,

اخذ اقامت نیوزیلند از طریق خرید ملک

اخذ اقامت نیوزیلند از طریق خرید ملک

آیا از امکان یا عدم امکان اخذ اقامت نیوزیلند از طریق خرید ملک اطلاع دارید ؟ در صورتی که کشور نیوزیلند را برای خرید ملک در نظر گرفته اید قطعا سوال مهمی که باید پاسخ آن را بدانید امکان یا عدم امکان اخذ اقامت نیوزیلند از طریق خرید ملک است .امکان اخذ اقامت نیوزیلند از طریق خرید ملک از مهمترین سوالات و ابهامات متقاضیان مهاجرت به این کشور می باشد . در سال های اخیر افرادی ادعا می کنند که می توانند امکان اخذ اقامت نیوزیلند از طریق خرید ملک را برای متقاضیان به ارمغان بیاورند . برای بررسی صحت این ادعا پیشنهاد می کنیم این مقاله را مطالعه فرمایید .
شما عزیزان برای کسب اطلاعات در این زمینه می توانید با مشاوران موسسه حقوقی ملک پور به طور رایگان تماس حاصل فرمایید و در مورد اخذ اقامت نیوزیلند از طریق خرید ملک و یا سایر روش های قانونی مهاجرت به نیوزیلند اطلاعات جامع به دست آوردید و با آگاهی کامل دست به اقدام بزنید .
قیمت ملک در نیوزیلند از سال ۲۰۰۴ دو برابر شده است و قیمت ملک در نیوزیلند به نسبت سایر نقاط جهان بالا می باشد . البته قیمت ملک در اوکلند به نسبت سایر نقاط نیوزیلند هم بالاست که علت این امر هم بیشتر به علت بالا بودن میزان حقوق نسبت به قسمت های دیگر کشور است که باعث افزایش تقاضا برای خرید ملک می باشد . علت دیگر این امر هم بهتر بودن آب و هوا در این نقطه از نیوزیلند می باشد که بازهم تقاضا را برای خرید ملک در این منطقه افزایش می دهد . بعد از اوکلند ، ولینگتون بالاترین قیمت ملک را دارد . هستند کشورهایی که به صرف خرید خانه بتوان اقامت کشور مورد نظر را دریافت نمود اما این کشور ها معدودند .  برای مثال کشور پرتغال را در این زمینه بررسی می کنیم .

در پرتغال سرمایه گذاری به مبلغ ۰۰۰/۵۰۰ یورو در املاک و خرید خانه می تواند سبب شود که شما بتوانید اقامت این کشور را به دست بیاورید . این نوع ویزا که به گلدن ویزای پرتغال معروف است را می توان طرف مدت ۶ ماه با خرید خانه دریافت نمود . اقامتی که به فرد با خرید ملک اعطا می شود ۵ سال زمان دارد . باید دانست اخذ این ویزا دردسر های خاص را داراست . همچنین برای اخذ این ویزا باید از یک هفته قبل مقامات مرتبط را از تصمیم خود آگاه سازید . پس از اخذ این ویزا شما باید ۶ ماه در پرتغال سکونت داشته باشید . همان طور که بیان شد شما ویزایی به مدت ۵ سال دریافت می کنید و بعد از این مدت هم می توانید این ویزا را تمدید نمایید .

چنانچه تصمیم به فروش ملک خود داشته باشید باید بدانید که این امر منجر به بطلان اقامت شما خواهد شد . نکته بسیار مهم در این امر آن است که شما در مدت های مذکور حق واجازه کار را نیز ندارید . در اسپانیا نیز وضعی مشابه این وضعیت وجود دارد . یعنی شما می توانید با خرید خانه ای به ارزش ۵۰۰ هزار یورو اقامت خود را دریافت دارید . این اقامت اقامتی کوتاه مدت به میزان ۱سال می باشد  که می توانید این مدت را تمدید نمایید و نهایتا اقامت دائم خود را اخذ کنید . نکته مهمی که باید بدانید آن است که شما برای بالا رفتن شانس خود برای اخذ این ویزا باید در مناطقی دور افتاده اقدام به خرید ملک نمایید و مهم تر از آن باید بدانید که ممکن است که ویزا دریافت ننمایید . توضیح آنکه بسیاری از مردم گمان می برند که دریافت اقامت به معنای به اخذ ویزا است و با گرفتن اقامت دیگر امکان ورود به کشور مورد نظر خود را نیز پیدا کرده اند .

در این جا باید اذعان داشت که بین ۲ مفهوم اقامت و ویزا باید فرق گذاشت . ویزا یا روادید به معنای اجازه ورود به خاک به یک کشور است اما اقامت یعنی اجازه سکونت و زندگی و یا کار در کشوری دیگر می باشد و خود نیز با مفهوم تابعیت نیز تفاوت دارد . برای مثال شخص مقیم نمی تواند در شغل های مهم استخدام شود و یا نسبت به امور سیاسی کشوری که در آن اقامت دارد اظهار نظر کند و رای دهد . اما فرد تبعه یا شهروند اجازه دارد که در مناصب مهم نظیر ریاست جمهوری کاندید و گماشته شود و یا می تواند در امور مهم سیاسی مانند انتخابات ریاست جمهوری رای نیز بدهد .
حال در بحث مذکور نیز با توجه به نکاتی که بیان گشت شما عزیزان باید با دقت کافی تصمیم بگیرید تا خدای نکرده به دام افرادی که با دادن وعده های دروغین نسبت به سهولت خرید خانه و اخذ اقامت گرفتار نشوید . لذا برای جمع بندی باید گفت که اکنون امکان اخذ اقامت از طریق خرید ملک در نیوزیلند وجود ندارد و هیچ کس جز افراد صلاحیتدار در خارج و مسوولین قانون گذاری در کشور نیوزیلند نمی توانند امر مذکور را تحقق بخشند .
با توجه به توضیحات مذکور باید گفت اخذ اقامت نیوزیلند از طریق خرید ملک هم اکنون ممکن نیست و باید به سراغ سایر روش ها رفت . در مقاله حاضر سعی شد تا با ارائه اطلاعاتی موجز و مختصر شما عزیزان با اخذ اقامت نیوزیلند از طریق خرید ملک آشنا شوید . در صورت وجود هرگونه سوال و ابهام در مورد اخذ اقامت نیوزیلند از طریق خرید ملک و سایر امور مهاجرتی می توانید با موسسه حقوقی ملک تماس حاصل فرمایید .

 

نگارنده: سالار پیوسته

10 پاسخ ها
  1. عاطفه می گوید:

    با سلام بنده مهندس پایه 2 معماری هستم و همسرم هم مهندس پایه 3 معماری هستن آیا راهی هست که بتونیم با ویزای کار یا تخصص مهاجرت کنیم… بر فرض اینکه بتونیم اقدام به دریافت مدرک زبان کنیم؟ ممنون.

    پاسخ
    • shahram shahidi می گوید:

      سلام و عرض ادب. اگر منظور شما اخذ ویزای کاری نیوزلند است، می بایست بدانید اخذ این ویزا از طریق امتیاز بندی و ویژه متخصصان است. پیشنهاد می شود پس از مطالعه زیر در مورد ویرای کاری نیوزلند، در صورت نیاز جهت مشاوره رایگان و بررسی شرایطتان با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ دفاتر موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمائید.
      https://malekpour.ir/اخذ-ویزای-کار-نیوزیلند/

      پاسخ
  2. مهدی علیزاده می گوید:

    سلام علیزاده هستم 33 سال سن دارمو سالها تجربه تعمیرات ماشین های اداری و کاردانی نرم افزار لطفا برای اقامت نیوزلند و یا استرالیا بررسی بفرمایید
    09359426986

    پاسخ
  3. علی تکلو می گوید:

    سلام.علی تکلو هستم با ۴۹ سال سن مجرد و بیش از ۳۰ سال سابقه کار در صنایع چوبی و mdf و نجاری بصورت حرفه ای در سطح مدیریت و کار در کارخانه و کارگاه.جهت مهاجرت میخاستم از شما کمک بگیرم .با سپاس از سما.

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و احترام. با توجه به شرایط سنی شما اخذ ویزاهای ثبت شرکت، خرید ملک، سرمایه گذاری و … امکان پذیر است که رزومه شما برای هر یک باید مورد بررسی قرار گیرد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  4. ساغر می گوید:

    سلام من فرزادهستم میخواستم ببینم برای پزشک فوق تخصص کلیه شرایط کار چطور است آیا میشود از طریق سفارت تقاضاکرد؟ همسرم هم مردی است با تخصص تالار داری ومتخصص در اجرای کنفرانس های علمی وتخصصی آیا برای ایشان چطور میشود کاری کرد تا هردو مشغول بکار شویم ومهاجرت کنیم برای مشاوره چه باید کرد ممنون

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. برای دریافت بورس تحصیلی باید رزومه شما مورد بررسی قرار گیرد. مدرک زبان شما مناسب است، در صورتی که نمرات و معدل شما بالا باشد می توانید بورس تحصیلی اخذ کنید. برای بررسی شرایط و رزومه خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.