اخذ تابعیت  کشور های مختلف از طریق ازدواج.

ایا ازدواج با اتباع دیگر کشور ها منجر به اخذ اقامت ان کشور خواهد شد؟

ایا فقط زنانی که با مردان تبعه ی یک کشور ازدواج میکنند میتوانند اقامت یا تابعیت بگیرند؟

ایا میتوان با زنان ازدواج کرد و برای اخذ اقامت اقدام نمود ؟

ما امروز به تمامی  موارد مربوط به اخذ تابعیت از طریق ازدواج خواهیم پرداخت.

با ایران مهاجرت همراه باشید .

اخذ اقامت کشور هلند از طریق ازدواج:

45.45 1 300x210 اخذ تابعیت کشور هلند از طریق ازدواج

اگر با یک هلندی ازدواج کنم چه مدتی طول میکشد تا بتوانم تابعیت بگیرم؟

حداکثر ۳ سال طول خواهد کشید تا پروسه ی اخذ تابعیت شما در کشور هلند کامل شود و شما تابعیت ان کشور را بگیرید.

اگر یک ایرانی و یک هلندی نامزد باشند چه شرایطی لازم است تا ازدواج انها ثبت شود؟

این نامزدی حداقل باید به مدت ۲ سال طول کشیده باشد.

ایا برای این ۲ سال باید مدارکی جهت اثبات ارائه شود؟

بله بایستی عکس و فیلم های خانوادگی .مدارک سفر.متن پیام های ارسال شده .پرینت تلفن هاو… موجود باشد .

اگر یک ایرانی و یک هلندی ازدواج کرده باشند بایستی چه شرایطی وجود داشته باشد؟

بایستی این ازدواج را در شرایطی که مورد قبول قوانین هلند است به صورت رسمی ثبت کرده باشند.

اگر یک تبعه ی هلندی بخواهد با یک ایرانی ازدواج کند چه مواردی را باید اثبات کند؟

یک هلندی بایستی اثبات کند که میتواند نامزدش را در هلند از نظر مالی حمایت کند.

46.46 1 300x200 اخذ تابعیت کشور هلند از طریق ازدواج

برای اثبات توان مالی چه باید کرد؟

بایستی فیش حقوقی یا مدارکی دال بر توانایی مالی را به سفارت ارائه داد

به جز توان مالی چبز دیگری هم لازم است؟

بله بایستی یک خانه هم در اختیار داشته باشند.

ایا نوع مالکیت خانه مهم است؟

خیر خریدن یا اجاره کردن فرقی ندارد .

از زمانی که یک هلندی برای ویزای همسرش اقدام میکند چه مدت طول میکشد تا ویزایش حاضر شود؟

حدودا مدتی بین ۶ ماه تا یک سال طول میکشد.

اگر قبلا سابقه ی ازدواج وجود داشته باشد باید چه کرد؟

یایستی مدارک معتبری ارائه داد مبنی بر فسخ نکاح یا طلاق.

اگر همسر قبلی فرد فوت شده باشد باید چه کار کرد؟

ارائه ی گواهی فوت کفایت میکند.

 

اخذ تابعیت و اقامت از طریق ازدواج در استرالیا:

47.47 1 300x200 اخذ تابعیت کشور هلند از طریق ازدواج

برای اخذ ویزای استرالیا فرد باید حتما داخل خاک استرالیا باشد؟

خیر الزامی وجود ندارد به اینکه شخص حتما در خاک استرالیا باشد.

ایا برای اخذ ویزای ازدواجی استرالیا طرفین حتما بایستی ازدواج کرده باشند؟

بله بایستی به صورت رسمی ازدواج کنند و سند رسمی و مدارک مورد نیاز انرا ارائه دهند.

نکته:طرفین حتما بایستی اثبات کنند که هدف از ازدواجشان کسب اقامت نیست و یک ازدواج واقعی است.

لازم است چه مدت طرفین زندگی مشترک داشته باشند تا بتوانند درخواست تابعیت بدهند؟

حداقل ۱۲ ماه بایستی از این ازدواج گذشته باشد تا بتوان اقدام کرد.

اگر از داخل خاک استرالیا امکان اقدام داشته باشیم بهتر است یا خارج از خاک استرالیا؟

معمولا اقدام در خاک استرالیا بیشتر طول میکشد.

48.48 1 300x200 اخذ تابعیت کشور هلند از طریق ازدواج

کسانی که با ویزای ازدواجی استرالیا وارد میشوند اجازه ی کار تمام وقت دارند یا پاره وقت؟

این افراد میتوانند به صورت تمام وقت در استرالیا کار کنند.

پس از چه مدتی میتوان ویزای دائم درخواست کرد؟

پس از ۲ سال میتوان نسبت به اخذ ویزای دائم استرالیا اقدام نمود .

چه مدارکی برای اخذ ویزای دائم لازم است؟

مدارکی دال بر زندگی زناشویی این دو نفر با یکدیگر .

مرجع تقدیم درخواست اقامت دائم کجاست؟

مرجع صالح به رسیدگی در مورد ویزا ها اداره ی مهاجرت است.

ایا دارندگان ویزا ی ازدواج اجازه ی تحصیل هم دارند؟

بله این افراد میتوانند به تحصیل در استرالیا بپردازند.

اگر با ویزا ی دانشجویی و کاری به استرالیا وارد شویم در صورت ازدواج میتوان ویزا را به ازدواجی تبدیل کرد؟

بله امکان اینکه در استرالیا این ویزا را تبدیل کنید وجود دارد .

 

اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج:

 

49.49 1 300x147 اخذ تابعیت کشور هلند از طریق ازدواج

کسی که اسپانسر کننده است باید چند سال داشته باشد؟

حداقل اسپانسر بایستی ۱۸ سال داشته باشد.

اسپانسر باید چه مدتی تعهد به تامین مالی بشتگانش بدهد؟

برای ۳ سال بایستی تعهد بدهد.

نیاز های مادی بستگان شامل چه مواردی است؟

خوراک.مسکن.پوشاک.هزینه های بهداشتی که دولت انرا پوشش نمیدهد.

سن همسر باید چند سال باشد؟

50.50 1 اخذ تابعیت کشور هلند از طریق ازدواج

حداقل سن برای همسر باید ۱۶ سال باشد .

کدام فرزنداان فرد متقاضی میتوانند با او بیایند؟

فرزندان وابسته به متقاضی میتوانند همراه با او بیایند.

فرزند وابسته به چه کسانی گفته میشود؟

فرزندانی که کمتر از ۲۲ سال سن دارند را فرزند وابسته گویند.

ایا غیر از فرزند و همسر افراد دیگری را میتوان اسپانسر کرد؟

بله این امکان وجود دارد که برخی دیگر از اقوام و بستگان را هم اسپانسر کرد.

کدامیک از بستگان را میتوان اسپانسر کرد؟

پدرو مادر

برادر و خواهرو فرزندان انها

پدربزرگ و مادر بزرگ.

 

باتوجه به تخصصی بودن امر مهاجرت و تغییر برخی قوانین پیشنهاد میکنیم حتما با وکلا و مشورین متخصص در این زمینه مشورت بفرمایید .

به ما بپیوندید : www.iranmohajerat.ir

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.