,

اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش

اخذ اقامت از طریق تولد در اتریش

اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش

اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش و اشنایی با قوانین آن جهت مهاجرت به اتریش از طریق تولد لازم است.جهت اشنایی با  کشور اتریش و اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش در سال ۲۰۱۸ و اینکه  اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش  چگونه است  پیشنهاد می گردد فایل های موجود در این مقاله را ملاحظه بفرمایید.اینکه اخذ تابعیت  از طریق تولد در اتریش بر اساس چه اصلی می باشد و اینکه ایا با تولد در خاک اتریش می توان به اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش دست یافت یاخیر. و اینکه آیا تابعیت از طریق خاک امکان پذیر می باشد و در کل کشورهای تابع اصل خاک کدامها هستند موضوعاتی هستند که در این مقاله سعی نموده ایم به تشریح کشور اتریش ، اصل مبنا در این کشور و چگونگی مهاجرت به اتریش و  اخذ تابعبت از طریق تولد در اتریش بپردازیم ، برای کسب اطلاعات در این زمینه با ما همراه باشید.

کشور اتریش از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد و در اروپای مرکزی واقع شده است ، این کشور از جهت شمالی با جمهوری چک و کشور آلمان ، از جهت غربی با کشورهای سوئیس و لیختنشتاین ، از جهت شرقی با کشورهای اسلواکی و مجارستان و از جهت جنوبی با کشورهای ایتالیا و اسلوونی هم مرز می باشد . جمعیت کشور اتریش ۹ میلیون نفر، زبان رسمی ان زبان المانی و پایتخت ان شهر وین می باشد . این کشور دارای امنیت فوق العاده بالا و نظام اقتصادی بسیار مطلوب است و عنوان پایتخت هنری اروپا برای این کشور هر ساله افراد بسیاری را برای بازدید از کشور اتریش ترغیب می نماید .

ابتدا به تعریفی در رابطه با اقامت و تابعیت می پردازیم

اقامت

اقامت در لغت به معنای سکون و توقف است و فرد را به قسمتی از خاک کشوری که در ان سکنی دارد مربوط می کند که به دو نوع است  : اقامت موقت واقامت دائم

اگر فردی از کشور خود خارج شده و با ویزاهای توریستی وارد کشور دیگری شود می تواند از کشوری که به ان سفر نموده اقامت موقت دریافت نماید هم چنین اگر فردی با انواع تایپ ویزاهای تحصیلی ، کاری ، ثبت شرکت  یا سرمایه گذاری به کشور دیگری سفر کند و در انجا ساکن شود طبق قوانین خاص مربوط به هر کشور می تواند با انجام شرایط  مطرح در کشور مورد نظر برای دریافت اقامت دائم درخواست خود را مطرح نماید .

تابعیت

تابعیت در لغت به معنای اطاعت و پیروی کردن است و رابطه ای سیاسی ، معنوی ، حقوقی و بین المللی بین شخص و دولت می باشد . در یک دولت وظایف و حقوق اشخاص و شهروندان از حاکمیت ان دولت نشات می گیرد و هر یک در قبال دیگری دارای وظایف و حقوقی است .

987 1 اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش

اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش

برای اخذ تابعیت در کشور های گوناگون از راه های مختلف می توان اقدام کرد ، یکی از راه های اخذ تابعیت از طریق تولد می باشد . اخذ تابعیت از طریق تولد در تمامی کشورهای جهان از دو سیستم خاک یا خون تبعیت می نماید و معمولا غیر ارادی و تحمیلی است . در سیستم خاک فردی که در خاک کشوری متولد شود تابعیت ان کشور را اخذ می نماید اما در سیستم خون تابعیت فرد به تابعیت والدین و نسب وی برگشته و از انها نشات می گیرد .

حق تابعیت در قانون کشور اتریش بر مبنای سیستم خون می باشد و طفل با تولد از پدر و مادر اتریشی می تواند تابعیت کشور اتریش را اخذ نماید هم چنین اگر والدین طفل تابعیت قانونی کشور اتریش را کسب نموده باشند می توانند برای فرزند خود نیز تابعیت اتریشی تقاضا نمایند و صرفا با تولد در خاک کشور اتریش نمی توان به تابعیت این کشور دست یافت ، لازم به ذکر است که برای اخذ تابعیت کشور اتریش حتما باید درخواست تابعیت داده شود و بدون درخواست امکان اعطای تابعیت کشور اتریش وجود ندارد . شرایط در کشور ایران با کشور اتریش تفاوت هایی را داراست ، تابعیت در کشور ایران تنها از پدر ایرانی به فرزند می رسد و اگر فردی پدری غیر ایرانی و مادری ایرانی داشته باشد تابعیت کشور ایران را نمی تواند دریافت نماید اما تابعیت کشور اتریش هم از پدر اتریشی و هم از مادر اتریشی می تواند به فرزند برسد . اگر طفلی از پدر و مادری نامعلوم متولد گردد ( پدر و مادر طفل مشخص نباشند ) یا پدر و مادر طفل تابعیت نداشته باشند ( بی تابعیت باشند ) به طور فرعی از طریق سیستم خاک ، طفل تابعیت کشور اتریش را اخذ می نماید هم چنین اگر طفلی در خارج از خاک کشور اتریش از پدر اتریشی و مادر غیر اتریشی یا مادر اتریشی و پدر غیر اتریشی یا پدر و مادر اتریشی متولد شود به سبب وجود نظام خون در کشور اتریش ، اتریشی محسوب می شود .

فایل های توضیحات استاد ملک پور فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین در باب تولد فرزند در اتریش

video اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش

 

audio اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش

 

اگر کودکی طی شرایطی تابعیت کشور اتریش را از دست بدهد می تواند با رسیدن به سن ۱۸ سال دوباره تابعیت کشور اتریش را درخواست داده و تابعیت این کشور را به طور مجدد اخذ نماید هم چنین افراد در شرایط عادی بجز موردی که حق تابعیت از ان ها سلب شده باشد و تابعیت ان ها لغو گردد پس از یکسال اقامت در کشور اتریش می توانند به طور مجدد درخواست تابعیت کشور اتریش را دهند .

 

audio اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش

 

سخن پایانی در باب اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش

در نتیجه گیری کلی از مطالب فوق می توان به این امر اشاره کرد که تولد یکی از راه های اخذ تابعیت در کشورهای مختلف می باشد ، نظام کشور اتریش بر اساس سیستم خون است و به طور فرعی اصل خاک را می پذیرد و فرد با تولد از پدر یا مادر اتریشی در کشور اتریش یا خارج از این کشور می تواند تابعیت کشور اتریش را کسب نماید . در این مقاله به اخذ اقامت از طریق تولد در اتریش و شرایط و اصول اخذ تابعیت از طریق تولد در اتریش پرداخته شد ، امیدواریم شما عزیزان اطلاعات لازم را در این خصوص کسب نموده باشید ، در صورت داشتن هر گونه سوال یا شبهه در رابطه با اخذ تابعیت از طریق تولد در کشور اتریش و مهاجرت به اتریش یا سایر طرق موجود مهاجرت می توانید با موسسات حقوقی و وکالتی معتبر تماس حاصل نموده و از اطلاعات لازم بهره مند شوید .

ضمن تشکر و قدردانی از حضور گرم شما در سایت موسسه حقوقی ملک پور به اطلاع شما عزیزان گرانقدر می رسانیم در صورت تمایل و در جهت ارائه توضیحات و پاسخ به سوالات بیشتر، شما سروران گرامی می توانید با مؤسسه ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان (به صورت تلفنی) و در صورت نیاز مشاوره حضوری وکلا و کارشناسان ارشد مؤسسه حقوقی ملک پور بهره مند گردید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱۳ نظرات, میانگین: ۵.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
2 پاسخ ها
  1. mie editor2 می گوید:

    با سلام و احترام. پس از تولد فرزند در کشور اتریش باید زمان لازم برای اخذ تابعیت برای شخص شما طی شود. برای اطلاع از شرایط آن می توانید با دفتر مرکزی ما در وین ارتباط بگیرید.

    پاسخ
  2. mie editor2 می گوید:

    با سلام.همسر من اتریشی هست .سوال بنده این هست که آیا با تولد فرزند من که قطعا تابعیت اتریش رو دارد من هم به عنوان مادر تابعیت اتریش را بلافاصله خواهم داشت؟ یا طبق قانون همسر بودن باید ۶ سال منتظر بمانم؟ تشکر

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.