, ,

اخذ ویزای کار در کشور آلمان

اخذ ویزای کار در کشور آلمان

اخذ ویزای کار در کشور آلمان

اخذ ویزای کار در کشور آلمان و قوانین ۲۰۱۸ آن ، اخذ ویزای کار در کشور آلمان و اخذ بلوکارت آلمان که به ویزای جستجوی کار آلمان معروف است چه شرایطی دارد و چگونه میتوان ویزای کار آلمان را اخد نمود ، شرایط اخذ ویزای کار در کشور آلمان و شرایط اخذ بلوکارت آلمان برای ایرانیان چیست؟ در لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸ چه مشاغلی اعلام شده است ، برای گرفتن وقت سفارت آلمان جهت ویزای کاریابی چه اموری باید انجام گردد ، جهت کاریابی در آلمان چه باید کرد،  آیا پس از اخذ ویزای کار آلمان میتوانیم اقامت دائم آلمان را نیز اخذ نماییم؟  آیا می خواهید بدانید شرایط  اخذ ویزای کار در کشور آلمان را دارید؟ آیا می دانید اخذ ویزای کار در کشور آلمان چه هزینه ای دارد؟ آیا ویزای کار  آلمان شرایط مناسبی برای ایرانیان را دارد؟ آیا پس از مهاجرت به آلمان از طریق اخذ ویزای کار آلمان امکان کار هست؟ آیا پس از پایان  ویزای کار در کشور آلمان امکان اقامت دارید؟ آیا با اخذ ویزای کار در کشور آلمان در زمان ورود همراهان خود را می توانید با خود ببرید؟ آیا میخواهید بدانید برای اخذ  ویزای کار در کشور آلمان چگونه اقدام نمایید؟ آیا برای اخذ  ویزای کار در کشور آلمان با مشاوران موسسه حقوقی ملک پور تماس داشته اید؟

اخذ ویزای کار در کشور آلمان و مهاجرت به آلمان تخصص ماست ، موسسه حقوقی ملک پور در خصوص اخذ ویزای کار آلمان برای متقاضیان از هیچ تلاشی فروگذار نمی کند، موسسه حقوقی ملک پور با بهترین مشاوره تمام سوالات شما را در خصوص اخذ ویزای کار در کشور آلمان، شرایط اخذ اقامت آلمان، را پاسخ می دهد تا بتوانید با استفاده مشاوره با مشاوران موسسه حقوقی ملک پور بهترین مشاوره را دریافت نمایید  .

 

video اخذ ویزای کار در کشور آلمان
video اخذ ویزای کار در کشور آلمان

پایتخت آلمان شهر بسیار زیبای برلین است زبان مردم آلمان، آلمانی می باشد، واحد پول آلمان  یورو است ، آلمان  در  میان دیگر کشورهای اروپایی بسیار پیشرفته است.  شمال آلمان دریای شمال ، دانمارک و دریای بالتیک ، از جنوب با کشور اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه بلژیک و هلند هم مرز است.

فایل تصویری آقای دکتر ملک پور در باب ویزا کاری و تحصیلی

video اخذ ویزای کار در کشور آلمان

مهاجرت کاری آلمان

این روز ها مهاجرت کاری طرفداران بسیاری دارد . و ما شاهد این هستیم که روزانه افراد زیادی برای مهاجرت از طریق کار به کشورهای اروپایی از جمله آلمان  اقدام میکنند.

البته این امر را باید در نظر گرفت که  مهاجرت کاری به کشورهای اروپایی از جمله آلمان  هر روزه دست خوش تغییرات زیادی است و این به این معنی است  که شرایط مهاجرت کاری در طول زمان به سرعت تغییر می کند و فرصت ها و آسیب های جدیدی را به وجود می آورد.

بسیاری از کشورهای مهاجرپذیر از جمله آلمان  جویای جذب نیروی کار متخصص از سایر کشورها هستند، اما این به این معنی نیست که مهاجرت کاری بسیار ساده یا  آسان است.

این کشورها برای اثبات  تخصص و مهارت  افراد مراحل سخت و پیچیده ای را دارند تا از ورود افرادی که مناسب نبوده و مهارت لازم را ندارند  به جامعه شان جلوگیری نمایند.

از این رو در سالهای اخیر قوانین  به سرعت تغییر کرده است و هر سال پیچیده تر و سخت تر از سال قبل شده است. علاوه بر این هم  لیست حرفه ها و مشاغلی که شانس مهاجرت به این کشور را دارند هر سال دستخوش تغییر می شود. شرایط در کشورهای دیگر نیز آنچنان متفاوت نیست.

لذا پدیده مهاجرت کاری نیاز به دانش کافی در مورد شرایط و فرصت ها و همچنین صرف زمان دارد. که مشاوران ما  در موسسه حقوقی ملک پورمیتوانند شما را در این امر یاری کنند.

جهت گرفتن وقت سفارت آلمان جهت ویزای کاریابی که این روزها امری بسیار سخت شده و افراد زیادی در صف های طولانی جهت گرفتن وقت ویزای کاری سفارت آلمان  میباشند و گاهآ یک تا دوسال شاید در انتظار وقت سفارت بمانند حتما با وکلا و مشاوران زبده و متبحر در امر ویزای کاریابی آلمان قبل از هر اقدامی مشورت بفرمایید.

فایل صوتی توضیحات آقای دکتر ملک پور در باب ویزای کاری آلمان

audio اخذ ویزای کار در کشور آلمان
audio اخذ ویزای کار در کشور آلمان

اولین راه برای اخذ ویزای کار در کشور آلمان   داشتن جاب افر یا پیشنهاد کاری از جانب یک کارفرما در یک شرکت معتبر در کشور آلمان   است اخذ ویزای کاری کشور آلمان  به این طریق در واقع تنها راهی است که به اتباع خارجی که در خارج از اتحادیه اروپا زندگی میکنند و دارای مهارت و تخصص خاصی هستند پیشنهاد میشود.

در این روش به افرادی با تخصص و یا مهارت خاص اجازه کار و اقامت یک ساله داده میشود. متقاضیان برای اخذ ویزای کاری در کشور آلمان   باید حداقل دارای مدرک لیسانس بوده و در حرفه ای دارای تخصص و مهارت لازم باشند.

  • اخذ ویزای کاری در کشور آلمان که توسط دعوت نامه یک کارفرما در یک شرکت آلمانی انجام میشود بدین صورت است که بایستی یک آگهی کار ۳ ماهه در داخل کشور آلمان در روزنامه های محلی و در ادامه یک آگهی ۳ ماهه در اتحادیه اروپا  منتشر نماید و ثابت کند  نماید که هیچ نیروی کاری در کشور آلمان  و  هیچ عضوی در  اتحادیه اروپایی و یا  هیچ پناهنده ای که مجوز کار دارد و  هیچ دانشجویی که درسش تمام شده است و مجوز پیدا کردن کار دارد متقاضی این شغل نیست.

 

  • راه دیگری که شما را سریعتر به مهاجرت به آلمان و اخذ ویزای کار در کشور المان میرساند ، روشی است که فرصتی شش ماهه را به شما  میدهد  که جهت جستجوی کار در آلمان وارد این کشور شوید.

خوشبختانه کشور آلمان با کمبود نیروی متخصص جوان مواجه است و  این کشور نیازمند نیروهای متخصصی در رشته های مثل مهندسی  برق، مهندسی  کامپیوتر، مهندسی  الکترونیک، مهندسی  صنایع، مهندسی  مکانیک، مهندسی  الکتروتکنیک، مهندسی  شیمی، فیزیک، آی تی، گروه پزشکان، دارو سازان و پرستاران و دندانپزشکان  و… میباشد. این افراد از شانس بیشتری در اخذ ویزای کار در آلمان برخوردار هستند.

شرایط اخذ ویزای کاری در کشور آلمان

شرایط تاثیر گذار در  اخذ ویزای کاری کشور آلمان بدین گونه است:

*سن حتما باید زیر ۴۰ سال باشد.

*  سابقه کار نسبتا خوب و  بیش از یک سال

* مدارک فنی و حرفه ای مختلف

* مدرک زبان آلمانی یا  آیلتس یا تافل در ویزا شدن فرد برای اخذ ویزای کاری کشور آلمان  بسیار موثر است.

بسیاری از شرکت ها در کشور المان نیازمند به نیروهای متخصص خارجی جهت تامین نیروهای متخصص خود میباشند، این امکان وجود دارد که  برای  افردای که متقاضی  ویزای کار کشور المان هستند در بعضی از رشته های خاص، شغل مناسب و مرتبط با رشته تحصیلی وی را  پیدا کرد. شما پس از اخذ ویزای کار در آلمان وارد این کشور میشوید  و فرصت شش ماهه ای جهت یافتن کار مورد نظر را دارید.

اگر پیشنهاد شغلیjob offer)  (مناسب را اخذ نمایید،  ویزای شما به مدت شش ماه دیگر تمدید خواهد شد و در صورتیکه  پایه حقوقی  شما ۳۰۰۰ یورو به بالا باشد شما موفق به دریافت Blue card کشور المان می شوید.

هموطن عزیز توجه فرمایید که شما با اخذ این نوع ویزا نمیتوانید همراه را همزمان با خود به کشور آلمان ببرید و باید پس از گرفتن کار و زیرمجموعه شدن برای همراه خود اقدام کنید.

از مزایای کار در کشور آلمان اجازه اقدام برای ویزای همراه ( همراه به منظور همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد) برای همراهان متقاضی ، امکان تحصیل رایگان  فرزندان متقاضی، ، امکان تمدید  ویزا  به منظور دریافت فرصت شغلی جدید ، امکان  اخذ اقامت برای متقاضی، بیمه ، سفر به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و هزینه های پایین زندگی با توجه به سطح زندگی و رضایتمندی در کشور آلمان  می توان اشاره نمود.

موسسه حقوقی ملک پور با توجه به داشتن دفتر و مشاوران متخصص حتی حتی پس از ورود شما به کشور آلمان برای زندگی در کشور آلمان نیز شما را راهنمایی می نماید و با ارائه مشاوره صحیح و حرفه ای شما را در این مسیر راهنمایی می نماید. شما می توانید در کشور آلمان نیز از خدمات موسسه حقوقی ملک پور بهره مند شوید.

جهت گرفتن وقت سفارت آلمان جهت ویزای کاریابی که این روزها امری بسیار سخت شده و افراد زیادی در صف های طولانی جهت گرفتن وقت ویزای کاری سفارت آلمان  میباشند و گاهآ یک تا دوسال شاید در انتظار وقت سفارت بمانند حتما با وکلا و مشاوران زبده و متبحر در امر ویزای کاریابی آلمان قبل از هر اقدامی مشورت بفرمایید.

 

موسسه حقوقی ملک پور با ارایه بهترین مشاوره و خدمات برای مهاجرت به آلمان و اخذ ویزای کار کشور آلمان به متقاضیان این فرصت و موقعیت را فراهم میکند  تا متقاضیان اخذ ویزای کار کشور آلمان با استفاده از مشاوره مشاوران مجرب موسسه حقوقی ملک پور بتوانند از شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان  بهره مند شوند وما با جرات اعلام می نماییم که در خصوص  اخذ ویزای کاریابی کشور آلمان هیچ موسسه ای توان رقابت با موسسه حقوقی ملک پور را ندارد و با عنایت به این نکته که موسسه حقوقی ملک پورتحت نظارت مستقیم حقوق دان برجسته جناب آقای امیر محمد ملک پور به ارایه خدمات مشاوره به شما عزیزان می نماید.

شما عزیزن نیز میتوانید جهت مشاوره مستقیم با ما با دفتر وین ما و یا دفاتر همکار ما در ایران و بلاروس تماس حاصل بفرمایید و در باب اخذ ویزای کار در کشور آلمان و مهاجرت به آلمان و کاریابی در آلمان مشاوره تلفنی رایگان بگیرید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱۳ نظرات, میانگین: ۴.۹۲ از طریق ۵)
Loading...
94 پاسخ ها
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. نازنین بهرام پور می گوید:

    سلام آقای ملک پور من ۲۷ سال دارم لیسانس پرستاری از دانشگاه معتبر تایلند دارم و هم اکنون پذیرش از دانشگاه وین اتریش رشته فوق لیسانس دارم و در ابان ماه وقت مصاحبه دارم.سوالم این است که آیا امکان مهاجرت از طریق کاری به آلمان را دارم.البته من سابقه کار ندارم ولی هم اکنون به عنوان کارآموز در بیمارستان سالمندان مشغول کارآموزی هستم.در حال حاضر مشعول خواندن زبان آلمانی سطح بی۲ هستم. از راهنمایی شما بسیار ممنونم

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  2. کتایون می گوید:

    سلام من دکترای الکترونیک هستم میخواستم بدون در چه زمینه ای مدرک فنی حرفه ای بگیرم که بتونم برلی ویزای کار آلمان یا بلو کارت اقدام کنم؟ و اینکه چه تخصص هایی در زمینه رشته الکترونیک و برق مورد توجه و نیاز کشور آلمان هست؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب مدرک تحصیلی شما کافی است و باید مدرک زبان المانی اخذ نمایید و سابقه کاری مرتبط داشته باشید .

      پاسخ
  3. سیمین ملکی می گوید:

    سلام روز بخیر
    من دو فرزند 5 و 1 ساله دارم. چنانچه خودم از طریق کار اقدام به مهاجرت آلمان کنم آیا راهی هست که بتوانم همسر و دو فرزندم را هم از ابتدا با خود ببرم؟
    اگر نه، کدام کشور هست که این شرایط در آن وجود دارد؟

    پاسخ
  4. مونا مقدس می گوید:

    با سلام
    بنده ليسانس آي تي دارم ٣٠ ساله و همسرم ٣٣ ساله است و مهندس مكانيك و سه ديپلم فني حرفه اي در رابط با رشته دانشگاهي و دو سرتيفيكيت دارن
    ميخواستم بدونم ميتوانيم براي ويزاي كار اقدام كنيم؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب بله شرایط شما مناسب است اما در خصوص چک کردن دقیق این شرایط و جهت مشاوره تکمیلی و تخصصی در این مورد با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  5. امید کریمی می گوید:

    با سلام
    بنده ۳۳ ساله و لیسانس برق قدرت دارم خواستم بدونم از طریق ویزای کار اقدام کنم یا ویزای دانشجویی؟؟ که زودتر نتیجه بگیرم
    و اینکه داشتن اقوام در آلمان تاچه حدی میتونه کمک کنه؟؟
    ممنون میشم اگه پاسخ بدین

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب در صورت ارایه سابقه کاری و اخذ مدرک زبان المانی میتوانید برای کار اقدام نمایید.جهت مشاوره تکمیلی و تخصصی در این مورد با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  6. Mahshid می گوید:

    با سلام. مهشید و 34ساله ام.کارشناس ارشد کتابداری و 11سال سابقه کار تمام وقت و بیمه کامل دارم. آیا میتونم برای مهاجرت اقدام کنم؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار نیاز به اطلاعات بیشتری از شما داریم
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  7. Jalal می گوید:

    سلام جناب دكتر
    ميخواستم بدونم براي كارشناسي ارشد مهندسي خودرو با سن ٣٥ سال ١١ سال سابقه بيمه و مدرك ايلتس ٦ امكان ويزا وجود داره؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      باسلام و عرض ادب بله این امکان وجود دارد .پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  8. عاطفه می گوید:

    سلام ،اقاي ملك پور،بنده ليسانس پرستاري با ٢سال سابقه كاري و٢٤ساله و همسرم مهندس مكانيك با سابقه ٣سال كار و ٣٢ساله،مدرك زبان ندارم،بنظر شما جهت گرفتن ويزاي كار يا تحصيلي اقدام كنم؟و اينكه از نظر مالي كدوم يك بيشتر بودجه ميخاد؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب هر دوی شما برای ویزای کار در المان شانس خوبی خواهید داشت .پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  9. محسن احمدي می گوید:

    با سلام
    من 30 سال دارم مهندس مکانيک هستم با 6 سال سابقه کار در شرکت هاي بزرگ مانند مپنا. زبان انگيسي دارم ميخونم تا چند ماه ديگه امتحان ايلتس بدم لطفا راهنماييم کنيد چطور ويزاي کار بگيرم

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب در صورتی که مدرک زبان المانی اخذ نمایید رشته شما بسیار مناسب برای ویزای کار المان میباشد. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  10. A.noormandi می گوید:

    سلام .من ۲۵ سال دارم و دارای مدرک کارشناسی علوم آزمایشگاهی می باشم آیا می توانم برای تحصیل پزشکی به آلمان مهاجرت کنم ؟آیا شرط سنی دارد؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب خیر این امکان ندارد باید در همین رشته پذیرش بگیرید و در المان بتوانید تغییر رشته داشته باشید.پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  11. محمدرضا م. می گوید:

    سلام
    من ۴۶ سالمه و کارشناسی شنوایی شناسی(Audiology) دارم . ۲۰ سال سابقه کار دولتی و ۱۶ سال هم سابقه کار خصوصی و همین مقدار هم سابقه پرداخت حق بیمه دارم . دارای سه فرزند ۱۶، ۱۴و ۲/۵ساله ام و همسرم هم بیست ساله که دبیر فیزیکه و کارشناسی ارشد فیزیک داره . بهترین راه ممکن برای مهاجرت من و خانواده ام به آلمان چیه ؟ بی صبرانه منتظرم و ممنون میشم که پاسخ بدین

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب به دلیل ایتم سن بالای 40 سال که ریسک ویزا دارد میتوانید از طرقی همچون ثبت شرکت و یا کارافرینی حهت اخذ اقامت اروپا استفاده نمایید. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  12. روزبه معتمدي می گوید:

    سلام. وقتتون بخير و خسته نباشيد. ممنون از آقاي دكتر ملك پور عزيز كه انقدر با انرژي مثبت و با مهرباني بي حد و مرز مارو راهنمايي مي فرمايند.
    من چند تا سوال در مورد ويزاي جاب سيكر آلمان دارم، ممنون ميشم پاسخ بدين.
    ١. براي وقت ويزا از سفارت انطور كه بنده شنيدم بايد وقتي كه از سفارت ميگيريم تحت عنوان وقت ويزاي جستجوي كار باشه و هر باجه در سفارت مسئول پاسخگويي به يك نوع ويزا مي باشد. اما طي صحبتي كه با يك مشاور داشتم گفتن فقط ويزاي تحصيلي باجه جداگانه داره و من ميتونم براي شما وقت زودتر يعني ٣/٥الي ٤ماه بگيرم. آيا اين مطلب صحت داره؟
    ٢. سوال بعدي در مورد اينه كه بنده شنيدم رقتي ويزاي ٦ماهه المان داشته باشيم ميتوانيم مدت ٣ماه در المان در جستجوي كار باشيم و ٣ماه بعد را ميتوانيم در ساير كشور هاي عضو شينگن به دنبال كار باشيم. آيا اين مورد صحت داره؟
    ٣. آخرين سوال بنده در مورد دعوت نامه اي است كه به منظور دريافت ويزاي پيوست بعد از يافتن كار ميتوانيم براي همسر بفرستيم.
    من بلافاصله بعد از اينكه كار پيدا كنم ميتونم براي همسرم دعوت نامه بفرستم و يا بايد منزلي انجا اجاره كنم و بعد دعوت نامه بفرستم؟ و اگر اينطور هست حداقل متراژي كه براي يك زوج بايد در نظر گرفته شود براي يك سوئيت چقدر هست؟
    ببخشيد خيلي طولاني شد.
    براتون بهترين هارو از خداي مهربون و بخشنده آرزو دارم.

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب خیر ما این موضوع را تایید نمیکنیم بله به مجرد پیدا کردن کار میتوانید درخواست برای همسرتان داشته باشید .

      پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و احترام برای ویزای کار المان باید مدرک زبان المانی نیز داشته باشید .پس از بررسی رزومه و در صورت دارا بودن شرایط میتوانید برای این ویزا اقدام نمایید.برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.