اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در اتریش

اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در اتریش

اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در اتریش و شرایط اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در اتریش ۲۰۱۸ را بررسی مینماییم ، آخرین قوانین مربوط به مهاجرت به اتریش از طریق اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در اتریش و اخذ پاسپورت اتریش چیست ، جدید ترین خبر های اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در اتریش و اخذ تابعیت اتریش چیست ، مطابق قوانین بین الملل خصوصی یکی از طرق اخذ تابعیت از طریق ازدواج (تابعیت از طریق ازدواج در اتریش)می باشد که این مساله در قانون مدنی ایران ماده ۹۷۶ مطرح گردیده است.کشور اتریش همانند غالب کشورها این روش را در قانون مدنی خود بخش خانواده پذیرفته است. سن فانونی ازدواج در این کشور ۱۸ سال تمام برای زن و مرد می باشدو افراد زیر ۱۸ ی ایرانیان مقیم در خارج موظفند نزد کنسولگری های ایران عقد ازدواجشان را  ثبت و واقع کنند.هرچند در قوانین ایران میان اخذ تابعیت ایرانی از طریق ازدواج با مرد یا زن ایرانی تفاوتهایی متصور است اما در قانون اتریش برای این توع کسب تابعیت هیچ تفاوتی میان ازدواج با زن یا مرد اتریشی وجود ندارد. اطلاعات گردآوری شده در این مقاله متعلق به موسسه حقوقی ملک پور میتواند کسانی را که قصد مهاجرت، از طریق ازودواج را دارند دیدی واقع گرایانه ببخشد تا با اطلاعات کامل دست به کار شوند. آیا درباره مهاجرت به اتریش سوالاتی دارید؟ چرا به اتریش مهاجرت کنیم؟ روش های مهاجرت به اتریش چیست؟ قوانین درباره نحوه اخذ تابعیت اتریش چه می گویند؟  برای اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در اتریش چه شرایطی وجود دارد؟ آیا  قوانین ایران ازدواج با تبعه اتریش را مجاز میدانند ؟ اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در اتریش نیاز به اجازه از سوی هر دو دولت دارد؟

 

همسر یا شوهر بیگانه ی یک تبعه ی اتریش به طور خودکار تبعه ی اتریش به حساب می آید تنها در صورتی که حداقل شش سال اقامت قانونی در اتریش داشته باشد و اگر ازدواج کرده باشند و در خانه مشترک زندگی کنند این زمان ۵ سال است.

شهروندان منطقه اقتصادی اروپا نیز میتوانند پس از ۶ سال اقامت دائم در اتریش شهروند اتریش به حساب آیند.

در غیر این صورت تابعیت اتریش به بیگانگان تنها پس از ۱۰ سال اقامت دائم و مستمر در اتریش آن هم تحت شرایط خاص به آنان اهدا می شود.

لازم به ذکر است در صورتی که از  زمان ازدواج این افراد یک سال می گذرد، پس از گذشت ۴ سال از زمان ازدواج و اگر  دو سال یا بیشتر از زمان ازدواج شان گذشته باشد  باید ۳ سال در آنجا اقامت داشته باشند.

 

یک امتیاز برای مدرسین و پژوهشگران برجسته ای که مشغول به تدریس دردانشگاه کشور اتریش هستند وجود دارد این افراد تابعیت اتریش را کسب میکنند و اگر فردی با این شخص ازدواج کند  میتواند تابعیت اتریش را کسب کند.

 

متقاضیان موظف خواهند بود حضور خود را در اتریش پس از اخذ اقامت نیز اعلام دارند. دانش بالای زبان آلمانی، تاریخ اتریش و وقایع اخیر اتریش نیز در زمان تقاضا برای اخذ اقامت اتریش ضروری است.

موسسه حقوقی ملک پور  با دپارتمان مشاورین تخصصی در امر مهاجرت شما را از آخرین تغییرات قانون مطلع خواهند ساخت.

اگر شما بخواهید به طور قانونی در کشور اتریش ازدواج کنید،همسران شما نیز باید در زمان مشابه حضور یابند و خواسته ی شخصی خود را در دفتر ثبت ازدواج بیان کنند. شخص ثبت کننده از هرکدام از نامزد ها یکی پس از دیگری در حضور هر دوی آنها، شاهدانی را مبنی بر اثبات حکم ازدواج در خواست خواهد کرد و بعد از اظهارات قطعی ،آن دو را زن و شوهر اعلام خواهد کرد.

نکته: ازدواج های اقراری(خارجی) به طور قانونی توسط اولیای امور ،معتبر در نظر گرفته نمی شود.

هر کسی که قصد ازدواج دارد ابتدا باید در دفتر ثبت اسناد نام نویسی و ثبت کند.مراسم ازدواج ممکن است در اداره ثبت دیگری انجام گیرد.

رزرو کردن به طور online برای تاریخ ازدواج در شهرهای زیر صورت می گیرد:

  • Linz
  • Mödling
  • Salzburg
  • Vienna

مقام مسئول

هر اداره قانونی داخلی در اتریش:

  • اداره ثبت احوال یا اداره ثبت وابسته
  • در شهرهای قانونی:اداره دادگستری
  • در Vienna : اداره ثبت احوال در این شهر (MA26)

درخواست ازدواج :

شما می توانید برای ازدواج داخل کشور به مدت ۶ ماه به منظور درخواست تاریخ ازدواج اقدام کنید زیرا سند ازدواج فقط برای حداکثر ۶ماه معتبر خواهد بود.

هیچ حداقل وقفه ای بین ثبت نام و مراسم ازدواج بیش از این ها وجود ندارد،اگرچه در شهر های بزرگ به طور میانگین یک زمان انتظار بین ۲تا۶ هفته وجود دارد.

قبل از ازدواج، اداره ثبت قانونی، قدرت ازدواج افراد را در طول یک مصاحبه شفاهی با کمک اسناد ارائه شده تعیین می کند.در طول این فرایند معمولا هرکدام از زوج ها شخصا باید حضور داشته باشند، سپس یک کارت شناسایی با قابلیت ازدواج برای آنها آماده خواهد شد.

نکته :در زمان درخواست ازدواج ، زوج ها می توانند نامی که می خواهند بعد از ازدواج استفاده کنند را اظهار کنند.به همین دلیل به زوج ها توصیه می شود که نام در خواستی خود را قبل از ازدواج انتخاب کنند.اگرچه زوج ها می توانند بر روی نام انتخابی، یا در روز ازدواج یا در طول ازدواج به توافق برسند.

مدارک مورد نیاز:

توابع اتریشی که مجرد هستند ،از لحاظ کلیت قانونی به مدارک زیر نیاز دارند:

  • کارت شناسایی عکس دار
  • مدرکی که معادل یک کپی از ثبت تولد می باشد اگر تولد در اتریش ثبت نشده و یا مدرکی موجود نباشد
  • شناسنامه ی فرد متولد شده در اتریش (به منظور کسب اطلاعات از دفتر ثبت احوال مرکزی)
  • اثبات ملیت
  • اثبات محل اقامت اصلی فرد خارجی
  • در صورت امکان ، سند اثبات مدارک تحصیلی و اسناد بیشتر یا اثبات بیشتر در قسمت بالای درخواست.

در اداره ثبت احوال ، توابع خارجی، اطلاعاتی را راجع به اسناد و مدارک مورد نیاز برای ثبت ازدواج دریافت می کنند.

علاوه بر این موارد ذکر شده اگر شما قبلا ازدواج کرده باشید یا یک شریک زندگی ثبت شده داشته باشید، موارد زیر را نیز باید تهیه کنید:

  • سند رسمی ازدواج قبلی یا سند رسمی شریک زندگی ثبت شده قبلی
  • اثبات ابطال/فسخ یا طلاق از ازدواج قبلی(حکم صادره یا تصویب شده با تاییدیه معتبر از پیامد آن ،شامل یک استمبر تصدیق کننده سندیت)و حکم لغو شریک زندگی ثبت شده قبلی
  • گواهی فوت همسر قبلی
  • گواهی فوت شریک زندگی ثبت شده قبلی
  • در مواقع دادگاه خارجی مرتبط با فسخ ازدواج /شریک زندگی یا لغو ازدواج/شریک زندگی: تصمیم های قضایی تصویب شده

 

علاوه بر این موارد اگر شما و همسر آینده تان یک یا چند فرزند مشترک داشته باشید موارد زیر را نیز باید تهیه کنید:

  • شناسنامه فرزندان
  • حکم اصالت فرزندان(اگر نام پدر در شناسنامه فرزندان ثبت نشده باشد)
  • در صورت امکان، اثبات ملیت
  • اثبات اقامتگاه فرزندان

افرادی که به سن قانونی از ازدواج نرسیده اندهمچنین ملزم به تهیه موارد زیر نیز می باشند:

برای سنین ۱۸-۱۶ سال:

  • اظهارنامه قابلیت ازدواج صادره از دادگاه(تاییدیه معتبر از صحت آن،شامل استمبر تصدیق کننده سندیت)
  • موافقت کتبی توسط اولیا( قیم )قانونی یا تصمیم دادگاه معادل این امر
  • در صورت وجود امین منتخب، موافقت کتبی او یا تصمیم دادگاه

هرکسی زمانی که میخواهد ازدواج کند فقط سند را ارائه نمی دهد بلکه به فرم اظهارنامه ازدواج هم نیاز دارد.

نکته: اگر سند زبان خارجی به صورت اصلی مطابق با زبان آلمانی ترجمه شده باشد.ترجمه باید توسط مترجم قسم خورده و شناخته شده در اتریش باشد.مترجمین کشور های اروپایی دیگر نیز می توانند برای ورود به لیست مترجمان قسم خورده و قضایی شناخته شده تقاضا کنند.

 

به منظور پذیرش اسناد خارجی بسیای از کشورها به یک یادداشت یا سند قانونی نیاز دارند:

هزینه ها

  • برای فرایند تعیین قابلیت ازدواج ۵۰یورو
  • برای ارائه دادن اسناد خارجی ۱۳۰یورو
  • هزینه های اضافی: هزینه اجرای فدرال و هزینه های کمیسیون تحمیلی

هزینه های اجرایی فدرال:

  • انجام دادن کارهای رسمی ازدواج توسط مسئول ثبت کننده در اداره در طی ساعات اداری: ۴۵/۵ یورو
  • انجام دادن کارهای رسمی ازدواج توسط مسئول ثبت کننده خارج از ساعات اداری : ۹۰/۱۰ یورو
  • انجام دادن کارهای رسمی ازدواج توسط مسئول ثبت کننده در خارج از اداره در موارد بیماری های تهدید کننده زندگی از سوی یک از زوجین ۴۵/۵ یورو
  • انجام دادن امور ازدواج توسط مسئول ثبت کننده در خارج از اداره در سایر موارد ۴۵/۵ یورو

 

همسر خارجی یک فرد با ملیت اتریشی می تواند تبعیت اتریشی بگیرد در صورتیکه :

۱-درخواست به صورت قانونی بوده و حداقل ۶سال به طور مستمر در اتریش اقامت داشته باشد

۲-حداقل ۵سال با هسر اتریشی خود زندگی مشترک را گذرانده باشد

توجه داشته باشید که همسر خارجی باید از تبعیت کنونی خود چشم پوشی کرده و آن را بگذارد.

 

 

مهاجرت از طریق ویزای نامزدی

در این ویزا مثل ویزای ازدواج اتریش باید یک نفر   partner را داشته باشد و تمام پرسه اخذ همانند ویزای ازدواج است با این تفاوت که جهت اثبات رابطه به افسر ویزا  عکس ها و پیام ها رد و بدل شده در فضای مجازی ملاک قرار میگیرد که با توجه به مدارک فرد شانس کمتری در مقایسه با ازدواج دارد.

 

 

هدف از نگارش این مقاله توضیحی مختصر در مورد اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در اتریش و مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج در اتریش بود که به صورت مختصر خدمت شما عزیزان همیشه همراه سایت موسسه حقوقی ملک پور ارائه گردید. ضمن تشکر و قدردانی از حضور گرم شما در سایت موسسه حقوقی ملک پور به اطلاع شما عزیزان گرانقدر می رسانیم در صورت تمایل و در جهت ارائه توضیحات و پاسخ به سوالات بیشتر، شما سروران گرامی می توانید با مؤسسه ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان (به صورت تلفنی) و در صورت نیاز مشاوره حضوری وکلا و کارشناسان ارشد مؤسسه حقوقی ملک پور بهره مند گردید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.