اقامت سنگاپور

  • اقامت سنگاپور و شرایط عمومی آن
  • اقامت سنگاپور از طریق کار
  • اقامت سنگاپور از طریق تحصیل
  • اقامت سنگاپور از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت سنگاپور از طریق ازدواج
  • اقامت سنگاپور و اخذ تابعیت از طریق تولد
  • اقامت سنگاپور از طریق پناهندگی
  • اقامت سنگاپور برای هنرمندان و افراد فوق موفق
  • اقامت سنگاپور و هزینه های زندگی در سری لانکا
  • اقامت سنگاپور و اخذ تابعیت سری لانکا
اقامت سنگاپور اقامت سنگاپور ۲۰۱۸

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

اقامت سنگاپور و مقدمه ای بر آن

اقامت سنگاپور ، مهاجرت به سنگاپور و راه های اخذ تابعیت سنگاپور در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. سنگاپور چگونه به دست می آید؟ مهاجرت به سنگاپور از چه روش هایی امکانپذیر است؟ شرایط اخذ اقامت و تابعیت سنگاپور چگونه است؟ در این مقاله که توسط متخصصین مجرب موسسه حقوقی ملک پور نوشته شده است سعی شده است که به تمامی سوالات شما درباره اقامت سنگاپور پاسخ داده شده و اطلاعات کاملی در باب اقامت سنگاپور و شرایط مهاجرت به سنگاپور و اخذ تابعیت آن مورد بررسی قرارگرفته است. در صورت نیاز به کسب اطلاعات تکمیلی می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور، همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب مهاجرت به سنگاپور

video اقامت سنگاپور ۲۰۱۸

اقامت سنگاپور و شرایط عمومی آن

جمهوری سنگاپور واقع در جنوب شرقی سنگاپور و  به پایتختی شهر سنگاپور، دارای جمعیتی معادل 5.638.700 نفر و وسعت 722.5 کیلومتر مربع می باشد. سنگاپور کشوری ثروتمند و مدرن محسوب شده و همسایگان آن شامل مالزی و اندونزی می باشند. واحد پولی کشور سنگاپور دلار سنگاپور و زبان رسمی این کشور شامل زبان های انگلیسی، مالایی، چینی و تامیل می باشد.

کشور سنگاپور به دلیل محدودیت مساحت و میل شدید به صنعتی شدن، تنها اقدام به پذیرش مهاجرانی می نماید که در راستای منافع این کشور باشند. یعنی افرادی که بتوانند در بخش های مورد نیاز این کشور به کار مشغول شده و یا به سرمایه گذاری در بخش های صنعتی و اقتصادی بپردازند. همچنین افراد متقاضی تحصیل  در این کشور نیز شانس خوبی برای زندگی در یکی از مرفه ترین و مدرن ترین کشورهای آسیایی خواهند داشت. سایر راه های مهاجرت به سنگاپور شامل ازدواج، تولد و پناهندگی می باشند. در ادامه به بررسی شرایط مهاجرت به سنگاپور و اخذ اقامت سنگاپور خواهیم پرداخت.

اقامت سنگاپور از طریق کار

کار در سنگاپور و اخذ ویزای کاری سنگاپور نیازمند داشتن پیشنهاد کاری و یا job offer از سوی کارفرمایی در سنگاپور می باشد. ویزای کار در سنگاپور به افراد زیر 58 سال مالزیایی و یا زیر 50 سال غیر مالزیایی تعلق می گیرد.

ویزای کار سنگاپور انواع مختلفی دارد که به معرفی آنها خواهیم پرداخت:

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری سنگاپور به شرح زیر می باشد:

  • فرم تمکیل شده 14A
  • عکس پاسپورتی

    گرفته شده در 3 ماه اخیر

  • اصل پاسپورت به همراه کپی

    دارای حداقل 6 ماه اعتبار

  • بلیط رفت و برگشت به سنگاپور
  • پرداخت 30 دلار بعنوان هزینه درخواست ویزا
  • فرم تکمیل شده V39A
  • قرارداد کاری
  • کپی مدارک اثبات محل اسکان
  • کپی پیشینه تجاری متقاضی به همراه جزئیات دقیق ثبت شده در پروفایل تجاری شخص
  • مدارک تحصیلی، در صورت وجود
مهاجرت کاری به سنگاپور

اقامت سنگاپور از طریق تحصیل

به منظور مهاجرت تحصیلی به کشور سنگاپور فرد متقاضی می بایست شخصاً اقدام به اخذ پذیرش از دانشگاه های سنگاپور نماید . این نوع ویزا به طول مدت تحصیل دانشجو به او اجازه حضور و تحصیل در کشور سنگاپورخواهد داد. به منظور تمدید سالانه این ویزا، متقاضی می تواند مدراک خود را به اتاق دانشجویان بین المللی تسلیم نموده و ویزای تحصیلی خود را تمدید نماید . همچنین برای دوره های کوتاه مدت تحصیلی و پژوهشی  نیز می توانید ویزای کوتاه مدت تحصیلی کسب نموده و به کشور سنگاپور مهاجرت تحصیلی داشته باشید . برای تحصیل در سنگاپور بسته به نوع دانشگاه نیاز به مدرک زبان IELTS یا GRE خواهید داشت.

از میان ۳۴ دانشگاه موجود در کشور سنگپور ۶ دانشگاه دولتی هستند که در این میان دو دانشگاه NUS (دانشگاه ملی سنگاپور) و) NTS دانشگاه فنی نانیانگ) از رتبه بالایی در رنکینگ جهانی برخوردار هستند.

از میان رشته های محبوب برای تحصیل در سنگاپور می توان به مکانیک، شیمی، عمران، مهندسی برق، معماری، علوم زیستی، جغرافیا، علوم مواد، علوم سیاسی و زبان شناسی اشاره نمود.

شهریه دانشگاه ها در کشور سنگاپور نسبت به نوع دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت می باشد. به عنوان مثال شهریه دانشگاه NUS از ۰۰۰/۱۵ دلار سنگاپور تا ۰۰۰/۵۰ دلار سنگاپور در نوسان است.  به طور متوسط شهریه سالانه برای تحصیل در سنگاپور، ۰۰۰/۱۴ دلار سنگاپور می باشد. دیگر هزینه های شامل مسکن ، مالیات و سایر هزینه ها حدودا سالانه ۰۰۰/۱۰ دلار سنگاپور می باشد.

امکان دریافت کمک مالی برای تحصیل در کشور سنگاپورو کار دانشجویی نیز برای دانشجویان بومی و بین المللی وجود خواهد داشت.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور شامل موارد زیر می باشد:

  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • مدرک زبان انگلیسی IELTS یا GRE
  • گذرنامه با اعتبار حداقل شش ماه
  • رزومه به همراه مدارک هویتی
  • ارائه مدرک اثبات توانایی مالی
  • مدارک تحصیلی
تحصیل در کشور سنگاپور

اقامت سنگاپور از طریق سرمایه گذاری

 ویزای سرمایه گذاری سنگاپور، طرح PR نام داشته و دولت سنگاپور به منظور تشویق سرمایه گذاران به منظور سرمایه گذاری در بخش های مورد نظر اقتصادی شرایط ویژه ای را در نظر گرفته است که در ادامه به معرفی آن خواهیم پرداخت:

برنامه سرمایه‌گذاری جهانی سنگاپور یا طرحPR  برای سرمایه گذاران:

اگر قصد دارید به سنگاپور نقل‌مکان کنید و پول کافی برای سرمایه‌گذاری در اختیار دارید , می‌توانید با استفاده از این برنامه اقامت سنگاپور را به دست آورید . سرمایه‌گذاری شما در اقتصاد سنگاپور ارزشمند است زیرا باعث توسعه شرکت‌های اقتصادی و ایجاد اشتغال می‌شود . سیاست‌های تجاری – اقتصادی سنگاپور , مالیات‌های نسبتا ً پایین , زیرساخت‌های مدرن , امنیت و محیط‌زیست پاک از جمله مزایای سرمایه گذاری در سنگاپور به شمار می رود.

با استفاده از صندوق‌های سرمایه‌گذاری , می‌توانید یک شرکت جدید را راه‌اندازی کرده و یا یک شرکت موجود در سنگاپور را خریداری کنید . با این حال باید به مسئولان ثابت کنید که برای سرمایه گذاری خود برنامه و پلن مشخصی دارید. دولت سنگاپور اغلب به عنوان رابطی برای اتصال بین سرمایه گذاران خارجی و شبکه‌های تجاری محلی عمل می‌کند .

گزینه‌های سرمایه‌گذاری تحت این طرح شامل موارد زیر می باشند:

برای واجد شرایط بودن برای طرح GIP متقاضی می بایست دارای شرایط زیر باشد :

  • سرمایه گذاری حداقل 2 میلیون دلار در یکی از بخش های مورد نیاز ( ضوابط برای هر گزینه در ادامه توضیح داده می‌شوند ).
  • داشتن حداقل سه سال سابقه کسب‌وکار و یا سابقه کار کارآفرینی

اطمینان حاصل کنید که کسب‌وکار فعلی تان حداقل گردش مالی زیر را فراهم می‌کند :

  • برای شرکت‌ها در بخش‌های تجاری دیگر : حداقل ۵۰ میلیون دلار در طول سال اخیر و در سه سال گذشته به طور متوسط سالانه حداقل ۵۰ میلیون دلار .
  • اگر مالکیت خصوصی داشته باشد حداقل تصاحب ۳۰ درصد از سهام شرکت
  • ارسال صورت‌های مالی حسابرسی توسط شرکت تان در سه سال گذشته
  • اگر بیش از یک کسب‌وکار داشته باشید ، باید صورت‌های مالی شرکت را که بیش‌ترین گردش مالی را دارد را ارسال کنید . شما آزاد هستید تا کسب و کارتان را به منظور برآورده کردن حداقل معیار گردش مالی سالیانه ، توسعه دهید.
  • دولت سنگاپور همچنین عواملی مانند نقش و موقعیت شما در شرکت و سودآوری شرکت را در نظر می‌گیرد .

فهرست بخش های صنعتی و مورد نظر سنگاپور برای سرمایه گذاری  از قرار زیر می باشد:

نکته: لطفا ً توجه داشته باشید که این آخرین فهرست ارائه شده( از دسامبر ۲۰۱۳ ) است و ممکن است در طول زمان تغییراتی داشته باشد.

مهندسی هوافضا انرژی جایگزین صنایع خودرو
مواد شیمیایی کسب‌وکار تولیدی آموزش
الکترونیک انرژی فن‌آوری آب و هوا
خدمات مهندسی بهداشت خدمات و محصولات اینفوکام
مدیریت لجستیکی و مدیریت زنجیره تامین صنایع دریایی و کشتی رانی رسانه و سرگرمی
فن‌آوری پزشکی نانو تکنولوژی منابع طبیعی
امنیت و کنترل ایمنی هوا فضا صنایع دارویی و بیوتکنولوژی
مهندسی دقت خدمات حرفه‌ای

محصولات مرتبط با مد و سبک زندگی شامل :

( a )  هنرهای بصری ، به عنوان مثال ، گالری‌های هنری ، موزه‌ها ، حراج هنری ، امکانات ذخیره‌سازی هنری ،

( b )  ورزش ، به عنوان مثال ، مدیریت مجموعه های ورزشی ، مراکز ورزشی و غیره

سرمایه گذاری در سنگاپور و اقامت دائم برای خانواده:

در حال حاضر در قالب برنامه GIP ، شما می‌توانید برای اقامت دائم برای اعضای خانواده خود طبق دستورالعمل زیر درخواست دهید :

  • همسر و فرزندان شما می بایست ۲۱ سال و پایین‌ترباشند .
  • فرزندان بالای ۲۱ سال و والدین متقاضی واجد شرایط درخواست برای ویزای بازدید اجتماعی ۵ ساله هستند که قابل تمدید نیز می باشد.

 

سرمایه گذاری در سنگاپور

اقامت سنگاپور و اخذ تابعیت از طریق تولد

کشورها در زمینه تولد و اعطای تابعیت و اقامت از طریق تولد، به دو دسته تابع قانون خاک و تابع خاک خون محسوب می شوند. تنها کشورهای تابع قانون خاک مانند برزیلو آمریکا  به فرزندان والدینی که در این نوع کشورها متولد شوند اقامت و تابعیت اعطا می کند، در حالی که تولد فرزند در سایر کشورها  مانند سنگاپور منجر به اخذ اقامت و تابعیت برای فرزند نخواهد شد.

در هر دو صورت، اعطای تابعیت به فرزند نیز هیچ گونه حقی برای اقامت و تابعیت والدین ایجاد نخواهد کرد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ تابعیت و اقامت از طریق تولد فرزند در سنگاپور به شرح زیر می باشد :

  • پاسپورت والدین
  • گواهی ازدواج والدین
  • کارت هویت ضامن محلی
  • نامه پزشک که در آن تاریخ تولد نوزاد ذکر شده
  • عکس دیجیتال رنگی
  • اسپانسری شهروند سنگاپوری دارای اقامت دائم سنگاپور و بالای ۲۱ سال
  • پرداخت هزینه ویزا به مبلغ ۵۰ دلار سنگاپور ، غیر قابل بازگشت
  • پرداخت هزینه ویزا به مبلغ ۵۰ دلار سنگاپور ، غیر قابل بازگشت

مدرک زمان رسیدگی به پرونده  حداقل ۶ هفته به طول خواهد انجامید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب تولد

video اقامت سنگاپور ۲۰۱۸

اقامت سنگاپور از طریق ازدواج

اقامت سری لانکا از طریق ازدواج می تواند منجر به اخذ تابعیت شما شود. هر کشوری قوانین مخصوصی برای ازدواج اشخاص خارجی با شهروندان سری لانکا را دارد. برای ازدواج با یک تبعه سری لانکا شخص خارجی باید واجد شرایط باشد. ازدواج باید به کنسولگری اعلام گردد و فرم های درخواست را تکمیل کنید. ازدواج در سری لانکا پس از گذشت 12 روز کاری از تاریخ دریافت اطلاعیه ازدواج در کنسولگری ثبت می شود. هر دو طرف باید دارای پاسپرت معتبر باشند. دو شاهد سری لانکایی نیز به همراه اسناد شناسایی نیز باید در مراسم حضور داشته باشند. مدارکی که برای ثبت نام ازدواج لازم است عبارت است از :

  • پاسپورت معتبر هر دو طرف
  • مدارک مربوط به وضعیت مدنی که شخص واجد شرایط ازدواج می باشد

    از لحاظ تک همسری، گواهی طلاق و یا گواهی فوت همسر

  • اعلامیه ازدواج امضا شده توسط متقاضیان و دو شاهد دارای شهروندی سری لانکا
  • اثبات اقامت در چند سال اخیر در سری لانکا

    در صورت متاهل بودن

  • پرداهت هزینه ویزای الکترونیک معادل 33 دلار آمریکا
اقامت سنگاپور از طریق ازدواج

اقامت سنگاپور از طریق پناهندگی

پناهندگی یکی از روش های اخذ اقامت سنگاپور می باشد. پناهندگی پرخطرترین نادرست ترین روش اخذ اقامت محسوب می شود. لازم به ذکر است که موسسه حقوقی ملک پور هیچ خدماتی در زمینه امور پناهندگی ارایه نمی دهد این مطالب تنها برای بالا بردن دانش شما در زمینه خطرات و مضرات پناهندگی نگاشته شده است.

برای اخذ اقامت سنگاپور از طریق پناهندگی می بایست واجد شرایطی باشید که طبق قوانین کنونسیون ژنو به عنوان یک پناهنده محسوب شوید. طبق قوانین این کنوانسیون شما می بایست به دلایلی چون مذهب، نژاد، ملیت، وابستگی به گروه های اجتماعی خاص، عقاید سیاسی و گرایشات جنسی ترس از جان خود را داشته و امکان بازگشت به کشور خود را نداشته باشید.

سنگاپور در مورد امور پناهندگی وضعیت مطلوبی ندارد و افرادی که برای پناهندگی در این کشور اقدام می کنند موفقیت خاصی به دست نیاورده و رفتار مناسبی با آنها صورت نخواهد پذیرفت البته مقامات دولتی سنگاپور از قوانین و مقررات کنوانسیون ژنو برای حفاظت از پناهجویان پیروی می کنند، ولی در کنار آن سیاستهای سختگیرانه در پذیرش پناهجویان اتخاذ نموده اند. کمیساریای عالی پناهندگان سازمان تلاش خواهد کرد تا محل اسکان پناهجویان مشخص شده و از آن ها حمایت به عمل آید. اولویت های اصلی کمیساریای عالی پناهندگان در سال 2019 ادامه کار با دولت سنگاپور برای افزایش بازگشت داوطلبانه به کشور مبدا می باشد.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

اقامت سنگاپور برای هنرمندان و افراد فوق موفق

سنگاپور برای افراد هنرمند در سطح بین المللی شرایط خاصی برای اخذ اقامت سنگاپور در نظر گرفته است.

استعداد های هنری خارجی می بایست به این معیار ها نزدیک شوند و تا موفق به اخذ اقامت و تابعیت سنگاپور شوند :

  • فرد هنرمند می بایست در کشوری که در آن تابعیت آن را دارد شناخته شده باشد ( داشتن شهرت بین المللی خود یک امتیاز می باشد ) .
  • تخصص های مربوطه به همراه رزومه  تصویری یا نمایش و اجرای ثبت شده در سطح ملی و بین المللی.
  • حضور فعال شخص در عرصه فرهنگی کشورش می باست معنادار و با مفهموم بوده و شخص باید ارتباطی نزدیک با فرهنگ غالب در سطح سنگاپور بر قرار نماید ،  از شخص انتظار می رود که فرآیند بخصوصی را در مورد نحوه تولید محتوای هنری در این کشور در سطح قوی تری در پروسه شغلی خود در نظر داشته باشد.

اقامت سنگاپور و هزینه های زندگی در سنگاپور

دانستن هزینه زندگی در هر کشوری از ملزومات زندگی در آن کشور محسوب می شود. به طور میانگین هزینه های زندگی در سنگاپور حدود 66 درصد بیشتر از ایران است.

هزینه زندگی یک خانواده چهار نفره به طور میانگین 4000 دلار سنگاپور در ماه محاسبه شده است. این هزینه برای یک فرد در حدود 1200 دلار سنگاپور می باشد.

در ادامه نمودار هزینه های زندگی در سنگاپور آورده شده است:

1 14 اقامت سنگاپور ۲۰۱۸

اقامت سنگاپور و اخذ تابعیت سنگاپور

جهت اخذ اقامت سنگاپور و مهاجرت به این کشور،  باید در ابتدا مجوز ورود به این کشور را به دست آورید . نکته قابل توجه این است که پیش از تسلیم درخواست گرفتن اقامت، می بایست درباره شرایط اخذ اقامت و تابعیت این کشور  اطلاعات مکفی را اخذ نمایید .

اشخاص می بایست جهت اخذ جواز اقامت دائم این کشور شرایط ذیل را دارا باشند :

  • افرادی که همسرشان و یا پدر و مادر آنها تابعیت سنگاپور و یا اقامت کشور سنگاپور را دارا می باشند .
  • فرزندان زیر سن 18 سال فرد تبعه و یا مقیم سنگاپور باشد .
  • اشخاصی که مشمول نوع های ویزای AP ، Q و S می باشند .
  • شخص درخواست کننده می بایست کار آفرین و یا یک سرمایه گذار در این کشور باشد .

بازه زمانی پردازش درخواست ارائه اقامت این کشور در حدود ۳ ماه به طول می انجامد . مبلغ  صدور اولیه مجوز در این کشور ۱۰۰ $ است . این ادوار حهت صدور هر دوره یک ساله مبلغ ۱۰ $ را برای تمدید می بایست پرداخت نمایید .باید متذکر شد در صورتی که اشخاص مستلزم به صدور ویزا باشند می بایست مبلغی مضاعف را در حدود ۳۰ $ پرداخت کنند .

در حالی که شخص مشمول اخذ اقامت دائم سنگاپور شد ، شخص مکلف به ارائه خدمات ملی NS خواند شد . این مطلب برای تمامی اشخاصی که شهروند می باشند و در رده سنی ۵ الی ۱۶ سال برای آقایان می باشند صادق است و می بایست در دفاتر NS به ثبت رسد .

مزایا و امکانات ویزا و اقامت دائم در سنگاپور :

  • فردی که از هر نوعی ویزای از این کشور را دارا می باشد این امکان را دارد تا کار تمام وقت مناسب خود را انجام دهد .
  • تقاضای ویزیتوری باید در مدت یک قرار بازدید با فرد تأیید کننده ( ICA )ارائه گردد .
  • پروسه تقاضا برای PR این کشور امکان دارد تا ۶ ماه به طول بیانجامد .

اقامت سنگاپور و سخن پایانی

اقامت سنگاپور و شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت سنگاپور در این مقاله مورد بحث و بررسی قرار گرفته شد. از آنجا که مهاجرت به سنگاپور مورد توجه برخی افراد قرار گرفته است ، بر آن شدیم مسائل مهم در این رابطه را در قالب یک مقاله به نگارش درآوریم تا راهننمای شما در زمینه اخذ اقامت و تابعیت سنگاپور باشد. امیدواریم توانسته باشیم به سوالات شما در باب اقامت سنگاپور پاسخ گفته باشیم. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی در این مورد می توانید با مشاوران مجرب ما در امر حقوق بین الملل تماس حاصل نموده و از مشاوره های رایگان بهره مند شوید. همچنین می توانید در بخش انتهایی مقاله و در قسمت دیدگاه ها، نظرات و پیشنهادات خود را بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت نمایید.

2 پاسخ
  1. ن پ گفته:

    درود و سلام
    از راهنمائیهایتان در رابطه با اقامت درکشور سنگاپور اطلاعات جامعی دستگرم شد.سپاسگزارم
    ممنون میشوم اگر اطلاعاتی در زمینه وضعیت آموزشی و اینکه آیا این امکان وجود دارد معلمی از ایران با مدارس این کشور همکاری مستقیم داشته باشد.
    پاسخ شما باعث امتنان اینجانب خواهد شد.
    پایدار و سربلند باشید

    Rating: 5
    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating: 5