اخذ اقامت دائم کانادا

اخذ اقامت دائم کانادا

اخذ اقامت دائم کانادا

اخذ اقامت دائم کانادا  و قوانین جدید اخذ اقامت دائم کانادا  ۲۰۱۸ ، شرایط اخذ اقامت دائم کانادا  ۲۰۱۸ چیست ، راههای اخذ اقامت دائم کانادا  کدام اند ؟ کدام یک از راه های اخذ اقامت دائم کانادا مقرون به صرفه خواهد بود ؟ قوانین بین المللی اخذ اقامت دائم کانادا کدام اند ؟ تاثیر تحصیل در اخذ اقامت دائم کانادا  به چه ترتیبی خواهد بود ؟ اخذ اقامت دائم کانادا  از طریق سرمایه گزاری در کدام یک از ایالات کانادا مقرون به صرفه است ؟ اخذ اقامت دائم کانادا  از طریق کار در کانادا به چه نحوی خواهد بود ؟ اخذ اقامت دائم کانادا از طریق ازدواج و تولد فرزند به چه نحوی صورت می پذیرد ؟

video اخذ اقامت دائم کانادا
audio اخذ اقامت دائم کانادا

امروزه سؤالات متعددی در زمینه اخذ اقامت دائم کانادا مطرح می شود. مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا  یکی از مسائل روز حقوق بین الملل خصوصی است که در حال حاضر بسیار متداول است . در این مقاله راه های مختلف اخذ اقامت دائم کانادا مطرح می شود و بهترین راههای اخذ اقامت دائم کانادا نیز به طور مفصل شرح داده می شود. راه های اخذ اقامت دائم کانادا به موارد زیر ختم می شوند :

اخذ اقامت دائم کشور کانادا از طریق تولد

اخذ اقامت دائم کشور کانادا از طریق پناهندگی

اخذ اقامت دائم کشور کانادا از طریق ازدواج

اخذ اقامت دائم کانادا از طریق تحصیل در کانادا

اخذ اقامت دائم کانادا از طریق ویزای کار کانادا

اخذ اقامت دائم کانادا از طریق سرمایه گذاری

 

یکی از بهتربن روش ها و کوتاه ترین روش اخذ اقامت دائم کانادا تحصیل در این کشور است. افرادی که اقامت تحصیلی کشور کانادا را اخذ می نمایند پس از پایان تحصیل در کانادا به راحتی و با حمایت بسیاری از دولت کانادا می توانند اقامت کاری این کشور را اخذ نموده و در نهایت موفق به اخذ اقامت دائم و پاسپورت کانادا می شوند. افرادی که موفق به اخذ اقامت تحصیلی کشور کانادا می شوند علاوه بر تحصیل در دانشگاه های فوق العاده با رنکینگ ها سطوح علمی ایده آل می توانند با امتیاز حساب شدن این تحصیلات در این کشور به کار و اخذ اقامت دائم کانادا دست پیدا کنند .

 

  • اداره مهاجرت کانادا شرایط ویژه ای برای اخذ اقامتبرای افرادی که در کشور کانادا تحصیل کرده اند را در نظر گرفته است. در این روش متقاضی می تواند در یکی از دوره های کالج یا کارشناسی یا کارشناسی ارشد یا دکترا تحصیل کرده و ۶ ماه پیش از پایان دوره خود درخواست اقامت دائم کشور کانادا را داشته باشد. بیش از ۹۰ درصد پرونده های روش ذکر شده منجر به اقامت دائم کانادا می شوند. متقاضیان زیادی از طریق مشاورین موسسه حقوقی ملک پور در این زمینه اقدام کرده اند و هم اکنون دارای اقامت دائم کانادا می باشند.

موسسه حقوقی ملک پور با همکاری با مشاورین رسمی مهاجرت به کانادا برای اولین بار در ایران طرح طلایی مهاجرت به کانادا را اعلام می کند. لذا پیشنهاد می شود برای اخذ اطلاعات و بهره مندی از جزئیات بیشتر با مشاورین ارشد حقوق بین الملل خصوصی موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمائید و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید .

توصیه می شود اگر توانایی مالی جهت تحصیل حداقل دو سال در کانادا را دارید و قصد اخذ اقامت دائم کانادا برای خود و همسر و فرزند خود را دارید و دارای مدرک زبان خوب و مورد نیاز دانشگاه های کانادا هستید وقت را از دست ندهید و با یک راه مناسب و مقرون به صرفه به سمت اقامت دائم کانادا  قدم بردارید .

شهریه تحصیل در کانادا برای هرسال بین ۱۲ تا ۱۶ هزار دلار می باشد و همچنین با توجه به سبک زندگی شما هزینه زندگی هم ماهیانه درحدود ۱۰۰۰ دلار می باشد .  شایان ذکر است هزینه های مذکور با توجه به مقاطع تحصیلی و رشته های تحصیلی شما بزرگواران متفاوت است .

جهت پذیرش در مقطع لیسانس در کانادا می توانید با ارائه مدرک ززبان انگلیسی حداقال آیلتس ۵/۵ از دانشگاههای معتبر کانادا پذیرش اخذ نموده و به اجازه کار داشته باشید. همچنین در مقطع کارشناسی ارشد به حداقل مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۶ می توانید در بهترین دانشگاههای کانادا تحصیل نمایید و ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار خواهید داشت.

لطفا دقت کنید که در این روش باید ابتدا در یکی از دوره های ذکر شده شرکت کرده و ۱۸ ماه درآن دوره تحصیل کنید و سپس درخواست اقامت دائم کانادا  شما داده خواهد شد .

تفاوت این روش با روش های مهاجرت کاری به شرح زیر است :

  1. در این روش مصاحبه با افسر اداره مهاجرت وجود ندارد
  2. پروسه زمانی دریافت تاییدیه از ادارهمهاجرت در این روش ۳۰ روز کاری میباشد
  3. درصد موفقیت در این روش بالای ۹۰ درصد خواهد بود
  4. درخواست شما ازداخل خاک کانادا داده خواهد شد
  5. برای ارائه درخواست نیازی به مدرک زبان فرانسوی نخواهید داشت
  6. به محض دریافتاقامت کانادا مدرک کانادایی نیز خواهید داشت که برای ورود با بازار کار کانادا بسیار مهم میباشد
  7. پروسه ورود به کانادا شما بین ۶ماه تا ۹ماه خواهد بود که به نسبت پروسه های اقامتی که حداقل ۳سال هستند بسیار منطقی تر خواهد بود

روش دیگر اخذ اقامت دائم کانادا ویزای کار یا اسکیل ورکر است. در این روش متقاضی با داشتن سابقه کاری، مدرک تحصیلی دانشگاهی، مدرک زبان، شرایط سنی مناسب و شروط لازم و کسب امتیازات مفروض می تواند وارد پروسه امتیازی این ویزا شود و پس از تأیید موفق به اخذ اقامت دائم کانادا خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای کاری کانادا می توانید به مقاله دیگری با این عنوان در همین سایت مراجعه نمایید و یا برای اخذ اطلاعات و بهره مندی از جزئیات بیشتر با مشاورین ارشد حقوق بین الملل خصوصی موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمائید و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید .

مشاورین برتر موسسه حقوقی ملک پور آماده ی ارائه ای مشاوره ای رایگان و تخصصی جهت مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا به شما عزیزان می باشند. شما می توانید با برقراری تماس تلفنی از مشاوره تلفنی رایگان کارشناسان  و وکلای موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران استفاده نمایید در باب مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا  مشاوره بگیرید، همچنین می توانید با گرفتن وقت مشاوره قبلی و حضور در موسسه از مشاوره وکلا و کارشناسان ارشد برخوردار شوید.

 

Rating: 5
20 پاسخ ها
  1. محدثه می گوید:

    با سلام‌ و عرض خسته نباشید من دارای مدرک لیسانس گرافیک و ۲۴ ساله هستم و تسلط به زبان انگلیسی دارم می خواستم بدونم چطور می تونم همراه والدینم به یکباره به کانادا مهاجرت کنم ؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory می گوید:

      با سلام و عرض ادب. شما می توانید از طریق تحصیل و یا کار برای مهاجرت به کانادا اقدام کنید اما والدین تان نمی توانند شما را همراهی کنند. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  2. ارش می گوید:

    سلام وقت بخیر
    27 سالمه دیپلم دارم قبلا دارای شرکت کامپیوتری بودم مدیر عامل ودر حال حاضر مدیر و سرپرست معدن سنگ شکن هستم 9 سال بیمه دارم با لودر و بیل مکانیکی هم کار کردم سابقه دارم زبان هم در حال یاد گیری با این شرایط میتونم ویزا کانادا بگیرم با تشکر

    پاسخ
    • shahram shahidi می گوید:

      با سلام و عرض ادب. اخذ ویزای کار بدون مدرک دانشگاهی و با مدارک فنی و حرفه ای و سابقه کاری نیازمند داشتن شرایط ویژه ایست. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02149196000 تماس حاصل نمائید.

      پاسخ
  3. سارا می گوید:

    سلام،آيا دانستن زبان براي خريد ملك در كانادا ضروري است؟
    و آيا مي توان از طريق خريد خانه اقامت دايم گرفت؟
    با تشكر

    پاسخ
    • shahram shahidi می گوید:

      با سلام و عرض ادب. خرید ملک در کانادا نیازمند داشتن مدرک زبان نمی باشد. پس از خرید ملک در کانادا در ابتدا به متقاضی اقامت موقت کانادا داده شده و پس از گذشت چند سال از اقامت و با داشتن شرایطی اقامت دائم کانادا قابل اخذ می باشد.

      پاسخ
  4. بهار راد می گوید:

    سلام.خسته نباشید
    من ۲۲ساله ودارای لیسانس گرافیک هستم و مجرد هستم آیا شانسی برای گرفتن اقامت دائم کانادا دارم؟؟؟؟

    پاسخ
  5. علی می گوید:

    سلام
    من 52 سال سن دارم و مدرک دکتری دارم و الان استاد دانشگاه در ایران هستم دو فرزند دانشجو دارم آیا می توانم برای خودم، همسرم و فرزندانم ویزای کار در کانادا بگیرم

    پاسخ
    • P.Taghavi می گوید:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی امتیازات شما برای ویزای کاری و اقامت کانادا باید محاسبه گردد و شرایط شما باید به صورت کاملتری توسط تیم ما باید بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد. پیشنهاد میکنیم جهت محاسبۀ امتیاز و مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  6. سعید می گوید:

    باسلام ۳۵ ساله .دانشجوی سال آخر دکترای مهندسی صنایع.مجرد هستم.درحال آمادگی برای آزمون آیلتس.میخواستم ببینم امکان گرفتن اقامت دائم برایم وجوددارد؟آشناو دوستی ساکن کانادا هم دارم.چه نمره ای باید بگیرم؟

    پاسخ
    • P.Taghavi می گوید:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما. دوست گرامی کشور کانادا به دلیل اعطای اقامت دائم از بدو ورود می تواند گزینۀ مناسبی برای شما باشد. حد امتیاز مورد نظر به صورت دوره ای برای ویزای کار کانادا تغییر می کند. از این رو امتیازات شما برای ویزای کاری و اقامت کانادا باید محاسبه گردد و شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد. پیشنهاد میکنیم در صورت تمایل و جهت محاسبۀ امتیاز و مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  7. بهار می گوید:

    باسلام
    ۳۶ساله دارای لیسانس زبان، متاهل دارای ۳ فرزند زیر ۶ سال، فارغ اتحصیل سال ۸۳ معدل ۱۷ همسر لیسانس مکانیک آیا واجد شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا هستم، هم اکنون در حال شرکت در آزمون آیلتس آکادمیک با نمره ۷ هستم

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب بله میتوانید اقدام کنید اما ریسک هم دارید .جهت کسب اطلاعات و مشاوره در این مورد با کارشناسان و شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید

      پاسخ
  8. مریم می گوید:

    سلام خسته نباشید
    ببخشید برای دانشجویان بین المللی رشته پزشکی که 4 سال دوره پیش پزشکی یاهمون کارشناسی رو خوندن امکان اخذ اقامت دایم وجود داره؟ یا باید حتما دوره md ب پایان برسه بعد اقدام کنیم؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام بله این امکان وجود دارد شما میتوانید با استفاده از قوانینی مانند pgwp استفاده نمایید و کاریابی نموده و پس از یافتن شغل در خواست اقامت دهید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.