اخذ اقامت اسپانیا در هنگام مهاجرت به اسپانیا 2018 و پس از گرفتن وکیل مهاجرت از طرق مختلف اتفاق می افتد، اگر شما متقاضی اخذ اقامت اسپانیا هستید و اگر در باب زندگی در اسپانیا اطلاعاتی کسب کردید و یا نیاز به اخذ اطلاعات دارید پیشنهاد می شود متون مندرج در وبسایت ملک پور در باب اخذ اقامت اسپانیا ، هزینه های اقامت در اسپانیا وطرق مختلف آن را مطالعه بفرمائید، یکی از بزرگ ترین سوالات شما متقاضیان اخذ اقامت اسپانیا این است که آیا فی الواقع سرمایه گذاری در اسپانیا ،تحصیل در اسپانیا ، کار در اسپانیا ، ازدواج در اسپانیا و یا تولد فرزند در اسپانیا و یا خرید ملک در اسپانیا ، مهاجرت توریستی به اسپانیا ، اخذ اقامت های کوتاه مدت اسپانیا کمکی به اقامت دائم در اسپانیا می کند یا خیر؟

به شما توصیه می کنیم از افراد حقوقی سوال بکنید و با یک وکیل دادگستری که امور حقوق بین الملل را اشراف داشته باشد صحبت بفرمائید، وکیل قواعد اخذ اقامت اسپانیارا برای شما تشریح می نماید به گونه ای که اگر شما دارای  پاسپورت ایرانی هستید به مساله نخورید یا قواعدی را اجرا نفرمائید که اداره ی مهاجرت اسپانیا با شما مساله ای داشته باشند یا حتی سرمایه های شما دچار اتلاف شود ، چه سرمایه های مالی و چه سرمایه های زمانی ، اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک ،اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری ، اخذ اقامت اسپانیا از طریق تحصیل در اسپانیا ، اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج در اسپانیا  ،اخذ اقامت اسپانیا از طریق تولد و اخذ اقامت اسپانیا از طریق پناهندگی ، اخذ اقامت اسپانیااز طریق کار .

در باب اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک اگر شما یک ملکی را در اسپانیا خریداری کنید به شما ابتدا یک ساله اقامت می دهند و شما می توانید زندگی بکنید و مادامی که شما در اسپانیا طی  آن یکسال اقامت دارید می توانید در رفت و آمد باشید اما در  هر شش ماه  باید نود روز در اسپانیا حضور داشته باشید.

من جمله از این قواعد این است که این نود روز می تواند یکپارچه نباشد . یکی دیگه ازقواعد مهم در باب  خرید ملک در اسپانیا در بحث اقامت این است که شما منطقه ی مورد نظر را انتخاب کرده باشید و مبلغ مشخصی را به حساب دولت واریز نمائید ، ابتدا پروسه ی اداری اش را طی نمائید ، مدارک مورد نیاز و تاییدیه و ترجمه ها را تهیه نمائید و تاییدیه و تکمیل نمائید و سپس با یک وکیل اداره ی مهاجرت اسپانیا رابطه برقرار نمائید تا کار شما را انجام نمائید یا مشاوره اخذ نمائید .

اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری زمانی صورت می گیرد که شما قانونا توانایی سرمایه گذاری در اسپانیا را بدون این که مدارک شما کم و کسر باشد یا خدای نا کرده جعل باشد می توانید انجام دهید البته اگر تخلفی صورت بگیرد پیگرد قانونی هم دارد. اگر در مدارک شما تخلفی صورت  بگیرد و یا شما با شخصی که تخلف می کند و خودش را اشتباها وکیل اسپانیایی معرفی می نماید یا وکیل اداره ی مهاجرت اسپانیا معرفی می نماید  کار بکنید و پول شما اتلاف شود و  شما به مشکل حقوقی و قانونی بخورید به هیچ عنوان دولت اسپانیا پشتوانه  مالی شما را گارانتی نمی کند.

بنابر این دقت نمائید با مسئولیت خودتان دارید اقدام به سرمایه گذاری در اسپانیا می نمائید اما سوال اصلی این است که آیا سرمایه گذاری در اسپانیا منجر به اخذ اقامت اسپانیا می شود که باید در پاسخ گفت که طی  یک پروسه ی قانونی بعد از پنج سال شما میتوانید به مرحله ی شهروندی و اقامت دائم اسپانیا برسید و اما کمی قواعد پیچیده و حساس هست که حتما نیاز به مشاوره با افرادی هم چون مشاورین موسسه ی حقوقی ملک پور دارید تا مبالغ شما دچار ضرر نشود و شما زمانتان را از دست ندید .

اگر سوال شما این است که اخذ اقامت اسپانیا از طریق تحصیل در دانشگاه های اسپانیا به چه شکل است عموما اگر شما در کشوری که در اتحادیه ی شنگن و در اتحادیه ی اروپا عضو هست نیازمند اخذ اقامت هستید حتما باید پس از تحصیل به دنبال کار بوده و پس از اخذ یک شغل حتما به پرداخت مالیات بپردازید و در زمینه ای که فعالیت خودتان هست و تخصص دارید فعالیت داشته باشید تا بتوانیدبه اقامت اسپانیا برسید ، ابهام یک سری از دانشجویانی که در اسپانیا تحصیل می کنند این است که اگر ما زبان اسپانیایی ندانیم با وجود اینکه ادامه ی تحصیل دادیم آیا می توانیم به اقامت و کار در اسپانیا برسیم با خیر ؟

باید در پاسخ گفت بلی می توانید ، اما حتما اخذ اقامت اسپانیا بعد از تحصیل نیازمند این است که شما یک شغل  صحیح و درست با میزان سرمایه مشخص پیدا بکنید و آن کار خلاف و  یا اصطلاحا کار سیاه نباشد ، بنابراین اخذ اقامت اسپانیا از طریق ادامه ی تحصیل در این کشور یک فرایند مشخص دارد .

مرحله ی اول اخذ پذیرش از دانشگاه ها ی اسپانیا است که در این مورد نیز مشاوره ی برجسته ی موسسه حقوقی ملک پور آماده ی ارائه ی خدمات مشاوره ای در این باب هستند ، سپس تحصیل در این کشور ، اخذ تجارب کاری پاره وقت در حین تحصیل ، تسلط بر زبان انگلیسی و ترجیحا  یاد گیری زبان اسپانیایی و نهایتا صحبت با کمپانی ها و مصاحبه با شرکت هایی که نیرو نیاز دارند و پس از اخذ یک شغل سالیانه پرداخت مرتب مالیات و نهایتا اخذ اقامت اسپانیا ، این فرایند آن خواهد بود .

اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج : 

به این شکل است که اگر شما  تبعه ای هستید که اسپانیایی نیستید ورود می کنید به خاک اسپانیا از طریق تحصیل یا به صورت یک توریست یا به شکل یک سرمایه گذار اگر با یک تبعه ی اسپانیایی ازدواج نمائید پروسه ی حقوقی وجود دارد که بتوانید در حقیقت به اخذ اقامت اسپانیا برسید و نیاز به یک وکیل اسپانیایی دارید، اخذ اقامت اسپانیا از طرق ازدواج گاها شما را دچار گمراهی می نماید چون بسیاری از افراد این روزها در اروپا مشاهده می شود که به شکل غیر حقیقی با نیت اخذ پول ها و اخاذی هایی که الان از شما می شود با پاسپورت های تقلبی به نوعی با شما تماس برقرار کرده و به شما پیشنهاد می کنند که با آنها ازدواج نمایید تا بتوانید به اخذ اقامت در اسپانیا برسید.

به عنوان گروه مشاورین موسسه ی ملک پور به شما توصیه می شود به هیچ عنوان فریب افراد را نخورده و پروسه را حقوقی و قانونی پیش ببرید تا دچار مشکل نشوید چون تبعات و آثار حقوقی منفی آن ممکن است ماه ها و یا حتی تا سالها شما را تحت الشعاع قرار بده و شما نتوانید به اخذ اقامت اسپانیا و یا هر کشور دیگه ای برسید و به عنوان متخلف دسگیر بشوید . بنابر این شما وارد بازیهای منفی در این باب نشوید و با اخذ مشاوره ی صحیح بتوانید قواعد ازدواج در اسپانیا را مطالعه کرده و سپس اقدام نمائید.

اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج تنها با ازدواج با تبعه ی اسپانیایی ممکن است اما برای هر شخصی این امکان پذیر نیست ، گاها در برخی از سایت ها مشاهده می فرمائید که اگر شما با یک تبعه ی اسپانیایی ازدواج نمایید به شما اقامت نخواهند داد ، در حقیقت قانون تصمیم می گیرد .

فی الحال نمی توان صراحتا اعلام کرد که اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج ممکن است یا خیر بنابراین  اگر سوال و یا صحبتی و یا نکته ای است و ابهامی دارید می توانید هم اکنون با مشاورین موسسه ی حقوقی و مهاجرتی ملک پور تماس بگیرید و صحبت نمائید تا پاسخ سوالات شما را  بدهند ، اگر به دنبال اخذ اقامت  یک کشور از طریق ازدواج هستید کشور های بسیار زیادی هستند نظیر انگلستان ، اتریش ، آمریکا ، سوئیس ، المان که شما با ازدواج  با یک تبعه ی اروپایی می توانید به اخذ اقامت آن کشور برسید که در این باب هم متخصصین حقوقی حاضر در موسسه ی مشاوره ی  ملک پورحاضر به ارائه ی مشاوره به شما هستند .

اگر متقاضی اخذ اقامت اسپانیا از طریق کار ابتدا اگر شما غیر حقوقی هستید باید شما یک پیشنهاد شغلی از یکی از شرکت ها و کمپانی های اسپانیایی داشته باشید یا کمپانی های چند ملیتی حاضر در اسپانیا که سالهاست که با  یک پیشینه ی معتبر یا مرتب و  دارای اعتبار مشخصی هستند که در خاک اسپانیا فعالیت میکنند  و یک شخصیت حقوقی اسپانیایی یا اسپانیایی و  کشور دیگه ای هستند می توانید اقدام نمائید با داشتن یک پیشنهاد شغلی به سفارت آن کشور در کشور خودتان مراجعه نمائید. گاها  پیش می اید افراد ابتدا یک سفر به اسپانیا دارند و موقعیت های کاری را سنجیده و  یا با شرکت ها صحبت می کنند . در صورت این که شرکت موافقی را پیدا کردند به کشور مبدا خود برگشته  و بعد با یک دعوت نامه ی کاری که از آن شرکت اخذ می نمایند به اسپانیا سفر میکنند،جهت اخذ اقامت اسپانیا از طریق روادید کار، اگر شما در خاک اسپانیا به هر نحوی از انحاء حضور دارید و کار پیدا  می کنید و مشغول به کار می شوید ، یعنی روادید دیگری  را به روادید کاری تبدیل می کنید حتما باید با پرداخت مالیات در این کشور خود را به مرحله ی شهروندی اسپانیا برسانید ، خطرات و ریسک هایی در این موضوع وجود دارد که حتما با مشاورین در موسسه ی حقوقی ملک پور مشورت نمائید تا راه درست را به شما نشان دهند .

 اخذ اقامت اسپانیااز طریق تولد به این ترتیب است که  اگر شما فرزندی در اسپانیا متولد کنید چنانکه نظام حقوقی این کشور پاسخ گو نیست امکان اخذ اقامت دائم و  پاسپورت این کشور وجود نخواهد داشت ،دقت بفرمائید اگر به شما اطلاع داده شده است  که کشوری مانند کانادا این امکان را در اختیار شما قرار می دهد که شما با تولد یک فرزند در خاک این کشور به اقامت و تابعیت آن کشور برسید و یا کشوری هم چون برزیل ،کشور  اسپانیا این چنین نیست و در حقیقت قانون این کشور تصمیم گیرنده است و  در حال حاضر در باب اخذ اقامت اسپانیا از طریق تولد نمی تان صراحتا این امر را تسریع کرد که وجود دارد .

اخذ اقامت اسپانیا از طریق پناهندگییکی از اشتباه ترین امور ممکن است . یعنی اگر شما تصور میکنید که با پناهنده شدن در اسپانیا امکان اخذ تابعیت اسپانیا را دارید ابتدا باید به شما عرض نمائیم که این یک امر خطیر و پر ریسک است که حتی به خطر افتادن جان متقاضی هم ممکن است اتفاق می افتد، بنابراین تا زمانی که راههای قانونی وجود دارد نیازی به این امر نیست، گاها از نقطه نظرهای مختلف یک شخصی که اقدام به اخذ پناهندگی در این کشور می نماید تحت فشار قرار می گیرد . نظافت بسیار نا مناسب ،وضعیت اعتقادی بسیار سخت و تحت فشار و هم چنین وضعیت شهروندی بسیار سطح پایین از جمله مضرات و عیوب اقدام جهت پناهندگی اسپانیاست که به هیچ عنوان از سمت یک موسسه ی قانونی و حقوقی و مجرب مانند موسسه ی حقوقی ملک پور این امر توصیه نمی شود و شما اگر با یک مشاور مشورت بنمائید حتما راهای قانونی به شما پیشنهاد خواهد داد .

با توجه به راه های مختلف بیان شده در راستای راههای مهاجرت به اسپانیا و راههای اخذ اقامت اسپانیا از جمله اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک ،اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری ، اخذ اقامت اسپانیا از طریق تحصیل در اسپانیا ، اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج در اسپانیا  ،اخذ اقامت اسپانیا از طریق تولد و اخذ اقامت اسپانیا از طریق پناهندگی ، اخذ اقامت اسپانیا از طریق کار به شما متقاضیان عزیز توصیه میگردد با مشاورین زبده موسسه حقوقی و مهاجرتی ملک پور و دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس گرفته تا بتوانید شرایط خود را ارزیابی نمایید تا بتوانید با مشاوره رایگان را کسب نمایید .

 

2 پاسخ
    • n hashemee گفته:

      

با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.