اقامت تحصیلی دانمارک

اقامت تحصیلی دانمارک 2018 چه شرایطی دارد ، اخذ پذیرش از دانشگاههای دانمارک فوری و اخذ ویزای تحصیلی دانمارک چه روالی خواهد داشت و گرفتن اقامت تحصیلی در دانمارک چه مدت زمانی طول خواهد کشید ، وقت سفارت دانمارک برای ویزای دانشجویی دانمارک را چگونه بگیریم ، مدارک مورد نیاز اخذ پذیرش از دانشگاههای دانمارک چیست و هزینه های تحصیل در دانمارک چقدر است ، امکان مهاجرت به دانمارک و تحصیل رایگان در دانمارک آیا برای ایرانیان وجود دارد ، این سوالاتیست که روزانه افراد متعددی از مشاوران ما در موسسه حقوقی ملک پور میپرسند ، لذا بر آن شدیم تا این مقاله را در باب اقامت تحصیلی دانمارک برای شما بزرگواران به نگارش درآوریم. اقامت تحصیلی دانمارک  نیاز به تحقیق و پرس و جوی بیشتری دارد و شما می توانید برای این امر و انتخاب دانشگاه مناسب در خصوص اقامت تحصیلی دانمارک  با وکیل مهاجرت و یا موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس بگیرید و به صورت تلفنی با موسسه حقوقی ملک پور مشاور رایگان در خصوص اقامت تحصیلی دانمارک  داشته باشید.

video اقامت تحصیلی دانمارک

تحصیلات دانشگاهی داشتن دیپلم دبیرستان نخستین شرط  ورود به دانشگاه ها و مراکز آموزش  عالی کشور دانمارک  است. ثبت  نام  در نظام  آموزش  عالی دانمارک به دو سهمیه  گروه ۱ و ۲ تقسیم  می شود.

داوطلبان  تحصیل در کشور دانمارک می تواند نام  خود را همزمان  در هر دو گروه سهمیه ثبت کند.

اکثر  دوره های  تحصیلی در کشور دانمارک  شرایط  ویژه ای  برای  پذیرش  دانشجو دارند. تعیین حداقل  معدل  در دیپلم  دبیرستان  نخستین  شرط  است.

افراد با داشتن  معدل  مناسب  و نمرات  خوب  در دروس  ریاضیات، فیزیک، شیمی، ادبیات  دانمارکی  و دو زبان  خارجی، می توانند از سهمیه  گروه  ۱استفاده  کنند. سهمیه  گروه  ۲ متعلق به داوطلبانی است که با در نظر گرفتن  تجربه حرفه ای، بدون  داشتن  دیپلم  دبیرستان، طبق  ضوابط  خاصی  به  تحصیل  در رشته  انتخابی خود می پردازند.

همچنین افرادی هم هستند که  در سایر رشته ها مانند فنی  و حرفه ای  که  با گذراندن  امتحان  و داشتن  نمره  ۷در دروس  ریاضی، فیزیک  و شیمی  می توانند وارد دانشگاه  شوند.

اقامت تحصیلی دانمارک  نیاز به تحقیق و پرس و جوی بیشتری دارد و شما می توانید برای این امر و انتخاب دانشگاه مناسب در خصوص اقامت تحصیلی دانمارک  با موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس بگیرید و به صورت تلفنی با موسسه حقوقی ملک پور مشاور رایگان در خصوص اقامت تحصیلی دانمارک  داشته باشید.

هر داوطلب  می تواند حداکثر در ۸رشته  نام نویسی  کند، اما فقط  در یک رشته پذیرفته می شود. سپس دانشجویان در یکی از دانشگاه ها و مدارس  عالی  حرفه ای، از جمله  مدرسه های  عالی  بازرگانان، مراکز پژوهش  مهندسی، مدرسه های  معماری  و غیره  مشغول  به  تحصیل  می شوند.

گذراندن  یک  سال  پیش دانشگاهی در بعضی دانشگاه ها و موفقیت  در امتحان  ورودی  برای  دانشجویان  خارجی  الزامی  است  و فقط  از طریق  سهمیه  گروه  ۲ پذیرفته  می شوند.

لیسانس در دانمارک ، اقامت تحصیلی در دانمارک؛ دوره ی تحصیلی لیسانس در کشور دانمارک سه تا چهار سال است که به صورت تمام وقت انجام می گیرد، و هم چنین  دوره ای با نام  Teknikum  (Bachelor) که معمولاً  شامل  یک  سال  کارآموزی قبل از ورود به دوره و سه  سال  تحصیل  تمام  وقت  دروس  نظری  در مدارس  عالی  حرفه ای  می باشد.

فوق لیسانس دوره ی فوق لیسانس در  کشور دانمارک  شامل دو سال  یا بیشتر تحصیل  تمام  وقت  است.

این دوره  امتحان  ورودی  ندارد و فقط  با توجه به نمرات دوره  لیسانس و اظهار نظر معرف ها دانشجو می پذیرد. در بعضی  از رشته ها همچون معماری  و دامپزشکی، این  دوره  پنج  یا شش ساله  است  که  با دیپلم  دبیرستان  آغاز می شود. داشتن مدرک زبان IELTS 6_6.30 برای گذراندن این دوره الزامی است.

دکترا برای ورود به  این دوره  مدرک فوق لیسانس از  دانشگاه های  دانمارک  یا معادل آن از کشورهای دیگر الزامی است. در این دوره زبان دانمارکی اجباری  نیست و دانشجو می تواند به  زبان  انگلیسی دوره را طی کند.

برای  دوره  دکترا د ر کشور دانمارک دانشجو باید دروس  تعیین شده و پژوهش  جامعی  را که با نوشتن پایان  نامه  و دفاع  از آن  همراه  است  با موفقیت  بگذراند. طول  متوسط  دوره  دکترا در دانشگاه های  دانمارک  چهار سال  است.

(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

در این مقاله سعی داشتیم در مورد اقامت تحصیلی دانمارک  اطلات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم. اقامت تحصیلی دانمارک  نیاز به تحقیق و پرس و جوی بیشتری دارد و شما می توانید برای این امر و انتخاب دانشگاه مناسب در خصوص اقامت تحصیلی دانمارک  با موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس بگیرید و به صورت تلفنی با موسسه حقوقی ملک پور مشاور رایگان در خصوص اقامت تحصیلی دانمارک  داشته باشید. همچنین شما می توانید در خصوص اقامت تحصیلی دانمارک و مهاجرت به دانمارک  به صورت حضوری با موسسه حقوقی ملک پور و مشاورین مجرب این موسسه مشاوره داشته باشید.

8 پاسخ
  1. نیما ایکانی گفته:

    سلام

    ایا امکان رفتن به دانمارک و اخذ ویزای تحصیلی صرفا جهت یادگیری زبان انگلیسی و یا دانمارکی ( تاکید میکنم کالج قبل مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری) میباشد یا خیر؟
    (بنده ایلتس ۵.۵ دارم – ارشد عمران-مهندسی محیط زیست از دانشگاه شریف هستم – و همچنین ۳۰ سال سن و ۴ سال سابقه کار با بیمه دارم )
    اگر امکان پذیر خواهد بود جهت عقد قرارداد تماس بگیریم و خدمت برسیم

    لطفا در اولین فرصت پاسخ دهید

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض احترام. شانس اخذ پذیرش کالج زبان بدون پذیرش تحصیلی در این کشور با ریسک هایی همراه است که اطلاع از شرایط آن قبل از اقدام الزامی می باشد. در این خصوص پیشنهاد می کنیم با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  2. Sama گفته:

    سلام من ۲۷سالمه دیپلم وپیش دانشگاهی انسانی دارم امکان تحصیل هست برای دانمارک؟هزینه خیلی مهمه که بدونم چقد باید تو حسابم باشه لطفا بگین ممنون

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. بله امکان تحصیل در این کشور برای شما وجود دارد. برای اطلاع از هزینه ها و شرایط پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  3. فرانک قناعتیان گفته:

    سلام من ۱۵ سال دارم و کلاس دهم هستم میخواهم دبیرستان رو در یکی از مدارس بین المللی ادامه دهم البته دوست دارم مادرم هم همراه من باشد لطفا مشاوره دهید هم در مورد شرایط و هم هزینه

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام باید شرایط شما دقیقا بررسی گردد زیرا برای کشورهای مختلف میتوانید اقدام نمایید . جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با دفتر مرکزی Mie اتریش تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.