اقامت پس از تحصیل در اتریش

اقامت پس از تحصیل در اتریش

اقامت پس از تحصیل در اتریش و شرایط ۲۰۱۸ اقامت پس از تحصیل در اتریش را بررسی مینماییم ، ایا قصد مهاجرت به اتریش را دارید ؟ایا به دنبال بهترین راه برای مهاجرت به اتریش هستید ؟ایا قصد تحصیل در اتریش را دارید؟ایا از راه های رسیدن  به اقامت پس از تحصیل در اتریش مطلع هستید؟ایا به دنبال بهترین راه برای اقامت پس از تحصیل در اتریش واقامت دائم اتریش  هستید ؟ما در این مقاله سعی میکنیم که بهترین راه های اقامت پس  از تحصیل در کشور اتریش را خدمت شما معرفی کنیم تا شما به صورت کامل و جامع با شرایط اخذ اقامت پس  از تحصیل در اتریش و اقامت دائم اتریش  و همچنین شرایط اقامت در اتریش  اشنا شوید و در صورتی که تمایل دارید از اخرین قوانین و را های اقامت پس  از تحصیل در کشور اتریش مطلع شوید میتوانید در ساعات اداری با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید و از اخرین قوانین و شرایط اخذ اقامت پس  از تحصیل در اتریش  مطلع شوید.

معمولا افرادی که قصد مهاجرت  را دارند به دنبال بهترین و مطمئن ترین راه هستند که یکی از این راه های  مطمئن مهاجرت از طریق تحصیل میباشد که کشور اتریش با توجه به شرایط بسیار خوبی که دارد میتواند گزینه بسیار خوبی برای افراد متقاضی مهاجرت از طریق تحصیل باشد،ولی با توجه به محدود بودن زمان ویزا های تحصیلی متناسب با مقطع تحصیلی افراد اگر قصد رسیدن به اقامت  پس  از تحصیل  در اتریش و همچنین اخذ تابعیت کشور اتریش را بعد از تحصیل دارند باید به دنبال راه های رسیدن اقامت  پس از تحصیل در کشور اتریش باشند که از جمله این را ه هایی که افراد  میتوانند برای اخذ اقامت پس  از تحصیل در کشور اتریش اقدام کنند اخذ اقامت از طریق کار بعد از تحصیل در اتریش،اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری بعد از تحصیل در اتریش ،اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت بعد از تحصیل در اتریش،اخذ اقامت از طریق ازدواج بعد از تحصیل در اتریش میباشد که در ادامه هریک از شرایطی که خدمت شما عرض کردیم به صورت جامع و کامل خدمت شما توضیح خواهیم داد تا متقاضیان تحصیل در اتریش به راحتی بتوانند با شرایط به اقامت رسیدن پس  از تحصیل در اتریش اشنا بشوند و بتوانند بهترین راه را برای   رسیدن  به اقامت  بعد از تحصیل در اتریش و اقامت دائم اتریش انتخاب کنند و در صورتی که در زمینه شرایط اقامت پس از تحصیل در کشور اتریش سوالی دارید میتوانید در ساعات اداری با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان در زمینه شرایط اقامت پس از تحصیل در کشور اتریش و اقامت دائم اتریش بهره مند شوید.

انواع را های اخذ اقامت پس از تحصیل در کشور اتریش

 اقامت بعد از تحصیل از طریق اشتغال به کار در اتریش

معمولا افرادی که در کشور اتریش مشغول به تحصیل هستند اجازه کار کردن در حین تحصیل را دارند ولی این اجازه کار در حین تحصیل با توجه به مقطع تحصیلی افراد محدود میباشد که معمولا افراد دانشجو در مقطع لیسانس ۱۰ تا ۲۰ ساعت،در مقطع فوق لیسانس بین ۲۰ تا ۳۰ ساعت ،در مقطع دکترا بین ۳۰ تا ۴۰ ساعت در هفته اجار کردن را خواهید داشت ولی زمانی که تحصیل به اتمام میرسد افرادی که قصد اقامت بعد از تحصیل از طریق کار را دارند میتوانند در یک دوره اطمینانی که مدت ان بین ۶ ماه تا ۱سال میباشد به دنبال کار بگردند و بعد از اینکه کار مورد نظر خود را پیدا کردند به انها کارت قرمز سفید قرمز داده میشود که با داشتن کارت قرمز سفید قرمز میتوانند در کشور اتریش مشغول به کار شوند که معمولا این اجازه کار در بدو امر به مدت یک سال میباشد  و بعد از سپری شدن این زمان یک ساله این اجازه کار به مدت دو سال تمدید میشود و بعد از اینکه این مدت دو ساله به پایان میرسد اجازه اشتغال به کار به مدت دو سال دیگر تمدید میشود و بعد از به پایان رسیدن اجازه کار ۲ سال دومی،اجازه کار به مدت ۵ سال تمدید میشود و بعد از طی این مدت ۵ ساله افراد میتوانند به صورت نا محدود در کشور اتریش مشغول به کار شوند و معمولا بعد از طی این زمان ۵ سال اقامت دائم  صادر میشود،همانطوری که خدمت شما توضیح داده شد اشتغال به کار یکی از بهترین را های رسیدن به اقامت  پس از تحصیل در کشور اتریش و اقامت دائم اتریش  میباشد به این خاطر که به شرط اشتغال فرد به کار این اجازه کار تمدید میشود و بعد از طی زمان ۵ ساله به اخذ اقامت دائم  و همچنین اخذ تابعیت کشور اتریش منتج میشود.

اقامت بعد از تحصیل از طریق ازدواج در اتریش

معمولا یکی دیگر از راه هایی که افرادی که در حال تحصیل در اتریش هستند بتوانند بعد از تحصیل به اقامت  کشور اتریش دست پیدا کنند ازدواج با یک شخص اتریشی میباشد که معمولا افرادی که با یک فرد اتریشی ازدواج میکنند میتوانند بعد از طی یک پروسه ۳تا ۵ ساله  در بدو امر به اقامت و در نهایت به تابعیت کشور اتریش دست پیدا کنند و تنها نکته ایی که برای ازدواج با یک فرد اتریشی نیاز هست این است که باید به زبان المانی برای اینکه بتواند با شخص اتریشی ازدواج کند مسلط باشند و همچنین طی مراحل اداری و قانونی برای اخذ اقامت پس از تحصیل در اتریش لازم و ضروری میباشد.

اقامت بعد از تحصیل از طریق داشتن تخصص و تبحر در اتریش

در تمامی کشور ها معمولا شرایط بدین صورت که اگر افراد در زمینه ایی تخصص و تبحر داشته باشند میتوانند به اقامت دست پیدا کنند که معمولا این شرایط برای افرادی که در کشور اتریش  مشغول به تحصیل هستند میباشد و افراد اگر شرایط ذیل را داشته باشند میتوانند بعد از تحصیل به اقامت کشور اتریش دست پیدا کنند:

۱-داشتن یک مدرک دانشگاهی یا مدارک مشابه که قابل تایید باشد

۲-تخصص و تبحر از اهمیت ویژه ایی برای شخص کارفرما و یا منطقه ایی که فرد در حال اشتغال میباشد برخوردار است

۳-با توجه به اشتغال به این کار در اینده بنواند همین کار را به عنوان یک شغل جدید معرفی کند

۴-کار به عنوان سرمایه گذاری در اتریش باشد

لازم به ذکر میباشد که در باره موارد فوق استثنائاتی هم وجود دارد که اگر فرد متقاضی بتواند کارفرما را پیدا کند شانس به اقامت رسیدن خود را بالاتر میبرد مشروط بر اینکه شخص کارفرما از فرد متقاضی که دارای تخصص و تبحر میباشد پشتیبانی کند یعنی اعلام کند که به این شخص با این تبحر و مشخصات نیاز دارد و با  او قرارداد کاری ببندد.

اقامت بعد از تحصیل از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اتریش

معمولا افرادی که در کشور اتریش مشغول به تحصیل هستند برای اینکه بتوانند برای اقامت پس از تحصیل خود در کشور اتریش اقدام کنند میتوانند از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقدام کنند که شرایط سرمایه گذاری در کشور اتریش  به این صورت میباشد که با توجه به اینکه کشور اتریش در زمره کشور های کوچک اتحادیه اروپا میباشد نیاز به تزریق سرمایه خارجی دارد که معمولا دولت اتریش از بحث سرمایه گذاری حمایت میکند و شرایط مطلوبی را برای افرادی که قصد سرمایه گذاری بعد از تحصیل در کشور اتریش را دارند فراهم کرده است که مقدار سرمایه اولیه برای سرمایه گذاری در اتریش مبلغ سه میلیون یورو میباشد که این پول در حساب شخص سرمایه گذار در کشور اتریش قرار داده میشود و در صورتی که خدایی نکرده پروسه سرمایه گذاری منتج به نتیجه مطلوب نشود این سرمایه توسط خود شخص متقاضی سرمایه گذاری قابلیت برداشت را خواهد داشت و فقط هزینه های مصرفی که انجام شده است قابلیت بازگشت را تخواهد داشت و معمولا افرادی که از طریق سرمایه گذاری بعد از تحصیل در اتریش اقدام میکنند میتوانند بعد از طی یک پروسه سه تا ۵ سال که در کشور اتریش اقامت دارند به تابعیت کشور اتریش دست پیدا کنند.

01 اقامت پس از تحصیل در اتریش

ثبت شرکت اتریش

معمولا افرادی که قصد اقامت پس از تحصیل در اتریش  و اقامت دائم اتریش را دارند میتوانند از طریق ثبت شرکت اقدام کنند و معمولا افراد برای اینکه در بدو امر بتوانند برای ثبت شرکت اقدام کنند  باید یک سرمایه اولیه که به طور میانگین بین ۳۰ تا ۳۵ هزار یورو میباشد در حساب خود قرار بدهند و بعد از اینکه توانستند این پشتوانه مالی را نشان بدهند اجازه قراردادن این پول در حساب بانکی شخص متقاضی در اتریش صادر میشود و بعد شخص متقاضی ثبت شرکت در اتریش نیازمند ارائه بیزینس پلن یا همان طرح اقتصادی میباشد که بعد از تایید این طرح اقتصادی توسط دولت اتریش اجازه دایر کردن وآغاز فعالیت با توجه به الزام استخدام حداقل دو فرد اتریشی و پرداخت مالیات به شخص متقاضی سرمایه گذاری در اتریش  داده شود که معمولا این پروسه سرمایه گذاری در اتریش بعد از طی زمانی ۳ تا ۵ ساله منتج به اقامت و تابعیت کشور اتریش میشود.

در این مقاله سعی کردیم که شرایط و راه هایی که برای اخذ اقامت پس از تحصیل در کشور اتریش و اقامت دائم اتریش وجود دارد را خدمت شما توضیح دهیم و شما را از اخرین قوانین اخذ اقامت پس از تحصیل در کشور اتریش و اقامت دائم اتریش اگاه سازیم،در صورتی که نیاز به دریافت مشاوره حقوقی و تخصصی تری در زمینه مهاجرت به اتریش و تحصیل در اتریش و کار در اتریش و اخذ اقامت پس از تحصیل در کشور اتریش  و اقامت دائم اتریش را دارید میتوانید در ساعات اداری با موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید تا از اخرین اخبار و قوانین اخذ اقامت پس  از تحصیل در کشور اتریش و کسب اقامت دائم اتریش  مطلع شوید و اطلاعات لازم را بدست آورید.

Rating: 5
19 پاسخ
  1. محمد رضا گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت برادر و استاد بزرگوار جناب آقای ملک پور بنده کارشناسی مدیریت صنعتی و فوق لیسانس مدیریت دولتی از دانشگاه آزاد قزوین رو دارم و 41 سالمه سوالم از جنابعالی این که با توجه به شرایط بنده امکان تحصیل رایگان در مقطع دکترا در کشور اتریش برای من وجود داره.؟؟

    Rating: 4
    پاسخ
  2. مصطفی گفته:

    سلام خدمت شما. بنده مجرد و 34 سالمه اهل تهران. لیسانس زبان پیام نور دارم تهران و ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد بویین زهرا معدل19. مدارک اموزشگاهی زباانم دارم و تسلط دارم.چندسالی هست کارمند بورس هستم. برای بنده چه راهی رو پیشنهاد میفرمایید. ممنونم از شما

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. شرایط شما نیاز به بررسی بیشتر دارد اما با توجه به اطلاعاتی که ذکر کردید ممکن است بتوانید برای دوره های کوتاه مدت تحصیل در کانادا اقدام کنید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  3. مهدیه گفته:

    با سلام
    جناب آقای دکتر ملک پور بتده دکتری مدیریت بازرگانی .بازاریابی هستم متاهل و دارای یک دختر ۷ ساله هستم ۳۶ سال سن دارم بهترین روش برای اخذ اقامت بنده و خانواده بنده به چه صورت میباشد راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
  4. محمدرضا گفته:

    عرض سلام و احترام؛
    با تشکر از وب سایت خوبتون؛
    بنده دارای مدرک لیسانس مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از دانشگاه پیام نور و دارای چهار سال سابقه کار هستم. همسر بنده هم فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته کتابداری و اطلاع رسانی و دارای سه سال سابقه کار هستند. هر دو تامون نمره IELTS 6 داریم.
    میخواستم بدونم آیا امکان اقامت(تحصیلی،کار یا …)وجود دارد؟ و اینکه آیا کشور اتریش مناسبه برای ما یا نه؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  5. ليلا گفته:

    با سلام خدمت دكتر ملك پور و همكاران عزيز از اينكه اين همه انرزي براي راهنمايي ميگذاريد ممنونم.سوالي خدمت شما سرور گرامي دارم داراي مدرك كارشناسي ارشد از دانشگاه سراسري زنجان در رشته كشاورزي -دامپروري دارم و 6 سال سابقه كار دارم اگه بخواهم در اتريش در همين رشته مفطع دكترا يا رشته ز ‍نتيك انساني در مقطع كارشناسي ادامه تحصيل بدهم امكانش هست شرايط سني براي تحصيل چطور الان من 31 سالمه لطفا راهنمايي كنيد اگر براي ايميل نماييد كمال تشكر دارم

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب بله امکان پذیر است باید از طریق استاد راهنما اقدام بفرماید و با ایشان به توافق برسید . اگر استاد و یا دانشگاه رزومه شمار را مورد تایید قرار بدهد میتوانید از شرایط بورسیه استفاده نمایید . همچنین شرایط شما باید به صورت کاملتری در این مورد بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید همچنین برای دریافت بورسیه باید رزومه شما (مدرک زبان ، معدل و نمرات شما و …) مورد بررسی قرار گیرد .

      پاسخ
  6. فریبا سیده گفته:

    با سلام خدمت جناب آقای ملک پور
    اینجانب دارای مدرک پروتز دندانی از دانشگاه شهید بهشتی ودارای لابراتوار تخصصی با سابقه کاری 16 سال و مترجم زبان انگلیسی و دارای سه فرزند زیر 13 سال . آیا امکان ویزای تحصیلی در زمینه پروتز دندانی و ادامه آن در اتریش برای من وجود دارد؟

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. شرایط سنی و رزومه شما باید مورد بررسی قرار گیرد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه و بررسی شرایط پیشنهاد میکنیم با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. علی گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر ملک پور وهمکارانشان
    بنده دارای مدرک کارشناسی معماری از دانشگاه آزاد واحد شاهین شهر اصفهان هستم.سوالم از شما و همکارانتان این است که بنده از چه طریقی میتوانم برای ویزای تحصیلی یا کار اقدام نمایم؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. با توجه به دانشگاه محل تحصیل شما شانس تحصیل در دانشگاه های رایگان اتریش اندک است. برای ادامه تحصیل در این رشته نیاز است که آزمون ورودی را بگذرانید. در صورت داشتن سابقه کار و داشتن شرایط سنی امکان اخذ ویزای کار نیز برای شما وجود دارد. ویزای کار کشور اتریش امتیازبندی است که امتیازات شما باید مورد بررسی قرار گیرد. برای بررسی شرایط پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. محمودمزرعه گفته:

    باسلام وخسته نباشید خدمت دکتر ملک پور وهمکاران عزیز وتشکر میکنم از اینهمه لطف و اطلاعات بروز وانرژی که جهت مشاوره که در اختیار من وامثالم میزارید سوالی که دارم در کشورهای اسپانیا یا اتریش آیا با توجه به اینکه مدرک تحصیلیم در مقطع کاردانی (فوق دیپلم) میباشد میتوانم از این مقطع برای کارشناسی ادامه تحصیل داشته باشم واین که با ۴ ترم دانشگاهی البته به غیر از ترمهای کالج زبان آلمانی این امکان هست که مدرک کارشناسی بگیرم چون من شنیدم اون کشورها مقطعی بنام فوق دیپلم ندارن واین فقط در ایران است؟ وسوال بعدی این اجازه را دارم که بعداز پایان تحصیلاتم ویزای تحصیلی را به ویزای کاری تبدیل کنم ؟ ودر این زمان با توجه به داشتن ویزای تحصیلی در یکی از این کشورها همسرم می تواند با راه اندازی یک رستوران کوچک یا یک فست فود با هزینه شخصی مشغول بکار شود؟ اینها سوالاتی مهمی برای من هستن ممنون میشم راهنمایی کنید.

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام با داشتن مدرک فوق دیپلم میتوانید برای کشور انگلستان و هلند اقدام نمایید ولی برای اتریش و اسپانیا امکان اقدام وجود ندارد . بعد از فارغ التحصیلی در هر کشور یک مدت زمان خاص به شما اعطا میگردد که در آن زمان اگر کار پیدا نمایید کارت اقامت به شما داده خواهد شد . میتوانید جهت بررسی شرایط دقیق با دفتر مرکزی MIE اتریش تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  9. نسیم سلیمانی گفته:

    با سلام اگر میشود در مورد شرایط تحصیل (و بعد از ان کار و اقامت ) در رشته های کشاورزی گرایش اصلاح نباتات و مهندسی متالورژی در مقطع دکتری در اتریش هم توضیح بدهید .

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.