اقامت از طریق کار در برزیل

 

اقسام اقامت از طریق کار در برزیل کدامند؟ ملزومات اقامت از طریق کار در برزیل چیست؟ برای اقامت از طریق کار در برزیل چه نوع ویزایی مورد نیاز است؟ نتیجه اقامت از طریق کار در برزیل چه خوتهد بود؟ آیا اقامت از طریق کار در برزیل منجر به اخذ اقامت دائم کشور برزیل خواهد شد؟ مزایای اقامت از طریق کار در برزیل چیست؟

از جمله طرق مهاجرت به برزیل اقامت از طریق کار در برزیل است قصد مهاجرین از انواع مهاجرت ها اخذ اقامت دائم کشور مقصد به منظور بهره مندی از تسهیلات و امکاناتی است که به مقیم آن کشور تعلق پیدا می کند با در ک اهمیت اخذ اقامت یک کشور اهمیت کار و مهاجرت کاری به کشورهای دیگر در این جا برزیل پررنگ  می شود. چرا که لازمه اخذ اقامت کشور برزیل جدای از طریق تولد و کسب تابعیت از طریق سیستم خاک و یا ازدواج با اتباع آن کشور اشتغال به کار در برزیل می باشد. پس از دلایل اهمیت مهاجرت کاری به برزیل طی کردن مستقیم راه اخذ اقامت کشور برزیل است بدین معنی که در مهاجرت کاری به برزیل شخص متقاضی مانند سایر طرق پس از طی کردن دوره ی تحصیلات مجدد پروسه را اخذ اقامت برزیل شروع نمی کند.

در اقامت از طریق کار در برزیل دو نوع ویزا امکان صدور دارد .یک نوع از ویزا ها یی که مربوط به متقاضی مهاجرت کاری به برزیل می باشد ویزای کار موقت  و ویزای کار دائم آن کشور است .

بدین صورت که اگر متقاضی مهاجرت کاری به برزیل دارای کار فرما در کشور برزیل باشد . در ابتدای امر یک ویزای دو ساله ی کاری دریافت می کنند که بعد ار پایان دو سال از مهاجرت کاری به برزیل ویزا به دو سال دیگر تمدید می شود که با مجموع ۴ سال پس از مهاجرت کاری به برزیل متقاضی می تواند  تقاضای اخذ اقامت دائم بدهد و مزیت اخذ اقامت دائم کشور برزیل استفاده از تسهیلات و بیمه های درمانی و سایر بیمه ها و سایر امکانات یک مقیم خواهد بود

مهاجرت کاری به برزیل برای اشخاصی که در زمینه های مهندسی اعم از :

مکانیک

برق

عمران

معدن

کامپیوتر

It

و رشته های حسابداری و توریسم می باشد.

ویزای کار دائم برزیل هم در مهاجرت کاری به برزیل هم در مهاجرت کاری به برزیل به اشخاصی تعلق پیدا می کند که قبل به مدت دو سال تحت نظر دولت کشور برزیل  اشتغال داشته اند و می توانند به عنوان مدیر سرمایه گذار با ارزش سرمایه گذاری ۲۰۰۰۰۰ دلار در مورد شخص حقوقی ۵۰۰۰۰۰ دلار برای شخص حقیقی اقدام نمایند

شرایط مهاجرت کاری برای به برزیل برای چه اشخاصی امکان پذیر می باشد؟

اشخاصی که جهت مهاجرت کاری به برزیل شرایط مساعدتری دارند گروههای زیر می باشند.

معلمان و مربیانی که قراردارد کاری با کشور برزیل را داشتند .

اشخاصی که دارای قرارداد کاری در کشور برزیل بوده اند.

اشخاصی که از طریق ویزاهای کوتاه مدت در کشور برزیل به دستیاری در زمینه های فنی پرداخته اند .

گروه محققین که به واسطه قرارداد کاری خود در کشور برزیل حضور دارند.

این اشخاص می توانند بسیار راحت تر مهاجرت کاری به برزیل را انجام بدهند

 

  • مهاجرت کاری به برزیل اگر از طریق اخذ ویزای کار ی به کشور برزیل باشد نیازمند ارائه مدارک زیر می باشد:
  • مدارک تحصیلی
  • ، قرارداد کاری فی مابین متقاضی مهاجرت کاری به برزیل و کارفرما در برزیل
  • نمره زبان
  • عدم سوئ پیشینه
  • کپی و اصل پاسپورت

مدرک مثبت سابقه ی کار که مرتبط با رشته ی تحصیلی بود و یا نشان دهنده توانایی و مهارت در زمینه کاری خاصی باشد و.

cv

متقاضی مهاجرت کاری به برزیل در صورت داشتن دعوتنامه همکاری و یا قرارداد استخدام از کشور برزیل و یا در صورتی که  شخص متقاضی

تغییر نوع ویزای خود از حالت های مذکور در بالا و سایر انواع ویزا ها باشند می بایست با مراجعه به سفارت و  ارائه مدارک فوق به کنسول برزیلی درخواست ویزا ی کار و مهاجرت کاری به برزیل  نماید

دقت عمل اقسر ویزا در صدور ویزاهای کاری برای متقاضیان مهاجرت کاری به برزیل بسیار بالا می باشد چراکه اجازه کار به طور تمام وقت برای تبعه غیر که متقاضی مهاجرت کاری به برزیل می باشد امکان اخذ اقامت کشور برزیل را فراهم می آورد و متعاقبا شخص مذکور از حقوقی برابر یک تبعه بهره مند می گردد

پس صحت قرارداد ها و ذکر دلایل منطقی جهت استخدام تبعه ی خارجی و ارجحیت وی به تبعه برزیل نقش بسیار مهمی در امکان اخذ ویزا ایفا می نماید.

جهت اخذ مشاوره من باب انتخاب روش قانونی مناسب و بررسی شرایط خود جهت اخذ ویزای کاری و ارتقا شرایط خود جهت موفقیت بیشتر با موسسه حقوقی تماس حاصل فرمایید . موسسه حقوقی ملک پور با سابقه درخشان در امور حقوقی اعم از حقوق داخلی و بین المللی با تبیین طرق قانونی مهاجرت پرده از برخی سودجویی ها   در زمینه ی کاریابی و مسائل از این قبیل بر می دارد .

جهت تکمیل اطلاعات و مطالعه بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

 

https://legalmalekpour.com/category /immigration-to-brazil/

 

 

نگارنده:  سپیده متین

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.