ازدواج در مجارستان

قوانین ازدواج در مجارستان 2018 را بررسی مینماییم ، یکی دیگر از راه های مهاجرت می تواند ازدواج باشد همانطور که میدانید ازدواج در اروپا یا ازدواج در مجارستان یکی  از  راه های اخذ تابعیت می باشد یکی از راه های ساده برای اخذ تابعیت مجارستان ، ازدواج در مجارستان می باشد لذا لازم به ذکر است که افرادی که میخواهند مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج در مجارستان نمایند باید اطلاعات کافی در مورد ان نیز داشته باشند برای همین ما در این مقاله اطلاعات شما رو در مورد ازدواج در مجارستان نیز افزایش میدهیم .
آبا به ازدواج در مجارستان فکر می کنید؟ آیا قصد گرفتن ویزای ازدواج در مجارستان را دارید؟  آیا شرایط ازدواج در مجارستان را می دانید؟ آیا به جزئیات اقامت از طریق ازدواج در مجارستان آگاهید؟ آیا با ازدواج با یک شخص در مجارستان می توان اقامت دائم مجارستان گرفت؟  ازدواج با یک مجارستانی چه آثاری را در پی دارد؟ آیا جهت انجام امور اقامت مجارستان از طریق ازدواج در مجارستان به وکیل مهاجرت نیاز داریم؟

قرارداد ازدواج افراد خارجی در مجارستان

افراد (زن و مرد )اگر تصمیم ازدواج با هم را دارند باید قبل از ثبت اعلام کنند لذا با توجه به قانون V سال ۲۰۱۳ در قانون مدنی حقوق شخصی و مالی است.
ازدواج یک شهروند مجاری و یا شهروند خارجی دیگر و یا افراد بی تابعیت باید تحت شرایط قانونی باشد لذا این امکان وجود دارد که قرارداد ازدواج میان دو شهروند، که دارای تابعیت مشترک هستند ، یا میان افرادی که تابعیت مختلف دارند انجام بگیرد. در این صورت  محل اقامت و یا محل سکونت یک شرط مهم به حساب می اید که فرد می تواند در برخی از ایالات از آن برخودار باشد .
یکی از موارد و شرایط ازدواج ثبت ان در سر کنسولگری های کشور مورد نظر می باشد که مانع قانونی برای ازدواج میان زن و مرد وجود نداشته باشد ، بعد  از ازدواج افکار  مورد نظر خود را اعلام میکنند .
افراد (زن-مرد) بعد از ثبت اعلام ازدواج سی روز مهلت دارند به دفتردار مراجعه کنند برای ثبت ان در دفتر  لذا در برخی  موردها مامور دفاتر اسناد رسمی می توانند محدودیت زمانی در  نظر نگیرند.
بررسی موارد زیر قبل از ازدواج ضرزری می باشد:
۱-هویت
۲-شهروندان
۳-وضعیت تاهل واقعی
۴-نشانی
۵-شماره شناسایی شخصی، و گواهی تولد وشرایط اساسی (حد سن ازدواج)
در این صورت اگر بخواهیم محتویات ازدواج را بررسی کنیم ازدواج در مجارستان باید تابع قوانین مجارستان باشد.که در کل به ان گواهی ازدواج گفته می شود. در برخی موارد فرد از نشان دادن گواهی به ماموران مرجع بوداپست یا شهرستان های دیگر معاف می شود برای مثال می توان گفت که هنگامی که کشور در وضعیت جنگی وجود دارد فرد از نشان دادن گواهی معاف است . فرد برای معافیت از برنامه کار بری(huf) باید مبلغ ۵۰۰۰ به  شکل باطل کردن تمبر پرداخت کند که این معافیت تا ۶ ماه از تاریخ صدور تمبر می باشد .
کشور های ذیل معاف هستند:
۱-کانادا
۲-رومانی
۳-اسلواکی
۴- اوکراین
اسناد خارجی باید با ترجمه مجارستانی به  گواهی متصل شود مگر اینکه مقررات مختلف توافقنامه های بین المللی دو یا چند جانبه و یا روابط متقابل آن را غیر ضروری بداند. این مهم به ذکر است که یک فرد با تابعیت دوگانه باید به عنوان یک شهروند مجارستان طی جلسات ازدواج در نظر گرفته شود اگر او / او یک تابعیت مجارستان در میان / شهروندی خود را دارد.
ازدواج یک اقدام عمومی است و آن را در حضور دو شاهد اتفاق می افتد. ازدواج باید در سالن قرارداد ازدواج انجام شود ، و تنها در موارد استثنایی متفاوت است. تفاوت در سراسر کشور مرتبط است با توسعه، امکانات و استاندارد سالن های ازدواج. این کار در خارج از دفتر و در کنار ساعت رسمی دفتر تنها می تواند توسط دفتر اسناد رسمی شهرداری مجاز ازدواج انجام شود . بنابراین شهرداری می تواند هزینه های تعریف شده در قوانین و مقررات خود را برای ازدواج درخواست و همچنین می توانید مکان های خارجی ممکن تنظیم کند.
پس از ازدواج زن و شوهر گواهی ازدواج، رایگان دریافت خواهند کرد. این گواهینامه شامل فرقه از سرفصل از مجارستان و نیز یک نسخه انگلیسی وجود دارد ویک  نسخه فرانسوی. ترجمه سند ازدواج به زبان های دیگر و کسب احتمالا لازم از قوانین خود تعهد به احزاب است.یک زوج خارجی اگر قصد ازدواج داشته باشند قبل از ثبت باید اعلام کنند. لذا با در نظر گرفتن قانون هفت سال ۲۰۱۳ در قانون مدنی حقوق شخصی و مالی است که این مقررات عبارتند از: اقامت قبل از ازدواج، علل ابطال ازدواج،  تشریفات ازدواج و قرارداد ازدواج . اگر ازدواج  شرایط قانونی انجام شده باشد می توان بین یک شهروند مجارستانی و هر شهروند خارجی و یا یک شخص بدون تابعیت انجام شود.

در نهایت می توان  گفت که ازدواج در مجارستان یکی از راه های اسان برای اخذ تابعیت این کشور است فرد به راحتی و بعد از مدت کوتاهی می تواد اخذ تابعیت  کند  لذا بمی توان گفت اخذ تابعیت از طریق ازدواج در مجارستان بهترین و اسان تر از  راه های دیگر میباشد به دلیل اینکه بلا فاصله بعد از ازدواج فرد می تواند اقامت  مجاری را کسب کند در نهایت می توان به این موضوع  اشاره کرد که تمام قوانین در باره اخذ تابعیت ار طریق ازدواج در مجارستان با کشورهای دیگر متفاوت است و افراد بهتر است از وکیل مهاجرت و موسسات حقوقی واجد صلاحیت تمامی راهکارهای مهاجرت به مجارستان را جویا شده و مهاجرت تحصیلی به مجارستان و مهاجرت کاری به مجارستان همچنین سرمایه گذاری در مجارستان را جویا شده و اطلاعات کامل را بدست بیاورید . تا بتوانید از تمامی راهها در زمینه ی مهاجرت به مجارستان استفاده نمایید .

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر در مورد مهاجرت به مجارستان از طرق مختلف میتوانید با دفتر مرکزی موسسه حقوقی ملک پور با همکاری mie اتریش در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید و از امکان مشاوره رایگان تلفنی ما بهره مند شوید.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.