,

اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در سوئیس

ازدواج در سوئیس

اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در سوئیس

 

اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در سوئیس شرایط و قوانین 2018 آن را با نظر وکیل مهاجرت در این مقاله توضیح خواهیم داد ،  ایا شما قصد ازدواج در کشور سوئیس را دارید؟ ایا اطلاعات کافی در مورد ازدواج در کشور سوئیس را دارید؟ ایا قصد مهاجرت به سوئیس را دارید؟ امروزه افراد بسیار زیادی وجود دارند که تمایل به مهاجرت به کشورهای دیگر را دارند. البته افرادی وجود دارند که تمایل دارند از طریق ازدواج مهاجرت نمایند. در این مقاله قصد بر این است برای شما عزیزان در رابطه با ازدواج در سوئیس و شرایط ازدواج در سوئیس توضیح دهیم.

قانون ازدواج در کشورهای مختلف

همانطور که می دانید قانون و ساختار ازدواج در هر کشور با کشور دیگر کاملا متفاوت می باشد و بهتر است بدانید شرایط ورود ازدواج به کشورهای دیگر کار بسیار سختی می باشد.

براساس میانگین جهانی، سن قانونی ازدواج برای پسران ۱۷ سال و برای دختران ۱۶ سال است.

البته این سن برای افراد در کشورهای دیگر می تواند متفاوت می باشد اما به طور کلی این سن میانگین جهانی را نشان می دهد.

متقاضیانی که قصد ازدواج با یک مرد یا زنی را در اروپا دارند با تکمیل مدارک مورد نیاز سفارت و همچنین ارسال مدارک به بخش کنسولی سفارت برای درخواست ازدواج می توانند اقدام نمایند.

فایل صوتی توضیحات آقای  ملک پور (فارغ التحصیل حقوق ، عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب ازدواج در سوئیس

audio اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در سوئیس

موسسه حقوقی ملک پور یکی از برترین موسسات حقوقی می باشد که با وجود وکلای برتر و افراد تحصیل کرده اماده ارائه خدمات مشاوره ای به شما عزیزان می باشد.

بهتر است بدانید زنانی که قصد ازدواج با یک مرد خارجی را دارند نیاز به دریافت یک اجازه نامه دارند تا بتوانند از بخش کنسول گری اقدام نمایند.

شرایط کلی ازدواج در کشور سوئیس

در رابطه با شرایط کلی ازدواج در کشور سوئیس بهتر است بدانید افراد حداقل باید ۱۸ سال داشته باشند و انجام امور ازدواج و شرایط شروع آن حتما باید در حضور افسر اداره ثبت انجام شود.

در رابطه با تقاضای ازدواج در کشور سوئیس باید یکی از طرفین شهروند کشور سوئیس باشند و شهروند سوئیسی باید مراحل ورود فرد را به کشور پیگیری نماید.

در قانون کشور سوئیس ازدواج بین خواهر و برادر، پدربزرگ و مادربزرگ با نوه، پدر و مادر با فرزندان و یا فرزندان همسر قبلی کاملا ممنوع می باشد.

در اداره ثبت حتما باید صحت مدارک به اثبات برسد و افرادی در اداره ثبت هستند که با دریافت هزینه مدارک افراد را مورد بررسی قرار می دهند.

البته ممکن است یکی از زوجه در کشور سوئیس وجود نداشته باشند در این مواقع تکلیف کار چیست؟

افراد می توانند درخواست خود را به صورت کتبی انجام دهند.

و بهتر است بدانید زن و شوهر در کشور سوئیس بعد از ازدواج از حقوق یکسانی برخوردار هستند و در تمام شرایط زندگی در کنار هم هستند و منافع یکدیگر را در زندگی به طور کامل در نظر میگیرند.

جدایی و طلاق در کشور سوئیس

شاید برای شما سوال ایجاد شود که جدایی و طلاق در کشور سوئیس چطور می باشد؟ افراد می توانند با توافق یکدیگر  با نوشتن در یک برگه جدایی خود را اعلام کنند اما این کار اعتبار قانونی نخواهد داشت و به طور کلی این افراد باید به صورت کاملا قانونی و در دادگاه این کار را انجام دهند.

شرایط کلی و دلیل جذابیت کشور سوئیس

در کشور سوئیس سطح بالای استاندارد زندگی و ارامش افراد در کشور و همچنین محیط امن در کشور باعث شده است که افراد زیادی وارد کشور شوند و متقاضیان زیادی هستند که تمایل به ورود از طرق مختلف به کشور سوئیس را دارند.

یکی از موارد مهمی که افراد تمایل به ازدواج در کشور سوئیس را دارند اخذ اقامت کشور سوئیس می باشد.

افرادی که با تبعه ی کشور سوئیس ازدواج می کنند می توانند تقاضای اقامت کشور سوئیس را داشته باشند.

البته موضوع مهمتری که در اخذ ویزای ازدواج سوئیس وجود دارد، زمان بر بودن ویزا می باشد.

پروسه ی ویزای ازدواج ممکن است بیش از یکسال به طول انجامد و مورد بعدی در اخذ ویزای ازدواج در سوئیس، ناموفق بودن ویزا می باشد. در نظر داشته باشید ممکن است زمان زیادی برای اخذ ویزای ازدواج بگذارید اما در نهایت درخواست شما مورد قبول قرار نگیرد.

شما عزیزان می توانید از طرق دیگر مهاجرت وارد کشور سوئیس شوید و از شرایط بسیار عالی کشور سوئیس استفاده نمایید.

از طرق دیگر مهاجرت به کشور سوئیس، مهاجرت تحصیلی به کشور سوئیس می باشد.

مقطع لیسانس در کشور سوئیس ۴ ساله می باشد و افراد می توانند با داشتن مدرک دیپلم ۱۲ ساله اقدام نمایند.

البته در نظر داشته باشید تحصیلات در مقطع لیسانس به زبان المانی و فرانسوی می باشد. و افراد هفته ای ۱۰ ساعت اجازه کار دارند.

افرادی که قصد ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس را دارند باید دقت کافی را در زمان تحصیل داشته باشند.

نکته مهم و قابل توجه این است که افراد می توانند با اخذ نمرات مناسب و همچنین درجات عالی مسیر خود را برای اخذ بورسیه در مقطع دکترا هموار خواهد کرد.

تحصیل در مقطع فوق لیسانس به سه زبان انگلیسی، المانی و فرانسوی انجام میگیرد و افراد می توانند در مقطع فوق لیسانس ۲۰ ساعت در هفته کار کنند.

و همینطور افراد می توانند در مقطع دکترا به ۲ صورت تحصیل در دانشگاه و همچنین بورسیه اقدام نمایند.

شما می توانید با مراجعه به سایت موسسه حقوقی ملک پور و با استفاده از مشاوره رایگان تلفنی با تماس با دفتر مرکزی ما در وین و دفاتر همکار ما در ایران اطلاعات کافی و لازم را کسب نمایید.

 

 

4 پاسخ ها
  1. سارا می گوید:

    سلام .وقت بخیر.
    من یک خانم ۳۵ ساله هستم که قصد دارم با یک آقای شهروند اتریش که در سویس زندگی و کار میکنن ازدواج کنم.
    سوال اول اینکه در ایران ازدواج کنیم یا در ترکیه؟
    سوال دوم اینکه ما باید درخواست ویزا رو به سفارت اتریش بدیم یا سویس.
    سپاس فراوان

    پاسخ
    • ghazaleh salehi می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام. بزرگوار به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش به دلیل محدودیت نوشتاری در سایت امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد. برای مشاوره دقیق تر و برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست و کامل ارائه نماییم، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  2. یاسر حیدری می گوید:

    سلام من یاسر حیدری هستم ۱۷ ساله البته تقریبآومقیم ایران هستم وخودم اهل افغانستان هستم از شهر کندزوهرکسی میداند که شهر ما فعلآ ناآرام ترین شهر افغانستان هست یک ونیم سال پیش در افغانستان بودم که در جنگ بین تروریست ها ودولت افغانستان پدرم ویک خواهرم ویک برادر بزرگتر ازخودم ودوبرادرکوچکتراز خودم راازدست دادم وخودم فرار کردم ازتروریست های شهرمون وبه ایران اومدم چون مکان مارو طالبان گرفته وجای دیگری نداشتم که برم برای همین وبخاطرآرامش به اینجا اومدم امااینجاهم احساس آرامش ندارم برای همین میخوام باهرطریقی که شده به کشورسوئیس برم باهرطریقی.فرقی نمیکنه اماقانونی برم برای خودم وبرای آینده ام خیلی خوب میشه چون من ازدست دادن خیلی ازخانواده ام دیگه افغان نیستم حالم بهم میخوره از کشور خودم یک مادرم مونده توشهرمون واینجاهم یک برادرخانده ام است کا برای زندگی به اینجا موندم وسوئیس یک کشور رویائی من بوده وهست من بجز مادرم کسی رو ندارم که برام گریه گنه پس کمکم کنید راه نمائیم کنید باهرطیقه ی که شده به آرزوهام برسم ازطریق ازدواج یاباهرطیرقی که شده فقط ازاین کشورنابودگر آزادبشم یه زندگی خوبی داشته باشم ممنون میشم اگه کمکم کنیدراهنمائیم کنید اگه راهی داشته باشه اگه راهی هست به این شماره من تماس یا پیام بگذارید بخاطر انسانیت

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. با توجه به شرایط سنی شما امکان تحصیل برای شما وجود دارد اما برای مهاجرت به هر کشوری باید هزینه های زندگی یا تحصیل خود را دارا باشید، همچنین داشتن مدرک زبان یکی از عوامل اصلی در امر مهاجرت می باشد. با داشتن شرایط لازم امکان اقدام برای شما وجود دارد. برای بررسی هر یک از کشورها متناسب با شرایط خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما (بخش تماس با ما) ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.