,

اخذ ويزاي کار انگلستان

اخذ ويزاي کار انگلستان

اخذ ويزاي کار انگلستان برای مهاجرت به انگلستان 2018 و پس از گرفتن وکیل مهاجرت از پر درخواست ترین ویزا ها در بین ایرانیان می باشد . اما در مهاجرت کاری به انگلستان برای اخذ ويزاي کار انگلستان و همچنین کار در انگلیس و در نهایت اخذ اقامت انگلستان باید قبل از این موارد به بازار کار کشور انگلیس و پروسه اقدامی در ویزای انگلیس توجه نمایید . شرایط اخذ ويزاي کار انگلستان و همچنین آگاهی از موسسات کاریابی در انگلستان شاید نگرانی شما باشد ، ما بر آن هستیم تا در این مقاله تمام راه های اخذ ويزاي کار انگلستان ، شرایط اخذ ويزاي کار انگلستان ، نحوه اخذ ويزاي کار انگلستان ، اقدامات لازم در اخذ ويزاي کار انگلستان و موارد مشابه را در این مقاله تشریح نماییم . در صورتی که شما نیاز به اطلاعاتی مضاعف بر این مقاله داشتید می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور ارتباط داشته باشید .

Tier 5  ( Youth Mobility Scheme ) visa

شما می توانید برای یک ویزا 5TIER  ( طرح اشتغال جوانان ) درخواست کنید اگر :

میخواهند تا 2 سال زندگی و کار در انگلستان داشته باشند

18 تا 30 سال سن دارند

1،890 پوند به ازای 9 ماه پس انداز دارند

انواع خاصی از ملیت بریتانیایی یا تابعیت از کشور های خاص  را داشته باشید. که به شرح ذیل است :

استرالیا

کانادا

ژاپن

موناکو

نیوزلند

هنگ کنگ

جمهوری کره

تایوان

اگر شما از هنگ کنگ یا جمهوری کره هستید ، باید حمایت داشته باشید .

مدت زمان بررسی پرونده :

ابتدا شما می توانید تقاضای ویزا را 6 ماه قبل از سفر داشته باشید.

مثال شما می توانید از 16 مارس درخواست کنید اگر شما قصد سفر شما در تاریخ 15 سپتامبر باشد .

شما باید مدت 3 هفته در مورد ویزای خود برنامه ریزی کنید.

هزینه ها برای دریافت این ویزا :

این هزینه برای پردازش آن 235 پوند می باشد .

شما همچنین باید به عنوان بخشی از درخواست خود هزینه اضافی در مورد مراقبت های بهداشتی پرداخت کنید.

مدت زمان حضور شما بر اساس این ویزا :

شما برای مدت 24 ماه ویزا،  برای زندگی و کار در بریتانیا دریافت خواهید کرد.

شما می توانید هر زمان که ویزای شما صادر شد و در انگلستان وارد شوید، و در زمان اقامت خود هر زمانی که خواستید خاک انگلستان را ترک کنید و دوباره برگردید .

اگر شما 31 ساله هستید در حالی که در انگلستان هستید، می توانید تا زمانیکه ویزای شما معتبر است، اقامت کنید.

حدود اختیاراتی این ویزا در انگیس :

مطالعه ،  برای برخی از دوره های شما به یک گواهی تصویب طرح فنی دانشگاهی نیاز دارید

کار در بیشتر مشاغل

خود اشتغالی و راه اندازی یک شرکت ( تا زمانی که محل اجاره شما اشغال می باشد ، تجهیزات شما به ارزش بیش از 5000 پوند ارزش دارد و میتوانید کارمند داشته باشید)

کار به عنوان یک حرفه ای (به عنوان مثال مربی)، دکتر یا دندانپزشک در آموزش

دریافت وجه عمومی امکان پذیر نمی باشد

اعضای خانواده بر اساس درخواست شما نمی توانند وارد شوند .
شما می توانید برای ویزای tier 2 ( عمومی ) درخواست کنید در صورتی که :

شما در انگلستان یک شغل حرفه ای دارید ( پیشنهاد شغلی تخصصی )

شما خارج از منطقه اقتصادی اروپا  ( EEA ) و سوئیس هستید

برای درخواست زندگی در انگلستان باید توسط یک حامی ، مجاز به کار مشغول شوید .

حامی مالی شما به این شکل است که پس از ارائه کار به شما و بررسی پرونده شما که نشان از واجد شرایط بودن شما دارد باید به عنوان حمایت مالی از شما مبلغ مشخصی را در حساب خود بر طبق شرایط خاص  نشان دهد .

شما می توانید درخواست ویزای خود را تا 3 ماه کاری  قبل از روزی که برای شروع کار در انگلیس مشخص کرده اید ، ارائه کنید.  این تاریخ در گواهینامه حمایت شما ذکر شده است .

در صورت درخواست شما از خارج از انگلستان ، باید نتیجه ویزای خود را در مورد ویزا دریافت کنید. شما باید برای این زمان نیز برنامه ریزی از قبل تر داشته باشید.

هزینه های در خواست این ویزا در انگلستان :

چقدر شما برای ویزای Tier 2 (عمومی) پرداخت می کنید بستگی به وضعیت شما ، مکان در خواست شما و نحوه درخواست شمادارد.

تا 3 سال هزینه ها به شرح ذیل است :

فرد متقاضی برای این ویزادرخواست ( خارج از انگلستان  )تمدید یا تغییر در انگلستانشخصی را در بریتانیا حضور دارید یا باید ویزای خود را تغییر دهد (خدمات حقوقی)
شما587 پوند677 پوند1،267 پوند
اگر شما یک شهروند ترکیه یا مقدونیه هستید532 پوند622 پوند£ 1،212
همه وابستگان587 پوند برای هر نفر677 پوند برای هر نفر£ 1،267  هر نفر

 

شما همچنین باید به عنوان بخشی از درخواست خود هزینه اضافی در مورد مراقبت های بهداشتی(بیمه)  پرداخت نمایید. بررسی کنید که قبل از درخواست چه مقدار باید پرداخت کنید .

تا 3 سال برای رشته هایی که کمبودآنها در انگلستان وجود دارد .

چه مدت می توانید با این ویزا در انگلستان حضور داشته باشید :

شما می توانید حداکثر 5 سال و 14 روز و یا از زمان دریافت گواهی حمایتی + یک ماه اضافه  حضور داشته باشید ، هر کدام مدت زمان کوتاه تری را به شما ارائه کند شما با ویزای درجه 2 (عمومی) به انگلستان  وارد می شوید .

شما می توانید اقامت خود را تا 14 روز قبل از تاریخ شروع در گواهی حامی خود شروع کنید .

مثال :
تاریخ شروع گواهی حامی از شما 15 ژانویه است شما می توانید اقامت خود را از 1 ژانویه آغاز کنید.

شما می توانید تقاضا برای تمدید این ویزا را تا 5 سال دیگر، تا زمانی که کل اقامت شما بیش از 6 سال نیست را انجام دهید.

حدود این ویزا در انگلستان چه می باشد ؟

کار خود را برای کارفرمای خود در شغل که در گواهینامه حمایت مالی شما شرح داده شده است، انجام دهید

انجام کار دوم در شرایط خاص

کار داوطلبانه انجام دهید

سفر به خارج و بازگشت به انگلستان

الحاق خانواده میسر است

بیش از 10 درصد سهام خود را در اختیار شما قرار می دهد (مگر اینکه بیش از 159،600 پوند در سال کسب کنید)

دریافت وجه عمومی امکان پذیر نیست

برای کار دوم خود درخواست کنید تا زمانی که شروع به کار برای حامی خود نکرده باشید.

شرایط مورد نیاز برای این ویزا :

شما می بایست موارد ذیل را داشته باشید :

یک گواهی معتبر برای حمایت از کار خود داشته باشید

نشاندهید که برای کار خود حقوق مشخص در خور دریافت می کنید

اثبات دانش خود را از زبان انگلیسی

ارائه نامه تمکن مالی

سابقه سفر خود را 5 سال گذشته نشان دهید

باید نتایج آزمون سل مشخص شود،  اگر شما از کشورهای مذکور در لیست  شده هستید

ارائه گواهی سابقه کیفری از هر کشوری که شما در مدت 12 ماه یا بیشتر در 10 سال گذشته زندگی می کردید.

اگر شما از یک ویزا 4 سطح تغییر دهید، باید شرایط لازم را داشته باشید .

گواهی حمايت :

گواهی sponsorship حاوی جزئیات شخصی و اطلاعاتی درباره شغل ارائه شده شما است. این یک رکورد الکترونیکی است، نه یک سند کاغذی. اسپانسر شما به شما یک گواهی شماره مرجع حمایتی برای درخواست شما اضافه خواهد کرد.

شما فقط می توانید برای خود یک گواهی نامه را از یک شماره مرجع حمایتی استفاده کنید. شما باید 3 ماه پس از آن، آن  را استفاده کنید.

حقوق مناسب

شما معمولا باید حداقل 30،000 پوند در سال یا “نرخ مناسب” برای شغلی که ارائه می کنید، دریافت کنید .  برای کسب اطلاعات در خصوص نرخ مناسب سایت دولت انگلیس را بررسی نمایید.

راهنمایی برای شرایطی که می توانید کمتر پرداخت کنید را بررسی کنید . مثلا اگر:

شما بعنوان یک رادیوگرافی پزشکی، پرستار، دبیر مدرسه راهنمایی و یا مدرسه متوسطه برای بعضی از افراد کار خواهید کرد

شما به عنوان یک پرستار یا ماما قبل از ثبت نام کار می کنید

پس انداز شخصی بالا دارید

شما نیازی به اثبات این  نداریددر صورتی که  شما یک اسپانسر کاملا تأیید شده  (A-rated) دارید که می تواند به شما حداقل 945 پوند بدهد تا هزینه های شما را برای یک ماه در صورت نیاز برطرف نماید. اسپانسر شما باید این را در گواهی حمایتی تأیید کند.

  1. دانش انگلیسی

در هنگام بررسی ، ممکن است نیاز به اثبات دانش خود از زبان انگلیسی داشته باشید.

شما می توانید بدین صورت  دانش خود را از زبان انگلیسی ثابت کنید:

گذراندن آزمون زبان انگلیسی معتبر با حداقل CEFR سطح B1 در خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن

داشتن یک مدرک تحصیلی که به زبان انگلیسی تدریس شده است و توسط NARIC بریتانیا به عنوان یک مدرک کارشناسی ارشد، مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا شناخته شده است

شما ممکن است بتوانید نیازهای زبان انگلیسی را به شیوه های دیگر تطبیق دهید یا در بعضی شرایط به سطح بالاتری از زبان انگلیسی نیاز داشته باشید.

ما بر آن بودیم تا در این مقاله تمام راه های اخذ ويزاي کار انگلستان ، شرایط اخذ ويزاي کار انگلستان ، نحوه اخذ ويزاي کار انگلستان ، اقدامات لازم در اخذ ويزاي کار انگلستان و مهاجرت به انگلستان 2018 و مهاجرت کاری به انگلستان و یا اخذ اقامت انگلستان و موارد مشابه را در این مقاله تشریح نماییم . در صورتی که شما نیاز به اطلاعاتی مضاعف بر این مقاله داشتید می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و ارتباط داشته باشید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۲ نظرات, میانگین: ۵.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
4 پاسخ ها
  1. افی می گوید:

    سلام . خسته نباشید
    آیا موسسه نریک naric انگلستان برای مدرک لیسانس ادبیات و مترجمی زبان انگلیسی گه در دانشگاه های ایران صادر شده تایید زبان انگلیسی برای ویزای tier 1 می دهد؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت بفرمایید .

      پاسخ
  2. عماد حسین پور می گوید:

    با عرض سلام و ادب
    دارای سن زیر 29 سال متاهل دارنده مدرک کارشناسی ارشد نرم افزار کامپیوتر خواستم جهت اخذ ویزای کار انگلستان اقدام کنم..خواهشمندم همراهی فرمائید…

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما برای ویزای کار بهتر است که شما job offer یعنی دعوت نامه کاری داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزاها اقدام نمایید در غیر اینصورت شانسی نخواهید داشت وپیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر و بررسی روشهای دیگر مهاجرت با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.