, ,

مهاجرت به استونی از طریق ازدواج

مهاجرت به استونی از طریق ازدواج

آیا قصد مهاجرت به استونی از طریق ازدواج را دارید؟ آیا میخواهید شرایط مهاجرت به استونی از طریق ازدواج را بدانید؟ آیا میخواهید راجع به قوانین مهاجرت به استونی از طریق ازدواج بدانید ، اگر میخواهید راههای اخذ مهاجرت به استونی از طریق ازدواج را بدانید و اگر میخواهید در مورد مدارک ازدواج در استونی  اطلاعاتی را کسب نمایید و به دنبال بدست آوردن جواب این سوالات هستید این مقاله درباره مهاجرت به استونی از طریق ازدواج برای شما عزیزان نگاشته شده است ، لطفا این مقاله را مطالعه نمایید، در این مقاله سعی شده راههای اخذ ویزای ازدواج استونی و شرایط اخذ مهاجرت به استونی از طریق ازدواج را برای شما شرح دهیم .و اطلاعاتی در مورد مهاجرت به استونی از طریق ازدواج ، اخذ ویزای ازدواج استونی بهره مند شوید، سؤالات خود را در زمینه مهاجرت به استونی از طریق ازدواج از مشاوران مهاجرت بپرسید .

 

ازدواج با یک شهروند استونیایی

در هر کشور قوانینی برای ازدواج با شهروندانی از کشورهای دیگر وجود دارد. ازدواج با یک شهروند استونیایی فرآیندی چند مرحله ای است. باید ثابت کنید که در حال حاضر با هیچ شخص دیگری ازدواج نکرده اید و یا ازدواج و طلاق قبلی شما ثبت شده باشد، باید هویت خود را ثابت کنید و تایید شود که شما هرگز در استونی مرتکب جنایت نشده باشید. این کار با ارائه مدارک مختلف از جمله گواهی وضعیت به دولت استونی یا یا از طریق سفارت استونی انجام می شود. اگر می خواهید با همسر استونیایی خود در کانادا زندگی کنید، باید برای دریافت اقامت دائم اقدام کنید. در صورتی که همسرتان بخواهد حین ارائه درخواست برای زندگی در کانادا، شما را در کانادا ملاقات کند، باید همچنین برای دریافت مجوز سفر الکترونیک (eTA) درخواست دهد.

شرایط اصلی ازدواج در استونی

برای ازدواج با یک شهروند استونیایی، باید به دولت استونی ثابت کنید که شرایط لازم برای انجام چنین کاری را دارید. این شرایط عبارتند از:

  • گواهی تولد در کشور زادگاه خود
  • اثبات وضعیت مجردی
  • اثبات شرط سنی

 

اعضای خانواده

اگر از همسر سابق خود دارای فرزند باشید، این مسئله در درخواست ازدواج شما در استونی تاثیر نمی گذارد.

وابستگی فرزندان به شما نیز در درخواست ازدواج با یک شهروند استونیایی تأثیری ندارد.

ازدواج در استونی

برای ازدواج در استونی، زن و شوهر باید یک درخواست کتبی به اداره ثبت احوال، دفتر اسناد رسمی یا وزارت مذهب با حق ثبت ازدواج زوجین ارائه دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مدارک مورد نیاز و نیاز به ترجمه دقیق آنها با دفتر اسناد رسمی، کلیسا یا دفتر آمار حیاتی مورد نظر خود برای ازدواج در استونی در تماس باشید. شهروندان انگلیس برای ازدواج در استونی نیاز به گذرنامه معتبر، گواهی تولد، گواهی نبود مانع برای ازدواج (و گواهی طلاق در صورت مطلقه بودن) نیاز دارند. گواهی تولد در انگلستان، گواهی نبود مانع برای ازدواج (و گواهی طلاق در صورت مطلقه بودن) باید از طرف اداره امور خارجه و کشورهای مشترک المنافع تایید قانونی شود.

در انگلیس گواهی عدم وجود مانع برای ازدواج تنها برای شهروندان انگلیسی صادر می شود. بنابراین، اگر یک شهروند استونیایی ساکن در انگلستان بخواهد تاییدیه ای مبنی بر عدم ازدواج در انگلیس بگیرد، مجاز به دریافت چنین مدرکی در انگلستان نخواهد بود. در این مورد، یک شهروند استونی است که در هنگام اخراج شدن در استونی، یک بیانیه کتبی بفرستد تا تأیید کند که هیچ گونه مانعی برای ازدواج او نیست.

در صورت لزوم، می توانید برای صدور مجدد سند ازدواج خود به زبان انگلیسی درخواست دهید تا سفارت آن را به صورت پستی برای شما ارسال کند.

استونی – ویزا، اقامت، مهاجرت و ثبت مدارک

شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا می توانند بدون داشتن ویزا وارد استونی شوند و حضور آنها در کشور با توجه به قانون شهروندی اتحادیه اروپا مجاز است. شهروندان ایالات متحده نیز می توانند بدون نیاز به ویزا به مدت کمتر از سه ماه در یک دوره شش ماهه در استونی اقامت داشته باشند.

قوانین اقامت و مهاجرت تا حدودی در تاریخ ۱ می ۲۰۰۴، با پیوستن استونی به اتحادیه اروپا، تغییر کرد. اقامت موقت به همسر شهروندان استونیایی تعلق می گیرد. اقامت دائم برای شهروندانی صادر می شود که به طور قانونی حداقل پنج سال در استونی اقامت داشته باشند، و همچنین به همسر اشخاص خارجی که بر اساس اشتغال به آنها اجازه اقامت داده شده است، اعطا می شود. اگر ازدواج کمتر از سه سال باشد، همسر شخص خارجی اجازه اقامت دریافت می کند که برای یک سال معتبر است. این اجازه را می توان هر ساله به مدت سه سال تمدید کرد. پس از سه سال اقامت دائم در استونی، همسر شخص خارجی اجازه اقامت می گیرد که به مدت سه سال اعتبار دارد. اگر ازدواج بیش از سه سال باشد، همسر شخص خارجی بلافاصله اجازه اقامت دائم می یگیرد که به مدت سه سال معتبر است.

اجازه اقامت موقت همچنین برای خارجیانی که قصد دارند با یکی از خویشاوندان نزدیک خود که شهروند استونی است، زندگی کنند، صادر می شود. خویشاوند نزدیک شامل والدین (در مورد کودکان یا بزرگسالانی که به دلیل بیماری یا معلولیت نمی توانند مستقل باشند)، فرزندان (در مورد والدینی که نیاز به مراقبت دارند) یا نوه ها (در مورد پدربزرگ و مادربزرگی که نیاز به مراقبت دارد) و یا فردی که میان آنها رابطه شخصی وجود دارد. در اکثر موارد که اشخاص خارجی تمایل دارند تا بر اساس رابطه خانوادگی در استونی اقامت داشته باشند، لازم است که حامی آنها، درآمد ثابت و دائمی در استونی داشته باشد.

ویزای اقامت برای اتباع خارجی که مایل به کار در استونی باشند، با شرط پیشنهاد شغلی مطمئن از طرف کارفرمایانی در کشور استونی صادر می شود. اجازه اقامت و اشتغال برای مدت زمان کار تضمین شده توسط کارفرمای استونیایی صادر می شود و دو سال اعتبار دارد. پس از دو سال می توان مجوز را تمدید کرد. حداکثر زمان تمدید پنج سال است. هیچ سهم مهاجرتی برای مهاجرت خارجیانی که استونیایی های قومی یا شهروندان اتحادیه اروپا، ایالات متحده، نروژ، ایسلند، سوئیس یا ژاپن نیستند، اختصاص ندارد.

برای گرفتن اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به استونی از طریق ازدواج با مشاورین و کارشناسان ارشد مهاجرت مشاوره حاصل نمایید . برای انجام هر گونه مشاوره ای جهت مهاجرت به استونی از طریق ازدواج پیش از هر اقدامی با مشاوران متخصص در امور بین الملل و وکلای با تجربه موسسه حقوقی ملک پور مشورت کرده  و پس از کسب اطلاعات در این زمینه تصمیم خود را اخذ کرده و اقدام نمایید .

 

 

مهاجرت به استونی از طریق ازدواج
3.8 (76%) 5 votes
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.