اقامت از طریق کار در کره جنوبی

اقامت از طریق کار در کره جنوبی

اقامت از طریق کار در کره جنوبی در بحث مهاجرت به کره جنوبی 2018 پس از گرفتن وکیل مهاجرت و همچنین اخذ ویزای کار کره جنوبی برای کار در کره جنوبی و یا اقامت از طریق کار در کره جنوبی و همچنین موسسات کاریابی در کره جنوبی و یا لیست مشاغل مورد نیاز کره جنوبی یکی از مواردی است که افراد به شدت به دنبال آن هستند .

اگر از طریق مهاجرت از طریق کار در کره جنوبی اقدام به مهاجرت کاری به کره جنوبی کرده اید یا قصد اقدام دارید باید با موضوع اقامت از طریق کار در کره جنوبی برای اخذ اقامت کره جنوبی آشنایی پیدا نمایید .
امروزه افراد متعددی هستند که بنابر مسائلی من الجمله بیکاری دنبال اقامت از طریق کار در کره جنوبی می باشند و قصد کار در کشورهای صنعتی آسیایی را مد نظر دارند و در بین کشورهای آسیایی کره جنوبی گزینه اکثریت افراد برای مهاجرت کاری به کشورهای آسیایی می باشد چراکه کره جنوبی یکی از پیشرفته ترین و دیجیتالی ترین کشورهای صنعتی نمونه در جهان است اما در این راه با سوالات متناوب و گوناگونی رو به رو می شوند مانند آیا امکان اخذ اقامت از طریق کار در کره جنوبی وجود دارد ؟ شرایط کار در کره جنوبی به چه نحو می باشد ؟ آیا همسر و فرزندان از همان ابتدا میتوانند با شخص اصلی وارد کشور کره جنوبی شوند یا خیر ؟ آیا همه افراد میتوانند درخواست اقامت کاری کره جنوبی را داشته باشند یا افراد با رشته های تحصیلی خاص می توانند اقدام کنند ؟ افراد بیگانه ای که در کشور کره جنوبی مشغول به کار میشوند از چه مزایایی بهره مند می شوند و سوالاتی از این قبیل که ما سعی داریم در این مقاله با تکیه بر قوانین بین الملل خصوصی و قوانین کاری در کره جنوبی به این سوالات پاسخ دهیم . افرادی که قصد اقامت از طریق کار در کره جنوبی را در سر دارند میتوانند با مشاوران زبده حقوقی و وکلای موسسه حقوقی ملکپور و دفاتر همکار آن در تماس باشند تا در این راه کنار شما متقاضیان عزیز باشیم، امروزه کره جنوبی مقصد اصلی برای هر کسی که علاقه مند به کار در یکی از کشورهای پیشرفته ترین در جهان است که در فرهنگ سنتی منحصر به فرد غرق شده است.
کشور کره جنوبی در حال حاضر به عنوان یک صادر کننده اتومبیل ،تلفن همراه و سایر دستگاه های با تکنولوژی بالا و یک رقیب رو به رشد در فناوری اطلاعات می باشد و متخصصان در زمینه های فوق میتوانند کشوره کره جنوبی را برای مهاجرت کاری انتخاب نمایند چراکه این کشور نیاز عمده به این متخصصان دارد.

سئول، پایتخت و بزرگترین شهرستان در کره جنوبی، مرکز همه چیز من الجمله اقتصاد و سیاست به فرهنگ و کسب و کار بین المللی است، برخی از بزرگترین شرکت های جهان در سئول و منطقه اطراف آن مستقر است، بیشترین شغلی که برای اتباع خارجی در کره جنوبی وجود دارد مدرس زبان انگلیسی است، به افرادی که به دنبال کار در خارج از سئول هستند شهرهایی چون دائجون،گوانگجو،اینچئون و اولسان پیشنهاد می شود.
همیشه اخذ شغل در کشورهای خارجی به راحتی به دست نمی آید، اما بهترین کار انجام تحقیقات و پژوهش می باشد، اگر شما میخواهید کاری را در کره جنوبی به دست آورید می توانید از طریق آژانس های استخدام این کشور و یا سازمان های ارائه دهنده کار،روزنامه ها و وب سایت های شغلیاقدام نمایید، افراد در قدم اول برای کار در جنوبی نیازمند کارفرما از این کشور می باشد که باید اشخاص بیگانه را حمایت کنند و برای آنها دعوت نامه کاری ارسال نمایند و یا می توانند از ویزاهای دیگر کاری استفاده نمایند که برخی از آنها در ذیل آمده است
انواع ویزای کار در کره جنوبی
ویزاهای اشتغال که بیشتر در کره جنوبی مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از :
ویزای اشتغال کوتاه مدت (C-4)
ویزای مدیریت تجاری (D-9)
ویزای سرمایه گذاری خارجی(D-8)
ویزای کار حرفه ای(حرفه های ویژه) (E-5)
ویزای کار خاص (فعالیت خاص تعیین شده)(E-7)
واگذاری شرکت رزیدنت ،انتقال داخل شرکت(D-7)
ویزای حرفه های ویژه E-5 :
برای درخواست ویزای E-5 نیازمند گواهی صلاحیت که تحت قانون کره جنوبی شناخته شده است، در واقع افرادی که مدارک بین المللی برای حرفه خود دارند که توسط دولت کره به رسمیت شناخته شده است،مشاغلی چون خلبان هواپیمایی،پزشکان،کارورزان بیمارستان و افرادی که به عنوان کارکنان ضروری برای خدمات حمل و تقل توسط شرکت حمل و نقل کره ای استخدام شده اند، به طور کلی افرادی که به دنبال ویزای E-5 هستند می بایست مدارکی همچون گواهی اشتغال،گواهی درجه، نامه های مرجع حرفه ای و مدارک دیگر ارائه دهند.
ویزای کار خاص (فعالیت خاص تعیین شده E-7)
این ویزا برای داوطلبانی که در برخی از زمینه ها واجد شرایط هستند که شامل مدیران سطح بالا ،انواع مختلف از مهندسان و متخصصان فناوری خاص می باشند، همانند ویزای E-5 متقاضیان این نوع ویزا نیازمند ارائه گواهی اشتغال،گواهی درجه و نامه های مرجع حرفه های و شرایط دیگر می باشند.
ویزاهای ذکر شده در بالا باید از سفارت کره جنوبی و یا کنسولگری که صلاحیت آن تایید شده از محل اقامت متقاضی دریافت گردد.
میانگین ساعت کار در کره جنوبی : ۴۰ ساعت در هفته و ۸ ساعت در روز می باشد اگرچه فرهنگ کار با مدت بسیار طولانی در کره جنوبی وجود دارد.، ۱۵ روز تعطیلات عمومی در سال برای افراد وجود دارد .
نرخ مالیات: نرخ مالیات از درآمد شخصی از ۸ تا ۳۵ درصد ( به جز یک مالیات اضافی ۱۰ درصد از ساکنان) می باشد.
افراد زیر ۱۸ سال اجازه کار در کره جنوبی را ندارند مگر اینکه اجازه پدر و مادر یا قیم خود را به صورت مکتوب داشته باشند، در هر صورت افراد زیر سن قانونی اجازه کار در شیفت شب را ندارند مگر با کسب اجازه از وزارت کار
اگر شما سروران گرامی هم متقاضی اقامت از طریق کار در کره جنوبی می باشید به شما عزیزان پیشنهاد می شود مطالب این مقاله را به طور کامل مطالعه فرموده و همچنین می توانید به لینک https://legalmalekpour.com یا لینک https://www.iranmohajerat.ir/ مراجعه فرمایید و اطلاعات کامل تری در باب اقامت از طریق کار در کره جنوبی دریافت نمایید.

برای دریافت اطلاعات تکمیلی در باب اقامت از طریق کار در کره جنوبی هستید می توانید به وب سایت سازمانی کشور کره جنوبی یا وب سایت سفارت این کشور مراجعه نمایید و همچنین می توانید جهت اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به کره جنوبی از جمله مهاجرت به کره جنوبی از طریق کار و یا شرایط اقامت از طریق کار در کره جنوبی و یا هزینه تحصیل و  زتدگی در کشور کره جنوبی و در نهایت شرایط اخذ اقامت کره جنوبی با موسسه حقوقی ملک پور و یا دفاتر همکار این موسسه در سراسر دنیا و یا در شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نمایید و از مشاوره های رایگان ما نهایت استفاده را بکنید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

Rating: 5
24 پاسخ
  1. بهزاد گفته:

    سلام من ۱۹سالمه و پشت کنکوری هستم .آیا میتونم بجز ویزای کار در کره و با تشگیل زندگی(ازدواج) در کره اقامت دائم رو بگیرم …؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour1 گفته:

      با سلام
      از طریق ازدواج می توان اقامت کره جنوبی را به دست آورد. اما باید اثبات کنید که ازدواج شما حقیقی است و برای اخذ اقامت نیست.

      پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام و عرض ادب. به منظور اخذ ویزای کاری کشورهای کمترمهاجر پذیری مانند کره، می بایست زبان کره ای دانسته و پیشنهاد کاری یا job offer از این کشور داشته باشید.جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمائید.

      پاسخ
  2. مژده گفته:

    سلام خسته نباشید
    من 26 سالمه و لیسانس بهداشت حرفه ای یا همون ایمنی و بهداشت در صنعت رو دارم و در حال یادگیری زبان کره ای هستم میخواستم ببینم از طریق رشتم چطور میتونم کره کار پیدا کنم ممنون میشم بهم جواب بدین.

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب در صورتی که به زبان این کشور مسلط باشید و پیشنهاد شغلی داشته باشید میتوانید اقدام نمایید.جهت مشاوره تکمیلی و تخصصی در این مورد با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. حجت افسری گفته:

    سلام .خسته نباشید
    افسری هستم .جناب آقای ملکپور
    میخاستم بدونم برای افرادی که دارای مدرک سازمان فنی و حرفه ای هستن ودرضمن خودشونم هم کارهایی مانند جوشکاری وبرق کاری بلدن درکره بازار کارهست یا خیر

    با تشکر. افسری

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما برای ویزای کار بهتر است که شما job offer یعنی دعوت نامه کاری داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزاها اقدام نمایید.

      پاسخ
  4. mie.editor2 گفته:

    سلام اقای ملکپورسید دانش هستم۳۹ساله اهل خوزستان میخوام ویزای کاردرکره جنوبی بگیرم وسال ۲۰۰۴ ازطریق کاریابی کارکستر دراهواز ویزای کاردرکره گرفتم ویه مدته کوتاهی دراین کشور کار کردم الان میخوان ازدوباره برای کاردراین کشور اقدام کنم لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم ویزای کاربکیرم باتشکر فراوان

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  5. مهسا گفته:

    سلام ممنون از مطلبتون من مدرک زبان کره ای دارم و دانشجویه کارشناسی حسابداری هستم میخواستم بدونم میتونم بعنوان مترجم دریکی ازشرکتها یا سفارت کاری پیدا کنم؟

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  6. nafas گفته:

    سلام من ارشد حقوق دارم میخواستم بدونم میتونم تو کره جنوبی مرتبط به رشتم شروع به کار کنم؟؟ اگه اقدام کنم راحت پذیرشم میکنند؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. هانا گفته:

    سلام من ۱۹ سالم هست و میخواستم بدونم از کدام طریق راحت تر میتوانم به کره مهاجرت کنم یعنی مدرک کارشناسی داشته باشم بهتره یا نه اونجا کارشناسی رو بگیرم چون الان پشت کنکور هستم. و یه سوال دیگه در چه رشته ای بهتر میپذیرن و کار راحت تر گیر میاد؟‌. هزینه پایه برای مهاجرت چقدر است و اگر بخوام از طریق موسسه حقوقی شما بروم چقدر میشود هزینه شما ممنون اگر جواب کامال بدهید

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      مهاجرت به کشور کره شرایط گوناگونی دارد . به طور مثال سرمایه گذاری , تحصیلی و … باید شرایط شما دقیقا مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان جواب قطعی داد . شما میتوانید با دفتر مرکزی یا دفاتر همکار ما تماس حاصل فرمایید .

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.