,

اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا

اخذ پذیرش در ایتالیا

اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا

اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا 2018 و مهاجرت تحصیلی به ایتالیا و با گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ امروزه افراد زیادی وجود دارند که قصد ادامه تحصیل در ایتالیا و همچنین مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا برای تحصیل در دانشگاه های ایتالیا را دارند. قبل از هر چیز باید بدانید مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا و شرایط اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا برای اخذ اقامت ایتالیا چیست ؟

فایل تصویری آقای ملک پور (دانشجوی دکترا رشته حقوق در دانشگاه ملی وین اتریش ) در باب تحصیل در ایتالیا و بورسیه تحصیلی ایتالیا

video اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا

فایل صوتی آقای ملک پور (دانشجوی دکترا رشته حقوق در دانشگاه ملی وین اتریش ) در باب تحصیل در ایتالیا 

audio اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا

اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا 2018 به دلیل هزینه های مناسب و بورسیه های تحصیلی همواره کشوری محبوب برای مهاجرت از طریق تحصیل بوده است .مدارک لازم برای اخذ پذیرش دانشگاه های ایتالیا در هر کدام از مقاطع تحصیلی متفاوت است . اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا همانند دیگر کشور قوانین خاص خود را دارد که در این مقاله به شرح آن می پردازیم .موسسه حقوقی ملک پور پیشرو ترین و موفق ترین موسسه حقوقی داخل کشور شما را در اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا و دیگر کشورها یاری می کند .همانطور که می دانید مهاجرت راه های گوناگونی دارد از جمله ، کار ، سرمایه گذاری ، ثبت شرکت ، تحصیل و… که راه تحصیل همیشه یک گزینه محبوب به خصوص برای افراد جوان است .برای تحصیل در دانشگاه ها و مدارس جهان نیاز به اخذ پذیرش از آن دانشگاه که اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا نیز از جمله آنهاست .

 

شرایط ورود برای افرادی که به دنبال اخذ پذیرش ایتالیا هستند در هر دوره تعیین می شود . این شرایط عبارتند از :

-داشتن دیپلم متوسطه یا گذراندن ۱۲ سال تحصیل در هنگام اخذ پذیرش ایتالیا در مقطع کارشناسی

-داشتن مدرک تحصیلی لیسانس یا معادل آن هنگام اخذ پذیرش ایتالیا در مقطع کارشناسی ارشد

-ارائه مدرک تحصیلی فوق لیسانس ، در هنگام اخذ پذیرش ایتالیا دردوره دکترا یا مراکز آموزش تخصص پزشکی

مدارک لازم برای اخذ پذیرش دانشگاه های ایتالیا در مقطع لیسانس (Bachler) :

۱-ترجمه مدارک دیپلم وپیش دانشگاهی وریز نمرات

۲-رزومه کاری کامل به فرمت اروپایی (cv)

۳-انگیزه نامه به زبان انگلیسی که در آن تمایل شما به تحصیل در کشور ایتالیا در ۲ صفحه بیان شده باشد

۴-مدرک زبان آیلتس ۶ آکادمیک یا تافل با نمره ۸۰

۵-اسکن پاسپورت

۶-اسکن عکس

مدارک لازم برای اخذ پذیرش دانشگاه های ایتالیا در مقطع فوق لیسانس (master) :

۱-ترجمه مدارک لیسانس و ریز نمرات

۲-رزومه تحصیلی وکاری با فرمت (cv)

۳-معرفی نامه استاد حداقل از یک یا دو اساتید

۴-انگیزه نامه به زبان انگلیسی که درآن تمایل دانشجو به تحصیل در کشور ایتالیا در رشته خودش بیان شده باشد

۵-مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۶ آکادمیک

۶- اسکن پاسپورت

۷-اسکن عکس

مدارک لازم برای اخذ پذیرش دانشگاه های ایتالیا در مقطع دکترا (phd) :

شایان ذکر است پذیرش در مقطع دکترا در کشور ایتالیا فقط یک مرتبه در سال می باشد .

۱-ترجمه مدارک لیسانس وفوق لیسانس و ریز نمراتشان

۲-رزومه تحصیلی وکاری کامل با فرمت (cv)

۳-معرفی نامه استاد حداقل از ۱ یا ۲ نفر از اساتید

۴-انگیزه نامه به زبان انگلیسی که در آن تمایل دانشجو به تحصیل در کشور ایتالیا در مقطع دکترا بیان شده باشد

۵-پروژه تحقیقاتی

۶-خلاصه تز مقطع کارشناسی ارشد

۷-مقالات ارائه شده در سطح داخلی یا بین المللی

۸-مدرک زبان IELTS 5 آکادمیک

۹-اسکن پاسپورت

۱۰-اسکن عکس

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی سفارت کشور ایتالیا در تهران :

مقاطع لیسانس BACHLER، فوق لیسانس MASTER  و دکتری PHD به زبان انگلیسی

۱- ترجمه مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریز نمرات ترجمه شده به زبان ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

۲- ترجمه مدارک لیسانس BACHLER (و فوق لیسانس برای متقاضیان مقطع PHD ) به همراه ریزنمرات به زبان ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

۳- ترجمه رسمی شناسنامه به زبان ایتالیایی

۴- گواهی زبان انگلیسی در سطح آیلتس ۶

۵ – کلیه دروس اخذ شده دوره لیسانس (برای متقاضیان مقطع MASTER) به زبان ایتالیایی

۶- ۳ قطعه عکس ۳*۴ رنگی و پشت نویسی شده به زبان انگلیسی

۷- اصل گذرنامه

۸- دو نسخه از پذیرش دانشگاه

۹- فرم پر شده درخواست روادید

۱۰- بلیط رزرو شده به کشور ایتالیا

۱۱- رزرو هتل در کشور ایتالیا به مدت حداقل ده روز بعد از ورود به این کشور

۱۲- نامه بانکی تمکن مالی به مبلغ ۵,۸۱۸٫۹۳ یورو برای هر سال تحصی در کشور ایتالیا که به نام شخص دانشجو ویا یکی از والدینش باشد .در واقع برای مقطع کارشناسی ۳ ساله مبلغ ۱۷,۴۵۶٫۷۹ یورو، برای مقطع کارشناسی ارشد دو ساله ۱۱,۶۳۷٫۸۶ یورو وبرای مقطع کارشناسی و ارشد پیوسته ۵ ساله است مبلغ ۲۹,۰۹۴٫۶۵ یورو. که معادل آن به ریال باید در حساب بانکی باشد .

۱۳-پرینت حساب بانک در سه ماهه اخیر

۱۴- تعهد محضری تامین مالی و تضمین پرداخت هزینه های دوران تحصیلی دانشجو

۱۵- دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت دانشجو و پذیرش دانشگاه به همچنین یک نسخه کپی از کلیه مدارک تحصیلی دانشجو

۱۶- تکمیل فرم A توسط دانشجو  جهت رشته و دانشگاهی که در آن پذیرفته شده

 

 

 

بورسیه تحصیلی:

شانس بورسیه تحصیلی از دانشگاه های ایتایا بسیار بالاست .دو نوع بورس برای تحصیل در ایتالیا است :

_بورس DSU استانی است که حدود ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ یورو است . و در همه مقاطع امان اخذ این بورس وجود دارد .

_بورسی که از طریق استاد به دانشجوطعلق میگیرد ۱۳۷۰۰ یورو می باشد .فقط در مقطع دکترا این بورسیه وجود دارد در واقع نوعی کار برای دانشجو است و دانشجو حقوق دریافت می کند .

 

مدارک لازم برای اخذ بورسیه :

۱- ترجمه رسمی شناسنامه دانشجو

۲- ترجمه رسمی فیش حقوقی و یا مدرکی که دال بر میزان درآمد سالانه شخص متقاضی و یا یکی از والدینش

۳- ترجمه رسمی اجاره نامه و یا مالکیت محل سکونت

هزینه های تحصیل و هزینه های زندگی در کشورایتالیا :

میانگین شهریه دانشگاه های کشور ایتالیا سالیانه از ۶۰۰ تا ۵۰۰۰ یورو در سال می باشد .برای رشته های MBA ونظیر آن ممکن است مقدار شهریه بالا باشد ولی در رشته های دیگر معمولا ۲۰۰۰ یورو در سال است . امکان دریافت بورسه تحصیلی در کشور ایتالیا نیز وجود دارد .به طور کلی هزینه های تحصیل در کشور ایتالیا پایین می باشد و شهریه برای دانشجویان خارجی و بومی ایتالیا یکسان می باشد .البته این کشور به دانشجویانی که ثابت شده است از عهده هزینه ها بر نمی آیند خوابگاه و غذای رایگان میدهد .

هزینه خوابگاه های دانشجویی ۱۵۰ تا ۲۵۰ یورو در ماه است و اجاره سوئیت حدود ۲۵۰ تا ۵۰۰ یورو است .

هزینه های مربوط به خورد خوراک بطور در حد متوسط ۱۵۰ الی ۲۰۰ یورو در ماه است .

هزینه های حمل ونقل حدود ۳۰ تا ۴۵ یورو در ماه می باشد .

البته هزینه هایی که مطرح شده به صورت متوسط است و این هزینه ها بستگی به سبک زندگی ومحل اقامت متفاوت می باشد .

 

زمان پذیرش دانشگاه ها در کشور ایتالیا :

دانشجویانی که متقاضی تحصیل در ایتالیا هستند تا ۳ ماه قبل ازشروع هر ترم می توانند مدارک خود را برای اخذ پذیرش به دانشگاه مورد نظر در کشور ایتالیا ارسال کنند .

تحصیل در کشور ایتالیا به دو نیمسال تقسیم می شود .دانشجویانی که قصد آغاز تحصیل در نیمسال اول October را دارند تا پایان خرداد و دانشجویانی که قصد آغاز تحصیل از نیمسال دوم February ّ تا پایان مهرماه می توانند مدارک مورد نیاز را به دانشگاه خود در ایتالیا ارسال کنند.

 

معدل برای پذیرش در مقاطع مختلف ایتالیا :

معدل یکی ازشرایط مهم برای اخذ پذیرش در دانشگاههای ایتالیا است که به شرح زیر می باشد :

_مقطع کارشناسی، حداقل معدل پیش دانشگاهی شخص متقاضی باید ۱۵ باشد .

_مقطع کارشناسی ارشد ، مدرک کارشناسی باید مرتبط و معدل باید حداقل ۱۵ باشد .

_مقطع دکترا، مدرک کارشناسی ارشد باید مرتبط و معدل حداقل ۱۶ باشد وهمچنین باید پایان نامه دوره کارشناسی ارشد هم ارائه شود .

 

زبان تحصیل در کشور ایتالیا:

اینکه مقطع و رشته تحصیلی مورد نظر به جه زبانی ارائه می شود امر مهمی است .البته برای اخذ پذیرش از دانشگاه های ایتالیا نیازی به ارائه مدرک زبان نیست اما برای دریافت ویزا باید مدرک زبان مناسب با مقطع مورد نظر برای تحصیل را به سفارت ارائه دهد . مدرک زبان مورد نیاز سفارت برای مقطع کارشناسی آیلتس ۵٫۵ و برای مقطع کارشناسی ارشد آیلتس ۵/۶می باشد ، برای مقطع دکترا نیاز به مدرک زبان نیست .لازم به ذکر است برای تحصیل در رشته هایی که به زبان ایتالیایی تدریس می شوند در مقطع کارشناسی B1 ایتالیایی و در مقطع کارشناسی ارشد B2 ایتایایی باید ارائه دهند .

۱۰ دانشگاه برتر کشور ایتالیا :

۱۰ دانشگاه برتر ایتالیا که در رتبه بندی های جهانی جای دارند .

۱- دانشگاه بلونیا University of Bologna

۲- دانشگاه ساپیینزای رم Sapienza University of Rome

۳- دانشگاه پلی تکنیک میلان Politecnico di Milano

۴- دانشگاه میلان University of Milano

۵- دانشگاه پیزا University of Pisa

۶- دانشگاه پادووا University of Padua

۷- دانشگاه تور ورگاتای رم Università di Roma – Tor Vergata

۸- دانشگاه ناپل University of Naples-Federico II

۹- دانشگاه فلورانس University of Florence

۱۰- دانشگاه پلی تکنیک تورین Politecnico di Torino

کشور ایتالیا به دلیل شرایط و هزینه های مناسب تحصیلی ، کشور مناسبی برای تحصیل است .شانس بورسیه در کشور ایتالیا به دلیل تمهیدات دولتی بسیار بالاست .لازم به ذکر است که فرد متقاضی تحصیل در کشور ایتالیا اجازه همراه ندارد و به دلیل نبود کار در این کشور اجازه اقامت دائم صادر نمی شود و تنها ۵ سال می توان در این کشور اقامت داشت .به طور کل این کشور می تواند یک سکوی پرتاب برای کشورهایی مانند انگلیس که شرایط سختی برای مهاجرت دارند باشد همواره می توانید با موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص شرایط مهاجرت به ایتالیا از جمله مهاجرت تحصیلی به ایتالیا و شرایط تحصیل در ایتالیا و در نهایت شرایط اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا و شرایط اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا و بلاخره شرایط اخذ اقامت ایتالیا به صورت تخصصی مشاوره رایگان دریافت نمایید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱۲ نظرات, میانگین: ۴.۶۷ از طریق ۵)
Loading...
21 پاسخ ها
  1. هومن می گوید:

    سلام.من ۲۱سالمه وقصددارم برای تحصیل دررشته لیسانس موسیقی پذیرش بگیرم.دانشجوی عمران تهران هستم وبایدانصراف بدم.سربازی نرفته ام.دیپلمم هم ریاضی است..سازمیزنم وایلتس ۶ونیم هم دارم.باتوجه به سربازی نرفتنم ورشته دیپلمم ایا امکان پذیرش گرفتن دارم؟

    پاسخ
  2. علیرضا مددی می گوید:

    با سلام . من دانشجوی ترم یک روانشناسی دانشگاه سراسری شیراز هستم و قصد مهاجرت تحصیلی دارم اما از وضعیت مالی خوبی برخوردار نیستم. ممنون میشم اگر راهنمایی های اولیه ای را در اختیارم بگذارید تا پیش زمینه ای از مهاجرت تحصیلی داشته یاشم.

    پاسخ
    • m.s می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  3. محمد می گوید:

    با سلام و خسته نباشید
    من اگر بخواهم برتی نیم سال دوم پذیرش بگیرم مدرک زبان رو هم باید مهر ماه ارسال کنم؟
    من مدرک زبان رو تقریبآ آذر ماه دریافت میکنم

    پاسخ
  4. فهیمه قلی پور می گوید:

    با سلام و احترام

    بنده لیسانس کامپیوتر(نرم افزار) با معدل 15 از دانشگاه آزاد تبریز و فوق لیسانس نرم افزار با معدل 16 از دانشگاه آزاد تهران شمال دارم. مقاله ندارم ولی مدرک GRE و تافل دارم البته دوباره میخوام در امتحان تافل شرکت کنم و نمره بالا بگیرم . میخواستم ببینم امکان اخذ پذیرش از مقطع دکتری برای رشته خودم در دانشگاههای رتبه بالا رو دارم ؟ و اینکه همون اول میتونم بورسیه دکتری بگیرم از انشگاه؟ و همچنین شانس پیدا کردن کار در رشته کامپیوتر چقدر هست؟
    خیلی متشکرم

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سلام و عرض ادب بله امکان پذیر است باید از طریق استاد راهنما اقدام بفرماید و با ایشان به توافق برسید . اگر استاد و یا دانشگاه رزومه شمار را مورد تایید قرار بدهد میتوانید از شرایط بورسیه استفاده نمایید . همچنین شرایط شما باید به صورت کاملتری در این مورد بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید همچنین برای دریافت بورسیه باید رزومه شما (مدرک زبان ، معدل و نمرات شما و …) مورد بررسی قرار گیرد .

      پاسخ
  5. حسنی می گوید:

    با سلام، من لیسانس مدریت گردشگری دارم، ولی نا پیوسته خوندم یعنی مدرک کاردانیم یه چیز دیگست مدرک کارشناسیم گردشگریه، من میتونم ارشد در ایتالیا ادامه بدم؟ و اینکه مدرک زبان چی میخواد؟ و کدوم دانشگاه ها دارن؟ اانگلیسی وجود داره یا نه؟ بورس تعلق میگیره؟ و برای پذیرش کی باید اقدام کنم؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید
      و یا با شماره 021-49076 تماس بگیرید.


      پاسخ
  6. هاله می گوید:

    سلام و خسته نباشید.من برای گرفتن بورس تحصیلی ایتالیا در مقطع دکترا در رشته مدیریت بازرگانی(بین الملل) نیاز به مدرک زبان دارم؟ و این که آیا دانشگاهی رشته ی من رو داره؟ چون خود من اسم این رشته رو بین دانشگاه های ایتالیا پیدا نکردم.پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب بله نیازمند مدرک زبان است .پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  7. Katayoun می گوید:

    سلام خسته نباشید برای دانشگاه فلورانس معدل پیش دانشگاهی و دیپلم خیلی مهمه ?! چون من شنیدم درس های ریاضی فیزیک شیمی و زیست به زبان انگلیسی امتحان میگیرن و اگه قبول شدی امکان ورود به دانشگاه فراهم میشه این درسته ?! یا اینکه معدل هم خیلی مهمه?!

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و احترام ما باید اطلاعات بیشتری در مورد شرایط سنی شما و رشته مورد نظر و … داشته باشیم تا بتوان راهنمایی دقیق تری نمود .

      پاسخ
  8. امیر حسین می گوید:

    با سلام وعرض خسته نباشید یکی از بهترین دوستان من در شهر تورین ساکن است،میخوام برم پیشش زندگی کنم خواستم بدونم شدنیه این کار

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب دوست گرامی باید شرایط شما بررسی و ارزیابی گردد من جمله سن و تحصیلات تا بتوان پاسخ صحیحی در این مورد داشت .

      پاسخ
  9. Sara می گوید:

    سلام.ببخشید برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد رشته ی هماتولوژی یا میکروبیولوژی شما کدوم کشور رو پیشنهاد میکنید؟البته میخوام حتما بورسیه بشم…در حال حاضر دانشجو هستم در دانشگاه آزاد درسم خوبه.اگه میشه پاسخ را ایمیل بفرمایید.

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. برای دریافت بورس تحصیلی باید رزومه شما (مدرک زبان، معدل و نمرات و ….) مورد بررسی قرار گیرد. در صورت داشتن شرایط لازم می توانید بورس تحصیلی دریافت نمایید. برای بررسی شرایط و رزومه خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.