,

اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص

اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص

اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص 2018 از چه راهی ممکن است و مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص چگونه انجام میگردد ،  شرایط 2018 اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص چیست ، هزینه های اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص چقدر است ، آیا اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص برای مهندسان قابل اجرا است ، اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص برای چه مشاغلی مناسب میباشد ، چرا به استرالیا مهاجرت کنیم؟ راه­های مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزای استرالیا کدام است؟ آیا از قوانین مهاجرت استرالیا اطلاع دارید؟ فرد برای مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزای کار استرالیا باید دارای چه مدارکی باشد؟ چه شرایط و مهارت­هایی برای اخذ ویزای کار استرالیا از طریق تخصص وجود دارد؟ آیا از طریق ویزای کار استرالیا میتوانیم اقامت دائم استرالیا را کسب کنیم؟ مشاغل مورد نیاز در استرالیا کدام است؟ استرالیا در چه صنایعی به نیروی انسانی نیاز دارد؟ آیا میتوان برایکار به استرالیا دعوت شد؟ آیا از شرایط کلی زندگی در استرالیا اطلاع دارید؟ چنانچه در زمینه­ی مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزای کاری استرالیا پرسشی دارید می­توانید از مشاوره­ی وکلای مهاجرت و کارشناسان مجرب مؤسسه حقوقی ملک پور بهره ببرید.

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

شرایط لازم جهت اخذ ویزای تخصص استرالیا به شرح زیر است:

  • سن: هنگام درخواست باید زیر ۵۰ سال باشید
  • زبان انگلیسی: باید از تسلط کافی به زبان انگلیسی جهت کار در استرالیا برخوردار باشید
  • شغل تعیین شده: هنگام درخواست یک شغل تخصصی را متناسب با مهارت­ها و مدارک تحصیلی خود مشخص می­کنید. این شغل باید در فهرست مهارت­های استراتژیک استرالیا (Medium and Long-term Strategic Skills List) باشد.
  • ارزیابی مهارت­ها: پیش از درخواست باید مهارت­های خود را توسط مراجع ارزیابی استرالیا که برای ارزیابی شغل مورد نظر شما تعیین شده­اند، مورد ارزیابی قرار دهید.
  • ارزیابی سلامتی: شما باید از سلامت روانی و جسمانی کافی برخوردار باشید. سلامت تمام متقاضیان باید توسط یک دکتر رسماً مورد معاینه قرار گرفته و گواهی پزشکی دریافت کنند.
  • ارزیابی شخصیت: شما باید از شخصیت خوبی برخوردار باشید و از این لحاظ نیز مورد ارزیابی قرار می­گیرید.

ویزای تخصص استرالیا: ویزای متخصص مستقل (subclass 189)

ویزای متخصص مستقل (زیرمجموعه ۱۸۹) یک ویزای تخصص استرالیایی مخصوص کارگران ماهر یا متخصصینی است که از سوی یک کارفرما، ایالت، منطقه یا یکی از اعضای خانواده حمایت یا اسپانسر نمی­شوند.

دارنده­ی ویزا می­تواند به طور دائمی در هر نقطه­ی استرالیا زندگی و کار کند. برخی از اعضای خانواده را نیز می­توان به تقاضای خود افزود.

فرد متقاضی باید حداقل دارای ۶۰ امتیاز باشد تا واجد شرایط اخذ این نوع ویزا شود.

درخواست اخذ ویزای متخصص مستقل ( ۱۸۹)

جهت درخواست اخذ این نوع ویزا باید:

  • برای درخواست اخذ ویزا دعوت شوید
  • هنگام اخذ دعوتنامه­ی درخواست زیر ۵۰ سال باشید
  • شغلی را که با مهارت­ها و مدارک تحصیلی شما مرتبط است و در لیست مهارت­های استراتژیک استرالیا ذکر شده باشد مشخص کنید
  • مهارت­هایتان توسط مراجع ارزیابی مربوطه متناسب با شغل تعیین شده­ی شما ارزیابی گردد
  • از تسلط کافی به زبان انگلیسی برخوردار باشید
  • حداقل ۶۰ امتیاز در تست امتیاز کسب کنید و
  • از شرایط لازم سلامت جسم و روان برخوردار باشید

فرآیند صدور ویزای تخصص مستقل استرالیا

ویزای متخصص مستقل استرالیا (زیرمجموعه ۱۸۹) طی ۳ مرحله صادر می­شود:

مرحله ۱: 

نخستین مرحله­ی فرآیند درخواست شامل تکمیل کردن ارزیابی مهارت­ها در نهاد دولتی مربوطه است. ارزیابی مهارت­های شما دپارتمان مهاجرت و حفاظت مرزی (DIBP) را قادر می­سازد که سطح مهارت مورد نیاز شما برای شغل برگزیده را مورد بررسی قرار دهد.

مرحله ۲:

هنگامی که نامه­ی مثبت ارزیابی مهارت­ها را دریافت کنید، لازم است که از طریق SkillSelect اداره مهاجرت استرالیا تمایل خود را ثبت نمایید.

مرحله ۳:

هنگامی که دعوتنامه­ی درخواست اخذ ویزا را (ITA) دریافت کنید، می­توانید مرحله­ی DIBP درخواست خود را ادامه داده و ثبتنام نهایی خود را انجام دهید. در این مرحله درخواست خود را تکمیل کنید تا توسط دپارتمان مهاجرت و حفاظت مرزی استرالیا پذیرفته شده و ویزا صادر گردد.

نکته: اولویت در صدور این ویزا در نظر گرفته می­شود. بدون توجه به اینکه متقاضی چه زمانی درخواست داده باشد، دپارتمان طبق اولویت مرتباً به درخواست­ها رسیدگی می­کند.

شرایط ویزای تخصص مستقل استرالیا

در صورتی که متقاضی موفق به اخذ ویزا شود، یک ویزا چند ورودی ۵ ساله جهت زندگی و کار در استرالیا برای او صادر می­شود. لازم است متقاضی ۲ تا ۵ سال در استرالیا زندگی کند تا دوباره ویزا ۵ سال دیگر تمدید شود. از سوی دیگر فرد می­تواند به مدت ۴ سال متوالی در استرالیا اقامت داشته باشد و واجد شرایط اخذ تابعیت گردد.

اگر فرد قصد نداشته باشد تابعیت استرالیا را اخذ کند، پیش از اینکه ویزای اصلی او به انقضا برسد مستلزم است برای اخذ ویزا Resident Return Visa درخواست بدهد تا بتواند در استرالیا ورود و خروج کند.

چنانچه قصد دارید واجد شرایط این نوع ویزا شوید باید ثابت کنید که دو سال به طور قانونی در استرالیا زندگی کرده­اید یا دارای روابط تجاری، فرهنگی و شخصی بسیار مهمی با کشور استرالیا هستید.

ویزای اسپانسر دولتی استرالیا: ویزای تخصص برگزیده (زیرمجموعه ۱۹۰)

ویزای تخصص برگزیده استرالیا (زیرمجموعه ۱۹۰) مخصوص کارگران ماهر و متخصصینی است که توسط یک منطقه یا دولت انتخاب می­شوند. دارنده­ی این نوع ویزا به طور دائمی می­تواند در استرالیا زندگی و کار کند. برخی از اعضای خانواده­ی فرد نیز می­توانند در درخواست ذکر شوند.

متقاضی باید دارای حداقل ۶۰ امتیاز باشد تا واجد شرایط این نوع ویزا شود.

درخواست اخذ ویزای تخصص برگزیده (زیرمجموعه ۱۹۰)

جهت درخواست اخذ این نوع ویزا باید:

  • برای درخواست اخذ ویزا دعوت شوید
  • هنگام اخذ دعوتنامه­ی درخواست زیر ۵۰ سال باشید
  • شغلی را که با مهارت­ها و مدارک تحصیلی شما مرتبط است و در لیست مهارت­های استراتژیک استرالیا ذکر شده باشد مشخص کنید
  • مهارت­هایتان توسط مراجع ارزیابی مربوطه متناسب با شغل تعیین شده­ی شما ارزیابی گردد
  • از تسلط کافی به زبان انگلیسی برخوردار باشید
  • حداقل ۶۰ امتیاز در تست امتیاز کسب کنید و
  • از شرایط لازم سلامت جسم و روان برخوردار باشید

فرآیند درخواست ویزای اسپانسر دولتی استرالیا

ویزای متخصص برگزیده (زیرمجموعه ۱۹۰) طی ۳ مرحله صادر می­شود:

مرحله ۱: 

نخستین مرحله­ی فرآیند درخواست شامل تکمیل کردن ارزیابی مهارت­ها در نهاد دولتی مربوطه است. ارزیابی مهارت­های شما دپارتمان مهاجرت و حفاظت مرزی (DIBP) را قادر می­سازد که سطح مهارت مورد نیاز شما برای شغل برگزیده را مورد بررسی قرار دهد.

مرحله ۲:

هنگامی که نامه­ی مثبت ارزیابی مهارت­ها را دریافت کنید، لازم است که از طریق SkillSelect اداره مهاجرت استرالیا تمایل خود را ثبت نمایید. سپس لازم است که برای دریافت حمایت (اسپانسرشیپ) دولتی به یکی از مناطق یا ایالات استرالیا درخواست بدهید. در این مرحله باید از شرایط لازم جهت دریافت حمایت دولتی برخوردار بوده و دارای تجارب کاری کافی در یکی از مشاغلی که در برنامه­های مهاجرتی ایالتی (State Migration Plans) آن­ها ذکر شده است باشید.

مرحله ۳:

هنگامی که دعوتنامه­ی درخواست اخذ ویزا را (ITA) دریافت کنید، می­توانید مرحله­ی DIBP درخواست خود را ادامه داده و ثبتنام نهایی خود را انجام دهید. در این مرحله درخواست خود را تکمیل کنید تا توسط دپارتمان مهاجرت و حفاظت مرزی استرالیا پذیرفته شده و ویزا صادر گردد.

نکته: اولویت در صدور این ویزا در نظر گرفته می­شود. بدون توجه به اینکه متقاضی چه زمانی درخواست داده باشد، دپارتمان طبق اولویت مرتباً به درخواست­ها رسیدگی می­کند.

اسپانسر منطقه­ای یا دولتی شما در استرالیا

افراد متقاضی توسط مناطق یا ایالات استرالیا انتخاب می­شوند تا کمبود نیروی انسانی در مشاغل مربوطه آن مناطق یا ایالات رفع شود و انتظار می­رود که فرد متقاضی دو سال نخست زندگی در استرالیا را در همان منطقه یا ایالت برگزیده اقامت گزیند.

اگر موفق به اخذ این ویزا شوید باید الزامات زیر را رعایت کنید:

  • حداقل به مدت ۲ سال در منطقه یا ایالتی که شما را برمی­گزیند زندگی کنید
  • هرگونه تغییری در نشانی خود را به مراجع قانونی مهاجرتی اطلاع دهید و
  • در ارزیابی­ها و بازدیدهای لازم مشارکت کنید.

هر ایالت یا منطقه دارای فهرست مشاغل مورد نیاز مخصوص به خود است.

ویزای اسپانسر دولتی استرالیا: ویزای موقتی متخصص برگزیده (زیرمجموعه ۴۸۹)

ویزای موقتی متخصص برگزیده (زیرمجموعه ۴۸۹) مخصوصی متخصصینی است که قصد دارند یک منطقه­ی کم جمعیت استرالیا زندگی و کار کنند.

شرایط اخذ این نوع ویزا کاملاً مشابه ویزا متخصص برگزیده زیرمجموعه ۱۹۰ است.

اخذ این ویزا به مجموعه­ای از مهارت­ها، تجارب کاری و برگزیده شدن او توسط یک دولت منطقه­ای یا ایالتی بستگی دارد. هنگامی که ویزا موقتی صادر شود، دارنده­ی آن باید حداقل ۲ سال آن را حفظ کند تا واجد شرایط درخواست اخذ ویزا منطقه­ای دائمی (permanent Regional visa) شود.

ایالات یا مناطق زیر در برنامه­ی ویزای موقتی متخصص برگزیده مشارکت دارند:

نیو ساوت ولز (New South Wales)، سرزمین شمالی (Northern Territory)، کوئینزلند (Queensland)، استرالیا جنوبی (South Australia)، تاسمانی (Tasmania)، ویکتوریا (Victoria)، استرالیا غربی (Western Australia).

تغییر ویزای موقتی به ویزای دائمی

متقاضی از طریق یک فرآیند دو مرحله­ای می­تواند ویزای موقتی متخصص برگزیده را به ویزای دائمی تبدیل کند:

  • به مدت حداقل ۲ سال در یکی از مناطق کم جمعیت استرالیا زندگی کند
  • به مدت حداقل ۱۲ ماه در یکی از مناطق استرالیا اشغال یافته باشد (شامل خویش­فرمایی نیز می­شود)

در این صورت می­تواند برای ویزای اقامت دائم متخصص منطقه­ای (زیرمجموعه ۸۸۷) درخواست بدهد.

ویزای اسپانسر خانوادگی استرالیا: ویزای (موقتی) متخصص اسپانسر شده (زیرمجموعه ۴۸۹)

ویزای موقتی متخصص اسپانسر شده از سوی اعضای خانواده (زیرمجموعه ۴۸۹) مخصوص افراد ماهر و متخصصینی است که قصد کار و زندگی در یکی از مناطق کم جمعیت استرالیا را دارند.

متقاضی جهت اخذ این نوع ویزا باید دارای حداقل ۶۰ امتیاز باشد. شرایط کلی درخواست اخذ این نوع ویزا نیز تقریباً مشابه سایر ویزاهای تخصص استرالیا است. جهت درخواست این نوع ویزا فرد باید از سوی یکی از اعضای خانواده که دارای اقامت دائم یکی از مناطق تعیین شده استرالیا است اسپانسر شود. ویزای موقتی متخصص اسپانسر شده به مدت ۴ سال اعتبار دارد.

از فرد متقاضی انتظار می­رود که به مدت ۲ سال در منطقه تعیین شده در استرالیا زندگی کند.

ویزای منطقه­ای نیروی ماهر استرالیا (Australian Skilled Regional Visa)

ویزای منطقه­ای نیروی ماهر (زیرمجموعه ۸۸۷) مخصوص افراد بسیار ماهر و متخصصینی است که دارای تحصیلات عالی و مهارت­ها و تجارب شغلی هستند که به اقتصاد استرالیا کمک می­کند و قصد دارند در مناطقی که مهارت­هایشان مورد نیاز است کار کنند. به علاوه باید ثابت کنند که قبلاً ۲ سال متوالی به طور قانونی در استرالیا زندگی کرده­اند (به عنوان مثال با ویزای موقتی متخصص برگزیده).

پس از دو سال اقامت در منطقه­ی تعیین شده در استرالیا براساس مجموعه­ای از مهارت­ها، تجارب کاری و نوع اسپانسرشیپ شما از دولت یا منطقه می­توانید برای اخذ اقامت دائم درخواست بدهید.

به طور کلی مراحل اخذ این نوع ویزا نیز تقریباً مشابه سایر ویزاهای متخصص ماهر استرالیا است. مراحل لازم جهت اخذ ویزا در سایر قسمت­های مقاله ذکر شده است و از تکرار دوباره­ی آن اجتناب می­کنیم.

ویزای موقت فارغ ­التحصیلان متخصص

ویزای موقت فارغ­التحصیلان متخصص یک ویزا اقامت موقت است که به دانشجویان اجازه می­دهد پس از فارغ­التحصیلی از مؤسسات آموزشی استرالیا به مدت ۶ ماه پس از انقضا ویزا دانشجویی خود در استرالیا اقامت داشته باشند.

متقاضیان در این مدت زمان می­توانند برای یکی از ویزاهای متخصص ماهر طرح مهاجرین متخصص استرالیا درخواست بدهد.

طرح گزینش کارفرما استرالیا

طرح گزینش کارفرما (ENS) این اجازه را به کارفرمایان استرالیایی می­دهد که کارگران خارجی ماهر و متخصص را برای مشاغلی که کمبود نیروی انسانی دارند استخدام کنند. مشاغل مربوطه باید در فهرست مشاغل ENS قرار گرفته باشند. مشاغل باید حداقل حقوق مشخص شده در یک آگهی روزنامه­ی دولتی را پرداخت کنند و تمام وقت باشند و متقاضی به مدت حداقل ۳ سال بتواند در آن سمت فعالیت داشته باشد.

این طرح شامل دو مرحله است:

  • گزینش توسط کارفرما
  • درخواست متقاضی برگزیده جهت اخذ ویزا

طرح مهاجرت منطقه­ای متخصصین در استرالیا

طرح مهاجرت منطقه­ای متخصصین (RSMS) این امکان را برای کارفرمایان در مناطق کم جمعیت فراهم می­کند که کمبود نیروی انسانی مشاغل را با استخدام متخصصین خارجی رفع کنند.

کارفرمایان تمام مناطق می­توانند در این طرح شرکت کنند به جز برخی نواحی از جمله بریزبن، گلدکاست، نیوکاسل، سیدنی، ولونگونگ، ملبورن و پرت.

فرآیند طرح مهاجرت منطقه­ای متخصصین در استرالیا شامل سه مرحله است:

  • کارفرما باید ثابت کند که شغل مربوطه با کمبود نیروی انسانی مواجه است.
  • در این مرحله گزینش کارفرما مورد ارزیابی قرار می­گیرد و به مرکز تجارت دپارتمان مربوطه ارسال می­شود.
  • در نهایت متقاضی برگزیده باید از شرایط لازم جهت درخواست اخذ ویزا برخوردار بوده و برای اخذ ویزا درخواست بدهد.

 

در نهایت یادآور می­شویم که جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه­ی اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص ، شرایط کار و زندگی در استرالیا، قوانین مهاجرت استرالیا 2018، راه­های مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و اخذ اقامت استرالیا، و همچنین شرایط اخذ ویزا کاری استرالیا می­توانید به سایر مقالات موجود در وبسایت مؤسسه رجوع کرده و یا با وکلای مهاجرت و کارشناسان و مشاوران مجرب مؤسسه حقوقی ملک پور در دفتر مرکزی ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس بگیرید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۲۷ نظرات, میانگین: ۴.۹۶ از طریق ۵)
Loading...
6 پاسخ ها
  1. حامد می گوید:

    سلام.وقتتون بخیر.میشه در مورد مهاجرت کاری متخصصین پزشکی یکم توضیح بدید؟ من 32 سال دارم و متخصص قلب هستم و همسرم ۳۱ سال دارند و متخصص پوست هستند.

    پاسخ
    • P.Taghavi می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام. بزرگوار این امکان برای شما و همسرتان جهت اخذ ویزای کار استرالیا وجود دارد و شما نیاز به معادل سازی خواهید داشت. در این راستا به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان تنها در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید و یا با شماره 021-49076 تماس بگیرید.

      پاسخ
  2. mie editor2 می گوید:

    با سلام و عرض ارادت. امکان ثبت اختراع در کشور کانادا وجود دارد اما ثبت اختراع در این کشور شرایط و ویژگی های خاص خود را داراست. برای اخذ اطلاعات در این زمینه باید با دفتر مرکزی ما در وین ارتباط بگیرید.

    پاسخ
  3. مسعود پاک روح می گوید:

    سلام من ۲۷سالم لیسانس برق دارم دارایمدارک فنی وحرفه ای درتعمیرات لباسشویی وظرفشویی وسرد کننده های خانگی وتجاری هستم والان تکنسین تعمیرات یخجال وظرفشویی ولباسشویی هستم آیا میتونم به استرالیا برم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.