, ,

اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری

آیا تا به حال به مهاجرت به استرالیا فکر کرده اید؟ آیا شرایط اخذ اقامت استرالیا را دارید؟ آیا در مورد نحوه ی ثبت شرکت در استرالیا آگاهی دارید؟ آیا از انواع سرمایه گذاری های استرالیا اطلاعاتی دارید؟

آیا برای سرایه گذاری در استرالیا شرایط خاصی لازم است؟په دارکی برای ثبت شرکت در استرالیا احتیاج است؟

 

یکی از راه های ورود به استرالیا اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در این کشور می باشد.

چرا بسیاری استرالیا را برای سرمایه گذاری انتخاب میکنند؟

استرالیا علاوه بر وضعیت جغرافیایی و اقتصاد و زیرساخت های پایدار و قوی و موقعیت های کاری و استانداردهای بالای زندگی به عنوان یکی از بزرگترین قطب های اقتصادی و سیستم اقتصادی پیشرفته مشخص شده است.خدمات درمانی استاندارد و سیستم تعلیم و تربیت عالی ( آموزش و پرورش ) از دلایل انتخاب استرالیا به عنوان کشوری برای سرمایه گذاری میباشد.همان طور که گفته شد استرالیا کشوری با اقتصاد قوی و با داشتن بیش از ۱۵ هزار شرکت اینترنشنال مورد توجه بسیاری از سرمایه داران قرار گرفته تا بتوانند با ریسک کمتر سرمایه و بیزنس خود را در این کشور راه اندازی کنند.

استرالیا کشوری ثروتمند و واحد پول این کشور دلار استرالیاست .صادرات جزو یکی از را های اخذ در آمد برای کشور استرالیا میباشد.

22 2 1 300x92 اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

نمای زیبا از ملبورن

این کشور یکی از کشورهایست که درصد امید به زندگی به علت رفاه اجتماعی بالا برای مردم ان بسیار بالاست. و کیفیت زندگی بسیار بالا در این کشور نمایان است.

عوامل بالا و موار دیگر باعث انتخاب این کشور به عنوان مقصدی جهت سرمایه گذاری و مهاجرت به این کشور می باشد.

یکی از راه های سرمایه گذاری در استرالیا ویزای کار افرینی در استرالیاست. این ویزا طول مدتی ۴ ساله دارد که در صورتی که متقاضی همه یشرایط اقامتی خود را رعایت کند منجر به ویزای دائم استرالیا میگردد.

همانطور که از نام این ویزا مشخص است متقاضی بایستی ابتدا تاییدیه یکی از استان های استرالیا را گرفته و بایستی از طریق یکی از استان های این کشور اقدام کند.

 

اگر متقاضی در طول پروسه ی ۴ ساله خود قادر به انجام کلیه تعهدات خود نباشد امکان تمدید ویزا به مدت ۲ سال می باشد.

متقاضی میتواند همسر و فرزندان خود را جهت ورود به استرالیا آماده کند

در این نوع ویزای کارآفرینی استرالیا سن شخص متقاضی بایستی کمتر از ۵۵ سال باشد .البته بعضی مواقع بعضی از ایالت ها و استانهای استرالیا سن بالاتر از ۵۵ را نیز قبول می کند.

و همچنین فرد متقاضی بایستی از یکی از استانهای استرالیا اسپانسرشیپ بگیرد و همچنین این ویزا مانند ویزای اسکیل ورکر دارای امتیازبندی است. البته این امتیازبندی متفاوت میباشد و متقاضی باید ۶۵ امتیاز کسب کند. در این ویزای سرمایه گذاری سن و سابقه کار مدیریتی و سرمایه شخص درخواست کننده و دانش زبان و میزان گردش مالی بسیار اهمیت دارد. در این ویزای سرمایه گذاری در استرالیا از طریق کارآفرینی فرد متقلضی باید گردش حساب خود را نشان دهد، این گردش مالی بایستی حداقل ۵۰۰ هزار دلار به مدت دو سال از ۴ سال می باشد که اموال منقول و غیر منقول را شامل می شود.

نوع دیگر از سرمایه گذاری در استرالیا سرمایه گذاری معمولی می باشد که نیاز به گردش حساب ندارد. فرد بایستی حداقل ۲ میلیون دلار سرمایه داشته باشد و سابقه مدیریتی بالا و یا اینکه حداقل ۱۰ درصد یک بیزینس در یک سال اخیر به نامش باشد. و فرد متقاضی بایستی سرمایه گذاری یک و نیم میلیون دلاری در یکی از استانهای استرالیا را انجام دهد.

نوع دیگری از سرمایه گذاری در استرالیا به این صورت است که فرد سرمایه گذار بایستی سرمایه ای حدود ۵ میلیون دلار داشته باشد ولی گردش حساب نیازی نیست.فرد سرمایه گذار بایستی تعهد به انجام سرمایه گذاری به مدت ۴ سال و حداقل مبلغ ۵ میبیون دلار انجام دهد. این نوع سرمایه گذاری، سرمایه گذاری بالا نامیده میشود و دارای امتیازبندی می باشد.

در این نوع ویزا نیازی به داشتن مدرک زبان نمیباشد ولی فرد در ازای آن به دولت مبلغی را پرداخت میکند و در مقابل پرداخت این مبلغ برای فرد متقاضی کلاس رایگان زبان به مدت زمانی تشکیل میشود.

نوع دیگری از سرمایه گذاری ثبت شرکت در استرالیاست.

کسانی که قادر به درخواست ویزا از طریق اسکیل ورکر و یا سرمایه گذاری های ذکر شده در بالا نیستند می توانند با ثبت شرکت وارد استرالیا شوند.

این ویزا برای کلیه سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری در استرالیا و راه انداختن یک تجارت را دارند استفاده میشود.

این تجارت بر پایه یک طرح توجیه اقتصادی که درخواست تبدیل شدن به یک اسپانسر شغل ایالتی را دارد ایجاد گشته است.

از مزایای این نوع ویزا می توان به ویزای ۴ ساله و در صورت اقامت به مدت دو سال در استرالیا قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد و متقاضی می تواند به راحتی و در دفعات مکرر ورود به استرالیا را انجام دهد.

با توجه به هزینه های بالا و سرمایه بسیار زیاد در این پروسه بهتر است متقاضی قبل از اقدام برای داشتن اطلاعات کافی قبل از انجام پروسه با وکیل امور مهاجرتی مشاوره لازم را انجام دهد.

23 1 1 اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

سواحل استرالیا

 

موسسه ی حقوقی ملک پور برترین موسسه ی حقوقی خاورمیانه با بهره از کارشناسان و مشاوران حقوقی متخصص و خبره و همچنین وکلای دادگستری در امر بین الملل شما را در امر سرمایه گذاری در استرالیا یاری مینمایند.شما میتوانید از طریق تماس تلفنی  با دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور از مشاوره ی رایگان جهت سوالات خود در زمینه ی  سرمایه گذاری استرالیا بهره مند شوید.

 

اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری
4.67 (93.33%) 3 votes