,

اقامت خود حمایتی اتریش

اقامت خود حمایتی اتریش

اقامت خود حمایتی اتریش

اقامت خود حمایتی اتریش یا اخذ اقامت اتریش از طریق تمکن مالی یکی از راه های اخذ اقامت اتریش می باشد که شرایط مناسبی برای کسانی که سرمایه خوبی دارند می باشد. اقامت خود حمایتی اتریش یا مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی را در این مقاله برای شما بزرگواران گرامی بررسی شده است ، اقامت خود حمایتی اتریش یکی از بهترین روش های مهاجرت برای اشخاصی است که میخواهند با ساپورت مالی خودشان از طرف خودشان برای مهاجرت به خارج از ایران به خصوص  اتریش و اقامت اتریش اقدام نمایند ، مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی یا همان اقامت خود حمایتی اتریش یکی از راههای اخذ اقامت اتریش و یکی از روش های مهاجرت به اتریش میباشد که در حال حاضر در ایران بصورت انحصاری و تخصصی و با تعدادی محدود پرونده پذیرفته میشود ،که مشاورۀ این امر توسط  موسسه حقوقی ملک پور با همکاری MIE وین انجام میپذیرد ، اقامت خود حمایتی اتریش دارای شرایط سختی از نظر هزینه و مدارک برای متقاضی نیست و فقط لازم است که در اینمورد با مشاوران موسسه حقوقی ملک پور و یا مشاوران ما در دفاتر وین مشورت بفرمایید  لکن توجه بفرمایید که انجام این پروسۀ خاص بسیار سخت و حساس میباشد که هر کسی قادر به انجام آن نمیباشد و بهتر است که شما در این پروسه از داشتن وکیل های خوب اتریشی بهره مند باشید ، البته جهت اقدام برای این برنامۀ مهاجرتی که اقامت خود حمایتی اتریش و یا مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی  و یا اقامت اتریش بدون اجازۀ کار نامیده میشود زمان خاصی در سال فقط موقعیت جهت اقدام فراهم میباشد و به اینگونه نیست که همۀ سال موسسه پرونده مشاوره ی آن را قبول نماید

فایل تصویری استاد ملک پور ( دانشجوی دکترا حقوق در دانشگاه ملی وین ) در باب اخذ اقامت خودحمایتی اتریش

video اقامت خود حمایتی اتریش

دانلود ویدیو 

video اقامت خود حمایتی اتریش

خودحمایتی , توضیحات کامل و جامع , بخش دوم , سال ۲۰۱۹

دانلود ویدیو

video اقامت خود حمایتی اتریش

خودحمایتی , توضیحات کامل و جامع , بخش سوم , سال ۲۰۱۹

دانلود ویدیو

video اقامت خود حمایتی اتریش

خودحمایتی , توضیحات کامل و جامع , بخش چهارم , سال ۲۰۱۹

دانلود ویدیو

video اقامت خود حمایتی اتریش

خودحمایتی , توضیحات کامل و جامع , بخش پنجم , سال ۲۰۱۹

دانلود ویدیو

video اقامت خود حمایتی اتریش

.

  فایل تصویری استاد ملک پور درباب خود حمایتی اتریش

دانلود ویدیو

video اقامت خود حمایتی اتریش

شرایط اقامت خودحمایتی اتریش

مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی  یا همان اقامت خود حمایتی اتریش یکی از راههای اخذ اقامت اتریش و یکی از راههای مهاجرت به اتریش میباشد که در حال حاضر در ایران بصورت انحصاری و تخصصی و با تعدادی محدود پرونده پذیرفته میشود ، که مشاورۀ این امر توسط موسسه حقوقی ملک پور و همکاری موسسه MIE اتریش انجام میپذیرد ،جهت دریافت اطلاعات بیشتر و پاسخ سوالات خود در مورد بهترین راه مهاجرتی امسال  با تماس با دفاتر وین ما یا موسسات همکار ما در ایران از امکان مشاوره تلفنی رایگان بهره مند گردید.

برای اخذ خودحمایتی اتریش لازم است شما به ازای هر نفر 25 هزار یورو در حساب شخصی خودتان در ایران داشته باشید. توجه کنید نیازی به انتقال پول به اتریش نمی باشد.همچنین باید بتوانید اثبات نمایید که ماهیانه بین 2 تا 3 هزاریورو نیز در امد دارید.از شرایط خاصی که جهت راه مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی و یا اقامت خود حمایتی اتریش لازم است متقاضی اخذ اقامت خود حمایتی اتریش داشته باشد آنست که هر شخصی باید میزان خاصی تمکن مالی داشته باشد را از زمانی که جهت پلن اقامت خود حمایتی اتریش اقدام مینماید تا به انتها یعنی زمانیکه ویزا و کارت اقامت ایشان صادر میگردد در حساب خود داشته باشند و این مبلغ به دولت اتریش بعنوان همان تمکن مالی اصلی در پروسۀ ارائۀ مدارک توسط شما و وکیلتان باید نشان داده شود.

مزایای اقامت خودحمایتی اتریش

در روش اخذ اقامت اتریش از طریق اقامت خودحمایتی اتریش شما می توانید برای خود و خانواده یتان اقامت اتریش را دریافت نمایید که این اقامت در ابتدا 5 ساله می باشد و پس از ان شما می توانید درخواست پاسپورت نمایید.

اقامت خود حمایتی اتریش یا همان مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی به جهاتی از دیگر راههای مهاجرت به اتریش و یا حتی کشورهای دیگر بهتر و سرتر میباشد و آنهم به جهت مزایای بسیار آن میباشد ، هم اینکه هزینه های آن به نسبت تمامی راههای مشابه پایینتر است ، هم مسئلۀ زمان به نتیجه رسیدن این پروسه  است که تقریبا یک سوم پلن های مهاجرتی دیگر از طرق مشابه طول میکشد ، هم اینکه در حال حاضر که بردن خانواده بعنوان همراه در اغلب پروسه های مهاجرتی بسیار سخت و پر هزینه بوده و یا حتی در اغلب پروسه های مهاجرتی به طور کلی بردن همراه و خانواده امکانپذیر نمیباشد و یا اینکه بردن خانواده و همراهان شاید زمان بسیار طولانی ای ببرد تا به سرانجام برسد. لکن در پروسۀ اقامت خود حمایتی اتریش یا همان مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی شما همزمان برای خانوادۀ خود و همراهان خود میتوانید اقدام بفرمایید. و برترین مزیت آن اینست که وقتی با موسسه حقوقی ملک پور با همکاری  MIE اتریش کار کنید مبلغی که بعنوان حق مشاوره و قرارداد برای پرونده تان پرداخت میفرمایید طبق قراردادی که نوشته میشود درصورت عدم موفقیت درصد بسیار بالایی از مبلغ پرداختی شما به شما عودت داده میشود و خوشبختانه با تمهیدات موسسه ما  شما ضرری را متحمل نخواهید شد . و همچنین تمکن مالی که قرار است در حساب داشته باشید هم بطور کلی در حساب خودتان خواهد بود نه شخصی دیگر ، و این یعنی امنیت خاطر و مال ، و در هر صورت شما احساس عدم امنیتی همانند پلن های مهاجرتی و سرمایه گذاری دیگری که به نقاط مختلف دنیا انجام میپذیرد به هیچ عنوان نخواهید داشت .

البته خبر بهتر اینکه در صورت دارا بودن همراه و یا همراهان بیشتر در پروسۀ اقامت خود حمایتی اتریش یا مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی ، همانند همسر و فرزند و … مبلغی که عنوان شد باید برای هر نفر در حساب داشته باشید ، نیازی نیست که برای هر نفر همان مبلغ فیکس در حساب داشته باشید ، این مبلغ در شرایط خاصی و با احتساب خاصی ممکن است برای شما کمتر شود ، که البته جهت این امر و مشخص شدن دقیقتر مبلغ حتمآ با مشاوران موسسه MIE در وین و یا موسسات همکار ما در ایران تماس بگیرید و مشاورۀ اختصاصی تلفنی رایگان داشته باشید.

شرایط کار در روش اقامت خود حمایتی اتریش

اقامت خود حمایتی اتریش به نام اقامت بدون اجازۀ کار اتریش نیز معروف است ، چون در این نوع اقامت شما اجازۀ کار نخواهید داشت ، و میبایست تمکن مالی خود را در حساب شخصی خودتان نشان دهید و یا اینکه اگر بعنوان همراه شخصی هستید ، بطور مثال بعنوان همراه خانواده ، پدر ، مادر ، همسر ، هستید ، میتوانید تمکن مالی همه ی اشخاص را در یک حساب متمرکز به نام شخص متقاضی اصلی نشان دهید ، و البته که اگر این حسابها و تمکن مالی ها بطور یکجا متمرکز باشند بسیار بهتر خواهد بود .درست است شمااجازه کار ندارید اما اجازه سرمایه گذاری دارید بطور مثال شما نمی توانید گارسن رستوران شوید اما می توانید یک رستوران بخرید و مالک ان باشید. شما نمی توانید باغبان خانه باشید اما می توانید خانه ای خریده و ان را اجاره دهید. در واقع شما در 5 سال اول اقامت خود نمی توانید کار یک اروپایی رااشغال نمایید.

نکات مهم درباب اقامت خود حمایتی اتریش

بسیاری از افراد وقتی نام اقامت خود حمایتی اتریش یا مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی را میشنوند فکر میکنند که همانند برنامه های مهاجرتی دیگر همچون سرمایه گذاری در کانادا یا سرمایه گذاری در آمریکا بسیار هزینه بر و زمان بر میباشد و از ترس هزینه های بسیار بالای آن به این راه اصلا فکر هم نمیکنند ، البته در هر صورت به شما عزیزان پیشنهاد میگردد که قبل از قضاوت در مورد هر راهی با وکلا و مشاوران زبده و مجرب مشاوره ای داشته باشید و حتما در مورد آن راه تحقیق بفرمایید و پس از آن تصمیم خود را بگیرید ، در مورد اقامت خود حمایتی اتریش یا مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی نیز همینطور است و شما در اصل نیاز به مبالغ هنگفت و میلیاردی جهت مهاجرت به بهترین کشور دنیا نخواهید داشت. و این راه یکی از راههای آسان مهاجرت به شمار میرود.

اقامت خود حمایتی اتریش  یا مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی شخص شرایط ساده ای را داشته و باعث گردید زمانیکه موسسه حقوقی ملک پور و موسسه اتریشی MIE این پلن را اعلام عمومی نمودند سیل درخواست های متقاضیان به سمت موسسه روانه گردد ، پیشنهاد ما آنست که اقامت خود حمایتی اتریش را با تمامی هزینه هایش و پولی که فقط در حساب خود خواهید گذاشت تا اقامت بهترین کشور دنیا را دریافت نمایید با اقامت از طرق مشابه کشورهای دیگر مقایسه نموده تا بتوانید بهترین نتیجه را کسب نمایید ، و قطعا از راههای مهاجرتی که نیازی به سرمایه دارند ، پرطرفدارترین ها مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری ، مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری ، مهاجرت به انگلیس از طریق سرمایه گذاری ، مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری میباشد ، که با تحقیق و اخذ مشاورۀ درست با وکلا و مشاوران آگاه در این زمینه ها میتوانید خود به بهترین پاسخ دست پیدا کنید .

در روش اقامت خود حمایتی اتریش از نکات بارزی که قابل توجه میباشد آنست که اقامت اتریش از ابتدا به اقامت دائمی اتریش تبدیل نمیگردد ، و در طی دو سال اول هرسال به مدت یکسال اقامت اتریش اعطا خواهد شد ، پس از گذشت دوسال برای سال سوم که جهت تمدید اقامت اقدام گردد اقامتی سه ساله اعطا میگردد و پس از پنج سال نیز اقامت پنج ساله اتریش اعطا میگردد ، البته قطعا داشتن سوء سابقه و ارتکاب جرایم ممکن است که پروسۀ اعطای اقامت و تمدید آن برای افراد به مشکل بر بخورد .

درکل توجه داشته باشید که در روش اقامت خود حمایتی اتریش شما اجازۀ کار نخواهید داشت ، و باید دولت اتریش و سازمان مهاجرت اتریش را در این مورد قانع نمایید که شما در اتریش قصد کار کردن نداشته و فقط قصدتان زندگی کردن است ، و همچنین با نشان دادن مدارک مالی اعم از حساب بانکی با مبالغی که باید در حسابتان داشته باشید باید اثبات نمایید که منبع درآمد مشخصی داشته و تمکن مالی شما به اندازه ای کافی است که زندگی خود را بگذرانید و هیچ نیازی به کار کردن و کسب درآمد در اتریش نخواهید داشت . البته هر سال برای تمدید اقامت نیز باید مبلغی که هرسال دولت آن را مشخص مینماید را در حساب خود نشان داده و درخواست تمدید اقامت نمایید .

فایل های صوتی استاد ملک پور در باب اقامت خود حمایتی اتریش

audio اقامت خود حمایتی اتریش

دانلود فایل صوتی

audio اقامت خود حمایتی اتریش

دانلود فایل صوتی

 

audio اقامت خود حمایتی اتریش

لذا اگر تمایل به اقدام از طریق اقامت خود حمایتی اتریش و یا مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی دارید حتمآ با موسسه از طریق وبسایت ها و کانال تلگرام و اینستاگرام و فیسبوک و … در تماس باشید تا در جریان آخرین اخبار در مورد این برنامۀ مهیج و پرطرفدار مهاجرتی قرار گیرید.

مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی  یا همان اقامت خود حمایتی اتریش یکی از راههای اخذ اقامت اتریش و یکی از روش های مهاجرت به اتریش میباشد که در حال حاضر در ایران بصورت انحصاری و تخصصی و با تعدادی محدود پرونده پذیرفته میشود ، که مشاورۀ این امر توسط موسسه حقوقی ملک پور و همکاری موسسه MIE اتریش انجام میپذیرد ،جهت دریافت اطلاعات بیشتر و پاسخ سوالات خود در مورد اقامت خود حمایتی اتریش  با تماس با دفاتر وین ما یا موسسات همکار ما در ایران از امکان مشاوره تلفنی رایگان بهره مند گردید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۴۹ نظرات, میانگین: ۴.۸۸ از طریق ۵)
Loading...
100 پاسخ ها
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. رضا فروتن می گوید:

    سلام و درود فراوان خدمت جناب ملک پور عزیز
    در رابطه با خود حمایتی اتریش . در دو ویدیوی مختلف دو مطلب متفاوت عرض کردید.

    اینکه شخص متقاضی اصلی علارغم داشتن شرایط مالی باید مدرک لیسانس داشته باشن . بعد در یک ویدیوی دیگر فرمودید شخص باید مدرک دوازده ساله دیپلم را دارا باشد ؟؟؟

    من مدرک فوق دیپلم یا کاردانی برق قدرت دارم . تو این مورد شرایطشو دارم ؟؟؟ یا اینکه مدرک A1 المانی نیاز هست ؟

    و در مورد اسپانیا چطور ایا با مدرک تحصیلی فوق دیپلم من میشه اقدام کرد ؟

    با تشکر از زحمات شما

    پاسخ
    • M.N می گوید:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  2. m.s می گوید:

    درود برشما جناب آقای ملک پور و همکارانتون. آیا اقامت از طریق خود حمایتی بعد از 6 سال منجر به اخذ پاسپورت اتریش میگردد یا فقط منجر به اقامتهای پنج ساله اتوماتیک میگردد؟؟ باسپاس از سایت

    پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.