اقامت مالتا

اقامت مالتا                                                                                                              

اقامت مالتا و راههای اقامت مالتا شرایط خاصی دارد و افراد زیادی سالانه تمایل به مهاجرت به این جزیره کوچک دارد این افراد شامل افراد حرفه‌ای که می تواند به صورت دورکاری فعالیت داشته باشند و یا همچنین بازنشستگانی از شمال اروپا که تعداد زیادی از آنها انگلیسی هستند و بدنبال  زندگی نسبتا آرام با هزینه زندگی مناسب همچنین جاذبه های تاریخی هستند  به ابن جزیره قدم میگذارند. هر فردی که به مالتا کوچکترین ایالت اتحادیه اروپا مهاجرت می کند عاشق طبیعت زیبای مالتا می شود آثار معماری غنی و مجاورت با دریای مدیترانه به زیبایی های آن افزوده بسیاری دیگر هم به وسیله صنایع موفق که در مالتا به رشد می رسند مانند صنعت بازی سازی و سرویس های اقتصادی و مالی جذب میشوند مالتا کشوری عضو پیمان شینگن است  می‌توانید بدون نیاز به پاسپورت و ویزا به تمام کشورهای عضو این پیمان مهاجرت کرده و هر جا مایل باشید  زندگی کنید.گرفتن اسناد لازم برای مهاجرت به مالتا ساده است

 اخذ ویزای شینگن برای سفر به مالتا                       

این ویزا به کشور های ثالث  که برای ورود به حوزه شینگن نیاز به ویزا دارند و برای اهداف گردشگری دارد اعطا شود این ویزا برای مدت بیش از ۹۰ روز صادر نمی شود و شاید یک ویزای مولتیپل ورودی ساده باشد بسته به تصمیمی که توسط مقامات و دیگر فاکتورهای گرفته می‌شود با این حال در مواردی که متقاضی نیاز به تمدید ویزا با توجه به شرایط غیرقابل پیش‌بینی دارد باید به واحد مرکزی ویزا در خواست داد

نحوه کسب اقامت دائم و اقامت موقت مالتا                                                                            

اگر اقامت دائم مالتا را کسب کنید باید ۱۵ درصد مالیات بر درآمد بپردازید که با توجه به معاهدات مالیاتی بین مالتا و دیگر کشورها در صورت کسب اقامت دائم نیاز به پرداخت مالیات کشور مبدا خود ندارید می‌توان لیست کشورهایی که سیستم مالیات دوگانه با مالتا ایجاد کردند را سرچ کنید.هنگامی که اقامت دائم  کسب شد دارد نیاز به زندگی دائم در مالتا نداریم و این که باید اضافه کرد فردی که اقامت دائم مالتا را دارد شهروند مالتا محسوب نمی شود و قادر به رای دادن نمی باشد بسته به کشوری که از آن مهاجرت می کنید می توانید یکی از دو نوع اقامت را تقاضا کنیم اقامت موقت یا اقامت دائم تفاوت، این دو در نهایت به شیوه مالیات در آن برمی‌گردد اقامت موقت مالتا به افرادی که از اتحادیه اروپا وارد می‌شوند اعطا می‌شود مالیات با توجه به درآمد از صفر تا ۳۵ در صد در صد درصد درآمد شماست اقامت دائم برای همه افراد در نظر گرفته می شود مهم نیست که عضو اتحادیه اروپا نیستید  شما باید هر ۵ سال اقامت موقت را تعویض کنید در حالیکه اقامت دائم باید هر سال تمدید شود  برای درخواست اجازه اقامت باید به دپارتمان تابعیت و امور خارجه مراجعه کرد

اقامت مالتا از طریق تحصیل در مالتا

انواع مدارس در مالتا                                              

مدارس درمالتا به دو دسته تقسیم می‌شوند مدارس دولتی و خصوصی .مدارس دولتی برای تمام دانش‌آموزان رایگان است و در تمام شهرهای اصلی و و روستاهای مالتا و گوزو یافت می‌شوند حمل و نقل نیز رایگان است مانند تمام کتاب‌ها و وسایلی که برای تحصیل رایگان هست. والدین باید لباس فرم فرزندانشان را تهیه کنند. مدارس خصوصی به دو دسته تقسیم می شود مدارس کلیسا و مدارس مستقل هردو از پیش دبستانی تا متوسط ادامه دارد هر دو نوع تحت نظر آموزش و پرورش هستند بدین معنی که برنامه آموزشی در هردو نوع  مدارس به یک شکل است به عنوان یک قانون مدارس کلیسا متعلق به کلیسای کاتولیک هستند و طبق قرارداد با دولت از این مدارس هزینه گرفته نمی‌شود دولت هزینه ها را پوشش می‌دهد هرچند والدین کمک مالی سالانه برای کمک به هزینه ها اخذ می شود و حمل و نقل و تجهیزات مدارس و لباس باید توسط والدین پرداخت شود برای اینکه فرزندانشان در مدارس کلیسا تحصیل کنند باید آنها را در یک نوع لاتاری ثبت نام کنیم قوانین سال به سال متفاوت می‌شود اما ظرفیت محدود است مددکاران و کشیش‌ها در مدارس  تدریس می کند بعضی از آنها در مدیریت مدرسه نیز شرکت می کنند با این حال افراد کمتری در حال حاضر در حال پیوستن به روحانیت هستند به این معنی که معلمان روحانی کمتری وجود دارد و اکثر کارکنان در مدارس کلیساها و غیر روحانی هستند

مدارس بین المللی و دیگر مدارس خصوصی              

مدارس متعدد و مستقل زیادی وجود دارد و شمار قابل ملاحظه ای از مدارس بین المللی برای خارجیان در مالتا وجود دارد والدین هزینه های مدرسه را موظف هستند پرداخت کند و همچنین نیاز به خرید وسایل مدرسه لباس و پرداخت هزینه حمل و نقل نیز هستند

مدارس تخصصی مالتا

۴ مرکز ویژه در مالتا وجود دارند که برای کودکان با مشکلات یادگیری ایجاد شده‌اند.

زبان تحصیل در مالتا

زبان تحصیل در مالتا به هر دو زبان انگلیسی و مالتایی می‌باشد و در مدارس به هردو این زبان درس تدریس می‌شوند سیستم تحصیل در مالتا بسیار عالی است عمدتاً از سیستم  تحصیلی بریتانیا پیروی می‌کند و در چهار مقطع پیش بینی شده است برای سنین ۳ تا ۵ سال مدارس پیش دبستانی، برای سنین ۵ تا ۱۱ سال مدارس دبستان ،و برای سنین ۱۱ تا ۱۸ سال مدارس آموزشی عالی هستند

تحصیل در دانشگاه                                          

دانشجویان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا می‌توانند برای ویزای دانشجویی از طریق فرایندی که برای ویزا های تفریحی صورت میپذیرد درخواست دهند. برای این افراد برای اقامت کمتر از سه ماه ویزا لازم نیست .کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا نیستند به ویزا  نیاز دارند بدون توجه به مدت زمانی که  در مالتا می گذراند دانشجویان غیر اتحادیه باید برای یک ویزای شینگن اقدام کنند زیرا این امر آنها اجازه می‌دهد که بیشتر در کشورهای عضو در سفر باشد هنگامی که برای ویزای دانشجویی اقدام می‌کنید باید ثابت کنید که تمام مدارک و اطلاعات لازم را که سفارت تعیین کرده دارید سفارت مدارک ناقص را نمی‌پذیرد ا

اسناد و مدارک لازم جهت اخذویزای دانشجویی مالتا

ین مدارک شامل

۱.  فرم درخواست تکمیل شده

۲.مدارک ویزای که به روز شده

۳.و اثبات داشتن بیمه مسافرتی

۴.  اثبات وجود  محلی برای اقامت در مالتا

۵.ثبات تمکن مالی

۶. پرداخت این هزینه‌هایی که برای ویزای شینگن نیز لازم است باید پرداخت شود

۷.  یک کپی اسناد و مدارک ذکر شده نیز باید تهیه شود

۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه مالتا تحصیل می‌کند که حدود ۶۵۰ نفر از آنها بین المللی هستند که از ۷۷ کشور دنیا به مالتا وارد شدند تبادل دانشجو در دانشگاه ها انجام می شود دانشجویان بین المللی می توانند در خوابگاه دانشگاه نیز اقامت داشته باشد که سرویس رایگان برای حمل و نقل و آنها تا دانشگاه وجود دارد در مال تا دوره هایی برای بزرگسالان نیز در رشته های مارکتینگ باغبانی و غیره ارائه می شود این دوره ها توسط آموزش و پرورش تدریس می‌شوند

اوصاع اقتصادی و شرایط کار در مالتا

مالتا اقتصاد پویایی دارد و که توانسته در برابر بحران های اقتصادی مقاومت کند و همچنین نرخ بیکاری را پایین نگه دارد در آگوست ۲۰۱۸ این نرخ ۳.۸ درصد اعلام شده است مجوز کار توسط وزارت کار صادر می‌شود که برای کار در مالتا به صورت قانونی مورد نیاز است و توسط کارفرما باید اخذ شود نه کسی که دنبال کار میگردم این مجوز برای هر فرد خارج از اتحادیه اروپا که می‌خواهد در مورد کار کند نیز باید صادر شود و در صورت تخلف کارفرما جریمه می‌شود و کارکنان نیز اخراج می‌شود شهروندان اتحادیه اروپا به استثنای کرواسی و کشورهای عضو منطقه اقتصادی و شهروند سوئیس نیازی به مجوز کار برای مالتا ندارند مهاجران غیر اتحادیه اروپا اگر مایل به کار در مالتا باشند باید درخواست مجوز کار کند مجوز باید توسط کارفرما درخواست شود نه توسط فرد جویای کار و این به این معنی است که باید در کشور مالتا کارفرمایی وجود داشته باشد

 ویزای جاب سیکر مالتا                                   

اگر در مالتا اقامت دارید اما عضو اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس نیستید مانند کرواسی باید  فرم ای تی سی ۳۵ را به عنوان فرد   جویای کار پر کنید ولی هیچ گارانتی مبنی براینکه استخدام خواهید شد و یا اجازه کار برای شما صادر می شود وجود ندارد زیرا تنها کارفرما می تواند آن را درخواست دهید به یاد داشته باشید که مالتا دارای ظرفیت  کاری محدودی برای کشورهای ثالث است به این معنی که برای زمینه های خاص کارفرمایان ابتدا باید آن را برای شهروندان مالتا و دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نظر داشته باشند در صورتی که با پایان یافتن مدت آگهی شخصی در مالتا در اتحادیه اروپا پیدا نشد کارفرما باید برای اجازه کار اقدام کنند مدارکی که برای ثبت نام در این ویزا نیاز است عبارتند از کارت شناسایی شماره ان ای، فرم تکمیل شده ای تی سی ۳۵ به اضافه اطلاعات تحصیلی یا رزومه در صورت وجود و همچنین هر گواهینامه ای که دارید را ارسال میکنید برای کشورهای ثالث کارفرما باید فرم درخواست را پر کند و آن را توسط ایمیل و یا دستی به اداره کار ارسال کند

مدارک مورد نیاز برای کار در مالتا

۱.فرم در خواست

۲.اطلاعات تحصیلی

۳.برگه توضیح وضعیت

۴ منابع توصیفات

۵.کپی پاسپورت

۶.کپی اسناد مسافرتی

۷. کپی ویزای معتبر

۸.کپی گواهینامه های صلاحیت و اعتباربخشی

۹.نامه کتبی ارائه شده توسط کارفرما که شامل نشان دادن محل کار نیز باشد

۱۰.  پرداخت هزینه ها

و مدارک دال بر اینکه ابتدا برای پر شدن  این موقعیت شغلی در مالتا و اتحادیه اروپا تلاش شده است.

سرمایه گذاری در مالتا

افتتاح یک شرکت در مالتا می تواند کاملا آسان باشد زیرا قوانین کسب و کار و سیستم مالیاتی آنها در میان اروپا از مطلوب ترین سیستم هاست مزیت راه اندازی کسب و کار در مالتا به این شکل است که نیاز به مجوز خاصی نیست جز برای کسب و کار در بخش پزشکی بیمه دارو به این معنی که به محض اینکه طرح تجاری خود را به پایان رساندید برای ویزای خود درخواست کردید می‌توانید این روند را برای باز کردن کسب و کار خود را آغاز کنید حداقل سرمایه گذاری بسته به نوع شرکتی که می‌خواهید ایجاد کنید و در تفاهم نامه ها و مقررات انجمنهای تعیین شده است متفاوت میباشد.

اقامت مالتا از طریق شرایط ثبت شرکت در مالتا

ابتدا در   یک بانک بین‌المللی افتتاح حساب داشته باشید که حداقل سهم خود را برای تایید اسناد در آن سپرده کنید و کپی اساسنامه آدرس دائمی مدیران از طریق پرونده شناسایی که توسط سفارت مالتا در کشور محل اقامت همچنین نامه بانکی و فرم پر شده توسط مدیران که توسط آنها امضا شده باشد ارائه شود شما باید بیزینس خود را در مرکز ثبت شرکتها به ثبت برسانید و کد شناسایی بگیرید سپس برای اجازه تجارت درخواست دهید

انواع مجوز تجاری در مالتا

دو نوع از اجازه تجارت وجود دارد بسته به نوع فعالیت تجاری شما اگر شما غذا نوشیدنی محصولات زیبایی و بهداشتی دارید نیاز به برگه موضوعی صادر شده توسط مدیریت سلامت و محیط زیست را دارید برای فعالیت های تجاری دیگر باید اجازه تجارت را دریافت کنید می‌توانید از طریق اداره بازرگانی و واحد صدور مجوز برای کسب و کار اقدام به کسب مجوز تجارت کنید اسناد زیر را نیاز خواهید داشت فرم درخواست فعالیت تجاری کپی یا پاسپورت کارت شناسایی اعلامیه که توسط سهامداران در صورت لزوم می تواند به عنوان نماینده قانونی شرکت مشارکت داشته باشد و همچنین شماره شناسایی اختصاص داده شده توسط اداره محیط زیست و برنامه ریزی مالتا و شماره مجوز ساختمان که توسط همین اداره صادر شده در تاریخ که صادر شده نیز ملاک باشد این عملیات ده روز طول میکشد

اقامت مالتا از طریق پناهندگی در مالتا                                            

ارائه خدمات متنوع برای کمک به پناهجویان در مالتا شامل مدیریت امکانات اقامتی ، کمک به افراد شناخته شده به عنوان افراد آسیب پذیر ، برنامه های اطلاعاتی در زمینه اشتغال ، مسکن بهداشتی ، رفاه و آموزش و پرورش میباشد در سال گذشته طبق گزارش سازمان ملل متحد مالتا حدود ۱۹ پناهنده به  ازای هر هزار نفر جمعیت به پناهندگی قبول کرد کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان گزارش داد که سوئد تنها کشور اروپایی بود که ۲۴ نفربه ازای هر هزار نفر جمعیت را به عنوان پناهنده قبول کرد طبق گزارش سالیانه حدود ۸ هزار نفر پناهنده در این جزیره وجود دارد که تقریبا نیمی از آنها مجوز از کمیساریای عالی پناهندگی سازمان ملل دریافت کردند ما لتا ۱۳۷۸ درخواست پناهندگی دیگر هم داشت ۱۱ نفر ادعا می‌کردند که بی تابعیت هستند و یا طبق قانون تابع هیچ کشور دیگری نیز نیستند در مالتا برای پناهندگی ابتدا باید درخواست پناهندگی خود را تقدیم کمیساریای عالی پناهندگی مالیات تقدیم کنیم این درخواست هنگامی معتبر میباشد که از ورود پناهنده بیش از ۶۰ روز نگذشته باشد و پرونده را نیز تشکیل داده باشد پناهنده که با کشتی وارد میشود به طور خودکار وارد روند ثبت نام می شوند هر فردی طبق قانون باید از ورود به ملت ها می تواند درخواست پناهندگی کند

 اقامت مالتا از طریق ازدواج در مالتا

ازدواج در کشور مالتا باید به ثبت برسد همه ازدواج‌هایی که در مالتا برگزار می شود لازم است که به ثبت برسند همه ازدواج ها باید طبق محل اقامت هر که طرف قانونی باشد و هر دو طرف است از هر لحاظ قابلیت ازدواج را طبق قانون کشور خود داشته باشند حداقل سن ازدواج در مالتا طبق قانون ۱۶ سال است در مواردی که عروس یا داماد یا هردو ۱۶ سال هستند و هنوز ۱۸ سال رسیدند والدین همسر باید رضایت خود را نسبت به ثبت ازدواج ابراز کنند والدین باید کارت های شناسایی پاسپورت خود را به عنوان مدارک شناسایی ارائه دهند

اقامت مالتا از طریق تولد در مالتا                                                   

هر فردی که در مورد به دنیا می آید از ۲۱ سپتامبر ۱۹۶۴ تا ۳۱ جولای ۲۰۰۹ طور خودکار تابعیت کشور مالتا را کسب میکند. می‌کند.از  ۱ آگوست ۲۰۰۱ هر فردی که در مالتا به دنیا می آید تا بعیت مالتا را در صورتی که پدر مادرش اتباع  مالتا باشند و یا در مالتا متولد شده باشند کسب می‌کند افرادی که در خارج از مالتا متولد می شوند در صورتی که به وسیله نصب تابعیت می‌گیرند که پدر و مادر از تابعان مالتا باشند و یا درمالتا متولد شده باشد و یا تابعیت مالتا را از طریق ثبت نام یا طرق دیگر کسب کرده باشند زنان تا زمانی که ازدواج نکردن می‌توانند ترک تابعیت مالتا را انجام دهند قانون تابعیت در سال ۲۰۰۷ در مورد اجرا شد .

 اقامت مالتا و راههای اقامت مالتا در این مقاله بطور کامل بررسی گردید و به نکات ان ها شاره گشت. اقامت مالتا و راههای اقامت مالتا جهت اطلاع شما عزیزان بررسی گشت و شما عزیزان جهت دریافت اطلاعات بیشتر در باب اقامت مالتا می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش تماس حاصل فرمایید.

2 پاسخ
  1. Fariborz گفته:

    سلام
    ما در مالتا هستیم خواستیم برای ثبت شرکت و اقامت مالتا صحبت کنیم آیا شما نماینده ای در این شهر دارین
    با تشکر فراوان

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.