,

اخذ تابعیت آمریکا از طریق ازدواج

ویزای ازدواج و نامزدی آمریکا

آیا رویای مهاجرت به کشور آمریکا ، سرزمین فرصتها ، را در سر می پرورانید ؟ آیا به دنبال راهی امن و مطمئن برای اخذ تابعیت کشور امریکا هستید؟ آیا از راههای اخذ تابعیت کشور امریکا مطلع هستید؟ آیا می دانید یکی از  راههای اخذ تابعیت کشور امریکا از طریق ازدواج و نامزدی است؟ آیا از شرایط خاص و مراحل اخذ ویزای ازدواج و نامزدی در کشور امریکا مطلع هستید؟ آیا می دانید مدت زمان اخذ ویزای ازدواج و نامزدی در آمریکا چقدر است؟ آیا تمایل دارید در مورد ویزای k-1 یا ویزای نامزدی آمریکا اطلاعاتی کسب کنید؟

موسسه ی حقوقی ملک پور ، با داشتن وکلای مجرب و برگزیده در حوزه حقوق بین الملل خصوصی، مفتخر است تا اطلاعات حقوقی پیرامون شرایط ازدواج در آمریکا و اخذ تابعیت آمریکا از طریق ازدواج و ویزای ازدواج و یا نامزدی را در اختیار شما هموطنان عزیز بگذارد، شما می توانید با مشاورین موسسه ی حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید و از  مشاوره ی رایگان تلفنی بهرمند شوید. مشاورین ما آماده ی پاسخگویی به تمامی سوالات شما هموطنان عزیز در این خصوص هستند.

در این مقاله تلاش شده است  تا  به تمامی سوالاتی که در مورد اخذ تابعیت آمریکا از طریق ویزای ازدواج و نامزدی در ذهن شما بوجود آمده پاسخ دهیم .

 

 

مقدمه

مهاجرت یک کلمه ی حقوقی است، در قانون ایران امر مهاجرت زیر شاخه ای از حقوق بین المللی خصوصی محسوب می شود، بنابراین امر مهاجرت کاملا قانونی است.حقوق بین المللی خصوصی در قانون مدنی ایران به صراحت آمده است.

تمام امور حقوقی مهاجرت باید از طریق وکلا صورت پذیرد،موسسه ی حقوقی ملک پور با داشتن وکلای خبره آمادگی کامل دارد تا حامی هموطنان عزیز  در امور مهاجرت  باشند.

ایرانیها از طریق ازدواج با تبعه ی خارجی می توانند تابعیت آن مملکت را اخذ کنند.

کلیدواژه : مهاجرت به کشور آمریکا، امور حقوقی مهاجرت، موسسه ی حقوقی ملک پور، ویزای ازدواج و نامزدی، اخذ تابعیت آمریکا، ویزای k-1، امور مهاجرت

 فایل صوتی توضیحات آقای دکتر ملک پور در باب ازدواج با آمریکایی

audio اخذ تابعیت آمریکا از طریق ازدواج

 

اخذ تابعیت کشور امریکا از طریق ازدواج و نامزدی

ویزای نامزدی و ازدواج آمریکا یکی از ویزاهایی است که مورد استقبال بسیاری از هموطنان ایرانی قرار گرفته است.

برای درخواست ویزای ازدواج و نامزدی شخص(زن و یا مرد) مستلزم آن است که اقامت دائمی و قانونی کشورامریکا(LRP ) را دارا باشد و شهروندآمریک محسوب شود.

در قانون سازمان مهاجرتی آمریکا ،اگر شما شهروند آمریکایی باشید قادر خواهید بود تا  از طریق دوراه همسر  (زن یا مرد) خارجی خود (که تبعه ی آمریکا نیست) را برای زندگی وارد خاک کشور آمریکا کنید. این دو راه شامل موارد ذیل میباشد:

  1. ویزاهای مهاجرتی (IR1 or CR1 )
  2. ویزاهای غیر مهاجرتی (K1 ‎or K3)

 

 

 

 

ویزاهای مهاجرتی (IR1 or CR1)

در این نوع ویزا ، که ویزای ازدواج با شهروند آمریکایی نام دارد، حتما باید زن ومرد به عقد رسمی و قانونی یکدیگر درآمده باشند.

اگر از  تاریخ عقدشان کمتر از دو سال گذشته باشد. ویزای(زCR) مشروط و دوساله دریافت میکندکه قابل تمدید به مدت ۱۰ سال است ولی اگر دو سال از تاریخ عقدشان گذشته باشد ویزای(IR) 10 ساله دریافت میکند.

مراحل اخذ ویزای ازدواج IR1 or CR1))

  1. در ابتدا باید فرم درخواست (فرمI-130 ) در خود کشور آمریکا پر شود و به اداره ی مهاجرتی آمریکا((USCIS) تحویل بدهد.

شهروند آمریکایی که خارج از خاک کشور آمریکا زندگی میکند مطابق با شرایط خاصی میتواند  فرم مذکور را تکمیل کند.فرمI-130 باید در یکی از دفاتر بین المللی اداره ی مهاجرتی آمریکا تکمیل شود.

از لحاظ شرایط سنی ، شخص درخواست دهنده باید حداقل ۱۸ سال تمام داشته باشد.

  1. بعد از اینکه اداره ی مهاجرتی آمریکا، شرایط شخص را بررسی کرد و درخواست را تصدیق کرد به اداره ملی ویزای آمریکا(NVC) ارسال میکند.اداره ی ملی آمریکا یک پرونده برای درخواست دهنده تشکیل می دهد و شخص متقاضی میبایست فرم DS-261 تکمیل کند.
  2. در این مرحله شخص میبایستی مدارک مورد نیاز ویزا را تهیه کند.

مدارک مورد نیاز ویزای مهاجرتی ازدواج

  1. پاسپورت: مدت اعتبار پاسپورت باید حداقل ۶ ماه پس از ورود به خاک کشور آمریکا معتبر باشد.
  2. اظهارنامه حمایت مالی شخص درخواست کننده
  3. پر کردن فرم DS-260,
  4. دو قطعه عکس ۲×۲
  5. تکمیل فرم معاینه ی پزشکی
  6. پرداخت هزینه
  7. سند ازدواج (ترجمه شده)
  8. شناسنامه(ترجمه شده)

هنگامیکه مرکز ملی ویزا اعلام کند تمامی مدارک مورد نیاز تکمیل است. یک وقت مصاحبه برای متقاضی مشخص میکند.

مدت زمان اخذ این ویزا بستگی به متقاضی دارد و متغییر است.

ویزاهای غیر مهاجرتی (K1 or K3)

ویزاهای  K1 یا همان ویزای نامزدی است که زن و مزد هنوز عقد رسمی نکرده اند و فردی که شهروند آمریکایی محسوب میشود، شخص متقاضی می بایستی فرم ‎I-129‎ را در دفتر USCIS برای نامزدش تکمیل کند تا بتونه نامزدش رو با ویزای K1 به  آمریکا بیاورد و حتما باید ظرف ۹۰ روز پس از ورودش عقد رسمی کنند و برای گرفتن گرین کارت  اقدام کند. همچنین فرزندان واجد شرایط نامزد هم اجازه مهاجرت با ویزای K2را دارند.

تذکر: این فرم را نمیتوان در سفارت آمریکا ، کنسولگری و یا دفترUSCIS در خارج از کشور آمریکا پر شود.

ویزاهای  K1 صرفا برای شهروندان آمریکاست. مدت زمان آن ۶ ماه است . ا شخص باید حتما طی  ۹۰ روز ازدواج کنددر غیر اینصورت باید خاک آمریکا را ترک کند.

متقاضیان ویزای  K1و همچنین فرزندان آنها K2می بایست مدک زیر را برای مصاحبه ویزا همراه داشته باشند:

  • تکمیل فرم غیر مهاجرتی نامزدیفرم D-160))
  • پاسپورت معتبر
  • شناسنامه
  • طلاق یا گواهی فوت (ها) و یا هر همسر قبلی (ها) برای هر دو ( نامزد و شهروند)
  • گواهی سوء پیشینه
  • معاینه پزشکی
  • مدارک و پشتیبانی مالی فرم I-134
  • دو قطعه عکس ۲×۲
  • مدارک از اثبات رابطه با نامزد آمریکایی خود
  • پرداخت هزینه ها

ویزای K3 : اگر شهروند آمریکایی خارج از خاک آمریکا با شخصی که تبعه ی آمریکا نیست، ازدواج کرده باشد. میتواند همسرش را از طریق این ویزا به آمریکا ببرد. در این مورد شخص باید فرم I-130 را در دفتر اداره ی مهاجرتی آمریکا دفترUSCIS  تکمیل کند. مدت زمان اخذ این ئیزا بین شش ماه تا یکسال به طول می انجامد.

یک وکیل چه کمکی می‌تواند هنگام اقدام برای ویزای نامزدی کند؟

در خواست دادن برای ویزای نامزدی آمریکا کاری بسیار پیچیده است. یک وکیل می‌تواند در روند گرفتن این نوع ویزا به شما کمک کندو مراحل انجام آن را تسریع بخشد و مسئولیت آماده کردن پرونده و مدارک شما را بر عهده گیرد. نقش یک وکیل زمانی که یکی از طرفین قبلاً ازدواج کرده باشد و یا اینکه ازدواج فامیلی باشد می‌تواند بسیار سازنده باشد، و همچنین به اثبات این موضوع کمک کند که این ازدواج یک وصلت قانونی است.

 

منابع:

https://travel.state.gov

 

 

 

 

 

 

 

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱ نظرات, میانگین: ۱.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.