اقامت در آمریکا

  • اقامت در آمریکا و شرایط عمومی آن
  • اقامت در آمریکا از طریق کار
  • اقامت در آمریکا از طریق تحصیل
  • اقامت در آمریکا از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت در آمریکا از طریق پناهندگی
  • اقامت در آمریکا از طریق ازدواج (اقامت آمریکا از طریق ازدواج ایرانی با آمریکایی)
  • اقامت در آمریکا و اخذ پاسپورت آمریکا از طریق تولد
  • اقامت در آمریکا از طریق گرین کارت و لاتاری
اقامت در آمریکا اقامت در آمریکا

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

اقامت در آمریکا و مهاجرت به آمریکا و نکات مهم آن در این مقاله مورد بررسی و تحلیل قرار می گیرد. اقامت در آمریکا از راه ها و شرایط مختلف قابلیت بررسی دارد. در این مقاله ما به مهمترین و اساسی ترین نکات و موارد اقامت در آمریکا بصورت خلاصه و ساده می پردازیم.

ایالات متحده آمریکا کشوری واقع در قاره آمریکا به پایتختی واشنگتن دی.سی دارای بیش از 327 میلیون نفر جمعیت و وسعتی معادل 9.8 میلیون کیلومتر مربع است که از این لحاظ چهارمین کشور بزرگ جهان از نظر وسعت محسوب می شود. آمریکا دارای 50 استان می باشد. زبان رسمی این کشور انگلیسی و دین رسمی آن مسیحی است. واحد پول کشور آمریکا دلار آمریکاست که معتبرترین واحد پولی جهان شناخته می شود. پرجمعیت ترین شهر آمریکا نیویورک است. کانادا، مکزیک و روسیه از جمله همسایگان آمریکا محسوب می شوند.

اقامت در آمریکا و شرایط عمومی آن

اقامت در آمریکا به طور کلی از 6 روش کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، پناهندگی، ازدواج و تولد امکان پذیر می باشد که هر کدام شامل چند ویزای جداگانه هستند. ما در ادامه به طور کلی به این موارد و موضوعات خواهیم پرداخت. کشور آمریکا بدلیل داشتن اقتصاد شکوفا و  صنعت پیشرفته همواره مقصد اصلی مهاجران در جهان بوده است. به دلیل تعداد بالای متقاضیان مهاجرت به آمریکا، روند اخذ ویزای آمریکا زمان بر و حساس بوده و نیاز به مشاوره و بررسی تخصصی خواهد داشت. ما در ادامه به نکات مورد نیاز در مورد راه های اقامت در آمریکا خواهیم پرداخت.

اقامت در آمریکا از طریق کار

کشور آمریکا به دلیل نرخ مناسب بیکاری و صنعت پیشرفته و بازار کار گسترده همواره یکی از مقاصد اصلی برای کار و اخذ ویزای کار محسوب می شود. ویزای کار آمریکا تاکنون یکی از راحت ترین و بهترین انواع ویزا برای مهاجرت به آمریکا محسوب میشد. ویزای کار آمریکا به چند دسته کلی تقسیم بندی می شود که شامل ویزاهای H,J,E و P می باشند و در ادامه به طور مختصر به آنها خواهیم پرداخت.

ویزای H1 یا ویزای متخصصین برای افراد دارای مدرک لیسانس و یا افراد متخصص با سابقه کاری معتبر

ویزای H1-B همانند ویزای H1 و 3 ساله با قابلیت تبدیل به گرین کارت

ویزای EB3 ویزای اسکیل ورکر یا کارگران متخصص بدون مدرک دانشگاهی

ویزای J1 برای امور کاری-تحقیقاتی و آموزشی با ارسال دعوتنامه از سوی شرکت هایی علمی تحقیقاتی با قابلیت تمدید 7 ساله و امکان کار پس از دوره آموزشی

ویزای  P (شامل P1, P2, P3) برای هنرمندان و  ورزشکاران و P4 برای خانواده هنرمندان و ورزشکاران می باشد.

هرچند یافتن شخصی که به شما در آمریکا دعوتنامه کاری بدهد کار دشواری است اما اگر بتوانید کسی را در آمریکا پیدا بکنید که به شما کار پیشنهاد کند میتوانید درخواست ویزای کاری آمریکا داشته باشید که یکی از بهترین انواع ویزا در آمریکا است. اگر شما ۳۰ ماه پس از گرین کارت آمریکا بتوانید در آمریکا مشغول به کار شده و زندگی کنید میتوانید درخواست پاسپورت یا همان تابعیت آمریکایی کنید. در مورد ویزای کار آمریکا به شرح کامل در این وبسایت اطلاعاتی را در اختیار شما قرار داده ایم. راه دیگر در اخذ اقامت در آمریکا غیر از ویزای کاری آمریکا یا غیر از کار در آمریکا این است که شما از طریق تحصیل اقدام کنید که در خصوص تحصیل در آمریکا در ذیل شرح می دهیم.

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب مقایسه آمریکا با اروپا

video اقامت در آمریکا
کار در امریکا

فایل صوتی موسسه ملک پور در باب مقایسه آمریکا با اروپا

audio اقامت در آمریکا

اقامت در آمریکا از طریق تحصیل

تحصیل در آمریکا یکی از بهترین راه های مهاجرت به آمریکا است به این دلیل که در آمریکا بهترین دانشگاههای دنیا واقع شده اند که تحصیل در این دانشگاهها نه تنها باعث اقامت در آمریکا می شود بلکه آینده ای مطمن را تضمین می کند. ویزاهای تحصیلی آمریکا به نامهای F1, B1, M1, J1 شناخته می شوند و امکان کار پس از تحصیل در آمریکا و تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری آمریکا با همکاری دانشگاه ها وجود دارد.

البته می بایست بدانید هر دانشگاهی هم برای تحصیل مناسب نیست. در آمریکا بیش از ۴۰۰۰ دانشگاه و کالج وجود دارد بنابراین شما باید در انتخاب دانشگاه دقت لازم را انجام دهید و بدون مشورت اقدام به پذیرش دانشگاهی نکنید. وقتی شما در دانشگاه های آمریکا فارغ التحصیل شدید چنانچه کار پیدا کنید میتوانید ویزای خود را تغییر داده و به ویزای کاری مبدل سازید. میانگین هزینه تحصیل در آمریکا برای دانشگاه های خصوصی به طور میانگین 60000 دلار و برای دانشگاه های دولتی و ایالتی 23000 دلار آمریکا می باشد که بسته به نوع دانشگاه و شهر محل تحصیل متفاوت است. همچنین امکان اخذ بورسیه تحصیلی آمریکا برای دانشجویان نخبه و دارای شرایط ویژه وجود دارد.

اقامت در آمریکا از طریق سرمایه گذاری

یکی از راههای اقامت در آمریکا و مهاجرت به امریکا، سرمایه گذاری است. سرمایه گذاری در امریکا اشکال مختلف دارد که به چند نوع تقسیم بندی می شود.

ویزای EB5 که در ایران به اسم ویزای ۵۰۰ هزار دلاری مشهور است و به دو بخش سرمایه گذاری 500 هزار دلاری و 1 میلیون دلاری تقسیم می شود و نیازمند استخدام 10 نفر آمریکایی می باشد.این نوع ویزا به گرین کارت امریکا حتم می شود اما نکته اصلی این است که در خصوص این ویزا کلاهبرداری های زیادی صورت گرفته از جمله اشخاصی که در امریکا فعالیت دارند به ایرانی ها می گویند ۵۰۰ هزار دلار خود را برای ما ارسال کنید شخص فرستنده پول ، پول را ارسال می کند اما متاسفانه می بیند که کار خود انجام نشد و یا کار او انجام می شود کل مبلغ ۵۰۰ هزار دلار  او در جایی سرمایه گذاری شده که از دست میرود لذا موسسه حقوقی ملک پور راه درست سرمایه گذاری را به شما پیشنهاد می دهد.

ویزای E2 یا سرمایه گذاری از طریق خرید شغل های موجود در آمریکا با حداقل سرمایه 300 هزار دلار که نصف این مبلغ می بایست در شغل موردنظر سرمایه گذاری شود و مابقی در حساب بماند.

ویزای EB3یا ویزای پیشنهاد کاری از سوی کارفرمای آمریکایی با اثبات داشتن شغل با درآمد کافی در ایران.

اگر در امریکا سرمایه گذاری کنید و این راه را به درستی اجرا نمایید حتما به اخذ گرین کارت ختم خواهد شد.

فایل صوتی موسسه ملک پور در باب سرمایه گذاری در آمریکا

video اقامت در آمریکا
سرمایه گذاری در آمریکا

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب سرمایه گذاری در آمریکا

video اقامت در آمریکا

اقامت در آمریکا از طریق پناهندگی

توجه: مؤسسه حقوقی ملک پور و Mie اتریش، هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهد. این مطلب صرفاً جهت بالا بردن اطلاعات شما و اطلاع رسانی در خصوص خطرات و نکات مهم پناهندگی به عرض شما می رسد.

پناهنده شخصی است که بر طبق کنوانسیون ژنو بنا بر دلایل سیاسی، نژادی، دینی، فرهنگی و سایر موارد اینچنینی در کشور خود در معرض خطر تعقیب و محاکمه، شکنجه و یا مرگ بوده و مجبور به ترک خاک کشور خود به منظور زندگی در کشوری دیگر می باشد. کشور پناهنده پذیر بر طبق این کنوانسیون در صورت پذیرفتن شرایط پناهجو می بایست امکانات اولیه زندگی را برای شخص پناهنده فراهم کند. لازم به ذکر است پناهندگی کار بسیار پرخطر و زمان بری بوده و همچنین به دلیل عدم امکان بازگشت به ایران به هیچ وجه توصیه نمی شود و بهتر است با راه های قانونی مانند اقامت کاری و تحصیلی جایگزین شود.

مراحل پناهندگی در آمریکا به این صورت است که فرد پناهجو پس از اعلام پناهندگی برگه ای با نام برگه عبور دریافت کرده و مدارکش مورد بررسی قرار می گیرد سپس به طور موقت در کمپ یا خانه های اجاره ای مهاجران سکونت یافته و برگه ای به نام پاسپورت آبی دریافت می کند و در نهایت پس از قبولی کیس پناهندگی، پاسپورت سفید دریافت کرده و می تواند آزادانه در خاک آمریکا زندگی کند. پناهجو تا 3 سال حق کار نداشته و هزینه های زندگی توسط دولت تامین خواهد شد و همچنین تا 5 سال نمی تواند از خاک آمریکا خارج شود.

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب پناهندگی

video اقامت در آمریکا
پناهندگی در امریکا

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب پناهندگی در آمریکا

audio اقامت در آمریکا

اقامت در آمریکا از طریق ازدواج (اقامت از طریق ازدواج فرد ایرانی با آمریکایی)

اقامت در آمریکا از طریق ازدواج با فرد آمریکایی به دو نوع ویزای نامزدی K1 و ویزای ازدواج تقسیم می شود.

ویزای نامزدی K1 ویزایی غیر مهاجرتی و موقت با قابلیت تبدیل به ویزای ازدواج بوده که زوجین می بایست بالای 21 سال و ترجیحاً دارای دین مشابه بوده و 90 روز پس از ورود به آمریکا رابطه شان منجر به ازدواج شود. دو طرف می بایست قبلاً همدیگر را ملاقات کرده باشند. مدت زمان صدور این ویزا 3 تا 15 ماه به طول می انجامد.

ویزای ازدواج به افرادی اعطا می شود که حداقل یک سال از آشنایی دو طرف گذشته باشد و عشق و علاقه دو طرف به هم اثبات شود. دو طرف می بایست حداقل یکبار قبلاً همدیگر را ملاقات کرده باشند. صدور این ویزا از 1 تا 4 سال به طول می انجامد.

اخذ تابعیت آمریکا از طریق ویزای ازدواج و نامزدی

فایل تصویری موسسه ملک پور درازدواج با فرد خارجی

video اقامت در آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

اقامت در آمریکا و اخذ پاسپورت آمریکا از طریق تولد

آمریکا  در حال حاضر از سیستم خاک  پیروی میکند به این مفهوم که  کسی که در امریکا به دنیا می اید میتواند در این کشور درخواست اقامت بکند البته اگر پدر و یا مادر شما امریکایی باشد نیز شما میتوانید در خواست اقامت در امریکا کنید. امریکایی در مفهوم اصلی به شخصی ابلاغ می شود که در خاک امریکا متولد شده و سپس پدر یا مادر او امریکایی است.

همچنان که می دانید امریکا کشور مهاجر پذیری است و همین تبعیت از سیستم حقوقی خاک از شاخصه های کشورهای مهاجر پذیر می باشد لذا اگر فرزند شما در امریکا به دنیا بیاید دارای تابعیت مضاعف و شهروند آمریکا خواهد شد برخلاف ایران که از سیستم خون تبعیت می کند و هر ایرانی در هر کجای دنیا متولد شود ایرانیست. لازم به ذکر است تولد فرزند در آمریکا هیچ حقی برای اعطای تابعیت به والدین ایجاد نمی کند.

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب تولد

video اقامت در آمریکا

اقامت در آمریکا از طریق گرین کارت و لاتاری

گرین کارت کارت معادل اقامت دائم آمریکاست و دارندگان این کارت اجازه قانونی کار و زندگی دائمی و استفاده از خدماتی اجتماعی مانند خدمات بهداشتی و تحصیلی و غیره را می دهد.همچنین دارندگان گرین کارت امریکا می توانند بدون ویزا در کشور آمریکا تردد کنند. این ویزا از طریق لاتاری سالیانه و کار و سرمایه گذاری در آمریکا به افراد غیر آمریکایی طی مراحل و ضوابطی اعطا می شود.

اقامت در آمریکا و سخن پایانی درباره آن

اقامت در آمریکا و تمامی موارد مرتبط با آن در این مقاله مورد بحث و بررسی قرار گرفت . با توجه به شرایط سخت اخذ ویزای آمریکا برای ایرانیان پیشنهاد می شود در مواردی به غیر از ویزای تحصیلی آمریکا، از موارد جایگزین مانند اقامت از طریق کار در کانادا و یا اقامت از طریق سرمایه گذاری در کانادا استفاده کنید. در صورت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اقامت در آمریکا و ویزای مهاجرتی آمریکا از جمله مهاجرت تحصیلی و کاری به آمریکا و همچنین شرایط اقامت در آمریکا و در نهایت اخذ اقامت آمریکا و همچنین ویزای کاری و سرمایه گذاری کانادا می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین آمریکا به صورت مستقیم تماس حاصل نمایید و در خصوص اقامت در آمریکا به صورت تخصصی مشاوره رایگان دریافت نمایید. شما می توانید سوالات خود را در مورد اقامت در آمریکا را در بخش دیدگاه های این مقاله مطرح نمایید و در سریع ترین زمان ممکن به پاسخ آن برسید.

law اقامت در آمریکا
8 پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام. در حال حاضر تنها امکان تحصیل در آمریکا برای ایرانیان فراهم می باشد.
      تحصیل در آمریکا نیازمند اطلاع از گپ تحصیلی، شرایط تحصیلی، میزان سرمایه، وضعیت تاهل و برخی عوامل دیگر خواهد داشت.

      پاسخ
  1. علی گفته:

    سلام میخواستم بدونم که شرایطی وجود داره که ویزای سرمایه گذاری امریکا رو اخذ کرد؟ چون ظاهرا ترامپ چنین اجازه ای رو برای ایرانیان برداشته.

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام. در حال حاضر تنها امکان تحصیل در آمریکا برای ایرانیان فراهم می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000
      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  2. Soheil گفته:

    در حال حاضر هم میتوان در امریکا اقامت گرفت و به صورت دائم بتوان در امریکا ماند چون من شنیدم ترامپ دیگه به کسی اقامت نمیده لطفا جوابم رو بدید متشکرم

    Rating: 5
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام. در حال حاضر تنها امکان تحصیل در آمریکا برای ایرانیان فراهم می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating: 5