اعزام دانشجو به استرالیا

اعزام دانشجو به استرالیا

اعزام دانشجو به استرالیا در سال 2018 شرایط خاصی دارد که در این مقاله به آن میپردازیم ، تحصیل در استرالیا و اعزام دانشجو به استرالیا و مهاجرت به استرالیا از این طریق در سالهای گذشته بسیار چشمگیر بوده و تعداد زیادی از دانشجویان از سراسر جهان، متقاضی تحصیل و اعزام دانشجو به استرالیا بوده اند. زیبایی این کشور به همراه توسعه اقتصادی و همچنین سبک زندگی امریکایی در این کشور، مورد پسند دانشجویان بوده و همچنین نیاز این کشور به نیروی کار موجب شده تا دانشجویان قصد تحصیل و اخذ ویزای تحصیلی استرالیا را نمایند.

توضیحات آقای ملک پور در باب تحصیل، مهاجرت و اقامت استرالیا

audio اعزام دانشجو به استرالیا
audio اعزام دانشجو به استرالیا

 

در این مقاله به موضوع اعزام دانشجو به استرالیا پرداخته و شرایط و قوانین اعزام دانشجو به استرالیا و ویزای تحصیلی استرالیا را مورد بررسی قرار میدهیم.

مدت اعتبار ویزای دانشجویی استرالیا         

ویزای دانشجویی استرالیا از لحاظ مدت اعتبار، به صورت زیر میباشد:

مدت زمان تحصیل دانشجویان مدت ارائه ویزا به دانشجویان
بیش از 10 ماه تحصیل معمولا تا ماه مارچ سال بعد ارائه میشود
بیش از 10 ماه و پایان ان تا اکتبر سال بعد این ویزا تا بیش از 2 ماه بعد از پایان تحصیل صادر میشود
کمتر از 10 ماه باشد معمولا ویزا تا یک ماه بعد از تحصیل صادر میشود

نکات تکمیل در مورد ویزای تحصیلی کشور استرالیا

  • ویزای دانشجویی می تواند تا 5 سال صادر شود که البته بسته به طول تحصیل دارد
  • دانشجویان پزشکی یا معماری که طول دوره انها حدودا 6 سال یا بیشتر باشد
  • در دوره تحصیل، یک پیشرفت منطقی باشد یعنی یک درس پیشنیاز درس دیگر باشد

مدت زمانی که طول میکشد ویزا صادر شود

معمولا تصمیم روی پرونده های دانشجویی، 4 هفته به طول می انجامد که اضافه شدن این زمان به یکی از دلایل زیر می تواند باشد

  • عدم تکمیل بودن و یا ناقص بودن مادارک
  • درخواست مدارک بیشتر و تکمیلی از سوی افسر بررسی کننده پرونده
  • درخواست افیسر پرونده برای انگشت نگاری یا ازمایشات پزشکی

هزینه ویزای تحصیلی استرالیا:

  • هر متقاضی اصلی باید مبلغ ۵۵۰ دلار استرالیا بپردازد
  • همراهان وی که بالای 18 باشند باید 410 دلار بپردازند
  • وهمراهان زیر 18 باید 135 دلار بپردازند

قطعا این مبالغ به هیچ وجه عودت نمی شود

شرایط مورد نیاز ویزای دانشجویی استرالیا:

قبل از اقدام برای ویزا، دانشجو باید شرایط زیر را فراهم نماید:

  • ثبت نام تمام وقت در یکی از مراکز اموزشی معتبر استرالیا
  • برای دانشجویان یا دانش اموزان زیر 18، باید از قبل از سفر، هزینه های زندگی تامین و برنامه ریزی شود

ثبت نام مورد قبول در استرالیا

شخص باید در یکی از دوره های مورد قبول در یک از موارد ذکر شده در CRICOS ثبت نام نموده و وپذیرفته شده باشد. تاییدیه CoE نیز باید گرفته شود در صورتیکه شخص از خارج از استرالیا اقدام نموده باشد.

ویزای تحصیلی با دوره زبان

متقاصی می تواند در دو یا چند دوره به صورت همزمان ثبت نام کند و و ویزا بگیرد که به ان یک پکیج میگویند که باز هم تاییده CoE مورد نیاز است. معمولا این ویزا به مدت حداکثر 5 سال خواهد بود

 

ویزای تحصیلی برای دانش اموزان زیر 18

دانشجویان یا دانش اموزان زیر 18 باید ثابت نمایند که تمام هزینه های تحصیل و زندگی را از قبل فراهم نموده و برای ان برنامه دارند مثلا پدر مادر یا چنین شخصی تقبل هزینه نماید که مدارک ان باید ارائه شود

بررسی هدف واقعی متقاضی برای اخذ ویزای همراه استرالیا یا (GTE)

افیسر های اداره مهاجرت استرالیا بررسی می نمایند که قصد شخص از اخذ ویزای تحصیلی استرالیا، اخذ اقامت است یا تحصیل. این کار از طریق پروسه GTE انجام میشود و اگر افیسر پرونده بفهمد که شما قصد مهاجرت و اقامت دارید، رد شدن ویزای شما محتمل میشود

شرایط مورد نیاز زبان انگلیسی جهت اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

ارائه مدرک زبان برای اخذ ویزای تحصیلی و پذیرش ضروری بوده و در صورت عدم ارائه امکان اخذ ویزا وجود ندارد

حداقل نمره در بیشتر مراکزتحصیلی استرالیا، نمره معادل 5.5 ایلتس میباشد که اگر نمره شما 5 باشد باید یک دوره 10 هفته ای و اگر نمره شما 4.5 باشد، باید یک دوره 4.5 بگیرید.

این ازمون باید حداکثر 2 سال قبل از اپلای داده شده باشد

شرایط مالی مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی استرالیا

  • متقاضیان باید نشان دهند که از پس هزینه های تحصیلی و زندگی در استرالیا در طول تحصیل و زندگی بر می ایند. این کار می تواند از طریق ارائه مدارکی از سوی خود شخص یا پدر مادر باشد.

هزینه های زندگی در استرالیا

از ۱ جولای ۲۰۱۶ هزینه های زندگی در استرالیا بشرح زیر می باشد:

  • دانشجویان حدودا باید مبلغ 20 هزار دلار استرالیا برای زندگی را به سفارت نشان دهند. برای همسر نیز باید مبلغ حدود 10 هزار دلار استرالیا نشان داده شود. هر فرزند نیز حدود 3000 دلار خواهد بود . البته اگر فرزندبخواهد تحصیل نماید باید مبلغ 8 هزار دلار هم برای وی نشان داده شود

 

آزمایشات پزشکی جهت دریافت ویزای دانشجویی استرالیا

دانشجویان باید ازمایشات پزشکی ویژه ای را نزد پزشک معتمد انجام دهند و این ازمایشات برای خود دانشجو الزامی بوده اما برای همراهان وی الزامی نیست و ممکن است که افیسر درخواست این ازمایشات را نماید

البته مبلغ این ازمایشات در کشور های مختلف، متفاوت میباشد.

گواهی عدم سوء پیشینه 

دانشجویان باید یک گواهی عدم سوپیشین ارائه نمایند که باید البته اگر به زبان غیر انگلیسی میباشد، ترجمه شود. اگر دانشجو درکشور های دیگری هم اقامت یکسال به بالا داشته است، از آن کشور ها هم گواهی عدم سوپیشینه بگیرد

در این مقاله سعی بر آن داشتیم تا موضوع اعزام دانشجو به استرالیا را کامل توضیح داده و شرایط و قوانین اخذ ویزای تحصیلی استرالیا را برای شما عزیزان توضیح دهیم. امید است که مفید فایده بوده باشد.

در صورتی که تمایل به مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل در استرالیا ، کار در استرالیا و سرمایه گذاری در استرالیا را دارید و نسبت به قوانین این کشور در باب اعزام دانشجو به استرالیا و قوانین دیگر استرالیا  بی اطلاع هستید پیشنهاد می شود با مشاوران برتر موسسه حقوقی ملکپور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران به صورت کامل مشاوره نمایید.

Rating: 4
18 پاسخ
  1. مهرشاد گفته:

    سلام منکلاس دوم هنرستان هستم معدل من 18.80شده میخاستم بامدرک کاردانیبرای اخذ ویزای تحصیلی کافی است یا باید کارشناس یا ارشد داشته باشم وچه قد باید هزینه کنم

    Rating: 4
    پاسخ
  2. mreza.kave گفته:

    با سلام
    من۳۱ سال سن دارم و رشته تحصیلیم برق قدرت هست و قصد ادامه تحصیل دوره دکترا تو استرالیا رو دارم. کارشناسی با معدل ۱۶/۵ دانشگاه صنعتی اصفهان سال۹۱ و ارشد با معدل ۱۴/۷ دانشگاه اصفهان سال ۹۴ فارغ التحصیل شدم. دوتا مقاله isi و isc دارم.تا الان ۷ سال سابقه تدریس توی اموزشکده فنی حرفه رو دارم و باید یک سال دیگه هم بمونم تا تعهدم تموم بشه. حالا چندتا سوال داشتم که اگر امکان داره همینجا جواب بدین
    ۱- چقد شانس اپلای از یه دانشگاه خوب و دریافت فاند رو دارم؟
    ۲- سن و سال و این گپ تحصیلی از سال ۹۴ تا ۹۸ مشکل ساز نیست؟
    ۳- این سابقه تدریسی که دارم میتونه واسم مفید باشه؟
    ۴- هدفم اقامت دایم اونجاست.واسه تحصیل اقدام کنم بهتره با واسه کار؟
    ۵- و سوال اخرم اینکه توی تقریبا یه سالی که فرصت دارم تا اقدام کنم چه کارایی خوبه که انجام بدم یا چه مدارکی مینونن مفید باشن تا اقدام کنم؟
    پیشاپیش از زحماتتون تشکر میکنم

    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. با توجه به رزومه شما در مقالات و تدریس می توان گفت که شانس زیادی برای کسب فاند تحصیلی دارید، اما همه این ها به نظر سوپروایزر و دانشگاه بستگی دارد. گپ تحصیلی در استرالیا نیز مهم است. از طریق تحصیل سریع تر می توانید اقدام کنید، اما استرالیا ویزاهای کاری هم دارد. اگر به اطلاعات بیشتری نیاز دارید توصیه می کنم با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند گردید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  3. ناشناس گفته:

    سلام. خیلی ممنون از راهنماییهای خوبتون. سوال که داشتم اینه که آیا هموروئید و انحراف زانو مشکلی در اخذ ویزای مهاجرت تحصیلی به استرالیا ایجاد میکنه؟

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با عرض سلام و احترام. دوست گرامی برای ویزاهای موقت همانند ویزاهای تحصیلی استرالیا نیازی به دادن آزمایش های پزشکی در روند پروسۀ ویزا نمی باشد.

      پاسخ
  4. S. B گفته:

    با سلام و خسته نباشید
    من یه زن هستم با 40 سال سن. ارشد ادبیات انگلیسی دارم با 4تا مقاله ای اس آی، معدل کارشناسی دانشگاه آزاد 18 و ارشد پیام نور 16.ایلتس در حال اقدام هستم برای 7، با این شرایط میتونم استرالیا پذیرش بگیرم؟

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  5. محمد گفته:

    سلام
    من مهندسی ساختمان در افغانستان خواندم و متاهل نیز میباشم. تمام دروس ما به انگلیسی بود و معدل من 78 درصد است. هم اکنون در حال آمادگی برای اخذ امتحان تافل هستم. میخواستم بپرسم که امکان اخذ بورسیه تحصیلی در استرالیا برای من وجود دارد یا خیر؟ آیا میتوانم همسرم را ببرم یا خیر؟
    اگر وجود دارد به چند نمره تافل نیاز دارم و شرایطش چیست؟
    اگر اخذ بورسیه امکان پذیر نمیباشد، اخذ ویزای تحصیلی از طریق هزینه شخصی آیا ممکن می باشد؟ اگر میباشد چقدر برایم تمام میشود؟ لازم به ذکر است که آنجا فامیل درجه یک هم دارم.

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      

با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید

      و یا با شماره 021-49076 تماس بگیرید.


      پاسخ
  6. فاطمه گفته:

    سلام
    من 31 ساله هستم و کارشناسی ارشد فیزیک ار دانشگاه الزهرا با معدل 17.34 دارم، آیا برای من امکان بورسیه تحصیلی به دانشگاه های استرالیا یا نیوزلند است؟ با چه شرایطی؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و احترام برای دریافت بورسیه باید رزومه شما (مدرک زبان ، معدل و نمرات شما و مدارک تحصیلی شما و …) مورد بررسی قرار گیرد و نیاز به معدل بالای 19 و مدرک زبان بالا دارد . پیشنهاد میکنیم برای مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید .

      پاسخ
  7. mie.editor2 گفته:

    سلام ۱۸ سالمه رشته ریاضی فیزیک آیلتس ۷ دارم معدل سال سوم ۱۳ هستش معدل سال چهارم حدودا ۱۰ میشه سوال اولم این هستش که میتونم با این شرایط و معدل پایین از دانشگاه‌های ملبورن استرالیا پذیرش بگیرم؟ و قصد تغییر رشته در استرالیا رو دارم میخوام یک رشته ساده بخونم اونجا سوال دومم این هستش که اگر دانشگاهی که میخوایم درش ادامه تحصیل بدیم مورد تایید وزارت علوم نباشه چه مشکلی پیش میاد؟ اگر وزارت علوم تایید نکنه دانشگاه رو نمیتونم در اون دانشگاه ادامه تحصیل بدم؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. معدل شما برای تحصیل در این کشور مناسب نیست و شانس شما برای اخذ پذیرش اندک می باشد. در صورتی که دانشگاه مورد نظر مورد تایید وزارت علوم نباشد مدارک شما پس از بازگشت به ایران مورد تایید قرار نمیگیرد. برای اطلاع از شرایط هر یک از کشورها متناسب با شرایط خود پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. امکان تحصیل در این کشور برای شما وجود دارد. پیشنهاد میکنیم برای اخذ اطلاعات در این خصوص از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. یاسر گفته:

    با سلان و خسته نباشید
    هزینه کارشناسی ارشد برای رشته حسابداری در شهر سیدنی چقدر میشه تقریبا
    و با کار دانشجویی میشه از پس هزینه های زندگی بر اومد
    و در کل هزینه وکیل و غیره برای اوکی شدن چقدر میشه

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.