شما در این قسمت میتوانید ویدیو مربوط به توضیحات آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب اقامت در کشور ترکیه را مشاهده نمایید

 

video اقامت در ترکیه
Rating: 5
12 پاسخ
  1. امیرحسین گفته:

    سلام ببخشید آقای ملک پور میخواستم بدونم شما در تمام نقاط ایران شعبه دارید چون من میخاستم با یه مشاور رو در رو حرف بزنم تو زنجان هیچکس رو تا الان پیدا نکردن

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      سلام و وقت بخیر. موسسه ملک پور در شهرهای تهران، رشت و اهواز شعبه دارد ولی همانظور که قبلا از رسانه های موسسه اعلام شد مشاوره ها به دلیل امکان کاهش هزینه مشاوره و همچنین صرفه جویی در وقت و هزینه مشتریان عزیز بصورت آنلاین برگزار می شوند و حتی در صورت حضور در دفتر نیز از طریق اینترنت امکان مشاوره خواهید داشت.

      پاسخ
  2. وحید گفته:

    سلام ببخشید من پنج ساله که دارم نقاشی ساختمان با داداشم کار میکنم 21 سالمه و رزومه کاری خوبی دارم و بصورت حرفه ای دارم این کار رو ادامه میدم میخاستم ببینم برای من چه کشوری مناسبتره؟و از باید چه ویزایی رو بگیرم؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour1 گفته:

      با سلام
      برای اینکه بتوان پاسخ دقیقی به شما داد باید شرایط شما با جزئیات و دقت بیشتری بررسی شود. اما به طور کلی برای اخذ ویزاهای کاری مدرک دانشگاهی مورد نیاز است و شما نمی توانید از طریق خرفه نقاشی ویزای کار و جستجوی کار بگیرید، مگر اینکه در کشور مقصد یک پیشنهاد کار معتبر داشته باشید.
      یکی از روش ها این است که شما از طریق ویزای تحصیلی وارد شوید و در این فرصت اگر پیشنهاد کاری دریافت کردید ویزای خود را به ویزای کاری تغییر دهید.

      پاسخ
  3. كوثر گفته:

    با سلام ،من ٢٤ سالمه و فارغ التحصيل رشته كارشناسي فناوري اطلاعات سلامت هستم ،ميخواستم از طريق گرفتن ويزاي كار به آلمان مهاجرت كنم الما نميدونم كه اينكار امكان پذير هست يا نه

    پاسخ
  4. الهه گفته:

    با سلام و احترام اینجانب ۳۴ سالمه لیسانس علوم تجربی دانشگاه آ›اد رو دارم ۱۰ سال سابه کاری و بیمه در آ›انس هواپیمایی رو دارم بدون مدرک زبان و دخترم ۱۰سالشه بهترین و روش مهاجرت رو میخواستم راهنمایی کنید ممنون

    پاسخ
    • ghazaleh salehi گفته:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما باید برای کار در کشور مقصد باید job offer یعنی پیشنهاد شغلی داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید . در صورت داشتن این مورد شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  5. زهرا خبازی گفته:

    سلام من 28سالمه تحصیلاتم دیپلم شغلم نجات غريق ومربی شنا هستم آیا میتونم ازطريق شغلم اقامت برای ترکیه بگیرم؟

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
    • ghazaleh salehi گفته:

      با سلام دوست بزرگوار طرق قانونی به شش دسته تقسیم میشوند سرمایه گذاری – ثبت شرکت – ازدواج با تبعه خارجی – ویزای کاری – تولد فرزند – ویزای تحصیلی. شما میتوانید از طریق تحصیل و یا ویزای کار و یا ثبت شرکت در اروپا اقدام نمایید اما جهت اینکه باید در مورد هزینه ها و سایر مسایل مشاوره انجام گیرد پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر همکار ما تماس حاصل فرمایید

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.