اقامت سنت کیتس و بررسی شرایط آن

  • اقامت سنت کیتس و شرایط عمومی
  • اقامت سنت کیتس از طریق کار
  • اقامت سنت کیتس از طریق تحصیل
  • اقامت سنت کیتس از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت سنت کیتس از طریق تولد
  • اقامت سنت کیتس از طریق ازدواج
  • اقامت سنت کیتس و پناهندگی
  • اقامت سنت کیتس و هزینه های زندگی در سنت کیتس
  • اقامت سنت کیتس و اخذ تابعیت سنت کیتس
اقامت سنت کیتس اقامت سنت کیتس

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

اقامت سنت کیتس و مقدمه بر آن

اقامت سنت کیتس و شرایط عمومی اخد اقامت سنت کیتس و روش های دریافت اخذ اقامت دائم سنت کیتس و نویس در این مقاله به صورت علمی و حقوقی مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد. آیا ایرانیان قادر به اخذ اقامت کشور سنت کیتس و نویس هستند؟ با چه روش هایی می توان اقامت کشور سنت کریس را دریافت نمود؟ شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت سنت کیتس چیست؟ در این مقاله به پاسخ این سوالات و بسیاری از سوالات دیگر پرداخته شده و سعی شده است که اطلاعات کامل و جامعی از اقامت کشور سنت کیتس به صورت ساده و خلاصه در اختیار شما قرار داده شود. شما همواره می توانید در صورت داشتن هرگونه سوال و یا ابهامی، با کارشناسان حقوقی موسسه حقوقی ملک پور، همکار MIE اتریش تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. در ادامه به موضوعات مختلف مطرح شده در زمینه اقامت کشور سنت کیتس خواهیم پرداخت.

اقامت سنت کیتس و شرایط عمومی

کشور سنت کیتس و نویس ( Saint Kitts and Nevis ) که با عنوان حکومت مستقل سنت کریستوفر و نویس هم شناخته می شود، کشوری جزیره ای در شرق مجمع الجزایر کاراییب می باشد. زبان رسمی این کشور انگلیسی است و جزو کشورهایی می باشد که ریاست حکومتشان بر عهده ملکه الیزابت دوم می باشد. جمعیت این کشور با توجه به آمار رسمی در سال 2016 در حدود 56780 نفر و امید به زندگی در این جزیره رویایی 72.4 سال می باشد. با وجود کوچک بودن و کم جمعیت بودن این کشور، تنهل به دلیل اهمیت ویژه پاسپورت سنت کیت و نویس و مزایای بسیار ارزشمند آن سالانه جمعیت فراوانی از سراسر جهان برای کسب پاسپورت این کشور اقدام می نمایند. همچنین صنعت تولید شکر و توریسم دو تا از اصلی ترین منابع در آمد این کشور می باشند و سالانه حدود 200000 هزار نفر توریست از این کشور بازدید می نمایند که با توجه به جمعیت آن عدد قابل ملاحظه ای می باشد.

اقامت سنت کیتس از طریق کار

از طریق کار در سنت کیتس می توان ویزای کار در این کشور را دریافت نمود. کار در سنت کیتس نیازمند داشتن پیشنهاد کاری یا JOB OFFER از کارفرمای سنت کیتسی می باشد. شرکتی که شما را استخدام می نماید شما را در پروسه ارائه پیشنهاد کاری و درنتیجه اخذ مجوز کار در این کشور کمک خواهد کرد. در حال حاضر نرخ بیکاری در کشور سنت کیتس 4.5 درصد می باشد که نرخ مناسبی محسوب می شود. مجوز کار در کشور سنت کیتس قابل تمدید می باشد. برای کار در سنت کیتس یک زمان انتظار وجود خواهد داشت که مراحل آن سه گام اصلی دارد که به شرح زیر می باشد :

  • پیدا کردن کار در این کشور . (از طریق موسسات کاریابی مانند Youth Employment)
  • مدارک مورد نیاز
  • ثبت اطلاعات شخصی

مدارک مورد نیاز کار در سنت کیتس شامل موارد زیر می باشد:

  • فرم تکمیل‌ شده اجازه کار

    به قیمت ۵ دلار

  • تست پزشکی
  • سه عکس با سایز گذرنامه
  • گزارش عدم سوء پیشینه از پلیس برای حداکثر از ۶ ماه گذشته
  • مدارک انتشار آگهی کار به مدت سه هفته

    ترجیحا در روزنامه

  • صفحه اول شناسنامه
مهاجرت کاری به سنت کیتس

اقامت سنت کیتس از طریق تحصیل

تحصیل در سنت کیتس با توجه به کم بودن هزینه های آن نسبت به بسیاری از کشورها و ناشناخته بودن این کشور می تواند مقصد مناسبی برای ادامه تحصیل و مهاجرت تحصیلی برای افراد متقاضی باشد.

نظام آموزشی در کشور سنت کیتس سطح قابل قبولی داشته و دانش آموزان مانند بسیاری از کشورها باید اجباراً تحصیلات خود را تا مقطع پیش دانشگاهی (معادل 12 سال آموزش) ادامه داده و بعد می توانند وارد دانشگاه های این کشور شون.د سن تعیین شده برای ورود به دانشگاه های سنت کیتس جهت مقطع کارشناسی 18 الی 22 سال می باشد. دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در کشور سنت کیتس و نویس معمولاً رشته های علوم طبیعی و اجتماعی و علوم انسانی را ارائه می دهند.

تحصیل در این کشور با توجه به زبان بومی و اصلی این کشور به زبان انگلیسی می باشد و رشته هایی که درحال حاضر در دانشگاه های این کشور ارائه می شود شامل: پزشکی و پیراپزشکی، فنی و مهندسی، علوم انسانی،کسب و کار و امور مالی ارائه می باشد.

اعزام دانشجو به سنت کیتس و دریافت اقامت تحصیلی در این کشور دارای نکاتی می باشد. یکی از آن عوامل مدت زمان ویزای دانشجویی است که با توجه به مدت زمان تحصیل فرد در آن کشور می تواند متفاوت باشد. هزینه های تحصیل در دانشگاه های کشور سنت کیتس و نویس به طور میانگین در طول یک سال تحصیلی بین  12000 تا 15000 دلار می باشد. البته هزینه تحصیل برای دانشجویان بومی و یا کسانی که اقامت سنت کیتس و نویس را دارند به طور میانگین سالانه بین 3000 تا 5000 دلار می باشد. هزینه های بیمه دانشجویی نیز به این هزینه ها اضافه می شود که در حدود 300 الی 700 دلار می باشد.

دانشگاه های سنت کیتس در ادامه معرفی شده اند:

  • Clarence Fitzroy Bryant College
  • International University for Graduate Studies
  • International University of the Health Sciences
  • Medical University of the Americas
  • Ross University School of Veterinary Medicine
  • Ross International University of Nursing
  • St. Theresa’s Medical University (St. Kitts)
  • University of Medicine and Health Sciences
  • University of the West Indies – Saint Kitts campus
  • Windsor University School of Medicine
  • (Panamerican University of Natural Medicine ( Monastic/on Line

از جمله مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی سنت کیتس می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • بلیط رفت و برگشت
  • پاسپورت و مدارک هویتی
  • عکس پاسپورتی
  • مدرک زبان
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • رسید پرداخت شهریه دانشگاه
  • رسید پرداخت هزینه ویزا
تحصیل در سنت کیتس

اقامت سنت کیتس از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت سنت کیتس و نویس و دریافت و شهروندی این کشور از اولین برنامه های سرمایه گذاری در دنیا بوده است که از سال 1984 آغاز شده و امروز همچنان ادامه داشته و میتوان گفت این برنامه همچنان یکی از بهترین، قدیمی ترین و موفق ترین برنامه های سرمایه گذاری جهت اخذ پاسپورت میباشد. کشور سنت کیتس و نویس از لحاظ اعطا تعداد پاسپورت برای سرمایه گذاری (CBI) در کشور های حوزه کاراییب در رنکینگ سال 2018 در سایت Passport index مقام اول را داشته است.

1 22 اقامت سنت کیتس

مطابق نمودار بالا که جدول میزان تولید ناخالص داخلی GDP در کشور سنت کیتس و نویس را نمایش میدهد این کشور همواره در سالهای اخیر روند صعودی داشته و کشوری کاملا رو به جلو و با آینده ای بسیار مناسب است. در سال 2017 میزان تولید ناخالص داخلی این کشور به عدد 0.95 رسیده است که بسیار عدد مناسبی می باشد.

سرمایه گذاری اصلی ترین و آسان ترین روش جهت کسب اقامت سنت کیتس میباشد که دارای 2 روش اصلی می باشد:

هر دو روش بالا که دارای مبالغ متفاوت و شرایط و توجیه اقتصادی متفاوتی می باشند از جمله روشهای اصلی اخذ پاسپورت سینت کیتس و نویس می باشند.

سرمایه گذاری در سنت کیتس

اقامت سنت کیتس از طریق تولد

کشورها از لحاظ قانون تولد از دو اصل خاک و خون تبعیت می کنند. اکثر کشورهای جهان تابع اصل خون هستند، به این معنی که تنها نوزادانی از طریق تولد در کشورهای تابع این اصل  اقامت و تابعیت دریافت می کنند که یکی از والدین آنها شهروند آن کشور باشد (مانند آلمان، اتریش، ایران و …). نوع دوم که تابع اصل خاک هستند، به تمام فرزندانی که در این کشورها متولد شوند (چه والدینشان شهروند آن کشور باشند و چه نباشند) تاقامت دائم و تابعیت اعطا می کنند. سنت کیتس نیز از کشورهای تابع اصل خاک محسوب می شود. هرچند ذکر این نکته ضروریست که اعطای اقامت دائم و تابعیت به فرزند، در اکثر مواقع هیچ حقی برای اخذ اقامت والدین ایجاد نمی کند و والدین از طرق دیگری می بایست اقامت این کشور را اخذ نمایند.

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب تولد

video اقامت سنت کیتس

اقامت سنت کیتس از طریق ازدواج

یکی دیگر از روش های اخد اقامت سنت کیتس و نویس ازدواج با فردی است که تابعیت سنت کیتس  داشته باشد. فردی که با شهروندی از سنت کیس ازدواج می نماید قادر است با ارائه دادن مدارک مورد نیاز برای دریافت تابعیت سنت کیس اقدام نماید که با اجرای گام به گام پروسه اخذ تابعیت شخص متقاضی می تواند اقامت سنت کیتس را از طریق ازدواج در کشور سنت کیتس بدست آورد.

یکی از ضروریات افرادی که قصد ازدواج در سنت کیتس را دارند داشتن سن قانونی (بالای ۱۸ سال) می باشد، اگرچه در شرایطی  که سن افراد متقاضی ازدواج در سنت کیتس کمتر از 18 سال باشد موافقت یکی از والدین آنها (پدر یا مادر) با ازدواج این اشخاص الزامی است تا ازدواج آنها به صورت قانونی در این کشور اعتبار داشته باشد.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای ازدواج سنت کیتس از قرار زیر می باشد:

  • سن بالای 18 سال یا رضایت نامه والدین برای زوجین زیر 18 سال
  • فرم درخواست ویزا
  • پاسپورت زوجین
  • مدارک هویتی
  • عکس پاسپورتی
  • گواهی سلامت پزشکی
  • سند ازدواج و طلاق

    در صورت وجود

  • پرداخت هزینه های ویزا
اخذ پاسپورت سنت کیتس از طریق ازدواج در سنت کیتس

اقامت سنت کیتس و پناهندگی

در ابتدای این مطلب لازم می دانیم خاطر نشان کنیم که موسسه حقوقی ملک پور هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نداده و این مطلب تنها به منظور آشنایی مخاطبان با خطرات و عواقب پناهندگی نگاشته شده است. دریافت اقامت سنت کیتس و نویس و قوانین پناهندگی در این کشور در مقایسه با قوانین پناهندگی در بسیاری از  کشورها کمی متفاوت بوده و رسیدگی به پرونده های پناهندگی در سنت کیتس پروسه متفاوتی دارد این شرایط به این علت است که این کشور برخی از پیمان نامه های مرتبط با پناهندگی را امضا نموده و برخی دیگر را قبول نکرده و امضا ننموده است. . کمیسیون عالی پناهندگی سازمان ملل متحد اطلاعات زیادی را در ارتباط با دامنه حمایت پناهندگان و شرایط آنها در سنت کیتس و نویس ارائه نمی دهد. این کشور قوانین و مقرراتی در خصوص پناهندگان و مسائل مرتبط با آنها تصویب نکرده است. هنگامی که فردی در این کشور ادعا پناهندگی می نماید ادعای وی در کمیته افتخاری امور پناهندگان سازمان ملل متحد در این کشور دریافت شده و بعد از آن به دفتر منطقه ای کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در واشنگتن ارسال گردیده و در آنجا مورد بررسی قرار می گیرد. قوانین و حدودیت های بسیار سخت گیرانه ای در کشورهای منطقه کارائیپ وجود دارد که ناشی از کمبود در مکانیسم پذیرش نامناسب پناهندگان بوده و باعث شده مهاجرین غیرقانونی به مدت طولانی در بازداشت به سربرند. مسائل متعددی در رابطه با پناهندگان در کشور های حوزه کاراییب وجود دارد که از جمله آنها می توان به نقص اطلاعات در رابطه با پرونده پناهندگان و دلایل بازداشت آنها، نداشتن مشاور حقوقی و وکیل رایگان و در دسترس نبودن مترجم اشاره نمود . همچنین این افراد در اکثر موارد در شرایط بسیار نامناسب بهداشتی و امنیتی قرار دارند. تحقیقات نشان می دهد بازداشت مهاجرین و پناهندگان در این شرایط نا مساعد صدمات جدی به سلامت جسمی و روحی آنها وارد می نماید.

بسیاری از اشخاص در جامعه به واسطه اطلاعات نادرست و ناکافی از قوانین کشور های مختلف در رابطه با  دریافت تابعیت اقدام به پناهندگی در کشور های مختلف می نمایند. در صورتی که می توانند با صرف همان مقدار هزینه و وقتی به مراتب کمتر گزینه های بهتری برای دریافت اقامت به صورت قانونی پیدا کنند. متاسفانه افراد به دلیل اطلاعات ناکافی به واسطه توصیه ها و تعاریف ناکامل خیشاوندان و دوستان خود اقدام به بدترین و خطر ناک ترین روش دریافت اقامت یعنی پناهندگی اقدام می نمایند که موجب هدر رفت چندین سال از وقت شخص و خسارات جبران ناپذیری به وی می شود. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی در خصوص اقامت سنت کیتس و نویس و پناهندگی در این کشور می توانید به زیر مراجعه نموده و یا ویدئوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را مشاهده نمائید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

اقامت سنت کیتس و هزینه های زندگی در سنت کیتس

از جمله دانستنی های مهم اقامت سنت کیتس، هزینه های زندگی در این کشور می باشد. این هزینه ها شامل موارد مختلفی مانند خوراک، اجاره خانه، هزینه حمل و نقل و سایر هزینه ها می باشند. در جدول زیر به صورت میانگین هزینه های زندگی در سنت کیتس نمایش داده شده است. (مقادیر به دلار آمریکا است)

2 3 اقامت سنت کیتس

هزینه های زندگی در سنت کیتس

اقامت سنت کیتس و اخذ تابعیت سنت کیتس

اقامت سنت کیتس از راه های گوناگونی مانند سرمایه گذاری، کار، تولد، ازدواج و سایر روش ها امکان پذیر می باشد. از جمله رایج ترین این روش ها می توان به سرمایه گذاری در سنت کیتس اشاره نمود که اقامت بی دردسر و آسانی را برای سرمایه گذار و خانواده وی به همراه خواهد داشت.

جهت دریافت اقامت سنت کیتس روش 60 روزه ای که مورد تایید دولت سنت کیتس می باشد جهت سرعت بخشیدن به پروسه دریافت پاسپورت Accelerated Application Process (AAP) کشور سنت کیتس وجود دارد. در این پروسه هزینه هایی به مبلغ 25000 دلار برای درخواست اصلی و برای هر عضو خانواده بزرگتر از 16 سال مبلغ 20000  دلار به مبالغ قبلی اضافه می شود. این در حالی است که شرایط بسیار سریع و مناسبی را برای متقاضیان که به اقامت سنت کیتس سریعاً احتیاج دارند قرار می دهد. در مجموع، دارندگان اقامت موقت سنت کیتس پس از 3 سال زندگی مداروم در این کشور امکان درخواست اقامت دائم سنت کیتس را خواهند داشت.

از جمله مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت و تابعیت سنت کیتس می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • فرم های تکمیل شده C1 ، C2، C3
  • گزیده‌ای از شناسنامه یا کپی گواهی تولد ( به عنوان مثال سند تولد شامل مشخصات والدین شما ، شجره نامه خانوادگی و غیره)
  • کپی رسمی از تاییدیه تغییر نام (در صورت وجود )
  • کپی رسمی از کارت هویت ملی فعلی ( کودکان زیر ۱۶ سال )
  • کپی رسمی پاسپورت
  • نتایج آزمون اچ آی وی حداقل برای ۳ ماه گذشته ( کودکان زیر ۱۲ سال معاف هستند )
  • گواهی عدم سابقه کیفری مورد تایید پلیس کشور مبدا و یا هر کشوری که در طی ۱۰ سال گذشته در آن زندگی کرده‌اید ( کودکان زیر ۱۶ سال معاف هستند )
  • ۶ قطعه عکس پاسپورتی
  • فرم درخواست C4  ( روش سرمایه گذاری SIDF)
  • قرارداد خرید و فروش انجام‌شده (روش سرمایه گذاری در املاک و مستغلات )
  • سند قراراداد وکالت با مرجع حقوقی رسمی ( به عنوان مثال وکیل ، سردفتر اسناد رسمی ، حسابدار یا سایر افراد حقوقی مشابه ) برای حداقل مدت 6 ماه
  • اظهارنامه‌های بانکی برای یک دوره ۱۲ ماهه از تاریخ ارائه درخواست
  • پرینت بانکی 6 ماهه گذشته
  • کپی رسمی کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت سربازی ( در صورت وجود )
  • آدرس تایید شده محل سکونت ( به عنوان مثال نسخه تایید شده از آخرین فیش برق یا رسید بانکی که نام و آدرس کامل را نشان می‌دهد ، یا تایید کتبی از یک بانک ، وکیل یا حسابدار خبره ) .
  • فیش حقوقی و یا قراردادا استخدامی دارای اطلاعاتی از قبیل از تاریخ شروع استخدام ، نوع شغل و حقوق
  • کپی رسمی مجوز تجاری با الحاق مدارک
  • گزیده‌ای از سابقه ازدواج یا کپی گواهی ازدواج (برای افراد متاهل )
  • کپی رسمی سند طلاق (در صورت وجود )
  • مدارک هویتی همراهان
  • نسخه رسمی مدرک دانشگاهی ( در صورت وجود )

اقامت سنت کیتس و سخن پایانی

اقامت سنت کیتس و شرایط عمومی اخد اقامت سنت کیتس و روش های دریافت اخذ اقامت دائم سنت کیتس و نویس به دلیل ارزشمند بودن پاسپورت آنها از جذابیت زیادی برای سرمایه گذاران برخوردار است. زیرا این جزایر به ازای سرمایه گذاری در حوزه های مشخص با کمترین هزینه های ممکن بین دیگر کشورها که شهروندی خود را در ازای سرمایه گذاری بدون اقامت یا اقامت کوتاه مدت اعطا می کنند، به شما تابعیت و تمامی حقوق شهروندی خود را واگذار می کنند. شما می توانید با سرمایه گذاری و صرف هزینه کمتر از 500 هزار دلار اقامت سنت کیتس و نویس را دریافت کنید. در انتها پیشنهاد می شود برای دریافت اقامت سنت کیتس و به طور کلی پاسپورت کشورهای حوزه دریای کارائیب به تنهایی برای این امر اقدام نکنید و علاوه بر مطالعه بیشتر و جمع آوری اطلاعات و با صرف جویی در زمان این امر را به موکلان و مشاوران معتبر واگذار کنید و برای دریافت اطلاعات بیشتر و آموزش در مورد کلیه روش های مهاجرت به کشور سنت کیتس و اخذ پاسپورت مقالات ما را مطالعه نموده و در صورت داشتن هرگونه سوالی در این زمینه آن را در بخش دیدگاه های این مقاله مطرح نموده و در کوتاه ترین زمان پاسخ آن را دریافت نمایید یا با دفاتر موسسه حقوقی ملک پور، همکار MIE اتریش تماس حاصل نموره و از مشاوره تخصصی کارشناسان ما بصورت رایگان برخوردار شوید.