اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت یکی از راه های مهاجرت به اسلواکی و اخذ اقامت اسلواکی می باشد.در این مقاله موضوع اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت در اسلواکی پرداخته ایم. همچنین فایل تصویری و و صوتی اقای ملک پور ( دانشجوی دکترا رشته حقوق در دانشگاه ملی وین اتریش) نیز با دقت زیاد به موضوع اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت می پردازد.

video اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

فایل صوتی موسسه MIE اتریش در باب اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

audio اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

هزینه ثبت شرکت در اسلواکی جهت اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

ثبت شرکت در اسلواکی نباید هزینه ای بیشتر از 5 هزار یورو داشته باشد.اما هر وکیلی می تواند جهت این کار دستمزد متفاوتی بگیرد که این مسئله در حقوق وکالت هم طبیعی است.

مزیت های اخذ اقامت کشور اسلواکی از طریق ثبت شرکت

اسلواکی یک کشور اروپایی محسوب می شود که عضو شنگن نیز می باشد.تاریخ خوب و غنی ای دارد. همچنین هزینه ها ی زندگی در این کشور پایین است. اما این کشور یک کشورپیشرفته مثل امریکا و سوییس نیست.

اخذ اقامت دائم کشور اسلواکی از طریق ثبت شرکت

با ثبت شرکت در اسلواکی شما می توانید اقامت دریافت کنید و همراه خانواده به اسلواکی مهاجرت کنید.اسلواکی پس از 5 سال اقامت دائم می دهد.البته لازم است مقداری زبان اسلواکی بلد باشید و لازم است سالی 6 ماه در انجا حضور داشته باشید.

نکات ضعف اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

بااینکه اسلواکی کشور خیلی پیشرفته و خوبی نیست سفارت اسلواکی به ایرانی ها برای 1 سال و نیم اینده وقت می دهد و دریافت اقامت ان پروسه سختی دارد.

شرایط لازم جهت اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

شما برای اخذ اقامت کشور اسلواکی از طریق ثبت شرکت در اسلواکی اگر مدارک کامل و بیزینس پلن خوبی داشته باشید حتما موفق خواهید شد.همچنین شرکت باید نشان دهد که کار میکند سودداشته باشد و مالیات پرداخت کند.

اخذ اقامت کشور اسلواکی از طریق ثبت شرکت به منزله یکی از ظرق مهاجرت به اسلواکی در این مقاله بررسی گردید.اخذ اقامت کشور اسلواکی از طریق ثبت شرکت شرایط سختی دارد درحالیکه کشور خیلی خوبی نیست اما اگر مایل به اخذ اقامت کشور اسلواکی از طریق ثبت شرکت هستید می توانید جهت اخذ مشاوره بیشتر در باب اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت با دفاتر موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید.

Rating: 5
5 پاسخ
  1. افشار گفته:

    باشرايطي كه عرض كردن هزينه ثبت شركت وگرفتن اقامت موقت وسپس دائم اتريش ياآلمان ياكشور پيشرفته تراز اسلواكي كه بشه اقامت دائم گرفت چقدرميشه حدوداً
    تمديداقامت بكساله اسلواكي اگرماليات سالانه ٣٥٠٠يورو پرداخت بشه و حداقل ٦ماه در اسلواكي ياشينگن باشم بدون راه انداختن كسب وكار امكان داره؟
    ودرآخر اگر تمام شرايط تمديد اقامت اسلواكي رعايت بشه امكانش هست قانون عوض بشه به هردليلي ونشه اقامت دائم گرفت؟؟؟

    Rating: 4
    پاسخ
    • MIE.Malekpour1 گفته:

      با سلام
      ثبت شرکت به تنهایی در کشورهای آلمان و اتریش منجر به اخذ اقامت نمی گردد. شما باید یک طرح تجاری ارائه دهید که مورد تایید دولت قرار بگیرد. تنها تحت شرایط خاصی می توان از طریق ثبت شرکت و استخدام، کارت اقامت قرمز سفید قرمز اتریش را به دست آورد.
      برای اخذ اقامت در اسلواکی نیز باید شرکت ثبت شود و طرح توجیه اقتصادی داشته باشید که متاسفانه سخت گیری های زیادی برای ایرانیان وجود دارد.
      تغییر قانون در هر کشوری امکان دارد. به همین دلیل توصیه می شود که در کشورهایی که استانداردهای سرمایه گذاری مناسبی دارند سرمایه گذاری شود تا حتی در صورت تغییر قانون، برای کسانی که پیش از آن اقدام کرده اند، استثنا قائل شوند.

      در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  2. افشار گفته:

    سلام
    برخي از شركتها ادعامي كنند كه وقت سفارت اسلواكي رو از تركيه مي گيرند (يك هفته ايي)امكان داره؟
    دوم اينكه فرموديد ٥٠٠٠يورو كل هزينه مهاجرت به اسلواكي ازطريق ثبت شركت ميشه شامل اعضاي خانواده هم ميشه؟
    من متاهل به همراه همسر ودوفرزند ٤و٨ساله قصد مهاجرت دارم.كارمندهستم ٣٨ساله ليسانس متالورژي مدرك زبان ندارم

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour1 گفته:

      با سلام
      طبق قانون برای اینکه بتوانید از سفارت اسلواکی در ترکیه اقدام کنید، ابتدا باید اقامت بلندمدت در ترکیه داشته باشید. اقامت بلند مدت به معنای مجوز اقامت بیش از یک سال می باشد که می تواند تحصیلی، کاری و یا غیره باشد. پس از اینکه 6 ماه در ترکیه زندگی کردید می توانید از طریق سفارت اسلواکی در ترکیه اقدام کنید.
      هزینه ثبت شرکت برای اخذ اقامت یک خانواده 5000 یورو می باشد. اما متاسفانه سختگیری های زیادی در اعطای اقامت به ایرانیان وجود دارد.

      پاسخ
  3. خدیجه آشنا گفته:

    سلام خانم آشنا هستم43ساله از نیشابور ،فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم از دانشگاه آزاد نیشابور سال87.حقیقتا دنبال راهی برای خروج از ایران به کشور اروپایی هستم که بچه هام روهم بتونم ببرم،دختر 18ساله وپسری11ساله، امکان ادامه تحصیل دکتری یا فوق مجدد در آلمان یااتریش هست؟ در ضمن وضعیت مالی ام حدود یه میلیارد تومان مازادهست که میتونم ببرم،امکان تحصیل یا سرمایه گذاری دارم؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.