دانشجویان در روسیه میتوانند پس از اتمام تحصیل خود در روسیه اقامت روسیه را دریافت کنند؟

هزینه زندگی پس از دریافت اقامت روسیه  چه مقدار است؟

موسسه حقوقی ملک پور شما را در خصوص اقامت پس از تحصیل در روسیه راهنمایی های لازم را به شما عزیزان میکند.

 

 

 

همانطور که میدانید یکی از راه های مهاجرت به روسیه  مهاجرت از طریق تحصیل می باشد. دانشجویان خارجی میتوانند پس از

اتمام تحصیلات خود برای اخذ اقامت پس ازتحصیل از راه های مختلف اقدام کنند.

افراد میتوانند از طریق کار، ثبت شرکت، ازدواج، تحصیل مجدد برای در یافت اقامت پس از تحصیل در روسیه اقدامات لازمه را انجام دهند.

تحصیل در روسیه در واقع فرصتی است برای کسانی که میخواهند در بهترین دانشگاه ها با مدرک معتبر و درعین حال با هزینه ای کمتر از

دانشگاه های هم ردیف این کشور تحصیل کنند و وارد بازار کار در سراسر دنیا شوند.

روسیه حدود ۱۶۰ دانشگاه و موسسه  آموزش عالی  دارد که این دانشگاه ها هرساله تعداد زیادی از دانشجویان خارجی در سراسر دنیا را می

پذیرد ودانشگاه های روسیه از اعتبار بالایی در سطح جهانی برخوردار میباشند

دانشجویان پس از ورود به روسیه می بایست یک دوره  مقدماتی به زبان روسی به عنوان پادفکت بگذرانند.

تحصیل در روسیه به زبان انگلیسی میباشد، در بعضی از رشته های تحصیلی مثل پزشکی و داروسازی تحصیل به زبان روسی هم

ممکن است، دانشجویانی که قصد دارند در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی انگلیسی تحصیل کنند باید مصاحبه شوند. افرادی هم

که قصد دارند به زبان روسی در روسیه تحصیل کنند باید ۷ تا ۱۰ ماه قبل از شروع کلاس ها دوره زبان پاس کنند و بعد وارد

دانشگاه شوند.

با توجه به اینکه هزینه های زندگی وتحصیل در روسیه نسبت به سایر کشورهای اروپایی  کمتر ومناسب تر است افراد زیادی برای

تحصیل به روسیه مهاجرت میکنند که در واقع از این طریق بتوانند در روسیه بعد از پایان تحصیلات خود اقامت بگیرند.

اخذ ویزای کار در روسیه پس از تحصیل:

 

یکی دیگر از راه های اخذ اقامت در روسیه پس از تحصیل یافتن کار یا در یافت ویزای کار روسیه می باشد.بر اساس قوانین کشور روسیه افراد

فرد متقاضی کار در کشور روسیه برای اینکه بتواند اقامت روسیه را دریافت نماید باید از طریق اخذ ویزای کار  برای کشور روسیه اقدام کند فرد

متقاضی نیازمند یک دعوت نامه کار یا پیشنهاد کار ( job offer ) از سوی کارفرمای روسی می باشد.

اگر فرد کار خود را از دست بدهد و دیگر نتواند در محل کار خود به کار بپردازد  ۳ ماه زمان دارد تا دوباره کار مناسب پیدا کند و به سفارت

روسیه اطلاع دهد تا از اقامتش پس از تحصیل در روسیه  جلوگیری نشود.

و اگر فرد  پیشنهاد کار از سمت کار فرمای روسی نداشته باشد میتواند از طریق یک کار افرینی خصوصی که توسط خود فرد متقاضی صورت

میگیرد برای اخذ ویزای کاری کشور روسیه اقدام کند.

شرایط اخذ ویزای کار به صورت کار افرینی خصوصی  به این صورت میباشد که زمانی که فرد خارجی متقاضی کار در روسیه یک  شغل یا کسب

و کار مشخصی را ارائه میکند موفق به دریافت ویزای کار در کشور روسیه میشود البته مشروط بر اینکه اداره خدمات مهاجرت کشور روسیه

کسب و کار ارائه شده توسط فرد متقاضی را مورد تایید قرار دهد.

البته شایان ذکر است که افرادی که متقاضی ویزای کاری کشور روسیه از طریق کار افرینی خصوصی هستند باید به این نکته توجه داشته باشند

که دریافت ویزای کار کار افرینی خصوصی بدون آشنایی به زبان روسی و آگای از قوانین حقوقی  ومهاجرتی کشور روسیه میسر نمی باشد.

موسسات کاریابی:

یکی دیگر  از راه هایی که فرد متقاضی  برای یافت اقامت پس از تحصیل در روسیه میتوانند  انجام دهدانتخاب اژانس ها وموسسات کاریابی

میباشد که با توجه به اینکه خیلی مورد اعتماد نیستند میتواند گزینه خوبی برای اخذ ویزای کاری روسیه باشد و البته افراد متقاضی بهتر است

که قبل از اینکه مدارک  تحصیلی وغیره خود را  را در اختیار این اژانس های استخدام قرار دهند از اعتبار این موسسات مطمعن شوند

دانشجویان پس از فارغ التحصیلی می توانند برای دریافت اقامت پس از تحصیل در روسیه به موسسات وآژانس های کاریابی مراجعه کرده واز

این طریق کار مطابق با رشته وتخصص خود پیدا کنند وپس از کار وپرداخت مالیات موفق به دریافت citizen ship روسیه شوند.

ازدواج با فرد تبعه روس پس از تحصیل:

یکی دیگر از راه های در یافت  اقامت پس از تحصیل در روسیه  راه ازدواج با شخصی است که تابعیت روسیه را داشته باشد. فرد

متقاضی(دانشجو) میتواند حین و یا بعد از تحصیل با ازدواج با تبعه روسی در روسیه اقامت خود را تمدید کند وبرای اقامت پس از تحصیل در

روسیه  را اقدام نماید، البته شایان ذکر است که این راه آسانترین راه نسبت به طرق دیگر اقامت پس از تحصیل می باشد.
سرمایه گذاری در روسیه پس از تحصیل:

راه دیگر برای اقامت پس از تحصیل در روسیه  اقامت از طریق سرمایه گزاری و یا ثبت شرکت در روسیه است .

دانشجویان فارغ التحصیل در روسیه می توانند برای بعد از تحصیل خود بیزینس وطرح اقتصادی خود را انتخاب و به اداره مهاجرت روسیه

جهت اقامت پس از تحصیل در روسیه ارائه دهند .

برای اخذ اقامت پس از تحصیل در روسیه  شرایط ومحدودیت هایی وجود دارد که در قانون روسیه  به آن اشاره  هایی شده است به این

صورت است که اگر دانشجوی متقاضی دریافت  اقامت پس از تحصیل در روسیه  حین و یا بعد از تحصیل خود یکی از ۲۷ مورد مذکور در

قانون کشور روسیه  را انجام دهد نمی تواند اقامت پس از تحصیل در روسیه  را دریافت کند که به چند مورد از ۲۷ مورد در قانون روسیه

اشاره خواهیم کرد از جمله :
۱- ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی روسیه
۲-ارتکاب جرم های ذکر شده در قانون روسیه که در واقع از بیشتر از ۵ سال نگذشته باشد.
۳- تبعید
۴- اعتیاد به مواد مخدر

در نهایت با توجه به مطالب گفته شده می توان گفت که راه های اخذ اقامت پس از تحصیل در روسیه متعدد می باشد. فرد دانشجو میتواند ضمن تحصیل وپس از تحصیل برای یکی از این راه ها اقدام کند واقامت روسیه را در یافت کند. اقامت از طریق تحصیل ،ازدواج، سرمایه گذاری،کار پس از تحصیل در روسیه امکان پذیر است و  شخص دانشجو میتواند از طریق یکی از این راه ها اقامت خود را در روسیه دائمی کند.

در صورتی که احتیاج به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط اقامت پس از تحصیل در روسیه  وتحصیل در روسیه دارید میتوانید به وبسایت موسسه حقوقی ملک پور به آدرس

جستجو کنید.

 

 

منابع:

https://www.justlanded.com/english/Russia

http://students.sras.org/employment-in-and-concerning-russia/

گردآورنده : مریم مومنی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.